guess why
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 16 March 2008 - 23:22
guess why
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 16 March 2008 - 23:25
χημικα.απο την αλλη βεβαια θα μπορουσαν οι διαφοροι δημοι να βαλουν τους δημοτικος καθαριστες να τα καθαρισουν, η να τα απολυμανουν με διαφορα χημικα οπως εκαναν και τις προηγουμενες φορες αλλα τωρα δεν το κανουνε.
guess why
ναι τι ωραια λυση.
και τα χημικα που θα πανε?
στην -ηδη μολυσμενη- θαλασσα ?
Κυκλους κανει το νερο remember?
Οι δημοτικοι δεν κανουν εδω πατρα τουλαχιστον την δουλεια τους ολο το χρονο ,τωρα που χουν και 5 τονους ανα καδο θα δουλεψουν?
Καλυτερο αραγε να εισπνεεις Χημικα η σκουπιδιλα?
Posted 16 March 2008 - 23:30
Οποτε παιζει καποιοι φανταροι να τα δουνε ολα και θητεια και σκουπιδιαριδες.
Posted 16 March 2008 - 23:34
Ε ρε έχει να πέσει ''Πλοίο της Αγάπης''!!!αμα συνεχιστει θα χρησιμοποιησουν το standar τροπο ακα περνουν τα δημοτικα οχηματα καθαρισμου και φερνουν φανταρους να τα χρησιμοποιουν και να τα μαζευουν.
Ενημέρωση προς όσους δεν έχουν πάει στρατό: Πλοίο της Αγάπης=αγγαρεία με την σκουπιδιάρα...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 16 March 2008 - 23:35
δεν θα μου κανει καμια εντυπωση.αμα συνεχιστει θα χρησιμοποιησουν το standar τροπο ακα περνουν τα δημοτικα οχηματα καθαρισμου και φερνουν φανταρους να τα χρησιμοποιουν και να τα μαζευουν.
αν βγαλουν τιποτα "συναγερμος εκτακτης αναγκης" βλεπω να γινεται κατι τετοιο.
οπως και να το κανουμε πολυ βρωμα και η υγειινη παει "βολτα" .
δεν μπορω να φανταστω πως θα ηταν κατακαλοκαιρο με 45 βαθμους εξω και τα σκουπιδια να σιγοψηνονται στο γκριλ.
Posted 16 March 2008 - 23:44
ΣΚΑΤΑ στους σκουπιδιαριδες που αφηνουν τις πολεις μες την βρωμα.
Δεν μπορουμε να αναπνευσουμε.
Τα ποντικια κανουν χορο.
Και οι δρομοι πλημμυρισμενοι με τονους σκουπιδαριο καθε λογης.
-δεν εχω τιποτα εναντιων του συνδικαλισμου ουτε του δικαιωματος να απεργει καποιος για να διεκδικησει τα δικαιωματα του,αλλα υπαρχουν και αλλοι,πιο "υγιεινοι" τροποι.-
ναι Samurai Peinirli Dora οι Αφγανοι θα σε κολλησουν AIDS Ψωρα και φαλακρα.
Οχι τα ιδια μας τα αποβλητα που τον τελευταιο καιρο ζουν αναμεσα μας.
Εγω πάντως τα δικα μου σκουπιδακια δεν τα εχω πεταξει στο βουνο που βρισκεται διπλα απο τον καδο.Τα εχω αφησει στο μπαλκονι μιας και δεν ήταν και πολλα.Αλλα αν συνεχιστει αυτο θα βρομανε και τοτε θα τα ριξω και εγω στο σωρο...
Την παρασκευη το βραδυ κατεβαινα την Γερακοστοπούλου και λιγο πριν φτασω στην πλατεια βρεθηκα αντιμετωπη με ένα τοίχος
Αυριο θα ληξει η απεργια?Ή θα συνεχισουν για κανα μηνα ακομη μεχρι να πεθανουμε απο πανουκλα?
Posted 16 March 2008 - 23:49
σε "εψησαν" τα κοκκινα ευμεγεθη αυτοκολλητα στους καδους?Εγω πάντως τα δικα μου σκουπιδακια δεν τα εχω πεταξει στο βουνο που βρισκεται διπλα απο τον καδο.Τα εχω αφησει στο μπαλκονι μιας και δεν ήταν και πολλα.Αλλα αν συνεχιστει αυτο θα βρομανε και τοτε θα τα ριξω και εγω στο σωρο...
Την παρασκευη το βραδυ κατεβαινα την Γερακοστοπούλου και λιγο πριν φτασω στην πλατεια βρεθηκα αντιμετωπη με ένα τοίχοςαπο σκουπιδια!Είχαν κλείσει σχεδόν το δρόμο!
:hahaha:Παω στοιχημα οτι σημερα θα πρεπει να σκαρφαλωσεις για να περασεις...Ημαρτον!Δεν θα θελει πια ο κοσμος να βγει στις καφετερειες.Παντως εγω που μενω προς τα εξω δεν ειναι τοσο τρελο το προβλημα.Ναι μεν ειναι οι καδοι υπερχειλισμενοι(και σε μερικα σημεια νταξ γινεται χαμος) αλλα τουλ το κακο περιοριζεται μονο σε εκεινα τα σημεια...
Αυριο θα ληξει η απεργια?Ή θα συνεχισουν για κανα μηνα ακομη μεχρι να πεθανουμε απο πανουκλα?
Που λενε να μην πετας τα σκουπιδια και να τα κρατας σπιτι?
αν ειναι δυνατον.
Σκουπιδια ειναι.Στους καδους πρεπει να πανε και να γινει σωστη καταστροφη τους.
Εντωμεταξυ οι εργαζομενοι στην ανακυκλωση δουλευουν κανονικα.
Βεβαια οι "ειδικοι" καδοι που εχουν τοποθετησει μονο ανακυκλωσιμα υλικα δεν εχουν μεσα (τελαρα με ψαρια κανεις?)
Εγω που μενω σε πολυσυχναστο και εμπορικο δρομο δεν φανταζεσαι τι γινεται.
Ειναι λες και εχεζε ο θεος κουραδες σκουπιδιων ενος τονου εδω και εκει.
Posted 16 March 2008 - 23:56
Posted 16 March 2008 - 23:56
ΕΛΕΟΣ δλδ!!!
Αφου κανουν απεργια, σεβαστο βεβαια απο μενα, τουλαχιστον ας κρατησουν καποια σκουπιδια σπιτι τους!
Τοοοσο δυσκολο ειναι?!
Εγω τουλαχιστον εχω φυλαξει 3 - 4 σακουλες εξω, στην αυλη μου!
Εχουμε γινει ντροπη σ'ολη τη Ευρωπη, φανταστειτε οτι διωχνουμε τους τουριστες με τα σκουπιδια που εχουν ''στολισει'' ολους τους αρχαιολογικους χωρους!
Αφηστε μην πω για τις παρανομες χωματερες!
Σαν το βουρκο εχουμε καταντησει πια...
Posted 16 March 2008 - 23:58
for your info σε εμάς τα μαζεύουν κανονικά τα σκουπίδια.
Posted 17 March 2008 - 00:00
το δικαστηριο τη κυρηξε παρανομη ..... ελληνικη δικαισυνη gtp, οποτε το βλεπω αμα συνεχισουν να φανε τρελο ξυλο και ρε γαμωτο δεν εχω παρακολουθησει ολη την ιστορια αλλα αν παλι παλευουν για το επιδομα βαρια και ανθυγιεινα η οπως λεγεται καθιστε ρε γαμωτο αλλο πιο ανθυγιεινη εργασια σε καθημερινη βαση δε παει...
εχεις υποψην σου τι χρηματα παιρνει ενας υπαλληλος καθαρισμου?
Γυρω στα 1500 ευρω το μηνα.
Νομιζω οτι ειναι αρκετα καλοπληρωμενοι για τις ωρες εργασιας που δουλευουν ,παρα τις ασχημες συνθηκες υγιεινης που αντιμετωπιζουν καθημερινα.
Αλλα 4 ωρες μες τα σκατα για 1500 ευρω ή 10+ ωρες π*υτσ@ για 700 κατοσταρικα?
ας κανουν τον αγωνα τους ,αλλα αν ο αγωνας του εχει σκοπο να ψοφησουμε ολοι απο την ιδια μας τη βρωμα μας ειναι κοντα στο στοχο τους.
δεν μας νοιαζει.ώχου.... η καλύτερη λύση ειναι μεγάλες σακούλες και στο μπαλκόνι,
for your info σε εμάς τα μαζεύουν κανονικά τα σκουπίδια.
εσεις λετε ολα τα κιτρινα τυρια κασερια.
Posted 17 March 2008 - 00:09
Όσο για τα σκουπιδακια...Μαλλον περιμενουν να ξεσπασει καμια επιδημια μπας και νοιαστουν.Αλλα εγω δεν θελω να πεθανω απο μια ηλιθια απεργια των σκουπιδιαριδων.
Αμα ξεκινησουν ολοι σε αυτη τη χωρα να κανουν απο μια απεργιουλα(γιατι ολοι εχουν καποιο αιτημα,ΟΛΟΙ) τότε παει.
Και οπως το βλεπω για αυτη την κατευθυνση προχωραει.
Posted 17 March 2008 - 00:09
δεν μας νοιαζει.
εσεις λετε ολα τα κιτρινα τυρια κασερια.
και εσείς δεν ξέρετε να ξεχωρίζετε μια μπουγάτσα απο μια τυρόπιτα.
Posted 17 March 2008 - 00:10
σκεψου κατι πιο απλο.Απορία:Η ΔΕΗ συνεχίζει την απεργια ή οχι?(δεν ανοιγω τηλεοραση ουτε για ειδησεις...Μαλλον σταματησε γιατι εγω τουλ δνε ειχα καμια διακοπη για τοσες μερες.
Όσο για τα σκουπιδακια...Μαλλον περιμενουν να ξεσπασει καμια επιδημια μπας και νοιαστουν.Αλλα εγω δεν θελω να πεθανω απο μια ηλιθια απεργια των σκουπιδιαριδων.
Αμα ξεκινησουν ολοι σε αυτη τη χωρα να κανουν απο μια απεργιουλα(γιατι ολοι εχουν καποιο αιτημα,ΟΛΟΙ) τότε παει.
ΒΡΟΧΗ.
αν βρεξει θα πνιγουμε στο σκουπιδι.
Κυριολεκτικα και μεταφορικα.
Posted 17 March 2008 - 00:13
Απορία:Η ΔΕΗ συνεχίζει την απεργια ή οχι?(δεν ανοιγω τηλεοραση ουτε για ειδησεις...Μαλλον σταματησε γιατι εγω τουλ δνε ειχα καμια διακοπη για τοσες μερες.
Για τους καταραμενους σκουπιδιαρηδες δεν ξερω. Οσο για τη ΔΕΗ μαλλον θα κανει ακομη απεργια μεχρι την αλλη βδομαδα...