Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#12961 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 17 April 2008 - 00:54

Ρε το στο καλοοοοοοοο?
Γαμω τον ΟΤΕ και τα ταχυδρομεια! Μου εφεραν ΧΘΕΣ τον λογαριασμο του ΟΤΕ και δεν κοιταξα ποτε ληγει...Και τωρα εχω κομμενο τηλ αλλα εχω νετ. Παραξενα πραγματα...:S Δεν φταιω εγω που μου φεραν λογαριασμο ληγμενο εδω και μερες! Αυτοι να πληρωσουν τα σπασμενα τωρα! Το βλεπω αυριο να μην εχω ουτε νετ.

τι λες μωρε.
παιζει να χα απληρωτο το τηλ. (οχι λογω αφραγκιας αλλα λογω κακιστης εξυπηρετησης) ισαμε 3-4 μηνες.
ιντερνετ-o κανονικοτατα!

Posted Image

#12962 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 17 April 2008 - 00:57

Το νετ δουλευει, αλλα μου ελεγε στο τηλ που πηγα να παρω οτι οι υπηρεσιες ειναι κομμενες. Να πεθανουν τα ΕΛΤΑ!

#12963 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 17 April 2008 - 00:59

Α κ γω ειναι καιρος να αγορασω καινουρια ηχεια...^Φαινονται καλα αυτα κ σε καλη τιμη...πολλα πραματα μαζευονται για να αγορασω :fromabove:

Επισης αγορασα εναν 500gb εξωτερικο πριν 1 βδομαδα, κ ηδη υπαρχουν μεσα 70GB με ανιμε (με την ευγενικη χορηγια του Jiraiya :hahaha:). Τον τελευταιο καιρο εχω αρκετη ορεξη για να δω νεες σειρες οποτε ειναι ευκαιρια :burningbe3:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#12964 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 17 April 2008 - 01:03

Α κ γω ειναι καιρος να αγορασω καινουρια ηχεια...^Φαινονται καλα αυτα κ σε καλη τιμη...πολλα πραματα μαζευονται για να αγορασω :fromabove:

Επισης αγορασα εναν 500gb εξωτερικο πριν 1 βδομαδα, κ ηδη υπαρχουν μεσα 70GB με ανιμε (με την ευγενικη χορηγια του Jiraiya :hahaha:). Τον τελευταιο καιρο εχω αρκετη ορεξη για να δω νεες σειρες οποτε ειναι ευκαιρια :burningbe3:

biggest μαλακια που μπορουσες να καμνεις.
-εκτος του να καβαλησεις το pegasomon-
βγηακ τα ολοκαινουρια μοντελακια της western ,σεξυ και κομψα,
με 2 platter των 320 each,που "λενε" πολυ σε επιδοσεις.

και η διαφορα απο τα 500αρια ειναι 5 ευλω.

και μιλαμε για 140 γιγαβαητ.

Posted Image

#12965 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 17 April 2008 - 01:04

εγω αγορασα τον 500gb πριν απο 1 μηνα και τωρα υπαρχουν 458gb με ανιμε (με την ευγενικη χορηγια του internet και οχι μονο)

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#12966 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 17 April 2008 - 01:06

"ναι και εμενα ο θειος μου εχει το μαχαιρι του ραμπο και θα σε "μαμησει""

μπορουμε να αφηκουμε τα e-penis competition,να πουμε κατι που θελει προσοχη για τους υποψηφιους αγοραστες.
πασχα ηρθε.ολο και καποιες αγορες θα καμομεν.
μην παρουμε γρουν' στο σακι.

Posted Image

#12967 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 17 April 2008 - 01:18

biggest μαλακια που μπορουσες να καμνεις.
-εκτος του να καβαλησεις το pegasumon-
βγηακ τα ολοκαινουρια μοντελακια της western ,σεξυ και κομψα,
με 2 platter των 320 each,που "λενε" πολυ σε επιδοσεις.

και η διαφορα απο τα 500αρια ειναι 5 ευλω.

και μιλαμε για 140 γιγαβαητ.

Fixed :hahaha:

Χμμ...Βασικα δεν ηταν στο προγραμμα μου να αγορασω σκληρο δισκο (τουλαχιστον οχι αμεσα),αλλα τους ειδα...κ δεν αντεξα...Ειπα "ή τωρα ή ποτε". Δεν ξερω τι μοντελο πηρα,ελπιζω να μην χαλασει γρηγορα παντως. Στο κουτι λεει "My book essential edition"...

ΥΓ: Το παραπανω με τα 70gb ανιμε το ειπα απλα γιατι αν κ ειμαι μερικα χρονια μεσα σε φορουμ για ανιμε κλπ (κοντα στο τελος του doragonboru.gr κ στις αρχες του animexclusive) εχω δει πολυ λιγες σειρες, κ φυσικα μπορει καποιος να μετρησει στα δαχτυλα των 2 χεριων του τα ανιμε που ειχα. Ειναι ενα update το σημερινο

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#12968 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 17 April 2008 - 01:36

ΥΓ: Το παραπανω με τα 70gb ανιμε το ειπα απλα γιατι αν κ ειμαι μερικα χρονια μεσα σε φορουμ για ανιμε κλπ (κοντα στο τελος του doragonboru.gr κ στις αρχες του animexclusive) εχω δει πολυ λιγες σειρες, κ φυσικα μπορει καποιος να μετρησει στα δαχτυλα των 2 χεριων του τα ανιμε που ειχα. Ειναι ενα update το σημερινο

Oπότε να υποθέσω ότι πρόλαβες κι εποχές όπου τα anime ήντουσταν γραμμένα σε cd; :hehehe: Eυτυχώς όταν πήρα το δεύτερο μου PC (δηλαδή το τωρινό, το πρώτο ήταν μονάχα κατάλληλο για να μπαίνω στο internet) είχε και dvd recorder, από τα πρώτα της αγοράς (που έπαιρνε μια ώρα η εγγραφή και χρησιμοποιούσα τα φθηνιάρικα princo τα οποία στην συνέχεια διαπίστωσα ότι είναι για τα μπάζα dvd).

#12969 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 17 April 2008 - 01:50

Oπότε να υποθέσω ότι πρόλαβες κι εποχές όπου τα anime ήντουσταν γραμμένα σε cd; :hehehe: Eυτυχώς όταν πήρα το δεύτερο μου PC (δηλαδή το τωρινό, το πρώτο ήταν μονάχα κατάλληλο για να μπαίνω στο internet) είχε και dvd recorder, από τα πρώτα της αγοράς (που έπαιρνε μια ώρα η εγγραφή και χρησιμοποιούσα τα φθηνιάρικα princo τα οποία στην συνέχεια διαπίστωσα ότι είναι για τα μπάζα dvd).

Ωω ναι. Ειχα προλαβει κ αυτη την εποχη,αλλα κ εκεινη που τα πουλουσαν...Ωραιες εποχες,δεν..:hahaha:

Posted Image

#12970 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 17 April 2008 - 03:05

ακριβως για αυτο το ειπα. on the fly σε cd ok, αλλα σε dvd ειναι 'κακο'.

Ο λογος επειδη δε προλαβαινει να το διαβασει το dvd (μπορει να λεει οτι διαβαζει εως ταδεx αλλα αυτο ισχυει για μονο μερικες 'κωδικοποιησεις'. Σε απλα δεδομενα διαβαζουν τα dvd πολυ αργα.

Οποτε αδειαζει το read buffer (δλδ επομενες πληροφοριες που εχουν ανεβαστει σε 'ram' και περιμενουν για εγγραφη) αρα υπαρχει περιπτωση το dvd να πρεπει να 'περιμενει' μεχρι να περαστουν νεες πληροφοριες, αυτο μειωνει σιγουρα τη ποιοτητα εγγραφης του dvd, επομενως και το χρονο ζωης του κλτπ.

Το buffer υπαρχει ακριβως για να μην περιμενει το dvd της πληροφοριες. Ανεβαζει τις επομενες, ακριβως οπως κανει η ram για να μη ξεμενει η cpu λογο των αργων σκληρων. Με το να το γραφετε κατευθειαν απο αλλο dvd, ακυρωνετε το λογο υπαρξης του^^

Τωρα αν κανει και ζημια στο dvd writer αυτο δε το ξερω.

Και πάλι ένα χρόνο γράφω DVD τώρα το θυμήθηκε;Εκτός αυτού αυτό που είπα συμβαίνει και όταν αντιγράφω από DVD σε DVD αλλά και από το DVD σε σκληρό.Χρησιμοποιώ Philips και δεν τα αλλάζω μιας και έχω κόλλημα και δε μπορώ να έχω σε διαφορετικές μάρκες DVD τα anime.Τα θέλω όλα ίδια μάρκα(ακόμα και οι θήκες όλες είναι ίδιες:sigh2:)Πάντως όπως είπα τα DVD που γράφει μια χαρά παίζουν.

Posted Image

#12971 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 17 April 2008 - 04:00

Ρε το στο καλοοοοοοοο?
Γαμω τον ΟΤΕ και τα ταχυδρομεια! Μου εφεραν ΧΘΕΣ τον λογαριασμο του ΟΤΕ και δεν κοιταξα ποτε ληγει...Και τωρα εχω κομμενο τηλ αλλα εχω νετ. Παραξενα πραγματα...:S Δεν φταιω εγω που μου φεραν λογαριασμο ληγμενο εδω και μερες! Αυτοι να πληρωσουν τα σπασμενα τωρα! Το βλεπω αυριο να μην εχω ουτε νετ.

Μην ανήσυχης πρωτα σου κοβουν το σταθερα σαν προιδοποιηση και μετα την ληξη του επομενου το Internet.Η επανασυνδεση παντος ειναι 7 euro.Τα εχω μαθει καλα μιας και ειχα ανεύθυνο συγκατικο
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#12972 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 17 April 2008 - 07:03

@dora: σε αυτό φταίει το ταχυδρομείο. Την έχω πατήσεις με ηλίθιους ταχυδρόμους στην δουλειά μάλιστα. Οι λογαριασμοί τώρα πληρώνονται όλοι μέσω τραπεζικού λογαριασμού και έχουμε ησυχάσει. Από τον λογαριασμό τα χρήματα τα παίρνουνε πάντα την τελευταία ημέρα.

#12973 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 April 2008 - 07:39

μιλωντας για ταχυδρομεια, παω να παραλαβω το πακετο που εφτασε χθες απο το Amazon.

EDIT: καλημερες σε ολους. ( αν και εδω εχουμε για αλλη μια φορα #$%^&*καιρο)

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#12974 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 April 2008 - 09:02

εξωτερικός δίσκος western digital 2Tb 135 Euros κωτσόβολος

#12975 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 17 April 2008 - 09:52

εξωτερικός δίσκος western digital 2Tb 135 Euros κωτσόβολος

Wait, what?

Spoiler:

Υπαρχει αυτο σε wallpaper ή εστω σε εικονα κανονικη?
Posted Image