Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#11521 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 19 March 2008 - 04:44

Ένα τραγουδάκι απο εμένα, αφιερωμένο σε όσους ξυπνήσουν νωρίς νωρί και θέλουν κάτι να χαλρώσουν

Youtube Video

Posted Image

#11522 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 19 March 2008 - 08:11

Ένα τραγουδάκι απο εμένα, αφιερωμένο σε όσους ξυπνήσουν νωρίς νωρί και θέλουν κάτι να χαλρώσουν

Youtube Video

αν θέλουμε να χαλαρώσουμε βάζουμε disturbed! :P

Στην ουσία το καλύτερο για αυτή την ώρα είναι οι AC/DC :|

what do you do for money honey!!!
Δε ξέρω που πάω αλλά πάω για 6μιση ώρες και έχω κοιμηθεί μόνο 4..

Καλημερούδιαααα!

Spoiler:

#11523 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 19 March 2008 - 08:40

Καλημερα..Τωρα ναουμ πηγα σχολειο και μου ειπαν οτι εχω μαθημα μονο την 4η ωρα..Και ΕΚΑΤΣΑΑΑΑ:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Imba οι απεργειες αλλα οχι και στα Μ.Μ.Μ μονο να μας κουραζουν ειναι:hahaha::nosey:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#11524 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 19 March 2008 - 08:49

Youtube Video

Φιλε Πυραμιδα Αυτο Ειναι Για Ξυπνημα [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Wy1Z53gOE-E[/YOUTUBE]
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#11525 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 March 2008 - 09:46

αν μετρουσαν ολοι ξεροιυμε ΠΟΙΑ θα ηταν top poster (aka spammer)

:nosey::nosey::nosey::nosey:
what do you mean?

#11526 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 19 March 2008 - 09:47

Το καλυτερο τζαμπε προγραμματακι για κατεβασμα βιντεο απο Youtube, dailymotion, κτλ, ειναι το TubeMaster.

- multiple downloads
- option to choose resolution
- option to automatically convert to avi.
- option to download just the sound as mp3.

Μονο καφε δεν σου κανει...
Posted Image

#11527 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 March 2008 - 09:50

Αyu σε είδα στον ύπνο μου και ήσουν φούρναρης, μάλιστα είχες δυο φούρνους έναν στο κέντρο τις αθηνας και έναν στην εκάλη :)
αλήθεια σου πήγαινε πολύ αυτή η άσπρη στολή :) και το σκουφάκι zexy σαν τον zωμιάδη

#11528 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 19 March 2008 - 10:05

θα ηθελα να ηξερα τι ειδους συνειρμος σε οδηγησε να με συνδεσεις με φουρνους, αλλα ασε καλυτερα...

παντως σαν επαγγελμα ο φουρναρης ειναι ωραιο, παραδοσιακο, και μη αγχωτικο, αλλα με πολλους υδατανθρακες και πρωινα ξυπνηματα... Θα εφτιαχνα καταπληκτικα πεινιρλια παντως...

Μου την σπαει πολυ που το 99% των φουρνων σημερα περνουν πια τις τυροπιτες, μπουγατσες και λοιπα καλουδια προκατασκευασμενα απο διαφορες βιοτεχνιες αμφιβολου ποιοτητας... Χαθηκε το φρεσκο πραγμα φτιαγμενο απο παραδοσιακες συνταγες?
Posted Image

#11529 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 March 2008 - 10:37

αφού όλοι σπουδάζουν μέχρι τα 30 τους ποιος θα πάει να δουλέψει εργάτης? πλακα κανεις?

#11530 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 19 March 2008 - 10:45

Ασχετο : (λες και υπαρχει κατι σεχτικο) Οποιος θελει τιποτα ασκησεις μαθηματικων κατευθυνσης και γενικης παιδειας γ' λυκειου να μου πει με Pm να του στειλω .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#11531 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 19 March 2008 - 11:31

Κοροιδο ψαχνεις?

Οσοι ειναι πριν την Γ Λυκειου δεν τα χρειαζονται,οσοι ειναι στην Γ Λυκειου ηδη εχουν αρκετες ασκησεις απο τα φροντηστηρια+σχολειο και οσοι εχουν τελειωσει δεν τα ΘΕΛΟΥΝ!

(no offense ετσι?:D)

Zoro τα ειπες ολα φιλε...Παντος καλη ιδεα οι ασκησουλες αλλα εγω εχω μια καλητερη...Τι λες να σου στειλω τις δικες μου να μου τις λυσεις?:hahaha::hahaha::hahaha:

787 page Hell Yeaaaa
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#11532 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 19 March 2008 - 11:48

LOL κι αυτη καλη ιδεα:rofl:

Τοτε εγω εχω μια αλλη,πουλαω ολες τις λυμενες ασκησεις μου για να πουλατε εσεις μουρη στους καθηγητες:lol::hahaha::hahaha:

ROFL....a0axxa0xa0ax0a0 :hahaha::respect::kakashithumbup::rofl:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#11533 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 19 March 2008 - 12:19

Κοροιδο ψαχνεις?

Οσοι ειναι πριν την Γ Λυκειου δεν τα χρειαζονται,οσοι ειναι στην Γ Λυκειου ηδη εχουν αρκετες ασκησεις απο τα φροντηστηρια+σχολειο και οσοι εχουν τελειωσει δεν τα ΘΕΛΟΥΝ!

(no offense ετσι?:D)

Γιατί θα τις πούλαγε κιόλας?:hahaha:

#11534 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 March 2008 - 12:27

σε 20 λεπτα αφηνω το ματαιο τουτο.... σπτι, και κατυθυνομαι προς τα ΚΤΕΛ. κανονιστε που θα γυρισω σε 2 μερες να τα βρω χαμο, να εχει γινει κολαση εδω μεσα. αυτο ειναι απειλη.
( επισης εχετε μου ετοιμο και κανα κοκκινο χαλι μονο ο υπερπανικας και ο ιπταμενος δλδ?)

Itakimasu!!!!!!!!!!!!!!!!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#11535 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 19 March 2008 - 13:14

Πω πάλι χάλια είμαι.

Πήγα σκουλ για μιά ώρα "μάθημα" αλλά δεν τη πάλευα και για πορεία. :dazed:

HnH5aB0.jpg