Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#13606 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2008 - 22:33

και εγώ,και εγώ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ GAIA!:congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#13607 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2008 - 22:44

Αμάν, σε ένα τέταρτο λήγει η προθεσμία :OMG3: .

Χρόνια Πολλά, Ανθή! Posted Image

(το 'πα :P)

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#13608 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2008 - 22:45

Kon_Okami,go and see my answer in Anime trivia:drink:

I did so 10 minutes now. Tnx anyway for letting me know!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#13609 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2008 - 23:30

Ευχαριστω για τις ευχες, μακια σε ολους σας.....

#13610 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 00:04

Γεια σας.Έφτασα Αμερική πριν κανά 3ωρο και τώρα είμαι στον υπολογιστή του θείου μου(ο καμένος:burningbe3:)Απλά δε θέλω να βγω από το γραφείο του:wooi2:Θέλω να μείνω εδώ για πάντα.Μια σύντομη περιγραφή:Έχει ένα Mac Pro(το καινούριο μοντέλο) και ένα 30αρι μονιτορ.Συνολικά πρέπει να του κόστισε γύρω στα 6000$:frozen:(και σκοπεύει να αγοράσει και κανονικό PC + να βάλει και άλλα 4 Gb Ram και άλλη μια κάρτα γραφικών στον Mac:OMG3:)Έχει και μια 50αρα τηλεόραση στο σαλόνι:deadga6:Για να μην αναφέρω τα εκατοντάδες παιχνίδια κτλ που έχει:terror2:Ξαφνικά νιώθω τόσο λίγος:emptyonexg1:

ΥΓ.Όταν γυρίσω Ελλάδα πιθανότατα να βάλω μερικές φωτό από το δωμάτιο να μελαγχολήσετε μαζί μου:sadist:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#13611 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 00:06

Γεια σας.Έφτασα Αμερική πριν κανά 3ωρο και τώρα είμαι στον υπολογιστή του θείου μου(ο καμένος:burningbe3:)Απλά δε θέλω να βγω από το γραφείο του:wooi2:Θέλω να μείνω εδώ για πάντα.Μια σύντομη περιγραφή:Έχει ένα Mac Pro(το καινούριο μοντέλο) και ένα 30αρι μονιτορ.Συνολικά πρέπει να του κόστισε γύρω στα 6000$:frozen:(και σκοπεύει να αγοράσει και κανονικό PC + να βάλει και άλλα 4 Gb Ram και άλλη μια κάρτα γραφικών στον Mac:OMG3:)Έχει και μια 50αρα τηλεόραση στο σαλόνι:deadga6:Για να μην αναφέρω τα εκατοντάδες παιχνίδια κτλ που έχει:terror2:Ξαφνικά νιώθω τόσο λίγος:emptyonexg1:

ΥΓ.Όταν γυρίσω Ελλάδα πιθανότατα να βάλω μερικές φωτό από το δωμάτιο να μελαγχολήσετε μαζί μου:sadist:

Πάω να αυτοκτονήσω.........:emptyonexg1:
................................................................
..........................................................................
.................................................................................
Θελω κι εγώωωωωωωωωω:zetsubou:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#13612 AquaLayzeR

AquaLayzeR

• Members
  • 239 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 00:06

Στη θέση σου θα έμενα εκεί για πάντα....Μακάρι να είχα και εγώ ένα τέτοιο θείο nande :emptyonexg1:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#13613 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 00:07

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ. :bahhh:

Κοίτα να χορτάσεις χλίδα όσο είσαι εκεί, τυχερούλη. ;)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#13614 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 00:11

Η πλάκα είναι ότι ενώ έχει πολλά παιχνίδια(και όλα αυθεντικά εννοείται)τα περισσότερα δε τα έχει παίξει γιατί δεν είχε καλό υπολογιστή:hahaha:Απλά τα έπαιρνε για να τα έχει:deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#13615 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 00:12

Και μόλις επέστρεψα σπίτι από την κατάνυξη. Ωραία μέρα σήμερα.:drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#13616 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 00:13

Kill me!!!!
Kill me now!!!!
Aaaaaaaaaaaagggghhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!:deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#13617 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 00:14

ρε jir τράβα στους δρόμους της Νέας Υόρκης και άσε τα παιχνίδια

sunday??? όλα καλά με την οινοποσία;

#13618 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 00:16

Οποιος έχει παίξει Naruto Battle arena (mugen),να επικοινωνησει μαζι μου μεσω μσν! Οποιος εχει γνωσεις μουγκεν τελος παντων...

good month btw!

Κάτι ψιλά ξέρω...

Αλλά βαριέμαι να ψάχνω msn κλπ...Μετά βαριέμαι να μπαίνω msn...Εκτός αν είναι κάτι πολύ έκτακτο...Μπορείς να ρωτήσεις και τους ειδικούς βέβαια...

Α και καλό(αργοπορημένο) μήνα!!!

Και χρόνια πολλά στην κυρία Gaia! :congrats:

#13619 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 00:16

Spoiler:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#13620 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 00:17

Α και χρόνια πολλά gaia

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.