Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 12:06
δηλδη αν δνε το ριξεις εξω στα πρωτα 2 ετη της σχλης ποτε? ασχετα αν σαρεσει ο προορισμος ή οχι
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 12:09
Οσον αφορα το διαβασμα τι να κανω! Μονο εγω εχω πιασει το νοημα εκει μεσα,ολοι οι αλλοι τσακιζονται καθημερινα. Ε πως να το κανουμε, ειναι πιο υπευθυνα ατομα απο εμενα.
Και τελος χω στην Πατρα,οπου οι αλλες επιλογες για εξω εκτος απο τα μαγαζια ειναι περιορισμενες, και δεν ειμαι ο τυπος που περιπλανιεται ολη μερα εξω χωρις αιτια και σκοπο. Ειμαι σπιτογατος
Ε δεν ειναι δυνατον να ειμαστε ολοι ετσι, εγω αλλιως εχω μαθει.Και τα ανιμε ειναι πολυ πιο διασκεδαστικα απο το να ξαπλωνω στα γρασιδια που δεν εχει η σχολη μου...-_- (ειμαστε το καμαρι σχολη που προσπαθει να φτασει την καταντια της νομικης αθηνων ακομη και αν ειναι μονο 25 χρονων!)
@melkor: Δεν ξεσκαω αν δεν περναω καλα! Τωρα για Θεσσαλονικη δεν μπορω να πω,εχει καλυτερη φοιτητικη ζωη(οχι πως στην Πατρα ειναι ασχημα αλλα αν τα συγκρινουμε...)
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 12:13
οταν τελειωνεις σχολειο πανελληνιες και πολυυυ διαβασμα ε δεν θες να ξεκουραστεις κανα χρονο?Κοίτα κι εγώ δεν διάβαζα στο πρώτο έτος, αλλά τι θα πει ότι ένας φοιτητής πρέπει να κολοβαράει για να σέβεται τον εαυτό του;
Απλά είναι μια συνήθεια που έχει καθιερωθεί (τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα) που στην τελική νομίζω μόνο μιζέρια φέρνει
δεν ειπα να μην πατας ποτε στην σχολη ουτε οτι δεν θα ασχοληθεις καθολου για την ακριβεια εγω 1 απο τα 7 μαθηματα μονο δεν περασα στη πρωτη εξεταστικη αλλα νταξ δεν ηταν το τοι διαβασα για να τα περασω...
EDIT: LOL παλι βλακεια εκανα

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 12:26
οταν τελειωνεις σχολειο πανελληνιες και πολυυυ διαβασμα ε δεν θες να ξεκουραστεις κανα χρονο?
δεν ειπα να μην πατας ποτε στην σχολη ουτε οτι δεν θα ασχοληθεις καθολου για την ακριβεια εγω 1 απο τα 7 μαθηματα μονο δεν περασα στη πρωτη εξεταστικη αλλα νταξ δεν ηταν το τοι διαβασα για να τα περασω...
EDIT: LOL παλι βλακεια εκανα
Ε θες να ξεκουραστείς λογικό είναι... Και έτσι πως το θέτεις τώρα είναι καλήτερα... Απλά γενικά μου την σπάει η φιλοσοφία του κλασσικού φοιτητή που είναι και κατ επέκταση και η φιλοσοφία του κλασσικού Έλληνα: " Ε τώρα μωρέ ποιος την χέζει και την σχολή, πάμε να παίξουμε ένα ταβλάκι τώρα να περάσει η ώρα και όταν θα έρθει η ώρα, θα αντιγράψουμε την εργασία από κάτι φιλαράκια από το προηγούμενο έτος, θα κάνουμε στο τέλος και κάτι ομαδικά σκονάκια να περάσουμε. Θα φωνάξουμε και ότι τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα, γιατί μας καταπιέζουν την ζωή, και στο τέλος, θα βάλουμε μέσο, θα πάρουμε το πτυχίο μας και θα μαστε και κύριοι και στο τέλος θα μπούμε στο δημόσιο για να δουλεύουμε τον κόσμο μια ζωή και να τα παίρνουμε".
Καλά κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι και ο master της δουλειάς (ίσα ίσα είμαι μια χαρά τεμπέλης), απλά όταν οι συνθήκες είναι αυτές που είναι, δεν σου βγαίνει και να γίνεις καλύτερος βλέποντας τους περισσότερους να είναι ζώα και να κολοβαράνε.
Δεν άντεξα πάλι, τα πα
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 12:33

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 12:45
Ε θες να ξεκουραστείς λογικό είναι... Και έτσι πως το θέτεις τώρα είναι καλήτερα... Απλά γενικά μου την σπάει η φιλοσοφία του κλασσικού φοιτητή που είναι και κατ επέκταση και η φιλοσοφία του κλασσικού Έλληνα: " Ε τώρα μωρέ ποιος την χέζει και την σχολή, πάμε να παίξουμε ένα ταβλάκι τώρα να περάσει η ώρα και όταν θα έρθει η ώρα, θα αντιγράψουμε την εργασία από κάτι φιλαράκια από το προηγούμενο έτος, θα κάνουμε στο τέλος και κάτι ομαδικά σκονάκια να περάσουμε. Θα φωνάξουμε και ότι τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα, γιατί μας καταπιέζουν την ζωή, και στο τέλος, θα βάλουμε μέσο, θα πάρουμε το πτυχίο μας και θα μαστε και κύριοι και στο τέλος θα μπούμε στο δημόσιο για να δουλεύουμε τον κόσμο μια ζωή και να τα παίρνουμε".
Καλά κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι και ο master της δουλειάς (ίσα ίσα είμαι μια χαρά τεμπέλης), απλά όταν οι συνθήκες είναι αυτές που είναι, δεν σου βγαίνει και να γίνεις καλύτερος βλέποντας τους περισσότερους να είναι ζώα και να κολοβαράνε.
Δεν άντεξα πάλι, τα πα
QFT:drink:
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 12:50
Μεγαλες κουβεντες ειπες.Ε θες να ξεκουραστείς λογικό είναι... Και έτσι πως το θέτεις τώρα είναι καλήτερα... Απλά γενικά μου την σπάει η φιλοσοφία του κλασσικού φοιτητή που είναι και κατ επέκταση και η φιλοσοφία του κλασσικού Έλληνα: " Ε τώρα μωρέ ποιος την χέζει και την σχολή, πάμε να παίξουμε ένα ταβλάκι τώρα να περάσει η ώρα και όταν θα έρθει η ώρα, θα αντιγράψουμε την εργασία από κάτι φιλαράκια από το προηγούμενο έτος, θα κάνουμε στο τέλος και κάτι ομαδικά σκονάκια να περάσουμε. Θα φωνάξουμε και ότι τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα, γιατί μας καταπιέζουν την ζωή, και στο τέλος, θα βάλουμε μέσο, θα πάρουμε το πτυχίο μας και θα μαστε και κύριοι και στο τέλος θα μπούμε στο δημόσιο για να δουλεύουμε τον κόσμο μια ζωή και να τα παίρνουμε".
Δεν άντεξα πάλι, τα πα
Γι'αυτο και οι λιγοι που πραγματικα ασχολουνται και πιο γρηγορα τελειωνουν και πιο γρηγορα λεφτα βγαζουν και προσφερουν και κατι στην κοινωνια.
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 13:36
Μάλιστα δουλέυω κιολας για να βγαλο κανα ευρω παραπανω.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 14:16

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 15:07
EDIT: Το βρήκα τελικά σε μια ξεχασμένη από το θεό ιστοσελίδα...λολ...
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 15:15
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 16:44
Inferior to greek women.Για τις Γιαπωνέζες αφήνω τον ανδρικό πληθυσμό να μιλήσει....
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 16:47
Πού μπορώ να βρω το μTorrent έκδοση 1.6.1? (και μην πείτε κατευθείαν στο official site, γιατί εκεί έχει μόνο την πιο καινούργια έκδοση
)
EDIT: Το βρήκα τελικά σε μια ξεχασμένη από το θεό ιστοσελίδα...λολ...
Εκδοση 1.6.1??
Υπαρχει εκδοση 1.7.7
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 16:51
Εκδοση 1.6.1??
Υπαρχει εκδοση 1.7.7
Οι καινούργιες εκδόσεις έγιναν με συνεργασία κάποιον εταιριών οπότε η τελευταία "καθαρή" έκδοση είναι η 1.6.1

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2008 - 16:54
Οι καινούργιες εκδόσεις έγιναν με συνεργασία κάποιον εταιριών οπότε η τελευταία "καθαρή" έκδοση είναι η 1.6.1
Spoiler:
Τοτε εγω τι στο διαλο εχω???
Edit: