Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 19 March 2008 - 18:03

Posted 19 March 2008 - 18:03
Yep. Κων/πολη, Cemberlitas.somnium-san arigato...κοιτα να δεις εδω χιο εχουμε ενα σοβαρο ολο κααι ολο π μας κανει εναν με 10 ευρω και ειναι μαπα...οποτε αγορασα εναν δικο μ και παιρνω γεθσεις και λιωνω στ σπιτι...βεβαια επειδη δν ειμαι απο χιο αλλα απο πειραια κανονικα ερχομαι στις διακοπες..οποτε θελω να ξερω καπου να παω να κανω κθλ...
P.S. οταν λες Ππλη εννοεις Κων/πολη?
Εγω πηρα εναν μεγαλο με 20€ με παζαρι και ειναι μπομπα, αλλα ο bro μ πηρε και εναν καλυτερο

Posted 19 March 2008 - 18:07
Yep. Κων/πολη, Cemberlitas.
Εγω πηρα εναν μεγαλο με 20€ με παζαρι και ειναι μπομπα, αλλα ο bro μ πηρε και εναν καλυτερο. Αυτο το παιδι μ παιρνει τις αποκλειστικοτητες. Anyway, may the force be with you....
τον πηρες απο την Πολη???ζηλευω...

Posted 19 March 2008 - 18:11

Posted 19 March 2008 - 18:14

Posted 19 March 2008 - 18:20
Yeap. Τα μαγαζια της αθηνας ειναι σαπια, και δεν το προσεχουν καθολου. Σπιτι, marley, παρεα, και τα μυαλα στα μπλεντερ.-
:hahaha:
καλο...τ ξερω αλλα για να καταλαβεις εχω περασει πολλες ωρες με ναργιλε και ο μεσαιος και ο μικρος ο δικος μ κανουν ειλικρινα ντουμανια μπροστα στους μεγαλους τ μαγαζιου...και αυτο γτι φισικα δν τους φτιαχνουνν καλα τους ναργιλεδες εδω!!!
...μεγαλη παρακμη...φτιαχνω εναν δικο μ..handmade!!!!
Αλλα στην Πολη εχει κατι φοβερα μαγαζια, με κατι τουρκους που με καθε τζουρα βλαζουν την ομιζλη του λονδινου απ' τα πνευμονια τους, υποφωτισμενα, και που και που βγαζει καμια παρεα κανα σαζι και κανα τζουρά.... Ασε τι να σου λεω..... Σηκω απο καναπεδες ντιβανια κλπ. (ποιος μου το κολλησε αυτο? αναρωτιεμαι

Posted 19 March 2008 - 18:22
θα τ προγραματισω...Yeap. Τα μαγαζια της αθηνας ειναι σαπια, και δεν το προσεχουν καθολου. Σπιτι, marley, παρεα, και τα μυαλα στα μπλεντερ.-
Αλλα στην Πολη εχει κατι φοβερα μαγαζια, με κατι τουρκους που με καθε τζουρα βλαζουν την ομιζλη του λονδινου απ' τα πνευμονια τους, υποφωτισμενα, και που και που βγαζει καμια παρεα κανα σαζι και κανα τζουρά.... Ασε τι να σου λεω..... Σηκω απο καναπεδες ντιβανια κλπ. (ποιος μου το κολλησε αυτο? αναρωτιεμαι) και κλεισε εισητηριο να τα ζησεις. Δεν ειναι και ακριβο να πας. Ταλαιπωρια ειναι.

Posted 19 March 2008 - 18:24
Παραδοσιακο οργανοθα τ προγραματισω...
:hahaha:...τι ειναι το σαζι???ετσι οπως μ τ περιγραφεις θα ειναι απλα θει'ι'κα εκει...

Posted 19 March 2008 - 18:42

Posted 19 March 2008 - 19:09
Eφόσον αποτελεί χιουμοριστικό spin-off της σειράς βγάζεις μια χαρά νόημα αν εξαιρέσεις τα ξεκαρδιστικά cameo appearances όπου θα δεις κι ορισμένους χαρακτήρες σε τελείως διαφορετικούς ρόλους. Αν και δεν είναι απαραίτητο θα σου πρότεινα να διαβάσεις και το αρχικό manga (9 volumes είναι) όπου κι εκεί θα δεις αρκετά κορυφαία χιουμοριστικά σκηνικά. Btw, η Tokyopop ανακοίνωσε ότι θα φέρει την νουβέλα (απ' όπου και ξεκίνησε) στις ΗΠΑ.
thnx:blingeye2:(αμα δω τις 3 seasons απο το anime κανω δουλεια?)
Edit:Mε το που μιλησα ακρα του ταφου επεσε εδω
Posted 19 March 2008 - 22:37
Λοιπον αρχικα οι τιμες στο μαγαζακι κατω (bazaar) ειναι απαγορευτικες εκτος αν ειστε αραβας με πετρελαια και γι αυτο κυριακη ολα ειναι στην μιση τιμη.
Κατα τ' αλλα δεν μοιραζουν ναργιλεδες, οποιος θελει παραγγελνει... ^^
Σαν χωρος καλος, σαν μουσικη μετρια προς χαλια για τα γουστα μου (πεφτουν στα κλασικα λαϊκο-ποπ) ειδικα αργα το βραδυ. Ψιλο-gtp το ολο θεμα οπως το χω δει from the inside...
Posted 19 March 2008 - 22:42
Πχ:Many people are delightfully surprised to find that supposedly Windows-only peripherals work just fine with their new Mac. That’s because the Mac ships with drivers for most everything you’re probably already using. (Oh, and Mac OS X doesn’t scream “hardware detected” every time you plug in something as basic as a keyboard.)

Posted 19 March 2008 - 22:44
Posted 19 March 2008 - 22:46
Σκεψου οτι το mouse τους εχει μονο ενα κουμπι.
Posted 19 March 2008 - 23:24
208