Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#11491 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 12:55

χημικα.
ναι τι ωραια λυση.
και τα χημικα που θα πανε?
στην -ηδη μολυσμενη- θαλασσα ?
Κυκλους κανει το νερο remember?

οταν λεω χημικα δεν εννοω ραδιενεργα αποβλητα :erk:
και το οινοπνευμα απολυμαντικο ειναι, αλλα τελευταια φορα π τσεκαρα οι ανθρωποι το χρησιμοποιουσαν για να καθαρισουν τις πληγες τους χορις φοβο

Οι δημοτικοι δεν κανουν εδω πατρα τουλαχιστον την δουλεια τους ολο το χρονο ,τωρα που χουν και 5 τονους ανα καδο θα δουλεψουν?

εσεις τους ψηφισατα :erk:

Αμα ξεκινησουν ολοι σε αυτη τη χωρα να κανουν απο μια απεργιουλα(γιατι ολοι εχουν καποιο αιτημα,ΟΛΟΙ) τότε παει.

fgs
απο ποτε μια πανελληνια απεργια ονομαζεται "απεργιουλα";
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#11492 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 13:11

οταν λεω χημικα δεν εννοω ραδιενεργα αποβλητα :erk:
και το οινοπνευμα απολυμαντικο ειναι, αλλα τελευταια φορα π τσεκαρα οι ανθρωποι το χρησιμοποιουσαν για να καθαρισουν τις πληγες τους χορις φοβο

εσεις τους ψηφισατα :erk:

fgs
απο ποτε μια πανελληνια απεργια ονομαζεται "απεργιουλα";

κοιτα.
τα σκουπιδια ειναι "πληγη" για την υγεια μας αλλα δεν νομιζω να μπορει να κανει και πολλα.

και επισης ....
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ,ωρε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11493 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 16:18

Ω Πατρινοι, Πατρινες και μπασταρδοπατρινοαθηναιο-δεν ξερω γω τι!
Τι θα λεγατε για μια συναντησουλα την ερχομενη δευτερα?Δεν λεω τπτ επισημες διοργανωσεις αλλα ετσι να βγουμε για καφε.Ποιος ειναι μεσα?(αναλογα με τον αριθμο συμμετοχων να δουμε και αν θα γινει κατι)

#11494 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 16:37

Τι θα λεγατε για μια συναντησουλα την ερχομενη δευτερα?Δεν λεω τπτ επισημες διοργανωσεις αλλα ετσι να βγουμε για καφε.Ποιος ειναι μεσα?(αναλογα με τον αριθμο συμμετοχων να δουμε και αν θα γινει κατι)

Μέσα εγώ! {όπου γάμος και χαρά!!!!}

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11495 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 18:15

Χμμ στις 24 του μήνα δλδ? Λιγάκι δύσκολο γιατί έχω γενέθλια :/ Καλύτερα την ημέρα της εθνικής μας εορτής και νορίς κιόλας(την ώρα που σχολάει η παρέλαση δλδ) να χαζέψουμε και κάνα λολι με στολή!! ε? ε? ε?

#11496 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 18:20

Χμμ στις 24 του μήνα δλδ? Λιγάκι δύσκολο γιατί έχω γενέθλια :/ Καλύτερα την ημέρα της εθνικής μας εορτής και νορίς κιόλας(την ώρα που σχολάει η παρέλαση δλδ) να χαζέψουμε και κάνα λολι με στολή!! ε? ε? ε?

ασε τα φορουμ και παμε καμνια ντοτα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#11497 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 01:53

τα καλα της μερας.

Ηρθε το hellsing vol 4 απο play.com μια χαρα ειναι οποτε θα παρω πολλα τον επομενο καιρο απο αυτους.

Βρηκα φοβερο μαγαζακι στο ηρακλειο με φοβερο φαγητο, απιστευτο ημιγλυκο κρασι και ρακι και ακομα πιο απιστευτο μαγαζατορα. ( πηγα με παρεα εγω και ο μαγαζατορας κατεβασαμε στο τελος εξτρα 1 καραφακι ο καθενας ρακι, για το δρομο....)

Αυριο η μεθαυριο θα ξαναπαω με ενα φιλο για 'κρεας' ( οχι σαλατες και μ*****ς) και κρασι/ρακες μεχρι εξαντλησεις χρηματων η στομαχιων !!

Επισης επεσε το ρευμα το απογευμα, οποτε και ειδα το gintama ep 4 απο το κινητο....

#11498 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 07:52

Για πες στο Ηράκλειο που είναι αυτό το μαγαζάκι; [Για Ηράκλειο στην Αθήνα μιλάς έτσι;] Επειδή μένω κοντά στον σταθμό, μπορεί να το ξέρω, μπορεί και να μου έχει ξεφύγει.

#11499 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 09:06

είμαι άρρωστη...πάλι. :zetsubou::sadist::Crying2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11500 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 09:59

είμαι άρρωστη...πάλι. :zetsubou::sadist::Crying2:

my precious goddess εγώ εγώ εγώ θα έρθω να νικήσω την αρρώστια και να σε κάνω καλά. εγώ θα θυσιαστώ για σένα αλλα όχι τώρα, τώρα έχω κάτι σημαντικό να κάνω ... όπως να λούσω τα μαλλιά μου :P

περαστικά κορίτσι :)

#11501 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 11:24

my precious goddess εγώ εγώ εγώ θα έρθω να νικήσω την αρρώστια και να σε κάνω καλά. εγώ θα θυσιαστώ για σένα αλλα όχι τώρα, τώρα έχω κάτι σημαντικό να κάνω ... όπως να λούσω τα μαλλιά μου :P

με συγκινείς!!!:nanana:

μου θύμισες μάλιστα τη θεϊκιά ατάκια που είχε πει σε μια ηλίθια συμμαθήτριά μου ο τότε επίσης ηλίθιος γκόμενός της:

"μωρό μου είσαι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου...μετά τις πανελλήνιες"

:hahaha::hahaha::fromabove:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11502 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 11:48

Για πες στο Ηράκλειο που είναι αυτό το μαγαζάκι; [Για Ηράκλειο στην Αθήνα μιλάς έτσι;] Επειδή μένω κοντά στον σταθμό, μπορεί να το ξέρω, μπορεί και να μου έχει ξεφύγει.

βούλα ο loke είναι στο κανονικό ηράκλειο τις κρήτης όχι στο Νέο Ηράκλειο

με συγκινείς!!!:nanana:

μου θύμισες μάλιστα τη θεϊκιά ατάκια που είχε πει σε μια ηλίθια συμμαθήτριά μου ο τότε επίσης ηλίθιος γκόμενός της:

"μωρό μου είσαι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου...μετά τις πανελλήνιες"

:hahaha::hahaha::fromabove:

I love you too

#11503 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 18:26

Εχω υποψιες οτι ο Kenny που σβηνει τα spam posts μου :smokingg:<<
Spoiler:

Spoiler:

#11504 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 18:39

Εχω υποψιες οτι ο Kenny που σβηνει τα spam posts μου :smokingg:<<

Spoiler:

Spoiler:

Μην ανυσυχεις.... θα το σβυσει κι αυτο!:kakaka:

#11505 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 19:08

btw to shop ειναι το play.com και ηρθαν εκ αγγλιας, but it has no shipment fee!!

btw μου εστειλε η μανα κατι πραματα και ως bonus 2 σακουλες φυστικια αιγινης..

Να σαι καλα ρε μανα!! :drink: