Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 15 February 2008 - 15:52
Posted 15 February 2008 - 15:57
τη μάνα μου με δική της πρωτοβουλία να μου καθαρίζει τη βιβλιοθήκη έχοντας βάλει τα mangas/magazines/dvds στο πάτωμα --μανούλα σ'αγαπώ αλλά don't fuck me this way!!!--,
τη μικρή αδερφή μου να έχει ανοίξει μόνη της το ps2 και να παίζει FFVII λέγοντάς μου "πως βγάζουμε το limit της Tifa, θέλω να παίξω slots?!!!!!!" --πάει το έκαψα το 10χρονο!!!--
και την άλλη αδερφή μου τη λίγο μεγαλύτερη να με ρωτάει τι υπόθεση έχει το Deep End!!!
^^^ Στιγμές ζωης, coca-cola!!!

Posted 15 February 2008 - 16:05
Γυρίζω δωματιάκι μου μετά το μάθημα στο πανεπιστήμιο --για το οποίο δε διάβασα παραπάνω απο μια ώρα και το πέρασα, ναι είμαι fuckin genious!!
Το έχω κάνει και εγώ αυτό and it feels so good:wooi2:Δυστυχώς αυτά τα μαθήματα είναι λίγα...

Posted 15 February 2008 - 16:08
Με έπιασε η αλλεργία μου πάλι σήμερα.
Εν το μεταξύ ο γιατρός λέει οτι είμαι αλλεργικός σε κάτι αγριόχορτα, δε θυμάμαι ακριβώς.
Πώς γίνεται να παίρνω το φάρμακο + να με πιάνει μόλις σηκώνομαι το πρωΐ (και την υπόλοιπη μέρα συνεχίζω να έχω ελαφρό συνάχι);
Σε πολυκατοικία μένω γαμώ τη.
Τι χόρτα και πιπεριές μου λες.
Μηπως εισαι αλλεργικος σε κατι αλλο? Ας πουμε στη σκονη? Μπορει ο γιατρος να εκανε λαθος.....
Posted 15 February 2008 - 16:16
Ξερουν καποιοι γιατι ρωταω...
Posted 15 February 2008 - 16:18
Κι εγω την ιδια βλακεια κανω να παρει, για ποιον λογο δεν μπορουμε να διαβασουμε οταν ξερουμε οτι εχουμε ανεση χρονου μπροστα μαααας;;Βρε αυτο εγινε επειδη δεν πειθαρχησα τον εαυτο μου...Επιδη ειχα 3 μερες να διαβασω ενα μαθημα που δεν ειχα αγγιξει και τη 1,5 μερα καθομουνα...Και μετα ηθελα να βγαλω και την υλη...-_-
Να΄ναι καλα ο δημοκρατικος διαλογος κατα τη διαρκεια των εξετασεων...^^
Εγραφα στις 8 το πρωι παλουκι μαθημα και πηγα 7:30 - ολες οι καλες θεσεις ηταν πιασμενες οποτε παει η "δημοκρατια" μου λεω. Και ξαφνικα βλεπω σηκωνεται μια κοπελα απο το πανω πανω διαζωμα και παει αλλου με κατι φιλες της. Καλυτερο δωρο δε θα μπορουσε να μου κανει! Μεχρι και βιβλιο ανοιξα για ψυλλου πηδημα
Μηπως εισαι αλλεργικος σε κατι αλλο? Ας πουμε στη σκονη? Μπορει ο γιατρος να εκανε λαθος.....
Οντως πηγαινε ξανακοιταξου γιατι καμια φορα κανουνε λαθος οι γιατροι. Να μην αρχισω να λεω περιπτωσεις τωρα, απλα πιστεψε με.
σταματα να καπνίζεις χόρτα τότε.
γιατί να το πω αυτό?
Posted 15 February 2008 - 20:46
οι a.f.k ζουνε η πεθανανε?
Ξερουν καποιοι γιατι ρωταω...
Είναι afk.
Posted 15 February 2008 - 22:59
Δεν ήταν ιδιαίτερα καλό το σημερινό γυρόνι.
Κρίμας.
Posted 16 February 2008 - 00:17
/random
I want some ガンダム...ToT
Posted 16 February 2008 - 00:24
Ειναι φυσιολογικο που ημουν αρρωστος πριν 2 εβδοαμδες και εχω ακομη συναχι? Ή ειναι αλεργεια?

Posted 16 February 2008 - 00:35
Μιας και πιασατε τις αλεργειες...
Ειναι φυσιολογικο που ημουν αρρωστος πριν 2 εβδοαμδες και εχω ακομη συναχι? Ή ειναι αλεργεια?
Εγω ειχα για ενα μηνα! Αλλα, καλου κακου πηγαινε στο γιατρο...
Posted 16 February 2008 - 00:40
Real Life Gundam Would Cost $725 Million | Gadget Lab from Wired.com*sigh*
/random
I want some ガンダム...ToT
You can has ガンダム...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 16 February 2008 - 00:47
2 θέματα είχε, διαλέγαμε το ένα. Απ'τα δυο, το ένα δεν το ξερα γρι. Μπουκώνομαι σπανακόπιτα (Άγιε μου Γρηγόρη) και πάω για το άλλο. Πρακτικό έγραψα ό,τι ήξερα (λίγα πράματα). Θεωρία έγραψα ό,τι θυμόμουν (λίγα πράματα). Άραξα και για λίγο μετά να χωνέψω τη σπανακόπιτα, και ελπίζω να περάσω με κανά 5 (σόδα παίζει?). Bless holy Katan-sama που είχα μυριστεί το ένα θέμα θεωρίας απ' τις συμβουλές τις. Και άμα κόπηκα δε φταίω 'γω, στην Kaori Yuki και στον Γιαμάπη τα παραπονά σας. Ωρέ γεια σου Γιαμάπη (κουκιά σπέρνω).
Αμήν.

Posted 16 February 2008 - 00:50
Posted 16 February 2008 - 00:50
I meant scaled models,but RL is good too.Real Life Gundam Would Cost $725 Million | Gadget Lab from Wired.com
You can has ガンダム...
which ones?:3έβλεπα jdoramas (είμαι σοβαρά ιατρέμ?)