Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#12646 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 09 April 2008 - 22:00

i don't have any problem, atleast that's what i keep telling myself.

Α και για μη μου φωναζεις παλι, παρασκευη βραδυ θα ειμαι σαλονικα city.

#12647 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 09 April 2008 - 22:05

Παντως εχουν ωραιες γκομενες στην ΔΑΠ.

Ε βέβαια... Άμα δεν είχε ωραίες γκόμενες τότε πως θα τραβήξουν κόσμο;
Άλλωστε, οι ωραίες γκόμενες, ωραία κάθονται στους γνωστούς άγνωστους ανωτέρους :erk: Αλλιώς πως θα ανέβουν στην ιεραρχία; :uhh:
phmava.php

#12648 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 09 April 2008 - 22:08

καλα μη τα παραλες και εσυ (αμφιβαλλω αν και στις μεγαλες πολεις γινεται κατι τετοιο αλλα δε ξερω για να ειμαι σιγουρος), αλλα οτι εχει κατι ωραιες, that's true and known history if i may add.

#12649 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 09 April 2008 - 22:15

Τα παραλέω ξε τα παραλέω μόνο η παρατήρηση ότι έχει ωραίες γκόμενες σημαίνει πως προσπαθούν με την ποζεριά να δείξουν ανωτερότητα. Δηλαδή αυτό είναι το κριτήριο; Τι γκομενάκι θα κερδίσουμε (λέμε τώρα) άμα πάμε στο τάδε κόμμα;
phmava.php

#12650 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 09 April 2008 - 22:17

Όχι πολιτικά
ναι στο σεξ
σε φόρουμς και threads

ωραία μέρα σήμερα, βγείτε να τη χαρείτε λίγο

Να τη η σωστη η κουβεντα.
Ειχαμε μαζευτει κοσμος εκει κατω
κι ο καφες ηταν καλος

Αυτο το haiku για τωρα, την κανω γεια σας.

P.S. Κι ωραιες να ν οι δαπιτισσες, δε χρειαζεται να υποδουλωθεις στο κομμα για ενα sex. Το sex ειναι politics-proof.

Posted Image

#12651 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 09 April 2008 - 22:26

Να τη η σωστη η κουβεντα.
Ειχαμε μαζευτει κοσμος εκει κατω
κι ο καφες ηταν καλος

Αυτο το haiku για τωρα, την κανω γεια σας.

P.S. Κι ωραιες να ν οι δαπιτισσες, δε χρειαζεται να υποδουλωθεις στο κομμα για ενα sex. Το sex ειναι politics-proof.

Ε ναι καλύτερα να μην μιλάμε για πολιτικά κλπ... Μην γίνουνε και τίποτα φασαρίες :hahaha:

Spoiler:

phmava.php

#12652 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 09 April 2008 - 22:34

In other news, Hot Air » Blog Archive » Civilization ends: Teens beat girl brutally and film it — to post on YouTube

/discuss

#12653 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 09 April 2008 - 22:40

In other news, Hot Air » Blog Archive » Civilization ends: Teens beat girl brutally and film it — to post on YouTube

/discuss

Αν και δεν μπορώ να πω πως με εκπλήσσει, όπως λέει και τίτλος, civilization ends... Τι να πει κάποιος για αυτό;:sigh2:
phmava.php

#12654 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 09 April 2008 - 22:48

ακομα ασχολουνται με πολιτικα στις φοιτητικες; εγω νομιζα πως πανε για το χαβαλε

Καλα νομιζες,δεν υπαρχει το παραμικρο πολιτικο περιεχομενο στη διαδικασια των φοιτητικων εκλογων.Κανενα ομως.Παρε για παραδειγμα το εξης κριτηριο επιλογης παραταξης:

ΔΑΠ Ρεεε!!! (Εχει τις καλυτερες γκομενες και τα πιο φυσιολογικα και ωριμα παιδια)

slept like a baby till 14:15 |DDDDD

ΟΚ,τωρα θα με βρισετε αλλα απορω πως μπορειτε και κοιμαστε οι περισσοτεροι μεχρι τετοιες ωρες.Εγω πλεον εχω φταει στο επιπεδο να ξυπναω πριν απο το ξυπνητηρι,περιπου στις 6:20 (οσο και αν φαινεται περιεργο ειμαι φοιτητης:emptyonexg1:)

#12655 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 09 April 2008 - 22:50

ΟΚ,τωρα θα με βρισετε αλλα απορω πως μπορειτε και κοιμαστε οι περισσοτεροι μεχρι τετοιες ωρες.Εγω πλεον εχω φταει στο επιπεδο να ξυπναω πριν απο το ξυπνητηρι,περιπου στις 6:20 (οσο και αν φαινεται περιεργο ειμαι φοιτητης:emptyonexg1:)

Το θέμα δεν είναι μέχρι τι ώρα κοιμάσαι. Άλλα τι ώρα πας για ύπνο. Εγώ τελευταία κοιμάμαι κατά τις 5 και ξυπνάω 12-1 για παράδειγμα :nosey:
phmava.php

#12656 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 09 April 2008 - 22:52

Κι εγώ ξυπνάω όταν χτυπάει στις 6:30 αλλά το κλείνω και ξανακοιμάμαι μέχρι τις 13:00:hahaha:Σημασία έχει ότι προσπαθώ.

Posted Image

#12657 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 09 April 2008 - 22:54

Πολυμέσα - Rory Galagher - Moonchild (Ζωντανή ηχογράφηση στην Αθήνα)

εμεσενική κακία υπό τη μορφή linky..
δεν είχα γεννηθεί ακόμη τότε..:unlucky:

Spoiler:

#12658 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 10 April 2008 - 00:24

server S - lolipower σερνεται ? μπορει να το τσεκαρει καποιος ? κατεβαζω με aver 25kb/s αντι για ~ 98-103kb/s

#12659 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 10 April 2008 - 00:29

τα ιδια.

Posted Image

#12660 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

Self Imposed Ban

• Banned
  • 66 posts

Posted 10 April 2008 - 01:36

Φυσικά και οι δαπίτσσες είναι ωραίες! Αφού επάγγελμά τους είναι η προαγωγή (ΓΑΒ ΓΑΒ Ζαχόπουλε)! Ποιος θα 'μπαινε σε μπουρδέλλο, αν δεν είχε όμορφες πουτάνες; Λογικά πράματα. Πόσο μάλλον αν είναι να μπουν και κύριοι περιωπής με τα ροζ και τα γκρι σκάνδαλα, για να φτιάξουν καριέρα, βίλλες-αναψυκτήρια, να διορίσουν τα μαμόθρεφτά τους στο δημόσιο, επένδυση ζωής με τα χρήματα του λαού κτλ... Και καλά τα πολλά και τα φανερά. Τα λίγα, τα ύπουλα και τα παρασκηνιακά ξεπερνούν σε βρωμιά και την πιο αρρωστημμένη φαντασία.

Το BBC αποκαλυψε το εξης θεμα που τα δικα μας καναλια δεν προβαλαν

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη,
εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα,
όταν έβγαλε στήν φόρα παρτίδα Κονδυλίων που
προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε
σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από
κρατικούς και παρακρατικούς φορείς. Παράλληλα,
ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα,
αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες
ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και
πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν
δικαστικοί και άλλοι'μεσάζοντες') σε μυστικό
χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας
έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη
αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω
θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου
Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια,
όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα
μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ
ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ,
παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική
διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται
η ένδειξη 'Embedding disabled by request').

Δείτε το βίντεο εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw

Πάρτε αυτό μπας και ξυπνήσετε.-

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Επειδή το θέμα έχει παρεξηγηθεί, μια διευκρίνηση...Το "μπας και ξυπνήσετε", αναφέρεται στο επιεικώς ανεύθυνο κριτήριο του "μπαίνουμε σε ένα χώρο επειδή έχει ωραίες κοπέλλες". ΟΧΙ στην καθ' εαυτό είδηση ή στην ενημέρωση γενικά. Επίσης αντί να κριτικάρουμε ποιος το διέδωσε αυτό και με ποιες σκοπιμότητες, καλό είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας πρώτα: πως φτάσαμε να ακούμε τέτοιες ειδήσεις συχνά πυκνά; Γιατί πολύ απλά είμαστε μια χώρα αχαρακτήριστη. Και πολύ φυσικό άλλωστε, αν με τέτοια κριτήρια όπως τις ωραίες κοπέλλες κτλ, μπαίνουμε σε χώρους και μάλιστα "ιδεολογικούς"/πολιτικούς. Ακόμα και στο Κένσιν, οι πολιτικοί της απαρχής του Μέιτζι λιγότερο διεφθαρμένοι ήταν από τους δικούς μας, που να πάρει! :P

Edited by DRAGONBALL1985, 11 May 2008 - 13:54.