Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 20 March 2008 - 21:27

Posted 20 March 2008 - 21:29
Πικρα....Εμ τι να κανεις αφου Ζουμε στο "ELLADA"δεν μπορουμε να κανουμε και αλιως...Ο Θανατος σου η Ζωη μου ειμαστε Εδω..κριμα...παντως δν τρωει στν μαπα αυτο π ετρωγε η μανα μ οποτε ειχε προβλημα υγειας της χρεωναν την απουσια απο την αδεια...και ηταν πολυ ελεηνο...

Posted 20 March 2008 - 21:42
Spoiler:
I hate you so much right now...

wtb subs on demand
Katsura da...MARIO JA NAI!!!
Posted 20 March 2008 - 22:13
Λοιπον,παω να βαλω νεα υπογραφουλα που ειναι Animation GIF την δεχετε αλλα δεν Ειναι animation πια...την Δειχνει σαν απλη εικονα...Ξερετε γιατι?
Οποιος μπορει να βοηθησει ας μου στιλει ενα Private message:congrats:...Ty

Posted 20 March 2008 - 22:17
Posted 20 March 2008 - 22:22

いつでも今日が、いちばん楽しい日
Posted 20 March 2008 - 22:26

Posted 20 March 2008 - 22:29
;145277']Τωρα γυρισα απο το νοσοκομειο στο οποιο εχει εισαχθει η μητερα μου για εγχειρηση....Πετρα στην Χολη Βλεπετε......
να μην ανησυχείς καλό μου και η μανούλα μου την έκανε όταν ήμουν μικρή δεν είναι τίποτα.
Posted 21 March 2008 - 00:36
«Πορνεία κάθε σχέση πλην θρησκευτικού γάμου»!
Αντιδραστική και σκοταδιστική η απόφαση της ιεραρχίας της εκκλησίας, τονίζει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ
Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, η ΔΙΣ θεωρεί «παντελώς αδύνατο να συγκατατεθεί στο διαμορφούμενο νομοσχέδιο (για το σύμφωνο), η εφαρμογή του οποίου υποθάλπει και νομιμοποιεί βαρύτατα ηθικά αμαρτήματα και το οποίο σε περίπτωση εφαρμογής θα αποτελέσει καταστροφική βόμβα στα θεμέλια της χριστιανικής οικογενείας και όλης της ελληνικής κοινωνίας».
Σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την απόφαση της ιεραρχίας της Εκκλησίας για τις συζυγικές σχέσεις υπογραμμίζεται: «Η θέση της ιεραρχίας της εκκλησίας ότι αποτελεί πορνεία κάθε γάμος, κάθε σχέση έξω από τον θρησκευτικό γάμο, είναι μια θέση αντιδραστική, σκοταδιστική που πρέπει να καταδικαστεί και από τους θρησκευόμενους».

Posted 21 March 2008 - 00:42
In other (old) news, τα anime είναι αισχρά και διεστραμένα και πρέπει να τα κάψουμε:
Lets Save America - Ban Anime Now Petition
Posted 21 March 2008 - 00:43
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω
Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας
Posted 21 March 2008 - 00:45
αλλά τα τσουρέκια του τερκενλή απλά παύουν να υπάρχουν όταν φας ένα τέλειο τρίγωνο πανοράματος.
Posted 21 March 2008 - 00:50
Αντιδραστική και σκοταδιστική η απόφαση της ιεραρχίας της εκκλησίας, τονίζει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ
«Πορνεία» είναι κάθε σχέση δύο ανθρώπων που δεν έχουν παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Ετσι ακριβώς χαρακτηρίζει η Εκκλησία με χτεσινή ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου κάθε συμβίωση ανθρώπων, ακόμα κι αν έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, φέρνοντας στην επιφάνεια τις σκοταδιστικές και αντιδραστικές αντιλήψεις της, με αφορμή τη συζήτηση που γίνεται το τελευταίο διάστημα για το «σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης».
Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, η ΔΙΣ θεωρεί «παντελώς αδύνατο να συγκατατεθεί στο διαμορφούμενο νομοσχέδιο (για το σύμφωνο), η εφαρμογή του οποίου υποθάλπει και νομιμοποιεί βαρύτατα ηθικά αμαρτήματα και το οποίο σε περίπτωση εφαρμογής θα αποτελέσει καταστροφική βόμβα στα θεμέλια της χριστιανικής οικογενείας και όλης της ελληνικής κοινωνίας».
Σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την απόφαση της ιεραρχίας της Εκκλησίας για τις συζυγικές σχέσεις υπογραμμίζεται: «Η θέση της ιεραρχίας της εκκλησίας ότι αποτελεί πορνεία κάθε γάμος, κάθε σχέση έξω από τον θρησκευτικό γάμο, είναι μια θέση αντιδραστική, σκοταδιστική που πρέπει να καταδικαστεί και από τους θρησκευόμενους».Ε ρε γλέντια.
Αστους να λενε, ολο λογια ειναι....
Posted 21 March 2008 - 00:51
Meh... Τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια... Χάθηκε να βγάλουν κανένα τετράγωνο, ή πεντάγωνο;δεν ξέρω τι λέτε
αλλά τα τσουρέκια του τερκενλή απλά παύουν να υπάρχουν όταν φας ένα τέλειο τρίγωνο πανοράματος.
Posted 21 March 2008 - 01:13
«Πορνεία» είναι κάθε σχέση δύο ανθρώπων που δεν έχουν παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Ετσι ακριβώς χαρακτηρίζει η Εκκλησία με χτεσινή ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου κάθε συμβίωση ανθρώπων, ακόμα κι αν έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, φέρνοντας στην επιφάνεια τις σκοταδιστικές και αντιδραστικές αντιλήψεις της, με αφορμή τη συζήτηση που γίνεται το τελευταίο διάστημα για το «σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης».
Σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την απόφαση της ιεραρχίας της Εκκλησίας για τις συζυγικές σχέσεις υπογραμμίζεται: «Η θέση της ιεραρχίας της εκκλησίας ότι αποτελεί πορνεία κάθε γάμος, κάθε σχέση έξω από τον θρησκευτικό γάμο, είναι μια θέση αντιδραστική, σκοταδιστική που πρέπει να καταδικαστεί και από τους θρησκευόμενους».Ε ρε γλέντια.
Δεν είμαστε για γέλια για κλάματα είμαστε...