Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#12511 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 April 2008 - 18:24

nice οποτε τωρα τη πατησε οσο δε παει καθως προσφερε βοηθεια δημοσια, αρα το πρηζω οσο θελω και οπως ειπες μενω ηρακλειο αρα no pelatis xD.

και ναι αυτο για τις ασφαλειες το ηξερα, προστατευουν τα καλωδια γτ ετσι και τα καψεις γεια σου, καλυτερα ριξε το σπιτι και ξανα χτιστω.... κοστιζει μια περιουσια να ξηλωσεις ολους τους τοιχους να φτιαξεις τα καλωδια και να τους κλεισεις μετα... right?

#12512 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 07 April 2008 - 18:50

Κατευθείαν εσύ Jiraiya να την πεις την κακία σου. Αλλά έτσι είναι αφού σε πρόλαβα δεν είχες τι άλλο να κάνεις κύριε συνάδελφε...απλά να λασπολογήσεις!:hiding_something:
Στο internet είμαστε, οτιδήποτε εδώ μέσα διαμοιράζεται και προσφέρεται δωρεάν.:riiight:

Και να ήταν μόνο οι τοίχοι Loke καλά θα ήταν, αλλά υπάρχουν και πλακάκια(π.χ. κουζίνα, μπάνιο), ντουλάπες και άλλα πράγματα που πιθανότατα θα θέλουν ξήλωμα αν πάθεις τέτοιο κακό...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#12513 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 April 2008 - 22:52

βασικά Pastor και Fingolifn μιλάτε για το Ηράκλειο,
Ηράκλειο και λογική δεν μπορούν να συνυπάρξουν.

καλά ρε τόσες ώρες τι κάνατε και δεν γράφετε στην τρύπα;

#12514 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 April 2008 - 23:07

μιλαμε μου σου νου (οπως ειναι γνωστο στο forum απο οτι εχω δει ^^), και κανουμε rendering video ( εγω )

#12515 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 April 2008 - 23:27

εσύ τώρα τι πετάγεσαι ρε πορδίτσο;
η μαύρη τρύπα δεν γυρνάει γύρω από τον εαυτό σου ξέρεις;

#12516 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 April 2008 - 00:44

Posted Image

Spoiler:

#12517 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 08 April 2008 - 00:50

Posted Image
phmava.php

#12518 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 08 April 2008 - 01:11

Ξερει κανεις τι σημαινει στο Azureus το μνμ στον "Tracker status" error this tracker supports multiple hash scrapes per recuest και πως λυνετε?
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#12519 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 08 April 2008 - 01:22

Oι λάτρης του Pikachu πρέπει να το δουν το video αυτό :wooi2: :
Youtube Video

(Γιουχάρετέ με όσο θέλετε, σας έχω γραμμένους :hahaha: )

#12520 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 08 April 2008 - 01:26

Pika Pika

Posted Image

#12521 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 08 April 2008 - 01:40

Εγώ ένα ξέρω... ΑΥΤΟ είναι pokemon :drink:
Spoiler:

phmava.php

#12522 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 posts

Posted 08 April 2008 - 01:50

Oι λάτρης του Pikachu πρέπει να το δουν το video αυτό :wooi2: :

Youtube Video

(Γιουχάρετέ με όσο θέλετε, σας έχω γραμμένους :hahaha: )

:oo:this is sick dude (που να το τραγουδούσε και σε pika-pika)

Spoiler:

#12523 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 08 April 2008 - 02:35

Ξερει κανεις τι σημαινει στο Azureus το μνμ στον "Tracker status" error this tracker supports multiple hash scrapes per recuest και πως λυνετε?

Multiple Hash Scrapes:

This is when, instead of Azureus scraping a tracker (from which you are running several torrents) separate times for each and every loaded torrent, Azureus can connect to that tracker one single time for all the loaded .torrents hosted on it. This is a tracker feature. This is a feature that is useful if you have more than one active .torrent which is hosted on the same tracker. Azureus can keep the connection to the tracker alive and do multiple scrapes during that single connection. This saves bandwidth, both for the tracker, and for you, since not so many connections need to be made. However, not all trackers support this feature. This is why, you may sometimes see a message in the tracker column in the "My Torrents" view, saying Multiple hash scrapes not supported.

απο εδώ

προσωπικά θα σου έλεγα πέτα τον Azureus στα σκουπίδια (εκτός κ δεν είσαι σε windows) και χρησιμοποίησε αυτό

Άλλοι που είχανε παρόμοια προβλήματα προτείνουν πάντως να κάνεις remove το torrent αυτό και να ξανακατεβάσεις το .torrent αρχειάκι και να το ξαναβάλεις. Χωρίς να σβήσεις τα data,και προφανώς στο ίδιο folder ώστε να κάνει resume από εκεί που είχε μείνει το προηγούμενο.

Other than that, got no clue, sorry man.

EDIT: Είσαι σίγουρος ότι έγραψες σωστά το error? Γιατι άν έλεγε "this tracker doesn't support multiple hash scrapes per request" προφανώς έπρεπε να απενεργοποιήσεις το Multiple Hash Scrapes somehow.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#12524 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 08 April 2008 - 02:50

Ουτε εγω χρησημοποιο azureus αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιως μιας και ο τρακερ δεν δεχετε αλλον. Το προβλημα τελικα μου το εβγαζε επειδη ο τρακερ δεν δεχοταν την συγκεκριμενη εκδοση και αναγκαστικα να την κανω απεγκατασταση και να ξαναεγκαταστισω την παλια.Οτι νανε λεμε, 2 τορεντ θελω να κατεβασω και το καθενα θελει διαφορετικη εκδοση του Azureus.Ημαρτον!!!!

Thanks για την βοηθεια παντος.Θα δοκιμασω και αυτο που λες μπας και τα κατεβασω ποια
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#12525 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 08 April 2008 - 12:48

Posted Image
Posted Image