Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#12301 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 17:27

βαριέμαι να πάω στο μάθημα

Posted Image

#12302 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 17:59

Διαβάζω προτάσεις για download manager.

HnH5aB0.jpg

#12303 stean_202

stean_202

Anime Amateur

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 18:02

Flashget+Flashgot(firefox extension) για Windows
Old good wget ή D4x + Flashgot για Linux

#12304 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 18:06

Flashget οτι καλυτερο.Επισης Free Download Manager
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#12305 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 18:18

downthemall μια χαρα εως τωρα.. firefox addon

#12306 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 18:27

γεια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#12307 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 19:30

gz καλως ειναι παλι καλα που δε πηρες των 250 GB που ειναι death trap. Κανει λιγο θορυβο οταν περναει data μη τρομαξεις. :)

#12308 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 19:31

Ωραιος!!!Ελπιζω να μην στο γκαντεμιασω αλλα εμενα χαλασε το ποιο μικρο με τα 250!Επισης εχω μαθει οτι σχεδων οι περισσοτερη εχουν προβλημα με τα My Book

#12309 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 19:34

πανελλήνιες ???

don't know this word...

Ναι ξερω, το εγραψες 100 σελιδες πριν αλλα ρε θειο...wtf??? Περιμενεις να μην σχολιαστει? Δεν ειπαμε απο ενα σημειο και μετα κρυβουμε καποια πραγματα? :hahaha:
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12310 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 19:37

Το my book 250 εχει προβλημα????:oo:
Εχω φτυσει αιμα για να μαζεψω ο,τι εχω εκει μεσα!ΔΕΝ γινεται να τα χασω!
~τρεχει να τα περασει ολα στο 500αρι~
(δεν πιστευω και αυτο να εχει προβλημα!)

edit:Αυτο θα μου παρει 8 ωρες+...Ξερω, εχω μονο το essential edition,αλλα και παλι...

#12311 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 19:38

Βαλτε MEGA!Εχει το CYBORG 009

Εντάξει, έχεις καεί υπερβολικά...5.20 το πρωί να βλέπεις anime στην τηλεόραση, εκτός και αν τότε ξύπνησες.

γεια.

Γειά σου και σε σένα. (this is spamming definition :)

Μόλις παρήγγειλα το εξής προϊόν :WESTERN DIGITAL WDH1U5000 MYBOOK ESSENTIAL EDITION 2.0 500GB

Μου'ρχεται μάλλον αύριο! Γουστάρω! One step closer to becoming L....

Άντε καλορίζικος και να προσέχεις γιατί για πότε θα γεμίσει δεν θα το καταλάβεις! Όσο περισσότερο χώρο στο σκληρό έχουμε τόσο περισσότερο δεν γράφουμε σε dvd αυτά που αποθηκεύουμε εκεί γιατί επαναπαυόμαστε ότι έχουμε χώρο ακόμα και μετά γίνεται ένας χαμός από φακέλους και αρχεία ανακατεμένα και άντε να βγάλεις άκρη τι έχεις γράψει και τι όχι και καταλήγεις κάποια να τα διπλογράφεις και κάποια να νομίζεις ότι τα έκανες back up και να τα σβήνεις...:despair:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#12312 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 19:52

My Book Essential 250GB

μονο αυτο το μοντελο εχει προβλημα, το εξης:

το κουτι εχει κακη συνδεσμολογια του usb με αποτελεσμα υπαρχει μια περιπτωση να καει, ειτε η θυρα οποτε τον βγαζεις και το βαζεις εσωτερικο η του βαζεις αλλο case, ειτε περνει και το σκληρο μαζι...

Δεν ειναι 100% αλλα υπαρχουν απειρα Posts @ the web.

Οι 500gb δεν εχουν αυτο το προβλημα.

Η WD το εχει ψιλοπαραδεχτει το προβλημα αλλα εχει δηλωσει οτι δε προκειται να κανει τπτ ( ουτε αυξηση εγγυησης / αλλαγη του σκληρου ). why? because they can.

#12313 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 19:59

Δηλαδη καλα που κοροιδεψα αυτους απο το Πλαισιο και μου εδωσαν τσαμπε τον 320!!!:kakaka: Αλλα το προβλημα ηταν οτι το επαθα πανω στο Buck up kai εχασα 230GB μουσικη και Ανιμε και φτου απο την αρχη να τα ξανακατεβασω:zetsubou:.
@Fingolfin δεν ειχα πεσει ακομα για υπνο εκεινη την ωρα γιατι εβλεπα GTO και ειχα λιωσει στο γελιο.Που να κοιμηθεις μετα!!! Onizuka rulzzzzzzzzzzz!!!!!!!Ετυχε να εχω και την τηλεωραση ανοιχτη και το ειδα.

#12314 stean_202

stean_202

Anime Amateur

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 20:02

Το my book 250 εχει προβλημα????:oo:
Εχω φτυσει αιμα για να μαζεψω ο,τι εχω εκει μεσα!ΔΕΝ γινεται να τα χασω!
~τρεχει να τα περασει ολα στο 500αρι~
(δεν πιστευω και αυτο να εχει προβλημα!)

Αν δεν έχει ψοφήσει μέχρι τώρα δεν πιστεύω να σου βγάλει τίποτα, σε ένα φίλο ήταν dead on arrival o 500άρης (το μοντέλο που έχει usb/firewire/sata) mybook και όταν του τον άλλαξαν (ευτυχώς χωρίς πολλά πολλά) διαπιστώσαμε ότι ο δίσκος είναι διαμορφωμένος σε hfs (filesystem για mac)...whatever. Για να μην είμαι άδικος πάντως ο δικός μου 500άρης που είναι usb only δεν έχει βγάλει απολύτως κανένα πρόβλημα...

#12315 stean_202

stean_202

Anime Amateur

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 20:58

Nope απλή χαζομάρα της Wd με το συγκεκριμένο μοντέλο, απλά συνήθως επιλέγουν fat32/ntfs που μπορούν να δουν τα Windows όπως ήταν ο usb-only mybook. Όπως και να έχει δεν είναι μεγάλη υπόθεση να formaρεις τον δίσκο σε ότι filesystem γουστάρεις (fat32/ntfs/ext3/you name it) το "mac only" δεν έχει νόημα ίδιο hardware είναι...