δεν το χάνω με τπτ αν δειτε τοn fredy kruger στο κεντρο το βραδυ να ξέρεται οτι αυτος ειμαι εγω
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 14:22
δεν το χάνω με τπτ αν δειτε τοn fredy kruger στο κεντρο το βραδυ να ξέρεται οτι αυτος ειμαι εγω

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 14:41
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 14:43
φολς.πάντως η θεσσαλονίκη είναι η μονη πόλη που κα8e τσικνοπέμπτη έχει ομίχλη από τα σουβλάκια που ψήνονται στους δρόμους τnς. Η σοφούλη αυτή τη στιγμή μυρίζει παντού μπριζόλες και σουβλάκια.
εδω να δεις τι γινεται.
στην αρχη νομιζα οτι γυρνανε σηκουελ του "γοριλλες στην ομιχλη".
αλλα οτι και να λετε τα νεκρα ζωα που ψηνονται ειναι απιστευτη μυρουδια.
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 15:02
αλλα οτι και να λετε τα νεκρα ζωα που ψηνονται ειναι απιστευτη μυρουδια.
QFT
Έχω και ρεπό σήμερα, το βράδυ θα γίνει γενοκτονία...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 15:21
Άσε, ρε! Και στην υπόλοιπη Ελλάδα τι τρώμε την Τσκικνοπέμπτη, sushi;πάντως η θεσσαλονίκη είναι η μονη πόλη που κα8e τσικνοπέμπτη έχει ομίχλη από τα σουβλάκια που ψήνονται στους δρόμους τnς.
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 15:27
Τσικνοπέμπτη - Έθιμα - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr
Δειτε εδω τι ειναι η Τσικνοπεμπτη...
απο οσο ξερω ( γτ ειμαι αναισθητος και δεν με απασχολουν οι γιορτες καθοτι ποτε δεν περναω καλα) την Τσικνοπεμπτη λαμβανει χωρα το αποκορυφωμα της κρεατοφαγιας ( το εθιμο ηταν τα παλιοτερα χρονια να σφαζουν ζωα και κυριως γουρουνια μετα τα Χριστουγεννα και να επιδιδονται σε τροφικα οργια με χοιρινα κλπ). οποτε οτι φαει ο κοσμακης μεχρι την Κυριακη της Αποκριας, γιατι μετα αφενος δεν ειχαν αλλα ζωα να σφαξουν, αφετερου αν συνεχιζαν θα πεθαιναν ολοι απο το λιγο αιμα που θα ειχαν στη χοληστερινη τους και γιατι κολλησε και η θρησκεια της οποιας οι επιταγες επιβαλλουν νηστεια μεχρι το Πασχα ( ολοι ξερουμε γτ ας μην τα εξηγω και αυτα). αυτα τα λιγα
αν καποιος ειναι πιο ενημερωμενος επι πολιτιστικων θεματων και θεματων παραδοσης ας πει κατι, θα ηθελα να μαθω παραπανω
PS. κατεβηκε το NHK ni Youkoso
xεστηκα τι εθιμο ειναι...το θεμα ειναι το φαι...τι ακριβως σημαινει η τσικνοπεμπτη? υποτιθεται οτι τρωμε πολυ η κατι τετοιο?
Ετσι πρεπει ξυλο,μπηρες,αλκοολ,ναρκωτικα για ολους...οτι θελετε περνετε..στην θεσσαλονικη εχει γινει επίσης έθιμο να παρακολουθούμε ενα δείγμα αναρχίας με καψίματα κάδων, αυτοκινίτων ή ξύλο μεταξυ αγνώστων και πειραγματα με αυγα και γενικος οτι πετιεται.
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 15:48
Στη σχολη στο κυλικειο ψηνανε σουβλακια...
Δεν ειχα ξεπαγωσει/μαγειρεψει τπτ σημερα και τελειωνα στις 3...Και τελικα δεν αντεξα και πηρα! Καημενες γατουλες...Θα σας τιμησω αναλογα στο στομαχι μου.
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 16:01
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 16:02
fan των The Locust ή συμπτωση?
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 16:03
yes but you dont have a fog.Άσε, ρε! Και στην υπόλοιπη Ελλάδα τι τρώμε την Τσκικνοπέμπτη, sushi;
Για χαρα παιδια καλως σας βρηκα
welcome
Watashiwa pom no fun desu
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 16:07
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 16:08
yes but you dont have a fog.
Αληθεια? Και που το διαπιστωσες αυτο? Απο τη Σαλονικη?
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 16:21
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 16:23
Προσοχή μην ξεμείνεις από λάστιχο στο Silent Hill.yes but you dont have a fog.