Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#10921 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 07 March 2008 - 06:32

Και ειναι και αλλα 8 παιδια στην ομαδα,παει καηκαμε!αν και δεν με νοιαζει για το καψιμο ορισμενων απαθων μελων της...:evil: )

Και πολυ καλα κανεις και δεν ενδιαφερεσαι.Αν ειναι απαθεις οπως λες ακομα και λαθος να παραδωσεις την εργασια πρεπει να σου πουν ευχαριστω που εκατσες να την δουλεψεις ενω αυτοι ξυνονταν,οχι να σου ζητανε τα ρεστα.Αν την ηθελαν πιο σωστη ας εδειχναν λιγο ενδιαφερον:df13952b:
Επισης,απο την μεχρι τωρα εμεπιρια μου,9 ατομα ανα ομαδα ειναι εγκλημα:fromabove:

#10922 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 07 March 2008 - 06:32

Άχου το μωρέ.

Θίχτηκε.

Γούτσου.

Ηρέμησε και εσύ man, το να ειρωνεύεσαι τον άλλο δεν είναι ότι καλύτερο...:emptyonexg1:

Ειδικά, σε θέματα που γνωρίζεις από πριν πως κάποιοι είναι ευαίσθητοι.

In other news, περάστε παίδες και παιδούλες να διαβάσετε το αφιέρωμα του JS σε ένα από τα καλύτερα anime franchises όλων των εποχών. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτός ο άνθρωπος να ανεβάζει το awareness για αυτές τις δουλειές (είναι κάτι σαν ο Λιθουανός L για μας)...:nod2:

The Dog of Flanders - Buried Treasure - Anime News Network

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#10923 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 March 2008 - 07:25

φαση ειχε το μασκε παρτυ στο galea @ ηρακλειο της κρητης αν και δεν ειχε παρα πολους μασκαρεμενους περασαμε μια χαρα ( ειχαμε και κατι τρελες εμφανισεις ...)

τωρα ποιος παει για νανι που 9 πρεπει να ειμαι στο πανεπηστημιο να δω εναν καθηγητη?

#10924 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 07 March 2008 - 07:27

Θα πάω να δω STEP UP 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YEA BABYYYY!!!!!!!~~~~~~~~~
Ήταν να πάω πρώτη Μαρτίου αλλά ο γρουσούζης ο μήνας μας βρήκε λίγο πριν το σινεμά με ΜΠΑΜ...στουκαρισμένο αμάξι:erk:

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ DESTINY ΒΑΒΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ:joyful:
ΕΔΙΤ:good luck with university buddy from above-post
Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#10925 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 March 2008 - 07:33

arigatou.

να μας πεις αποψεις για την ταινια. Εγω τη κατεβασα και ειδα τη μιση μονο και μονο για να δω τα dance moves, απο κει και περα δε νομιζω πως λενε τπτ.

οσο για το car σε νιωθω..... και μενα στο συνεργειο ειναι :hahaha::hahaha: σκασμενο λαστιχο σε εθνικη = fucking hell that hurt.

#10926 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 07 March 2008 - 09:02

Α ήταν ένας θεός στο Step Up 2!!! ωραία ταινιούλα! :wooi2:

#10927 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 March 2008 - 13:39

we do not care about gods, goddess(es?) κατι γινεται :wis:

#10928 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 07 March 2008 - 16:05

αχέμ αχέμμ εξομολογήσεις mode on :bleh:
- - Το απίστευτο της χρονιάς.
Η κολλητή μου έχει την τάση να αλληλογραφεί με άλλες κοπελιές, εδώ και ένα χρόνο πάνω κάτω λοιπόν αλληλογραφεί και με την Γλυκερία.Καλή κοπέλα φαινόταν.Fun του Sakis και αυτή σαν την κολλητή μου,μας είχε στείλει ακόμα και φωτό της.Πολύ γλυκιά κοπελίτσα στη φωτό έδειχνε.Όλα μια χαρά φαινόντουσαν. Κοπελιά από αλληλογραφία που είχε ξεκινήσει η κολλητή μου είχαμε ξαναγνωρίσει,την Ράνια που εδώ και τρία χρόνια έχει γίνει και καλή μας φίλη. Οπότε όλα ok τα θεωρούσαμε.
Και ερχόμαστε λοιπόν στο χθές,ωραία μέρα λοιπόν και έχουμε κανονίσει συμμαζώξη.Εγώ,η κολλητή μου,η Ράνια και η Γλυκερία. Περιμένουμε εμείς λοιπόν την Γλυκερία που είχαμε δει στην φωτό να εμφανιστεί , και ξαφνικά εμφανίζεται ένας τύπος και χαιρετάει την κολλητή μου. Ερώτηση κρίσης λοιπόν από την κολλητή μου: Συγγνώμη γνωριζόμαστε??
Και έρχεται η απάντηση: είμαι ο Γιώργος το παιδί που αλληλογραφούμε.
Η κολλητή μου: μα εγώ δεν αλληλογραφώ με κανέναν Γιώργο...
Τέλος πάντον για να μην μπαίνω σε πολλές λεπτομέρειες, σας λέω μόνο ότι η Γλυκερία μας προέκυψε Γιώργος :hahaha: Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι μια τελείως μα τελείως γέλια κατάσταση που θα την θυμόμαστε για χρόνια και θα γελάμε Και θα κλαίμε ταυτόχρονα από τα γέλια.
Και ελπίζω να μην ξανασυναντήσω ποτέ στην ζωή μου άλλο άτομο τόσο μα τόσο αίσχος να το πω ευγενικά

rrmr.png

#10929 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 March 2008 - 16:14

ασχολιαστο για την Γλυκερια- Γιωργο. το θεμα ειναι οτι οσο πιο πολυ κοιταω τον τσιφτη-μπεμπε, τοσο πιο πολυ μαρεσει . φτου του, φτου του

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#10930 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 07 March 2008 - 16:29

το θεμα ειναι οτι οσο πιο πολυ κοιταω τον τσιφτη-μπεμπε, τοσο πιο πολυ μαρεσει . φτου του, φτου του

σκόρδα!! σκόρδα!! Πάντως πρέπει να το παραδεχτώ ότι είναι και πολύ κούκλος το παιδί μου (γατομάνα ψώνιο mode on :P)
Και melkor και εγώ και ο Τσιφτόγατος σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια :wooi2:
Ναι είναι και Τσιφτόγατος πλέον μια και σήμερα έκανε και το επίσημα πρώτο και αληθινό κυνήγι γατούλας :

rrmr.png

#10931 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 07 March 2008 - 17:44

Ας συνεισφερω στη γατοκουβεντα...

Οι γατες μου:
Spoiler:

Η Teresa:
Spoiler:

Posted Image

#10932 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 March 2008 - 17:51

ξεβαρεθηκα. οριστε λοιπον και τα δικα μου γατια

Spoiler:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#10933 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 07 March 2008 - 18:12

Να και οι δικές μου γάτες:

Spoiler:

:kawaii:

Posted Image

#10934 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 07 March 2008 - 18:16

Τελικα τι κανατε με την Γλυκερια/Γιωργο????
Posted Image

#10935 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 07 March 2008 - 18:17

Να και οι δικές μου γάτες:

Spoiler:

:kawaii:

I can make a far better joke than this if I write it in english, but I wont... :drink:

LfNX0dh.png