Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 01 April 2008 - 12:20
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 01 April 2008 - 12:38
PAGE 831 HELL YEAH

Posted 01 April 2008 - 12:43
θελω να δω τι θα κανει η google παλι
Θα κάνει ότι κάνει πάντα: Θα μας φακελώσει
Posted 01 April 2008 - 12:48
Ελα μου ντεΣτο θεμα μας,παιδια ακουσατε που το site,λογω υπερβολικου spam θα κλεισει λεει για 1 βδομαδα?
Μου το πε μια εγκυρη πηγη...εμεινα οταν τα κουσα,τι θα κανουμε τωρα χωρις αυτο?
Καλα ετσι μιλαμε εχω τρελαθει τωρα...
Μου ελεγαν 2 τυποι σχολειο οτι θα ερθουν οι offspring Ελλαδα και δεν τους πιστευα λογο ημερας....Αλλα ειναι Αληθεια....Ερχοντε Ελλαδα ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩ>.......

Posted 01 April 2008 - 12:56
Posted 01 April 2008 - 13:13
τρλε αιμοφυρτος προσπαθω να γυρισω σπιτι και 3 φονικοι ποντιοι αρχιζουν να με πυροβολουν εκει που νομιζα οτι ημουν τελιωμενος εμφανιζεται ο chuck και με μεταφερει σπιτι μου μου ξανα ενωνει το ποδι με τις καταπληκτικες του ιατρικες ικανοτητες και γινομαι σαν και πριν
δεν με πιστευεται????ρωτηστε τον chuck
οι offspring δεν ειχαν διαληθει?;150035']Ελα μου ντε
:hahaha:
Καλα ετσι μιλαμε εχω τρελαθει τωρα...
Μου ελεγαν 2 τυποι σχολειο οτι θα ερθουν οι offspring Ελλαδα και δεν τους πιστευα λογο ημερας....Αλλα ειναι Αληθεια....Ερχοντε Ελλαδα ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩ>.......

Posted 01 April 2008 - 13:17
Τον ρώτησα και μου πε πως σου κανε πλάκαδεν με πιστευεται????ρωτηστε τον chuck
Posted 01 April 2008 - 13:19
ο drummer ειχε φυγει.οι offspring δεν ειχαν διαληθει?
Posted 01 April 2008 - 14:00
Google Press Center: Press Release
οπως παντα συνεπης στο ραντεβου της την πρωταπριλια
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 01 April 2008 - 14:06
Καλο, αλλα επρεπε να το κανεις πιο πειστικο.
Οπως να το κλειδωσεις αληθινα..
αχεμ
ήταν κλειδωμένο... για κανα δίωρο
Posted 01 April 2008 - 14:35
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω
Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας
Posted 01 April 2008 - 14:45
θελω να δω τι θα κανει η google παλι
Για το Google δεν ξέρω, ξέρω όμως για το ISOhunt
http://isohunt.com/
Posted 01 April 2008 - 14:52
Manga Maniac
Posted 01 April 2008 - 15:17
Appear off για λίγο πριν κοιμηθώ,μιλώντας με ένα από τα δύο άτομα που έχουν την αποκλειστικότητα
γυρνάει και μου λέει ότι ο κολλητός του και φίλος μου αγαπημένος τσακώθηκε με τη γκόμενα και αυτή δεν του μιλάει τώρα και επειδή ο δεύτερος είναι και ολίγον τι άχρηστος σε αυτά τα πράγματα άρχισε ένας μαραθώνιος του στυλ.. του έλεγε τι είχε πει στην κοπέλα του ,μου έλεγε εμένα ο άλλος, αποφασίζαμε τι να πει και του το έλεγε ως μόνος του ο άλλος.. αυτό το πράγμα κράτησε καμιά ώρα (και βάλε..!) μέχρι που τα πήρα με τη βλακεία του φίλου μας και μπήκα κανονικά και φανερά μσν αφού με κράταγε που με κράταγε ξύπνια το ζαβό
Να μην τα πολυλόγω (κι άλλο ναι) είχε πάει 2 η ώρα και δούλευα πρωί,
μας κοτσάρει o άνθρωπος της λάσπης ένα λογκ της κοπελιάς "μα καλά ο φίλος σου ξέχασε πως είναι πρωταπριλιά????"
Η φάρσα εννοείται δεν ήταν για μένα (αφού ήμουν off ) και με πήρε από σπόντα..
Βέβαια ήταν καλή και έσκασα στα γέλια! Και πριν προλάβω να τον "βρίσω"
του έπεσε το νετ! νέμεσις και για τους δυο μας
Τώρα..
Καλό μήνα!!!
και να μου λέτε αλήθεια