Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#12796 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 13 April 2008 - 10:45

Ερωτησεις περι msn:
Τα ατομα που κανει καποιος delete μπορουν να του μιλησουν?

Μπορουν να σου μιλησουν, εκτος αν τους εχεις κανει block.

Τα ατομα που περιλαμβανονται στην ομαδα ''Επαφες μη αμεσων μυνηματων'' καποιου μπορουν να του μιλησουν?

Δεν μπορουν, αλλα μπορουν να σου στειλουν mail.

Spoiler:

Posted Image

#12797 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 13 April 2008 - 12:27

red pyramid, o Kenny αναφερεται στο "pleasure Slave" τραγουδι των Manowar απο το δισκο"Kings of Metal" νομιζω κακως νευριασες

Το ξέρω σε ποιο τραγούδι αναφέρεται
και δεν νευρίασα, χαβαλές μεταξύ εμού και του kenny ήταν
γιατί όλοι νομίζουν ότι νευριάζω?

Πάμε ένα σόνγκ για καλημέρα
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/results?search_query=imagine+neil+young&search_type=[/YOUTUBE]
Posted Image

#12798 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 13 April 2008 - 12:41

Πάμε ένα σόνγκ για καλημέρα
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/results?search_query=imagine+neil+young&search_type=[/YOUTUBE]

Εμένα πάλι τελευταία μου τελειώνει η φαντασία :nod:

Υ.Γ.
Καλημέρα :hi:
phmava.php

#12799 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 13 April 2008 - 12:49

Μπορουν να σου μιλησουν, εκτος αν τους εχεις κανει block.

Δεν μπορουν, αλλα μπορουν να σου στειλουν mail.

Spoiler:

wrong
τα ατομα π τα εχει block μπορουν να σου μιλησουν. η μονη διαφορα ειναι οτι σε αυτα φαινεσαι συνεχεια offline
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#12800 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 13 April 2008 - 12:57

wrong
τα ατομα π τα εχει block μπορουν να σου μιλησουν. η μονη διαφορα ειναι οτι σε αυτα φαινεσαι συνεχεια offline

Και να σου μιλησουν ομως ενω εισαι γι αυτους offline εσυ θα το δεις?
Posted Image

#12801 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 13 April 2008 - 13:02

Και να σου μιλησουν ομως ενω εισαι γι αυτους offline εσυ θα το δεις?

Όχι άμα είναι block δεν μπορούν να σου στείλουν ούτε offline message. Δηλαδή και να το στείλουν σε σένα δε θα φτάσει ακόμα κι αν τους ξεμπλοκάρεις αργότερα.

Posted Image

#12802 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 13 April 2008 - 13:17

κ παλι wrong
μ εχουν μιλησει ατομα ενω τους εχω κανει block
ειναι οπως οταν μπορεις να μιλας σε καποιον ενω εισαι appear as offline
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#12803 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 13 April 2008 - 13:23

Δεν νομιζω ρε συ... Ετσι δεν εχει νοημα να με κανεις block αμα μπορω να σε σπαμαρω αλυπητα ετσι κι αλλιως...

Θελω να παω για καφε νωρις το απογευμα, εχει παλι ωραια μερα σημερα!
Posted Image

#12804 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 13 April 2008 - 13:36

κ παλι wrong
μ εχουν μιλησει ατομα ενω τους εχω κανει block
ειναι οπως οταν μπορεις να μιλας σε καποιον ενω εισαι appear as offline

Eγώ πάλι που το τσέκαρα δε γινόταν. Ο μόνος τρόπος να σου μιλήσουν είναι σε άλλο room (με 2,3 άτομα που δεν έχεις block και τον blockαρισμένο).

Posted Image

#12805 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 April 2008 - 13:49

rei figure from kenny
asuka figure from eri

ξερετε που μπορω να τα βρω αυτες τις 2 uber figs?? η τι πρεπει να βαλω στο play/amazon για τις βρω?? Μαλλον θα γινουν οι πρωτες μου anime figures ( εξαρταται και απο τη τιμη τους xD xD )

#12806 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 13 April 2008 - 13:58

βαριεμαι ρε γαμωτο...κανεις καμια προταση???για μουσικη,για κανα παιχνιδι,για κατι εστω
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#12807 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 13 April 2008 - 14:00

Δεν νομιζω ρε συ... Ετσι δεν εχει νοημα να με κανεις block αμα μπορω να σε σπαμαρω αλυπητα ετσι κι αλλιως...

Θελω να παω για καφε νωρις το απογευμα, εχει παλι ωραια μερα σημερα!

ναι το ξερω οτι δεν εχει νοημα
εγω απλως σας λεω τι μου εχει συμβει
εχω κανει ατομο block κ αυτο μ μιλουσε κανονικα

#12808 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 13 April 2008 - 14:11

δινω +1 στον Androghost.
οσα λεει εχουν συμβει και σε μενα.

Posted Image

#12809 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 13 April 2008 - 14:17

εγω δινω +1 στους αλλους γτι τα ιδια γινονται σ μενα και ετσι γινεται,thats the way it is
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#12810 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 13 April 2008 - 15:01

ναι το ξερω οτι δεν εχει νοημα
εγω απλως σας λεω τι μου εχει συμβει
εχω κανει ατομο block κ αυτο μ μιλουσε κανονικα

Διεγραψε τον απο την επαφη σου τοτε.....
Αν φυσικα μιλαμε γι'απαθεις.