Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#10696 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 21:24

Χαχα μέλκορ, το θέμα είναι ότι το φαγητό ούτε καν μαγείρεψε...έτοιμο σπιτικό!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#10697 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 21:38

Darthnicolas, δεν μας είπες, πώς τα πέρασες την Τσικνοπέμπτη?
Εγώ δεν έφαγα κρέας εκείνη την ημέρα!!

Όχι δεν έφαγα σουβλάκια με τζατζίκι...
Τι λέει,δεν θα έρθεις στο meeting την άλλη Κυριακή?Κρίμαααα:hahaha:

Btw gz @ Rushi 4 avy/sig,love 'em!(άντε να γινόμαστε πολλοί οι fan,να μπαίνω στο forum και να ξεχειλίζει από Horo :wooi2:!)

#10698 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 23:11

Horo is win ρε.

HnH5aB0.jpg

#10699 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.827 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 23:46

Αλτερ=γτπ :?
rsrGbGx.gif

#10700 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 23:48

Στη λεσχη σε εμας το προβλημα δεν ειναι το φαγητο.Μια φορα που πηγα τρωγοτανε.Το προβλημα ειναι αυτη η ατελειωτη βρωμια και ακαταστασια που επικρατει,που σε κανει να ανατριχιαζεις...Που να καθησεις να φας οταν το πατωμα και τα τραπεζια ειναι τοσο μπιχλιαρικα.Πρεπει να κυκλοφορεις με betadine.

Και εγω προτιμω να μαγειρευω γιατι αν ξεκινησει ο κατηφορος των deliveries παει δεν ξαναεπιστρεφει κανεις...
Και ναι τι στο καλο τα υλικα τα προμηθευεσαι απο το σπιτι!Σιγα μην φτιαχνεις και τα κεφτεδακια μονος σου...-_-
Ξεπαγωμα ftw!Μια φορα την εβδομαδα μονο αν εχεις εμπνευση και ορεξη μπορει να φτιαξεις κατι μονος σου.^^

#10701 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 23:55

Στη λεσχη σε εμας το προβλημα δεν ειναι το φαγητο.Μια φορα που πηγα τρωγοτανε.Το προβλημα ειναι αυτη η ατελειωτη βρωμια και ακαταστασια που επικρατει,που σε κανει να ανατριχιαζεις...Που να καθησεις να φας οταν το πατωμα και τα τραπεζια ειναι τοσο μπιχλιαρικα.Πρεπει να κυκλοφορεις με betadine.

Εγώ αν και έχω βγάλει και κάρτα δεν πηγαίνω ποτέ στη λέσχη κυρίως γιατί βαριέμαι να περιμένω στην ουρά.3-4 φορές που έχω πάει όλες κατέληξα να πάω να φάω στο εστιατόριο που έχει στον πάνω όροφο.(έχει και καλύτερα φαγήτα:wooi2:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10702 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 23:59

Εγώ αν και έχω βγάλει και κάρτα δεν πηγαίνω ποτέ στη λέσχη κυρίως γιατί βαριέμαι να περιμένω στην ουρά.3-4 φορές που έχω πάει όλες κατέληξα να πάω να φάω στο εστιατόριο που έχει στον πάνω όροφο.(έχει και καλύτερα φαγήτα:wooi2:)

Πως φαινεται ο ΕΜΠιτης....:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10703 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 00:08

Πως φαινεται ο ΕΜΠιτης....:hahaha:

Ωχ μας πιάσανε:hehehe:Πάντως όντως είναι πολύ καλύτερα στο εστιατόριο.Και πιο ωραίο φαγητό έχει και ησυχία μιας και πάνε λίγα άτομα και είναι και ωραία τα τραπέζια και οι καρέκλες.Μη σου πω μέχρι και γκόμενα για ραντεβού μπορείς να πας εκεί:hahaha:(έχει και καλές τιμές οπότε κερνάς άνετα:hehe:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10704 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 00:10

Ωχ μας πιάσανε:hehehe:Πάντως όντως είναι πολύ καλύτερα στο εστιατόριο.Και πιο ωραίο φαγητό έχει και ησυχία μιας και πάνε λίγα άτομα και είναι και ωραία τα τραπέζια και οι καρέκλες.Μη σου πω μέχρι και γκόμενα για ραντεβού μπορείς να πας εκεί:hahaha:(έχει και καλές τιμές οπότε κερνάς άνετα:hehe:)

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:Επιχειρηματικο μυαλο, οχι αστεια! Οντως, δεν το χα σκεφτει ποτε....
Αν πας ραντεβου στη λεσχη φωναξε με να χαζευω, plz. Εκει διπλα θα μαι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10705 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 00:34

μπανιστιρτζου Somnium? και δεν σκεφτεσαι οτι ισως το παλικαρι δνε θα μπορει να λειτουργησει κατω απο την ψυχολογικη πιεση που θα του δημιουργει το αγρυπνο ματι σου?:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

αν και δεν τον φοβαμαι ειναι ο Ero-sennin after all

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#10706 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 00:57

Όχι δεν έφαγα σουβλάκια με τζατζίκι...

ελπιζω να ενοεις
Spoiler:
οταν λες σουβλακι

αυτος ο καρκινος
Spoiler:
λεγεται σαντουιτς με γυρο(πιτα γυρο κτλ.)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#10707 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 01:00

Παλι το ριξαμε στα σουβλακια??? Οποτε πεφτω εδω στη μαυρη τρυπα, ολο φαγητα βλεπω..... Θα με κανετε ν'αδειασω το ψυγειο μου βραδιατικα!!!:hahaha:

#10708 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 01:09

δεν το εχουμε για πλακα το κ.ε.η.κ. στο φορουμ
:hahaha:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#10709 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 01:15

δεν το εχουμε για πλακα το κ.ε.η.κ. στο φορουμ
:hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha:καλο.....

#10710 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ