Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#10231 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 15:58

Πανω πανω προς τα δεξια,εκει που εχει ενα banner που λεει comicdom awards, vote here.
Εγω προσπαθησα αλλα μου ελεγε οτι το email μου δεν υπαρχει...ο_Ο
Και εγω τοσα χρονια που νομιζα οτι υπηρχε...

#10232 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 16:01

μεχρι και στο Λονδινο βρηκαν να καψουν την ελληνικη σημαια οι γνωστοι-αγνωστοι απλυτοι... προσεξτε οτι ο αγγλος αστυνομικος προσπαθησε να σωσει τη σημαια.. φτασαμε στο σημειο να σεβονται πιο πολυ την σημαια μας οι ξενοι παρα εμεις..

Youtube Video

μακαρι να βαλουν μυαλο καποτε τα "ελληνοπουλα" του βιντεο και να ξυπνησουν... Τι καταντια θεε μου...

Είχα δει πριν λίγες βδομάδες το εν λόγω video σ' ένα ελληνικό blog. Tα παλικάρια -της φακής - που καίνε την ελληνική σημαία αποκαλούνται κι ανθέλληνες από πάνω. Αν ήταν έτσι όλοι οι ανθέλληνες, τότε δεν θα διαφέραν και πολύ σε ηλιθιομάρα από τους χρυσαυγίτες (γιατί κι αυτοί στ' άκρα φτάνουν για τα ιδανικά τους).

#10233 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 16:12

αυτοί θέλανε να κάνουν μια βλακεία και να τους προσέξετε
there you are πέσατε στην παγίδα τους.

πάντως ο μπάτσος τhς αγγλίας φάνηκε πιο ικανός από τους έλληνες zarntinierous

άσε που τώρα μιλάμε για πλουσιόπαιδα που δεν έχουν τι να κάνουν.
και προσπαθούν απλά να προκαλέσουν.

#10234 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 16:25

Βασικα να κανω μια παρατηρηση για το βιντεο...τα ατομα που φαινονται να καινε την ελληνικη σημαια, καινε μια ελληνικη σημαια με την σβαστιγγα πανω..δεν ξερω κατα ποσο διαφερει λοιπον, αυτο που συζητατε, απο αυτο που πραγματικα εγινε..γιατι αν λαβουμε υπ'οψιν και τα συνθηματα που ακουγονται..στην ουσια διαμαρτυρονται για τον ναζισμο που ισως υπαρχει στην ελλαδα..και δεν καινε το συμβολο της χωρας μας, αλλα υποθετω πως "καινε" τον ναζισμο στην χωρα μας..ή κατι τετοιο....
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#10235 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 17:04

Ας καίγανε μια σημαία με τη σβάστιγγα μόνη της. Δηλαδή άμα την φτιάχνανε με σπρέυ στο κτίριο της ελληνικής πρεσβείας και μετά το ανατινάζανε; (λίγο υπερβολικό παράδειγμα, αλλά i wanna make my point) Και πάλι, ένα πανό ίσα με κει πάνω είχανε, δεν τους έφτανε; Καψίματα και τέτοιες ακρότητες τις θεωρώ απαράδεκτες.
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#10236 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 18:11

κάποιος να του πει να σταματήσει να κάνει ζεστη / για όνομα του θεού είναι χειμώνας
κοντεύω να πέσω στον θερμαϊκό για μπάνιο

#10237 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 18:17

Συνήθως στα βιβλία για κάθε σχέση χρησιμοποιούν αρίθμηση του τύπου 1.2(που σημαίνει κεφάλαιο 1,σχέση 2),3.8(που σημαίνει κεφάλαιο 3,σχέση 8 ) κτλ.Ωστόσο δε ξέρω ποιος είχε τη φαεινή ιδέα και το βιβλίο των ηλεκτρικών μετρήσεων της σχολής μου δεν ακολουθεί αυτή την αρίθμηση.Δεν αριθμεί με βάσει το κεφάλαιο.Δηλαδή αρχίζει με 1 επόμενη 2 του άλλου κεφαλαίου πχ μπορεί η πρώτη σχέση να έχει νούμερο 25.Αποτέλεσμα;Φτάνει στο τρελό νούμερο των 671 σχέσεων:terror2:Άντε τώρα πχ να βρεις τη σχέση 452.Το σκέφτηκαν πολύ για να το γράψουν το βιβλίο;:sigh2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10238 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 18:20

αστα μας βρηκε μεγαλο κακο... δεν υπαρχει εισητηριο για δειγμα για το ΠΑΟΚ Ολυμπιακος...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10239 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 18:26

Και τα βιβλία του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου δεν πάνε πίσω σ' αυτόν τον τομέα. Άσε, Ηλία, βάσανα της σχολής μας... D:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#10240 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 19:38

5:00 με 5:50 τα ξημερωματα σημερα θα εχει ολικη εκλειψη σεληνης. Δεν ξερω ποιος θα εχει ορεξη να την δει με το κρυο που θα εχει εκεινη την ωρα αλλα ειπα να σας το πω...κατα τα αλλα το PC του Vetus περασε απο τα χερια μου και συνηλθε γιατι καπου στην πορεια δεν εβρισκε λειτουργικο. Για να παει και κατι καλυτερα απο εχθες...

:sigh2: :sadist:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#10241 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 19:46

:oo:

Άκουσα κάτι τρομερό! Λένε ότι θα πέσει Αμερικάνικος δορυφόρος και δεν ξέρουν ακόμα που!!!!! Οι Αμερικάνοι λέει φτιάχνουν σχέδιο καταστροφής του δορυφόρου....:terror2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10242 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 19:50

Καπου στον Ειρηνικο θα πεσει..... τον καταστρεφουν γιατι εχει χαλασει. Και μην ανησυχεις, δεν θα πεσει στα κεφαλια μας:P

#10243 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 20:25

Πως μπορει ενα anime να καταφερνει να αφιερωνει 9(!) επεισοδια για 8 innings ενος παιχνιδιου baseball!!!!!!!!Ο_ο
Και μενει ακομη το 9ο inning και πιο κρισιμο που το κοβω να κραταει 2 επεισοδια!Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...Νομιζα οτι αυτα γινονται μονο στο dragonball.-_-
Πωπω 1 baseball anime=1 φιλικο+1 κανονικο παιχνιδι(ο πρωτος γυρος του τοπικου)..
Παναια μου...

#10244 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 20:32

Πως μπορει ενα anime να καταφερνει να αφιερωνει 9(!) επεισοδια για 8 innings ενος παιχνιδιου baseball!!!!!!!!Ο_ο
Και μενει ακομη το 9ο inning και πιο κρισιμο που το κοβω να κραταει 2 επεισοδια!Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...Νομιζα οτι αυτα γινονται μονο στο dragonball.-_-
Πωπω 1 baseball anime=1 φιλικο+1 κανονικο παιχνιδι(ο πρωτος γυρος του τοπικου)..
Παναια μου...

inning και επεισοδιο?:hahaha::hahaha:
i have to start Major :emptyonexg1:

#10245 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2008 - 21:19

αστα μας βρηκε μεγαλο κακο... δεν υπαρχει εισητηριο για δειγμα για το ΠΑΟΚ Ολυμπιακος...

πανε σε καναν συνδεσμο κ ζητα, αυτοι λογικα θα εχουν, λιγο νωρις δν ειναι για να τελειωσαν τα παντα?

Ας καίγανε μια σημαία με τη σβάστιγγα μόνη της

lol, λογαριασμο θα δωσουν τι θα καψουν?