Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#11536 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 13:23

Thanks για τα προγραμματα!Θα τα δοκιμασω ολα και θα δω ποιο θα διαλεξω
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#11537 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 13:35

To full metal panic overload(το manga)αν δεν εχω διαβασει τιποτε αλλο βγαζω νοημα?(δν βρηκα topic και βαριεμαι να φτιαξω :wooi2:)

#11538 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 13:44

Τελικά έγινε διακοπή ρεύματος και εδώ πέρα... Δεν ήμουν τόσο τυχερή όσο νόμιζα!

#11539 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 13:50

Eφόσον αποτελεί χιουμοριστικό spin-off της σειράς βγάζεις μια χαρά νόημα αν εξαιρέσεις τα ξεκαρδιστικά cameo appearances όπου θα δεις κι ορισμένους χαρακτήρες σε τελείως διαφορετικούς ρόλους. Αν και δεν είναι απαραίτητο θα σου πρότεινα να διαβάσεις και το αρχικό manga (9 volumes είναι) όπου κι εκεί θα δεις αρκετά κορυφαία χιουμοριστικά σκηνικά. Btw, η Tokyopop ανακοίνωσε ότι θα φέρει την νουβέλα (απ' όπου και ξεκίνησε) στις ΗΠΑ. :wooi2:

#11540 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 13:54

Arigato :nod2:Ρε γαμωτο μονο αυτο βρηκα στο μαγαζι που πηγα(dojo)οποτε θα δω το απλο στο ιντερνετ:uhh:

#11541 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 14:02

Eφόσον αποτελεί χιουμοριστικό spin-off της σειράς βγάζεις μια χαρά νόημα αν εξαιρέσεις τα ξεκαρδιστικά cameo appearances όπου θα δεις κι ορισμένους χαρακτήρες σε τελείως διαφορετικούς ρόλους. Αν και δεν είναι απαραίτητο θα σου πρότεινα να διαβάσεις και το αρχικό manga (9 volumes είναι) όπου κι εκεί θα δεις αρκετά κορυφαία χιουμοριστικά σκηνικά. Btw, η Tokyopop ανακοίνωσε ότι θα φέρει την νουβέλα (απ' όπου και ξεκίνησε) στις ΗΠΑ. :wooi2:

what is a spin off?

#11542 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 15:58

wakarimashita :) like the Green Lattern, and Silver Surfer

#11543 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 16:30

Ειστε απαραδεκτοι ρα! Με κλεβουν στα λεφτα απο τη δουλεια, και για να υπολογισω τις ωρες μου μονη μου, εψαχνα σε ολη τη μαυρη τρυπα ποτε ηταν η ************ μερα που ειχε χιονισει και δεν πηγα στη δουλεια! τελικα κατεληξα στη σελιδα 675...δειτε νουμερο τωρα, και θα καταλαβετε για τι ψαξιμο μιλαμε...μιλατε ρε πιο πολυ για manga&anime..να βρισκω κι εγω τις μερες πιο ευκολα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#11544 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 16:33

τελικα κατεληξα στη σελιδα 675...δειτε νουμερο τωρα, και θα καταλαβετε για τι ψαξιμο μιλαμε...

:oo::oo::oo:χαρας στο κουραγιο σου....
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#11545 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 16:53

Ειστε απαραδεκτοι ρα! Με κλεβουν στα λεφτα απο τη δουλεια, και για να υπολογισω τις ωρες μου μονη μου, εψαχνα σε ολη τη μαυρη τρυπα ποτε ηταν η ************ μερα που ειχε χιονισει και δεν πηγα στη δουλεια! τελικα κατεληξα στη σελιδα 675...δειτε νουμερο τωρα, και θα καταλαβετε για τι ψαξιμο μιλαμε...μιλατε ρε πιο πολυ για manga&anime..να βρισκω κι εγω τις μερες πιο ευκολα...

Ή μπορούσες απλά να ρωτήσεις εμένα μιας και είχα βγάλει φωτό εκείνες τις μέρες και έχουν πάνω ημερομηνία:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11546 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 17:03

(wakarimashita?)

Νομιζω σημαινει το καταλαβα:drink:

#11547 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 17:09

εεε:hahaha::oo:?αν απευθηνοσουν σε μενα,lisa-chan,εξηγησε λιγο τι εννοουσες...

(wakarimashita?)

ο πράσινος φαλλός, sorry φανός εννοούσα και ο silver surfer ξεκίνησαν σαν side characters σε comics και κατέληξαν με δικη τους σειρά, αυτό είναι spin off?

Νομιζω σημαινει το καταλαβα:drink:

:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats::congrats:

#11548 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 17:10

κανει κανεις εδω περα αργιλε?(η ναργιλε οπως θελετε πειτε το)

#11549 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 17:12

Εγω εχω κανει μονο και λεγεται ναργιλες:thatsit:(λογο του οτι εχω και μια σχεση με την αιγυπτο)

#11550 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 17:17

και εγω ναργιλες το ξερω αλλα πολλοι τ λενε αργιλε τεσπα...λοιπον...σκεφτομουνα καμια γευση καινουρια να παρω....κανεις συχνα η σπανια?