αχέμ αχέμμ εξομολογήσεις mode on

- - Το απίστευτο της χρονιάς.
Η κολλητή μου έχει την τάση να αλληλογραφεί με άλλες κοπελιές, εδώ και ένα χρόνο πάνω κάτω λοιπόν αλληλογραφεί και με την Γλυκερία.Καλή κοπέλα φαινόταν.Fun του Sakis και αυτή σαν την κολλητή μου,μας είχε στείλει ακόμα και φωτό της.Πολύ γλυκιά κοπελίτσα στη φωτό έδειχνε.Όλα μια χαρά φαινόντουσαν. Κοπελιά από αλληλογραφία που είχε ξεκινήσει η κολλητή μου είχαμε ξαναγνωρίσει,την Ράνια που εδώ και τρία χρόνια έχει γίνει και καλή μας φίλη. Οπότε όλα ok τα θεωρούσαμε.
Και ερχόμαστε λοιπόν στο χθές,ωραία μέρα λοιπόν και έχουμε κανονίσει συμμαζώξη.Εγώ,η κολλητή μου,η Ράνια και η Γλυκερία. Περιμένουμε εμείς λοιπόν την Γλυκερία που είχαμε δει στην φωτό να εμφανιστεί , και ξαφνικά εμφανίζεται ένας τύπος και χαιρετάει την κολλητή μου. Ερώτηση κρίσης λοιπόν από την κολλητή μου: Συγγνώμη γνωριζόμαστε??
Και έρχεται η απάντηση: είμαι ο Γιώργος το παιδί που αλληλογραφούμε.
Η κολλητή μου: μα εγώ δεν αλληλογραφώ με κανέναν Γιώργο...
Τέλος πάντον για να μην μπαίνω σε πολλές λεπτομέρειες, σας λέω μόνο ότι η Γλυκερία μας προέκυψε Γιώργος

Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι μια τελείως μα τελείως γέλια κατάσταση που θα την θυμόμαστε για χρόνια και θα γελάμε Και θα κλαίμε ταυτόχρονα από τα γέλια.
Και ελπίζω να μην ξανασυναντήσω ποτέ στην ζωή μου άλλο άτομο τόσο μα τόσο αίσχος να το πω ευγενικά