Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#12166 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 01 April 2008 - 12:20

θελω να δω τι θα κανει η google παλι
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#12167 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 01 April 2008 - 12:37

Οι dattebayo εβγαλαν το diamond dust rebelion το οποιο εννοειται ειναι fake.

Οι Db τις καλές μέρες κάνουν πλάκα, τώρα δεν θα κάνουν;;;; Κι εδώ που τα λέμε, έχουν καιρό να κάνουν πλάκα. Το φυλάγανε για την Πρωταπριλιά φαίνεται...

#12168 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 01 April 2008 - 12:38

KΑΛΟ ΜΗΝΑ....Για να δουμε θα εχουμε τπτ εξυπνο Φετος?:hahaha:
PAGE 831 HELL YEAH
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#12169 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 01 April 2008 - 12:43

Θα κάνει ότι κάνει πάντα: Θα μας φακελώσει :hahaha:
phmava.php

#12170 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 01 April 2008 - 12:48

Στο θεμα μας,παιδια ακουσατε που το site,λογω υπερβολικου spam θα κλεισει λεει για 1 βδομαδα?

Μου το πε μια εγκυρη πηγη...εμεινα οταν τα κουσα,τι θα κανουμε τωρα χωρις αυτο?

Ελα μου ντε:hahaha::hahaha::hahaha:
Καλα ετσι μιλαμε εχω τρελαθει τωρα...
Μου ελεγαν 2 τυποι σχολειο οτι θα ερθουν οι offspring Ελλαδα και δεν τους πιστευα λογο ημερας....Αλλα ειναι Αληθεια....Ερχοντε Ελλαδα ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩ>.......:wooi2:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#12171 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 01 April 2008 - 12:56

Χε χε, σήμερα γιορτάζουν οι νεοκσομίτες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μας λένε ψεύτες. Αλλά αν είμαι νεοκοσμίτης, και είμαι ψεύτης, μπορεί να λέω ψέματα ότι γιορτάζουμε σήμερα. Επίσης μπορεί να λέω ψέματα ότι λέμε ψέματα, αλλά αυτό δεν γίνεται γιατί τότε θα έπρεπε να λέω την αλήθεια, οπότε δεν θα ίσχυε η πρόταση. Το κόβω εδώ, γιατί μπερδεύτικα και γω τώρα.

#12172 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 01 April 2008 - 13:13

ε παιδια καθως πηγαινα στη σχολη πεταγεται ενας αρουραιος 3 μετρα ψηλος και αρχιζει να με κυνηγαει τρεχω τρεχω κα πεταγεται μια νταλικα και με εξφεντονιζει 130 μετρα μακρυα οταν συνερχομαι παω να φυγω και καταλαβαινω οτι το ποδι μου ειχε πιαστει στις γραμμες του τραινου και περναει το τρενο και μο0υ κοβει το ποδι
τρλε αιμοφυρτος προσπαθω να γυρισω σπιτι και 3 φονικοι ποντιοι αρχιζουν να με πυροβολουν εκει που νομιζα οτι ημουν τελιωμενος εμφανιζεται ο chuck και με μεταφερει σπιτι μου μου ξανα ενωνει το ποδι με τις καταπληκτικες του ιατρικες ικανοτητες και γινομαι σαν και πριν

δεν με πιστευεται????ρωτηστε τον chuck

;150035']Ελα μου ντε:hahaha::hahaha::hahaha:
Καλα ετσι μιλαμε εχω τρελαθει τωρα...
Μου ελεγαν 2 τυποι σχολειο οτι θα ερθουν οι offspring Ελλαδα και δεν τους πιστευα λογο ημερας....Αλλα ειναι Αληθεια....Ερχοντε Ελλαδα ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩ>.......:wooi2:

οι offspring δεν ειχαν διαληθει?

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#12173 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 01 April 2008 - 13:17

δεν με πιστευεται????ρωτηστε τον chuck

Τον ρώτησα και μου πε πως σου κανε πλάκα :hehehe:
phmava.php

#12174 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 01 April 2008 - 13:19

οι offspring δεν ειχαν διαληθει?

ο drummer ειχε φυγει.

Posted Image

#12175 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 01 April 2008 - 14:00

κ αναρωτιομουν τι θα εκανε η google
Google Press Center: Press Release
οπως παντα συνεπης στο ραντεβου της την πρωταπριλια
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#12176 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 01 April 2008 - 14:06

Καλο, αλλα επρεπε να το κανεις πιο πειστικο.
Οπως να το κλειδωσεις αληθινα..:P

αχεμ

ήταν κλειδωμένο... για κανα δίωρο

#12177 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 01 April 2008 - 14:35

Καλο μηνα και καλη πρωταπριλια με οσο το δυνατων λιγοτερα κοροιδα!
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#12178 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 April 2008 - 14:45

Για το Google δεν ξέρω, ξέρω όμως για το ISOhunt
http://isohunt.com/

:hahaha:

E5VV38U.jpg

#12179 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 01 April 2008 - 14:52

λοιπόν το πέτυχα στους mangahelpers και μια και το βρήκα χαριτωμένο είπα να το βάλω και εδώ

Manga Maniac
Youtube Video

rrmr.png

#12180 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 01 April 2008 - 15:17

Και εγώ την πάτησα χτες μετά τα μεσάνυχτα!
Appear off για λίγο πριν κοιμηθώ,μιλώντας με ένα από τα δύο άτομα που έχουν την αποκλειστικότητα
Spoiler:

γυρνάει και μου λέει ότι ο κολλητός του και φίλος μου αγαπημένος τσακώθηκε με τη γκόμενα και αυτή δεν του μιλάει τώρα και επειδή ο δεύτερος είναι και ολίγον τι άχρηστος σε αυτά τα πράγματα άρχισε ένας μαραθώνιος του στυλ.. του έλεγε τι είχε πει στην κοπέλα του ,μου έλεγε εμένα ο άλλος, αποφασίζαμε τι να πει και του το έλεγε ως μόνος του ο άλλος.. αυτό το πράγμα κράτησε καμιά ώρα (και βάλε..!) μέχρι που τα πήρα με τη βλακεία του φίλου μας και μπήκα κανονικά και φανερά μσν αφού με κράταγε που με κράταγε ξύπνια το ζαβό :sleepy:.
Να μην τα πολυλόγω (κι άλλο ναι) είχε πάει 2 η ώρα και δούλευα πρωί,
μας κοτσάρει o άνθρωπος της λάσπης ένα λογκ της κοπελιάς "μα καλά ο φίλος σου ξέχασε πως είναι πρωταπριλιά????"
Η φάρσα εννοείται δεν ήταν για μένα (αφού ήμουν off ) και με πήρε από σπόντα..:sigh2:

Βέβαια ήταν καλή και έσκασα στα γέλια! Και πριν προλάβω να τον "βρίσω"
του έπεσε το νετ! νέμεσις και για τους δυο μας :fromabove:.

Τώρα.. :deadga6: ,πάλι καλά που αύριο είμαι απογευματινή.

Καλό μήνα!!!

και να μου λέτε αλήθεια :blingeye2:.

Spoiler: