Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9781 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 13 February 2008 - 15:32

Escape Series FTW.:congrats: Thanks. Btw, ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένας μαγικός τρόπος να "κατεβάζεις" flash game και να το παίζεις χωρίς σύνδεση στο net;
Posted Image

#9782 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 13 February 2008 - 16:01

Escape Series FTW.:congrats: Thanks. Btw, ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένας μαγικός τρόπος να "κατεβάζεις" flash game και να το παίζεις χωρίς σύνδεση στο net;

Εννοείς flash τα οποία να μην είναι downloadable έτσι?(Γιατί νομίζω τα πιο πολλά είναι,εκτός αν ψάχνεις κάποιο ψιλοάγνωστο)

Εγώ παλιά(την εποχή της pstn aka dial-up,που δεν με έπαιρνε να κατεβάζω κάθε φορά ένα flash) έκανα αποθήκευση της σελίδας στο PC,και ήταν σαν να το είχα κατεβάσει,απλά άνοιγα την αποθηκευμένη σελίδα και μπορούσα να παίζω ενώ ήμουν offline...

#9783 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 13 February 2008 - 21:34

OMG!!! Διαβαζω απο το πρωι και εχω καπνισει τοσο πολυ που ο καπνος θα μου βγαινει απ' τ' αυτια οπου να 'ναι.... ΣΚ**Α ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ

[στ' @@ σας αλλα αν δεν το γραφα δε θα ησυχαζα]

Posted Image

#9784 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 13 February 2008 - 23:43

Τι ωραία μέρα.

1. Μία ώρα μάθημα στις 8:20 ( Ιστορία D: ).
2. Δρομολόγιο με τα πόδια σε ένα μέρος που δε λέω.
3. Καθόμασταν στο μέρος που δε λέω και ψοφούσα στο κρύο (με λεπτή μπλούζα και τζιν μπουφάν που πας ρε μαλάκα).
3. Πήγαμε στο κέντρο με τα πόδια για την πορεία.
4. Περιμέναμε λίγο (και συνέχιζα να τρέμω).
5. Πορεία. Πόση ώρα κράτησε δεν ξέρω. Λογικό είναι πάντως οτι ήταν κουραστική.
6. Σπίτι φαΐ και ψόφος για κανα μισάωρο.
7. Διάβασμα για κανα 4ωρο.
8. Φροντιστήριο.
9. Σπίτι ξεκούραση μιας ώρας στον Πισή.
10. Πάω να κάνω καναδυό ασκήσεις γιατί αύριο έχω φροντ στις 4 και δεν θα προλάβω.

D:

HnH5aB0.jpg

#9785 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 14 February 2008 - 00:33

Τι ωραία μέρα.

1. Μία ώρα μάθημα στις 8:20 ( Ιστορία D: ).
2. Δρομολόγιο με τα πόδια σε ένα μέρος που δε λέω.
3. Καθόμασταν στο μέρος που δε λέω και ψοφούσα στο κρύο (με λεπτή μπλούζα και τζιν μπουφάν που πας ρε μαλάκα).
3. Πήγαμε στο κέντρο με τα πόδια για την πορεία.
4. Περιμέναμε λίγο (και συνέχιζα να τρέμω).
5. Πορεία. Πόση ώρα κράτησε δεν ξέρω. Λογικό είναι πάντως οτι ήταν κουραστική.
6. Σπίτι φαΐ και ψόφος για κανα μισάωρο.
7. Διάβασμα για κανα 4ωρο.
8. Φροντιστήριο.
9. Σπίτι ξεκούραση μιας ώρας στον Πισή.
10. Πάω να κάνω καναδυό ασκήσεις γιατί αύριο έχω φροντ στις 4 και δεν θα προλάβω.

D:

Χαρά στο κουράγιο σου :terror2: Εγώ τελευταία δεν μου βγαίνει να διαβάσω πολύ κλπ :Crying2:
phmava.php

#9786 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 14 February 2008 - 00:41

Χαρά στο κουράγιο σου :terror2: Εγώ τελευταία δεν μου βγαίνει να διαβάσω πολύ κλπ :Crying2:

Ούτε εμένα...τον τελευταίο χρόνο:uhh:Αλλά στην ηλικία του κι εγώ δεν είχα πρόβλημα να διαβάζω.The power of youth:if:

Posted Image

#9787 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 14 February 2008 - 00:47

Ούτε εμένα...τον τελευταίο χρόνο:uhh:Αλλά στην ηλικία του κι εγώ δεν είχα πρόβλημα να διαβάζω.The power of youth:if:

LOOL :hahaha:

Εγω παλι σημερα δεν πηγα στην δουλεια τελικα,λογω απεργιας. Σιγα μην πληρωνα χρυσο το ταξι για να παω στην αλλη ακρη + οτι ειχε κινηση. Εκατσα στο σπιτι και ελιωσα στον υπολογιστη, και ναι,μετα απο πολυ καιρο ειδα αλλη σειρα ανιμε!!
Αρχισα λοιπον το Mnemosyne & to Samurai Champloo...Και τα 2 φαινονται αρκετα καλα...Αν δεν βαριωμουν τοσο πολυ σημερα δεν θα εβλεπα κανενα ανιμε :emptyonexg1:

Καλα,για διαβασμα δεν λεω τιποτα...Και εγω τα ιδια,αυτη η εκεταστικη στον κουβα πήγε (οπως λενε και αυτοι που παιζουν στοιχημα)

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#9788 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 14 February 2008 - 01:27

Jiraiya kun,αυτό για την ηλικία δεν παίζει ρόλο,το θέμα είναι στο παιδί...
Εγώ ούτε μικρός διάβαζα,ούτε τώρα(που έκλεισα τα 18 και υποτίθεται πως ωρίμασα*laf*)οπότε βασίζομαι στον μελλοντικό μου εαυτό σε αυτό το θέμα...Και αν κρίνω από τη δική σου στάση....I already failed,I'm just gonna end my life here and now....*takes the whole box of pills*

#9789 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 14 February 2008 - 01:35

Jiraiya kun,αυτό για την ηλικία δεν παίζει ρόλο,το θέμα είναι στο παιδί...
Εγώ ούτε μικρός διάβαζα,ούτε τώρα(που έκλεισα τα 18 και υποτίθεται πως ωρίμασα*laf*)οπότε βασίζομαι στον μελλοντικό μου εαυτό σε αυτό το θέμα...Και αν κρίνω από τη δική σου στάση....I already failed,I'm just gonna end my life here and now....*takes the whole box of pills*

Άσε με φάγανε οι κακές παρέες(Kenny,Seraphimon-T.K. κτλ)Γι'αυτό μακρυά τους όσο προλαβαίνεις.Αυτοί με χάλασαν:hehehe:

Spoiler:

Posted Image

#9790 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 14 February 2008 - 01:44

Εμένα πάλι με έφαγε το πανεπιστήμιο το ίδιο:hahaha::run:

Τώρα πέρα από την πλάκα, απλά φταίει μάλλον ότι βαρεθήκαμε το διάβασμα, και κυρίως επειδή όταν μπαίνεις στο πανεπιστήμιο, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα, βάζεις συνήθως άλλες προτεραιότητες και όχι να αριστεύσεις στα μαθήματα :emptyonexg1:
phmava.php

#9791 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 14 February 2008 - 02:57

by Astrogirl

too bad she didnt inform us on time

εγω παλι που το ειχα σημειωσει μια βδομαδα πριν. . . αλλα σημερα ηταν να παμε στον φοιβο δεληβορια (αλλα εκανε 25 ευρω, δν ειχε θεσεις, δν ειχε κ αστικα) κ το 3εχασα τελειως ομως, δν ξεραμε που να παμε κ τελικα πηγαμε για τριβια :-S τεσπα, τουλαχιστον περασαμε ωραια :D

#9792 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 14 February 2008 - 04:04

Spoiler:

εδω εισαι. μετα απο τοσο χαβαλε, χρειαζεσαι αυτο-υπνωση για να πιστεψεις οτι οντως πρεπει να ξεσκιστεις στο διαβασμα... Αλλα σ' αυτο ειμαι με τον onizuka (σε ολα, βασικα) (και αν δε μου πει καποιος που ειναι το holy forest academy με τις χιλιαδες γκομενες....) στα 13-23 εισαι στην απειρως καλυτερη 10ετια της ζωης σου. Αν κανεις βεβαια τη βρισκει με το να τον πιασει η εφηβεια στα 45 και να γελανε τα παιδια του, οπως οι περισσοτεροι ελληνες μεσηλικες σημερα, γουστα ειν' αυτα...

Posted Image

#9793 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 14 February 2008 - 04:25

Αν κανεις βεβαια τη βρισκει με το να τον πιασει η εφηβεια στα 45 και να γελανε τα παιδια του, οπως οι περισσοτεροι ελληνες μεσηλικες σημερα, γουστα ειν' αυτα...

Eδώ ίσως ταιριάζει η εξής σκέψη του Maddox για όσους μεγάλους ισχυρίζονται ότι είναι κατα βάθος παιδιά:

Yeah, you're a child at heart, just as soon as children start going to work every day to rot in a cubicle for a meager pay check so they can drink their troubles away in a shitty bar for the rest of their lives. Unless you're an astronaut, secret agent, vampire hunter, or all three, you're probably a sellout; screw you. Nobody wanted to be a regional director of sales or an investment banker when they were kids. On top of that, nobody thinks you're cute or funny by stating you're a "child at heart" on your stupid online profile that you created because you're a boring middle-aged loser with sagging tits and yellow nails who survives off greasy TV dinners every night as you contemplate the exact moment your life became such a miserable shit hole. But hey, don't take my word for it. After all, passing by "Cartoon Network" as you're flipping through channels technically makes you a "child at heart." Either that or the world's oldest virgin.

#9794 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 posts

Posted 14 February 2008 - 07:46

Καλημερα και χρονια πολλα στους ερωτευμενους:lovulovu::lovulovu::lovulovu:!!!!!
Posted Image

#9795 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 February 2008 - 09:51

Καλημερα και χρονια πολλα στους ερωτευμενους:lovulovu::lovulovu::lovulovu:!!!!!

βρε αστο διάτανο πρωί πρωί παλιό emo teenager:puke::puke::puke::puke::puke: