Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#13546 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 30 April 2008 - 18:42

Adios ero sennin. να μας ερθεις διπλος

EDIT: Kenyyyyyyyyyyyyyyyy, Odiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, Ερμηηηηηηηηηηηη, το τελευτιαο ποστ http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1804-%D0%EB%DE%F1%E7%F2-%EF%E4%E7%E3%FC%F2-%E3%E9%E1-%F4%E1-torrents.html#post163605

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#13547 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 April 2008 - 19:17

ero Sennin καλό ταξίδι και να μην είσαι φρόνιμος εκεί που πας.

#13548 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 30 April 2008 - 19:28

Αυριο ειναι Πρωτομαγια και γιορταζω.
Να δω τι δωρα θα μου κανετε:bleh:

#13549 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 April 2008 - 19:33

γιατί γιορτάζεις; Κουμμουνίτσα σε λένε;

#13550 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 30 April 2008 - 19:37

γιατί γιορτάζεις; Κουμμουνίτσα σε λένε;

lol, Eri....
Νομιζω οτι ξερεις τ'ονομα μου.

#13551 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 April 2008 - 19:43

όπως το είπες ... νομίζεις.

κοίτα Μάη δεν σε λένε πάντως γιατί τότε θα ήσουν άνδρας.
αλλά τώρα θα σκάσω...ξέχασα πως σε λένε.

#13552 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 30 April 2008 - 19:55

Παντως τ'ονομα μου δεν ειναι Γη:hahaha:
Ανθη.
Αντε, να βλεπω δωρα.:try::bleh:

#13553 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 April 2008 - 19:57

προτιμώ το κουμμουνίτσα.

#13554 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 30 April 2008 - 20:00

Οπως θελεις.
Απο δω και περα, αλλαζω ονομα.
Ετσι να με λες.

:P

#13555 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 April 2008 - 20:13

λοιπον ....
ΣΕ
ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!!!1

#13556 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 30 April 2008 - 20:41

Αν και θα μπω και πιο μετά ας σας χαιρετίσω μιας και αύριο την κάνω και επιστρέφω 20 Μαίου.Τα λέμε λοιπόν:byejg9:(αν και μπορεί που και που να μπαίνω και από εκεί που θα πάω)

Καλο ταξίδι να 'χεις:drink: . Ελπιζω να βρεις κ "υλικο" για το βιβλιο σου:kakaka:
ελπίζω να μην ξεχάσεις τη παραγγελιά μου:hahaha:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#13557 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 269 posts

Posted 30 April 2008 - 21:12

Έτος, 2080 μ.Χ. Ο Kain κάθεται στο σπίτι του, δίπλα από το ψηφιακό τζάκι, έχοντας τα 7χρονα εγγόνια του στα γόνατά του. Τα κρατάει προσεκτικά, για να μην τον τρυπάνε τα σκουλαρίκια που έχουν παντού, και τους λέει:
-Ποιά ιστορία θέλετε να σας πω, παιδιά μου, αυτή τη φορά;
Ένα κοριτσάκι από τα 7χρονα, σήκωσε το γεμάτο τατουάζ χέρι του, και φώναξε:
-Παππού, θα μας πεις την ιστορία με τους Ελ που ήρθαν το 2012;
Ένα αγοράκι που σνίφαρε άσπρη με δύο καλαμάκια φώναξε με τη σειρά του:
-Όχι, παππού, να μας πεις πώς ήταν τότε που δεν υπήρχαν ακόμα Anime και Manga στα Ελληνικά!
Ο παππούς στραβομουτσούνιασε. Σκέφτηκε λίγο, και τους είπε:
-Χμμμ, όχι. Έχω μια καλύτερη ιδέα! Θα σας πω την ιστορία για τη χειρότερη ταινία όλων των εποχών. Την ταινία που, όταν έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, ξεσήκωσε τον κόσμο και άρχισε την επανάσταση που τελείωσε με το γκρέμισμα του τελευταίου κινηματογράφου πάνω στη Γη.
-Ουάααααααου...
...Έκαναν μαζί όλα τα παιδιά. Έκλεισαν τα 100g κινητά τους (με έξτρα λειτουργία φτιάξιμο καφέ) για να μην διακόψουν την ιστορία, και έκατσαν σταυροπόδι γύρω από τον παππού Kain.
-...Ήταν μια ζεστή νύχτα, πριν από πολλά πολλά χρόνια. Τότε, ταινίες τόσο άθλιες όσο αυτή δεν παίζονταν στην τηλεόραση ακόμα. Τότε υπήρχε τηλεόραση, έστω και χαμηλού επιπέδου. Μέχρι που παίχτηκε αυτή η ταινία. Ήταν η μέρα που έβρεξε τηλεοράσεις, όταν ο κόσμος, βλέποντας τη φρίκη, άρχισε να τις πετάει από τα παράθυρα. Εγώ την είχα κατεβάσει από το ίντερνετ, που τότε υπήρχε ακόμα. Βλέπετε, πέρασε πολύς πολύς καιρός μέχρι ο κόσμος να καταλάβει πως διαδίδεται δωρεάν τέτοια ταινία και να καταργηθεί το ίντερνετ εξαιτίας της. Έβαλα να τη δω, μη ξέροντας τι θα ακολουθήσει.

Τα παιδάκια τον κοιτούσαν αποσβολωμένα.

-...Ήταν φριχτό. Κάθε λεπτό που περνούσε, ένοιωθα τον εγκέφαλό μου να συρρικνώνεται. Κάθε τραγούδι που ακουγόταν από την ταινία ήταν ένα ισχυρό πλήγμα στην κοινή λογική μου. Μέχρι που τελείωσε η ταινία, και ο εγκέφαλός μου είχε εξαφανιστεί εντελώς. Στην αρχή δεν το πίστευα. Νόμιζα πως κάτι λάθος είχε γίνει, πως ήμουν μεθυσμένος και τα φαντάστηκα όλα αυτά, ή πως τα είδα στον ύπνο μου... Έδειξα την ταινία στην αδερφή μου για να σιγουρευτώ πως υπήρχε στ'αλήθεια. Και αυτό, ήταν το μεγαλύτερο λάθος.

Η αδερφή μου την έδωσε σε μια φίλη της, και σιγά σιγά η ταινία διαδόθηκε. Ο κόσμος δεν κατάφερε να το αντέξςι και έπεφτε από τα μπαλκόνια του. Άνθρωποι έτρεχαν ουρλιάζοντας στους δρόμους, και τότε ήταν που έπεσε η πρώτη τηλεόραση από το παράθυρο. Η συνέχεια, είναι, λίγο-πολύ, γνωστή.

Τα παιδάκια ένοιωσαν δέος. Ο παππούς τους ήταν τελικά που επέφερε το τέλος του πολιτισμού, διαδίδοντας αυτή την ταινία στον κόσμο. Ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα. Ένα από τα 7χρονα σήκωσε το, γεμάτο τρύπες από της ενέσεις, χέρι του, και φώναξε:
-Πώς λεγόταν αυτή η ταινία παππού;
Ο παππούς Kain σήκωσε το ένα του φρύδι και απάντησε:
-Μην πείτε σε κανέναν πως σας το είπα. Ο τίτλος αυτής της ταινίας είναι η πιο απαγορευμένη φράση στον κόσμο. Πλησιάστε, θα σας το ψιθυρίσω...

Τα παιδάκια πλησίασαν. Ο παππούς είπε, όσο πιο χαμηλόφωνα μπορούσε:

-...Poultregeist: Night of the Chicken Dead...

Ξαφνικά τα ματ έσπασαν την πόρτα. Όλοι σήκωσαν τα χέρια τους έντρομοι. Οι περίπου 50 αστυνομικοί πρότειναν τα όπλα τους στον παππού και στα εγγόνια του, και φώναξαν:

-ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ: ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ;

Κανείς δεν μίλησε.
-ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ;

Όλοι τον κοίταζαν έντρομοι. Φαίνεται πως ήταν λάθος να μιλήσουν για αυτόν τον εφιάλτη. Τώρα το έμαθαν. Αλλά είναι πλέον πολύ αργά...

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#13558 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 April 2008 - 21:36

τι σε κάνει να πιστεύεις οτι κάποιος θα διαβάσει ενα τόσο μεγάλο ποστ με μια τόσο άθλια και άσχημη γραμματοσειρά;

#13559 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 30 April 2008 - 21:52

she has a point...

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#13560 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 30 April 2008 - 21:56

Είπα να περάσω κι εγώ μια γύρα από την μαύρη τρύπα μετά από ένα μήνα active παρουσίας στο forum:hehehe:

τι σε κάνει να πιστεύεις οτι κάποιος θα διαβάσει ενα τόσο μεγάλο ποστ με μια τόσο άθλια και άσχημη γραμματοσειρά;

Το γεγονός ότι υπάρχουν ηλίθιοι σαν κι εμένα που θα κάτσουν και θα το διαβάσουν. Ναι κι όμως το διάβασα και μπορώ να πω ότι δεν το μετάνιωσα.

:bye2:Baibai ero-sennin!!!!!

EDIT: ορίστε έχω και τον Melkor1431 για συμπαράσταση....

Posted Image