Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#12211 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 00:39

Ρε.
Παρατήρησε τις τελευταίες μέρες (βδομάδες?) κανας σαλονικιός/ια με Οτενέτ/Κόνεξ μεγάλη πτώση ταχύτητας της δου-σου-λου σύνδεσής του/της; Εγώ έχω 8άρα, καθαρά έπιανα ~650 αλλά τώρα αν πιάσω 200 το βράδυ θα είναι θάυμα.

?

?

?

A.

HnH5aB0.jpg

#12212 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 00:47

Εγω παρατηρησα μια πτωση εχτες αλλα απο Καβαλα!Με 2mb κατεβαζα 30kbps αλλα τωρα μια χαρα παλι,ευτυχώς
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#12213 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 01:36

εγω με κοννεξ εχω παρατηρησει πτωση εδω και ενα μηνα...
με το που εβαλα γραμμη ( 2αρα) εγιναν τα χριστουγεννα οι αναβαθμησεις του ΠΟΤΕ απο 768 και 1 σε 2αρες. κατα συνεπεια R.I.P....

what do you mean you desp[ise hardcore μουσακα και παστιτσιο? are you really a greek woman second child?
γιαυτο εγω προνοησα και εμαθα να φτιαχνω μουσακαδες και παστιτσια ( gomen το ξερω οτι δεν κλινεται αλλα ετσι για το flavor )
btw the Queen KNOWS how to cook μουσακα και παστιτσιο. αυτο ομως δε ν σημαινει οτι θα την παντρεψουμε και κατευθειαν. δηλαδη σε εμενα , το ποτανακι της δεν πεφτει λογος?δεν πρεπει να δωσω και εγω την ευχη μου?
αμαν πια λειπω για 5 ωρες και γινετια ο χαμος εδω μεσα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#12214 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 02:06

second child όχι δεν είσαι μοναχή σου. Κάτω ο μουσακάς!!!!!12345Ember

Βασικά έχει περίπου ένα μήνα γενικά στη Θεσσαλονίκη παρατηρούνται μεγάλα Pings και στο κέντρο. Εγώ έχωω forthnet βέβαια, αλλά μέσω δικτύου (Π)ΟΤΕ οπότε για όποια pings και προβλήματα είναι δικιά του ευθύνη.(όπως μια φορά που με άφησαν 5 μέρες χωρίς internet γιατί κάποιος τεχνικός τους είχε πειράξει μόνο τη γραμμή μου)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12215 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 02:09

HAHA και να υποθεσω οτι στο ειπαν απο την Forthnet αυτο?
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#12216 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 02:18

εγω μολις γυρισα και η γραμμη μου επιτελους απο 768 εγινε 1 mbps!! απο 82 max πιανω ~110 τωρα ! (irc αλλα με torrent να κανει upload).

Παρολα αυτα αυριο παω να ζητησω αναβαθμιση σε 2 ιδια λεφτα θα πληρωνω οποτες.....

#12217 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 03:06

kabamaru οχι. Ο τεχνικός του ΟΤΕ που ήρθε μου το είπε.Από τη forthnet το μόνο παράπονο που είχα ήταν ότι άργησαν να προωθήσουν την αίτησή μου στον ΟΤΕ όταν είχα κάνει σύνδεση. Ο ΟΤΕ αντιθέτως έχει έρθει κάμποσες φορές από το σπίτι μου. Την άλλη φορά μου έκοψαν για μια βδομάδα το σταθερό. :S Και να φανταστήτε ότι μένω κέντρο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12218 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 07:21

Θάνατος είναι η μόνη τιμωρία που αξίζει σε αυτους που τον Μουσακα απορριπτουν.

Ομως υπαρχει κάτι ακόμα πιο θεϊκό , κάτι που τρώγεται μόνο στην Ελλάδα και μας κυνηγάει η Ε.Ε . Το ανυπερβλητο το ανεπαναληπτο , το αυσγκριτο , απιθανο (και αλλα επιθετα που αρχιζουν απο "α" )

ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#12219 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 07:24

Συγγνώμη αλλά δεν μ'αρέσει ο μουσακάς. Δεν τρώω την μπεσαμέλ κατά κύριο λόγο, και τις μελιτζάνες κατά δεύτερο. Μόνο τηγανητές μπορώ να τις φάω.

#12220 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 07:26

Ουτε κι εμένα μου αρεσουν γενικά οι μελιτζάνες , μονο στον μουσακά τις τρωω. Δε μου λες , εσεις τις μελιτζανες πριν τις βάλετε στον μουσακά δεν τις τηγανίζετε ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12221 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 07:39

Και να τις τηγανήσουμε τι έγινε, μετά ψήνονται στον φούρνο. Κι έπειτα είναι και η μπεσαμέλ που δεν μ'αρέσει με το τίποτα.
Γενικά έχω ένα πρόβλημα με τα λαχανικά, τα τρώω μόνο με συγκεκριμένους τρόπους. Π.χ. μελιτζάνες και κολοκυθάκια μόνο τηγανητά τα τρώω...

#12222 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 07:40

Μάλιστα . Αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τα ψάρια .

Δημοσιευμένη  εικόνα

#12223 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 07:41

Στην κανονική συνταγή πρέπει να τηγανίσεις τις μελιτζάνες και ότιδηποτε άλλο βάλεις μέσα στον μουσακά από λαχανικά.

Βέβαια υπάρχουν άλλες παραλαγές που για να κάνεις ελαφρήτερο τον μουσακά, αντί να τηγανίσεις τα λαχανικά τα βράζεις, αλλά εμένα δεν μου αρέσει αυτή παραλλαγή γιατί τα λαχανικά είναι πάρα ζωντανά.

Ο μουσακάς είναι απίστευτο φαγητό, από τα καλύτερα της ελληνικής κουζίνας, αλλά πάρα πολύ δύσκολος για να τον φτιάξεις. Αχ να είχα λίγο τώρα.

Τι μου κάνετε πρωινιάτικα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12224 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 07:49

Κοίτα κανά γλυκάκι θα'θελα τώρα... μαζί με τον καφέ που θα φτιάξω. Αλλά δεν έχω κανέναν να πάει δίπλα στο σούπερ μάρκετ να μου πάρει. Είμαι μοναχούλα στο γραφείο.

#12225 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 08:49

μελιτζάνα το υπέρτατο λαχανικό
Μουσακά ούτε εγώ τρώω ειδικά μετά τις πόσες φορες που έφαγα στη λέσχη του τει.

κοκορέτσι δεν μου αρέσει αλλα μου αρέσει ο "τζιροσαρμας"