Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 17:31
Όσο μπορώ να κρίνω δλδ όντας στρέητ.
Ο Τουόμας είναι πολύ συνηθισμένος. Σαν εμφάνιση εμπορικού μεταλλά.
O Αράγια είναι μορφή.
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 18:07
Spoiler: And the winner is...
lool!!!
Edit: Ξεχασα να πω την γνωμη μου.... Ο Araya ειναι πιο ωραιος
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 18:08
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 18:10
Είναι στην διαδικασία του filming λέει
Και ok έχω να δηλώσω ότι πλέον φοβάμαι πιο πολύ την μέρα που θα γίνει release η movie dragonball από την συντέλεια του κόσμου
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 18:11
Σεβασου τον κοπο που εκανα να τον βρω αβαφο ματι!Ειναι τελειος και με μαυρο ματι και χωρις...
Αλλα εχεις κανει κομμα με τη Σoφια εσυ...
(πλακα πλακα
Λοιπον
ειχα μια τρελη διαμαχη με την αγαπητη doom_angel για το ποιος ειναι ο πιο κουκλος μουσικος.Εγω οπως παντα με το τρελο κολλημα μου ελεγα τον tuomas και αυτη ελεγε πως ειναι απλα καλος και μερικες φορες ελεγε και μπαζο.Και εγω τρελαθηκα!
Λοιπον επειδη φυσικα δεν μπορω να ανοιψω thread για τετοια βλακεια το κανω στη μαυρη τρυπα.
Ερωτηση:Ποιος ειναι ο πιο κουκλος απο τους παρακατω?Το κριτιριο ειναι αυτο και μονο αυτο.
ΔΕΝ εχει σχεση με μουσικη προτιμηση!(προυποθεση βεβαια ειναι να υπαρχει ουσια και να μην ειναι απλως καποιο χαζομοντελο). Sο αν απλα μισειτε καποιον απο τους δυο μην πειτε τη γνωμη σας βασει αυτου.
ΤUOMAS HOLOPAINENSpoiler:
vs
TOM ARAYASpoiler:
(οχι μη φοβαστε,δεν θα ερθει η Σοφια να σας σφαξει στον υπνο σας αν της πατε κοντρα,αν και δεν εγγυομαι και το ιδιο για εμενα...!ψηφιστε ελεθερα!)
Να μην ξεχνιομαστε!
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 18:59
μόλις είδα αυτή την ταινία γιατί μου θυμίζει Basislisk?
edit επειδή βασίζονται στην ίδια νου βέλα
Also a manga and an anime called Basilisk: The Kouga Ninja Scrolls are based on the same novel, and bear the same character names as in the novel and the movie. Although their characters in the film are highly altered from both the original novel and the manga/anime series.
source
Shinobi: Heart Under Blade - Wikipedia, the free encyclopedia
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 19:03
coz they're based on the same thing?
Youtube Video
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 21:31
ΤUOMAS HOLOPAINENSpoiler:
vs
TOM ARAYASpoiler:
Βασικά και οι δύο είναι

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 21:46
Ditto. Και την έχω συμπεριλάβει στην αλυσίδα μου, αν τη θες. :3coz they're based on the same thing?
Youtube Video

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 22:00
Βασικά και οι δύο είναι
Αλλά αν είχα να διαλέξω θα έλεγα μάλλον τον πρώτο
Αν και δεν εγκρινω το
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 22:08
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 22:18
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 22:21
Τα αγορια το βλεπουν πιο μουσικα το πραγμα και δεν μπορουν να κρινουν αντικειμενικα.υ_υ
(ναι ξερω θελω να σας πεισω οτι εχω δικιο για χιλιοστη φορα)
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 23:35
red pyramid don't worry σου βρηκα παρεα!
η (note: καμμενη με reggae και ska) κολλητη μου ειχε σημερα το εκξης ακυρο-ανεκδιηγητο-ελεεινο pm στο msn:
"Ναι ρε παιδια χιονιζει, αλλα Jamaica ποτε θα παμε???"
γι αυτο μη μου νιωθεις μοναξια!!
samurai_pizza_dora: εννοειται Tuomas... γενικως δεν μου πολυαρεσει κανενας απ τους 2 αλλα ο Αraya ποτε δεν μου αρεσε ως looks (για να μη βαλουμε και το ηλικιακο μεσα..)
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 23:55