Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 14:57

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 15:02
Πλυντήριο εγκεφάλων
Μηχανη για κλυσμα?
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 15:13
Χμ,δεν το εχετε βρει,αλλα μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεστε....
Ας ακουσουμε κι αλλα
Σουρεάλ άποψη: Ο Άη-Γιώργης καβάλα στον Βουκεφάλα που πάει για χορτοφαγικά σουβλάκια σε μια καντίνα στον εξώτερο δακτύλιο του Κρόνου.
Νο?

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 16:24
...που φτιάχνει και φραπέ

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 17:01
δεν εχω απαιτησεις για το αποτελεσμα μια που ειναι γνωστο οτι φετος η ομαδα μας παραπαιει, αλλα μονο και μονο για το show του λαου του ΠΑΟΚ, το σημερινο θα αξιζει!!
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 18:09
Μια απορια:Μπορω να χρησιμοποιησω την καμερα του υπολογιστη για να βγαλω ασχετες φοτος?Αν ναι πως ακριβως?
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 18:16
Μια απορια:Μπορω να χρησιμοποιησω την καμερα του υπολογιστη για να βγαλω ασχετες φοτος?Αν ναι πως ακριβως?

*smartass*
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 18:19
Δεν ξερω πως να ενφανισω στον υπολογιστη αυτο που παιρνει η καμερα και που ακριβως αποθηκευεται η εικονα οταν την τραβαω.Δεν ξερω αν υπηρχε καποιο προγραμμα πλοηγησης στην καμερα(γιατι δεν την εγκατεστησα εγω).
Καλα νταξ δεν ειναι η πρωτη ηλιθια τεχνολογικη ερωτηση που κανω...-_-
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 18:41
τραβα μια φωτο.Οχι εχω πιο θεμελιωδες προβλημα...
Δεν ξερω πως να ενφανισω στον υπολογιστη αυτο που παιρνει η καμερα και που ακριβως αποθηκευεται η εικονα οταν την τραβαω.Δεν ξερω αν υπηρχε καποιο προγραμμα πλοηγησης στην καμερα(γιατι δεν την εγκατεστησα εγω).
Καλα νταξ δεν ειναι η πρωτη ηλιθια τεχνολογικη ερωτηση που κανω...-_-
κανε search στην "εξερευνηση των Γουιντοους" ,αυτο ".jpg" - χωρις τα αυτακια.
Πατας μια τακτοποιηση ανα δημιουργια/επεξεργασια -πως το λεν τα ελληνικα γουηντα δεν ξερω-
=profit.
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 19:42
Απο το search φαινεται οτι δεν εχει αποθηκευτει καμια εικονα...Μαλλον θελει καποιο προγραμμα που δεν εχω...
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 22:25
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 22:31
Pastor θέλεις λίγο marmite στις φέτες σου;
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 22:32
Χαζο αποτελεσμα και κριμα για τον κοσμο που ηταν φανταστικος. Τζαμπα γκολ τους δωσαμε και χασαμε ηλιθιωδως το πεναλτυ που κερδισαμε. Στο δευτερο ημιχρονο αν οι παικτες μας ειχαν λιγο παραπανω κλαση, αυτος ο ολυμπιακος θα ετρωγε πολλα γκολ.αχ ρε παοκ παντα φαρμάκια μας κερνάς
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!
αλλα φταει και ο προπονητης. Κακως κρατησε τον κονσεισαο στο δευτερο ημιχρονο ενω ηταν φανερα ανετοιμος. Επρεπε να τον ειχε αντικαταστησει απο την αρχη με τον Ιλιεφ που οποτε μπαινει κανει παντα την διαφορα.
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 22:32
ημουν κ γω εκει
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece