Ποτέ δεν διαβάζεις τσάμπα, young man.Πειτε για να μην διαβαζω τσαμπα
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 10:54

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 11:12
ναι αλλα χαβαλες ( που ειναι κολλημα και οχι χαβαλες) που επαναλαμβανεται καθε 2 ή 3 μερες δεν εχει νοημα. ας κανουν ενα thread να βγαζουν εκει τα βιτσια τους. δεν προκειται να πω κουβεντα
ΕDIT: αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. το θεμα ειναι οτι τα χρονια περνανε και αμα σκεφτονται για μερικα χρονια ακομα τον Tuomas και τον καθε Τuomas, παει πεταξε το πουλακι. και αν ακομα επιμενουν στο να βρουνε καποιον αντρα με το αναλογο στυλακι, δεν νομιζω οτι δεν κυκλοφορουν νεαροι ( sic ) που ομως δεν ειναι τραγουδιστες-κιθαριστες-πληκτραδες. κλπ
και ποιος σου είπε ότι ψάχνουμε για πληκτράδες-τραγουδιστές-κιθαρίστες? εμένα δηλαδή που οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες που τους φανγκερλίζω κάθε 5 λεπτά είναι όλοι ψυχοπαθείς ή drag queens? έλεος, το ότι χαζοχαιρόμαστε γενικώς δεν έχει να κάνει την πραγματικότητα. we do have a life you know
samuraipizzadora, μαζί σου, ψηφίζω tuomas και αστην να λέει

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 11:53
Ποτέ δεν διαβάζεις τσάμπα, young man.
Άκυρο,αλλά τι τρέλα είναι αυτή με αυτά τα avatars????
Τώρα θέλω και γω ένα
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 13:43
Καλημερουδια σε ολους!!!!Τι χιονι ειναι αυτο σημερα!!!!
Το χθεσινο σε σχεση με το σημερινο δεν ηταν χιονι
!!!!Θα παω να φτιαξω χιονανθρωπο οπου ναναι!^_^
Εγώ έφτιαξα ένα στον κήπο μου

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 13:52
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 13:52
Κουκλο τον εκανα τον ατιμο
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 13:58

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 13:59
Εγώ έφτιαξα ένα στον κήπο μου
Spoiler:
Couldn't resist
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 15:21

so true...for all of them:nosey:

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 15:26
Lame joke ήταν, get over it.ξεκολλατε ρε με τους band members.
αντρες στην πατρα δεν εχει? αντε παρατηστε λιγο τα βιβλια και ξεστραβωθειτε να βρειτε καποιον
εσας θα κατσουν να περιμενουν οι 2 παρπανω

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 16:02
ps. Παντως το πιο σε3υ μπαρμπαδελι που χορευει ειναι αυτο της d.neko (κ λεω εγω "μηπως ειναι τυχαιο?" οχι βεβαια, ετσι τυλιξε τον θειο... ολα βγαζουν νοημα, δν μπορεις να κρυφτεις d.neko
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 16:14
ps. Παντως το πιο σε3υ μπαρμπαδελι που χορευει ειναι αυτο της d.neko (κ λεω εγω "μηπως ειναι τυχαιο?" οχι βεβαια, ετσι τυλιξε τον θειο... ολα βγαζουν νοημα, δν μπορεις να κρυφτεις d.neko
)
axxx καλά να είσαι zolitas με έκανες και γέλασα
Και ναι μου αρέσει που και εσύ και ο melkor έχετε μπεί τόσο βαθιά στο πετσί του ρόλου ^^
και για να μην ξεχνιόμαστε...
Nekomusume[wikipedia]
Nekomimi[wikipedia]
και neko[wikipedia]
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 16:24
τυχαια, εκει επεσε το ματι μου πρωτα.
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 16:36
In Japanese gay slang, neko is equivalent to femme, i.e the more feminine member of a lesbian relationship, as well as the equivalent to bottom, or passive partner in a male homosexual relationship (especially in terms of anal sex). ~ wiki.
τυχαια, εκει επεσε το ματι μου πρωτα.
κακεεεε zolitas
από όλα τα παρακάτω εσένα εκεί βρήκε να πάει και να πέσει το μάτι σου
Catgirl/Nekogirl
BakenekoA catgirl is a female with cat ears, a cat tail, or other feline characteristics on an otherwise human-shaped body. Catgirls are found occasionally in anime and manga either as a form of cosplay or actual body parts, as well as in a few video games. Catgirls may wear over-sized mittens and shoes that look like paws. In Japanese, catgirls are usually called nekomimi (猫耳) — literally, "cat ears" — rather than the literal term nekomusume (猫娘).
Maneki NekoA bakeneko (化け猫, bakeneko? "monster cat") is, in Japanese folklore, a cat with supernatural abilities akin to those of the fox or raccoon dog. A cat may become a bakeneko in a number of ways: it may reach a certain age, be kept for a certain number of years, grow to a certain size, or be allowed to keep a long tail. In the last case, the tail forks in two and the bakeneko is then called a nekomata (猫又, nekomata? ,猫叉, or 猫股 "forked cat").
The Maneki Neko (招き猫, literally "Beckoning Cat"; also known as Welcoming Cat, Lucky Cat, Money cat or Fortune Cat sculpture, often made of ) is a common Japaneseporcelain or ceramic, which is believed to bring good luck to the owner.
και sorry κιόλας για αυτό που θα πω παρακάτω
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 16:37