Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#10456 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 February 2008 - 21:11

εντάξει Phm σίγουρα απο την ζωή σου δεν έχασες.
Πάντως εγώ πήγαινα στα μαθήματα όσο πιο πολύ μπορούσα επειδή ένιωθα βαριόμουν μόνη στην εστίας. Αλλά πάλι εγώ έμενα τόσο κοντά στην τάξη που γινόταν τα μαθήματα της σχολής μας που μπορούσα άνετα να σκάσω με τις πυτζάμες. Συνήθως παρακολουθούσα μόνο τα μαθήματα που με δυσκόλευαν.

Παλιο καρκάδι αν με ξαναπεις εριζαβέτσου θα γίνει της ............. πόπης

#10457 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 24 February 2008 - 21:14

μόνο η Πίτσα Δώρα μάλλον

Υou are soooooooo wrong!:Blissfull:
Στην αρχη πηγαινα που ημουν ψαρωμενη απο το λυκειο.Στα μεσα του εξαμηνου δεν πηγαινα τις περισσοτερες πρωτες ωρες και σε μερικα απολυτα βαρετα και αχρηστα μαθηματα.Κοντα στην εξεταστικη πηγαινα μονο στα υποχρεωτικα,στο αμφιθεατρο δεν παταγα σχεδον καθολου ειτε στο τελος κατεληγα στο κυλικειο διπλα να κωλοβαραω...^^

Γενικα το να παει καποιος σε ολα τα μαθηματα μου φαινεται πολυ δυσκολο και χαζο μερικες φορες.Εβλεπα ατομα που τρεχανε μεχρι το τελος στα πιο αχρηστα μαθηματα μονο και μονο για να νιωθουν οτι βγαλανε την υποχρεωση.Εμενα αν με επαιρνε ο υπνος δεν ξαναπαταγα,καλυτερα να καθομαι για καφε εξω απο το αμφιθεατρο παρα να χανω χρονο απο τη ζωη μου.

Γενικα το σωστο ειναι να αξιολογησεις ποια μαθηματα εχουν να σου προσφερουν και ποιος ειναι ο αποτελεσματικοτερος τροπος να τα μαθεις(ναι με το μπαχαλο των ελληνικων πανεπιστημιων μερικες φορες ειναι πιο χρησιμο να πας στη βιβλιοθηκη να διαβασεις με την ησυχια σου παρα να καθεσαι στο αμφιθεατρο και να ακους να σου λενε βλακειες...)

#10458 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 February 2008 - 21:16

Υou are soooooooo wrong!:Blissfull:
Στην αρχη πηγαινα που ημουν ψαρωμενη απο το λυκειο.Στα μεσα του εξαμηνου δεν πηγαινα τις περισσοτερες πρωτες ωρες και σε μερικα απολυτα βαρετα και αχρηστα μαθηματα.Κοντα στην εξεταστικη πηγαινα μονο στα υποχρεωτικα,στο αμφιθεατρο δεν παταγα σχεδον καθολου ειτε στο τελος κατεληγα στο κυλικειο διπλα να κωλοβαραω...^^

Γενικα το να παει καποιος σε ολα τα μαθηματα μου φαινεται πολυ δυσκολο και χαζο μερικες φορες.Εβλεπα ατομα που τρεχανε μεχρι το τελος στα πιο αχρηστα μαθηματα μονο και μονο για να νιωθουν οτι βγαλανε την υποχρεωση.Εμενα αν με επαιρνε ο υπνος δεν ξαναπαταγα,καλυτερα να καθομαι για καφε εξω απο το αμφιθεατρο παρα να χανω χρονο απο τη ζωη μου.

Γενικα το σωστο ειναι να αξιολογησεις ποια μαθηματα εχουν να σου προσφερουν και ποιος ειναι ο αποτελεσματικοτερος τροπος να τα μαθεις(ναι με το μπαχαλο των ελληνικων πανεπιστημιων μερικες φορες ειναι πιο χρησιμο να πας στη βιβλιοθηκη να διαβασεις με την ησυχια σου παρα να καθεσαι στο αμφιθεατρο και να ακους να σου λενε βλακειες...)

και γι αυτό το λόγο δεν εμπιστεύομαι τους γιατρούς.

#10459 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 24 February 2008 - 21:19

Υπάρχουν άτομα που πάνε σε όλα τα μαθήματα?

I do go to all lectures :3 αλλα μεχρι 9ωρο ειχα...στο 2ο 6μηνο...
αν και δεν εποφελουμαι παντα απο αυτο...παω...
δεν εχω και τπτ καλυτερο να κανω anyway ;p

#10460 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 24 February 2008 - 21:19

+1
Πραγματικά αυτό το πράγμα το ένιωσα απόλυτα αυτό το εξάμηνο. Πέτυχα σε μάθημα καθηγητή σκατόψυχο, είρωνα και κομπλεξάρα του κερατά, ο οποίος κάνει (λέμε τώρα) "μάθημα" ελεεινό και τρισάθλιο! Το χειρότερο είναι ότι το συγκεκριμένο μάθημα είναι από τα πιο βασικά της σχολής... Και, δυστυχώς, δυσκολεύομαι να το διαβάσω μόνος μου... :sleepy:
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#10461 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 24 February 2008 - 21:38

και γι αυτό το λόγο δεν εμπιστεύομαι τους γιατρούς.

Μη φοβασαι Eri!:wooi2:
Ποτε δεν θα αξιολογουσα εγω μαθημα ιατρικο ως αχρηστο!Τι θα κανω αν ερθουν στα επειγοντα τα θυματα σου?Να παθουν τπτ και μετα να τρεχω εγω να τρεχεις και εσυ?:oo:
(κατι βιοστατιστικες και πληροφορικες δεν παρακολουθουσα...)

+1
Πραγματικά αυτό το πράγμα το ένιωσα απόλυτα αυτό το εξάμηνο. Πέτυχα σε μάθημα καθηγητή σκατόψυχο, είρωνα και κομπλεξάρα του κερατά, ο οποίος κάνει (λέμε τώρα) "μάθημα" ελεεινό και τρισάθλιο! Το χειρότερο είναι ότι το συγκεκριμένο μάθημα είναι από τα πιο βασικά της σχολής... Και, δυστυχώς, δυσκολεύομαι να το διαβάσω μόνος μου... :sleepy:

Εχω και εγω τετοια εμπειρια.Αλλα να ξερεις αυτοι οι καθηγητες ειναι χαριστικοι στις εξετασεις μετα οταν βαθμολογουν,γιατι μετα ποιος τους σωζει αν κοπει ολη η σχολη...Μετα απο λιγο καιρο το φταιξιμο πεφτει στον καθηγητη.

#10462 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 24 February 2008 - 22:07

I do go to all lectures :3 αλλα μεχρι 9ωρο ειχα...στο 2ο 6μηνο...
αν και δεν εποφελουμαι παντα απο αυτο...παω...
δεν εχω και τπτ καλυτερο να κανω anyway ;p

Πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνεις από το να πας σε μάθημα:P

Posted Image

#10463 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 24 February 2008 - 22:14

Πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνεις από το να πας σε μάθημα:P

like watching anime?:pppp
sadly,anime watching will not make me any moneyz in the future :P
which sux,coz it's the only thing I good at XDDDD

#10464 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 25 February 2008 - 00:32

Ισα που προλαβαινετε...
Posted Image

#10465 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 25 February 2008 - 00:35

Τι πράγμα;

Posted Image

#10466 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 25 February 2008 - 00:36

Ξερεις, μην το παιζεις αδιαφορος...
Posted Image

#10467 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 25 February 2008 - 00:46

Θελει να σου πει:

Spoiler:

Posted Image
Courtesy of Kenny!

#10468 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 25 February 2008 - 00:47

ΟΚ,μαντεψτε τι ειναι το ακολουθο αι κερδιστε πλουσια δωρα.Οποιος το βρει πρωτος κερδιζει κατι special:

Spoiler:

Τα λίγα άτομα που το ξέρουν ήδη καλο θα ήταν να μην πουν γιατί θα χαλάσουν την έκπληξη για τους υπολοιπους:congrats:

Τελικά αυτο μάθαμε τι είναι? :terror2:

LfNX0dh.png

#10469 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 25 February 2008 - 00:51

ΟΚ,μαντεψτε τι ειναι το ακολουθο αι κερδιστε πλουσια δωρα.Οποιος το βρει πρωτος κερδιζει κατι special:

Spoiler:

Τα λίγα άτομα που το ξέρουν ήδη καλο θα ήταν να μην πουν γιατί θα χαλάσουν την έκπληξη για τους υπολοιπους:congrats:

Ειναι Blue Ray player...
Spoiler:

Edited by Kenny, 23 May 2008 - 15:35.

Posted Image
Courtesy of Kenny!

#10470 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 25 February 2008 - 01:22