Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9706 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 01:10

Προς τι η επιθεση? Δεν χρειαζεται να ''ψηνεσαι'' για μια φατσα...
Κι επειδη δεν καταλαβες, αυτο που ειπε ο red pyramid ''Αν στν Ελλάδα το τρώτε με τζατζίκι'' νομιζα οτι δεν ειναι ελληνας για μια στιγμη, παρ'ολο που γραφει ελληνικα...

Αυτό που μου αρέσει είναι ο bold τονισμός του nickname μου:wooi2:ψώνιο απ' τη φύση μου:hahaha:όχι,έλληανς είμαι απλά αυτό που εοούσα ήταν στο ποστ του Πάστορα ότι στην Ελλάδα έτσι τα τρώνε τα σουβλάκια ότι μόνο μουρλοί τα τρώνε έτσι,οπότε έξω απ' τα μουρλοκομεία τα τρώμε χωρίς γιαουρτοσκόρδιον:wooi2:

Σε κλίμα χαβαλέ πάντα:thatsit:

Εδιτ:βασικά και εμένα μου έκανε εντύπωση η φάτσα στο τέλος....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9707 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 01:27

Αυτό που μου αρέσει είναι ο bold τονισμός του nickname μου:wooi2:ψώνιο απ' τη φύση μου:hahaha:όχι,έλληανς είμαι απλά αυτό που εοούσα ήταν στο ποστ του Πάστορα ότι στην Ελλάδα έτσι τα τρώνε τα σουβλάκια ότι μόνο μουρλοί τα τρώνε έτσι,οπότε έξω απ' τα μουρλοκομεία τα τρώμε χωρίς γιαουρτοσκόρδιον:wooi2:

Σε κλίμα χαβαλέ πάντα:thatsit:

Εδιτ:βασικά και εμένα μου έκανε εντύπωση η φάτσα στο τέλος....

Sorry για την φατσα red pyramid.....:emptyonexg1:

#9708 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 01:49

Μη σφάζεστε ρε καθίκια οπο!

Ελπίζω να μην παρεξήγησε κανένας το καθίκια,το λέω στη θέση του "μ@λ@κ@".
Φιλικά πάντα ^_*

#9709 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 02:21

pardon??? ο λογος που οριστηκαν οι μιγαδικοι και συγκεκριμενα το στοιχειο i ηταν να αντιμετωπισουν τετοιου ειδους προβληματα (και συγκεκριμενα αρνητικο υποριζο σε διακρινουσα εξισωσεων 3ου βαθμου).Δεν καταλαβαινω για πιο λογο να μην οριζεται στο C.

χμμμ ειμαι σχεδον positive οτι δεν ισχυει εξ ορισμου. Παντως αναφερομουν στο οτι μια πραξη, οπως η ριζα, δεν μπορει να οριζεται με εναν τροπο σε ενα αριθμητικο συνολο και με διαφορετικο σε αλλο [αναφερομαι π.χ. στο πεδιο ορισμου]. Σε καθε περιπτωση, επειδη τα μαθηματικα ειναι ευαισθητο ζητημα, θα βρω καναν καθηγητη στη σχολη να ρωτησω. Το μονο σιγουρο, ειναι οτι η περιεργεια ειναι το καλυτερο για τις επιστημες... :congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9710 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 02:36

χμμμ ειμαι σχεδον positive οτι δεν ισχυει εξ ορισμου. Παντως αναφερομουν στο οτι μια πραξη, οπως η ριζα, δεν μπορει να οριζεται με εναν τροπο σε ενα αριθμητικο συνολο και με διαφορετικο σε αλλο [αναφερομαι π.χ. στο πεδιο ορισμου]. Σε καθε περιπτωση, επειδη τα μαθηματικα ειναι ευαισθητο ζητημα, θα βρω καναν καθηγητη στη σχολη να ρωτησω. Το μονο σιγουρο, ειναι οτι η περιεργεια ειναι το καλυτερο για τις επιστημες... :congrats:

xmmm.τι εννοεις ορισμος? ο ορισμος του i ειναι i=τετραγ.ριζα(-1) . ειναι η βασικη αρχη για τον ορισμο του φανταστικου συνολου C.συνεχιζω να μην καταλαβαινω γιατι πιστευεις οτι δεν ισχυει.εσυ πιθανον ενοεις οτι το υποριζο πρεπει να ειναι μεγαλυτερο η ισο του μηδενος αλλα αυτο ισχυει για το συνολο R ,υποσυνολο του C.
Μιλαμε για εναν θεμελιωδες ορισμο που δινουμαι ωστε να χρησμιμοποιησουμαι μια νεα γκαμα αριθμων.

Ασ ποκεμαστερ θα σε συμβουλευα να κανεις μια επαναληψη στους μιγαδικους :) .
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#9711 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 03:27

όχι,έλληανς είμαι

like aliens?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9712 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 03:28

like aliens?

:respect:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9713 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 09:41

κάπου πιο πριν ειπώθηκε για "γύρος από τον Θανάση στο Μοναστηράκι"

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...

δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα... εκεί είναι ο ΝΑΟΣ του ΚΕΜΠΑΠ και τπτ. άλλο.

Δλδ. κάποιος από εσάς τρώει σουβλάκι χωρίς τζατζίκι ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ??? Προσβολή για όλους τους οριτζιναλ σουβλακοφάγους... Είστε αιρετικοί και θα καείτε στη θράκα...

ρησπέκτο στα θηρία που σου σερβίρουν στη Θεσσαλονίκη. Παίρνω δύο [εδώ κάτω θέλω τρία για να ισιώσω] και λέω θα με φάνε,δε θα τα φάω...

Και ενώ εσεις χθες κουβεντιάζατε όλα τούτα, εγώ κατέβαζα 3 πίτα καλαμάκι κοτόπουλο, μετά συνοδείας και καθώς παρακολουθούσαμε Bugs Bunny... επικές καταστάσεις [ή όπως λέει κάποια ψυχή, ΜΩΒ καταστάσεις]

ΒΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΑ τα Χαουζ, ΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΓΟ το BGII...

το γράφω εδώ που θα το δούνε... :D

#9714 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 09:51

Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω πιο απλά

Spoiler:

και καλημέρα....άντε,προτελευταίο μάθημα σήμερα,να τελιώνω με εξετάσεις...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9715 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 09:58

λοιπον να (ξανα)πω και εγω το μακρυ μου και το κοντο μου.

η πιο original εκδοση για το σουβλακι εινα: σουβλακι στη λαδοκολα , ΣΚΕΤΟ, και μια φετα ψωμι

μετα αν το παμε στις πιτες, το πιο οριγκεναλ ειναι το τζατζικι και μετα ερχεται η τυροκαφτερη , ειτε μιλαμε για γυρο, ειτε μιλαμε για σουβλακι

οσο για τη μουσταρδα... απο οσο ξερω η μουσταρδα εχει γαλλικη προελευση οχι αμερικανικη. αλλα ακομακαι αμερικανικη να εινα ιδεν βλεπω πουθενα το κακο αν ειναι πικαντικη( βαρβατη ομως οχι αστεια) γιατι να μην μπει στο σκοτεινο αντικειμενο του ποθου (σαντουιτς)

γυρος και σουβλακι κοτοπουλο απλα δεν υπαρχουν στο λεξιλογιο και στον καταλογο μου. αν εινα ινα φας βρωμια , να φας βρωμια , οχι μ*λ**ιες

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#9716 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 10:31

ρησπέκτο στα θηρία που σου σερβίρουν στη Θεσσαλονίκη. Παίρνω δύο [εδώ κάτω θέλω τρία για να ισιώσω] και λέω θα με φάνε,δε θα τα φάω...

Έτσι... γιατί εδώ γίνεται το καλό πιτόγυρο. Όχι σαν τα ατροφικά γυρίδια των Αθηνών. :terror2:

BTW, κι εγώ στην καθισιά μου δύο τσακίζω. Και μετά μια κρέπα με Merenda. Αμέ. :congrats:

(Και το πιο περίεργο: δεν παχαίνω. :nosey:)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#9717 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 10:35

ΒΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΑ τα Χαουζ, ΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΓΟ το BGII...

το γράφω εδώ που θα το δούνε... :D

Την Κυριακή στην προβολή θα τα'χεις... (μαζί με ότι έχει παιχτεί από την 4η σαιζόν) !!! :Blissfull::Blissfull::Blissfull:

#9718 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 10:35

κρέπα ΔΙΠΛΗ merenda μετά...

να είμαστε ακριβολόγοι...

#9719 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 10:37

Done! (η διπλή merenda Πάντα πιάνει...)

#9720 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 10:46

Σας μισω!
Εγω μια να φαω τα ηδη ατελειωτα κιλα μου γινοτναι πιο ατελειωτα!
Ακους εκει 2 και 3...Και μετα κρεπα...Να πεθανετε! :P (οκ αυτο ηταν για πλακα,μην πιαστειτε παλι ^^)