Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2026 - 11:02
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2026 - 15:32
Χαχα καλο find.
Το γρασιδι ειναι overrated, οπότε θα ξεκινησω μια cult στην οποια θα προσκυναμε τη Naga απο το Slayers.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 09 Μάιος 2026 - 16:02
![]()
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2026 - 18:57
Καθόλου αναμενόμενο.
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2026 - 19:05
Different flavors of existentialism η φάση.
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2026 - 19:55

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2026 - 20:08
Το τελευταίο που λείπει είναι το ai no kusabi, το ai είναι biased!
Το search ειναι λιγο οτι να'ναι, το Slayers αν θυμαμαι καλα και το Kaiba επρεπε να τα γραψω στα Ιαπωνικα για να τα βρει, copy paste τους Ιαπωνικους τιτλους απο τη wikipedia.
Επισης πώς κατεληξα με το περισσοτερο aura λολ. ![]()
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 19 Μάιος 2026 - 20:15
![]()
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2026 - 22:38
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2026 - 12:00
Είχα πάει πέρυσι αλλά ήταν τόσο απελπιστικό το πως είχαν στριμώξει όλους τους artists σε ένα μικρό χώρο που σε συνδυασμό με την ζέστη ήταν η απόλυτη απελπισία. Ούτε μπορούσα να μιλήσω με φίλους εκεί ούτε να δώ πράγματα με ηρεμία και είπα να μην το ξανακάνω. Ο Κυριαζής επίσης είναι σχεδόν σε κάθε event δεν το βρίσκω περίεργο που ήταν και σε αυτό.
ορίστε και το δικό μου
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2026 - 14:31
Great taste all around, έκανα ένα και για ταινίες έτσι για το double dip.
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2026 - 00:14
Δεν έχει κάτι το idolish7, αντιθέτως είναι ένα από τα πολύ καλά male idol anime με πολύ καλό story που έχει βγάλει η banamco και που ασχολείται μαζί του ακόμα (σε βλέπω imas sideM αιωνία σου η μνήμη) μάλιστα ένα από τα music album που είχανε βγάλει από αυτό ήταν από τα πρώτα fictional male group σε top 1# charts στο oricon και billboard της Ιαπωνίας.
Tl;dr το ΑΙ το παίζει ρώσικη ρουλέτα και πήρε αυτό τη μπάλα.
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2026 - 16:32
Είχε comicdom αυτό το σουκου. Πλάκα είχε, νταξει έχει γίνει λίγο η φάση pop up geek shopping mall αλλά από την άλλη στα τραπεζάκια παίζανε πολύ καλές δουλειές. Ήταν κι ο σκιτσογράφος του v for vendetta, τον είχαν πετάξει εκεί σε ένα μεγαλύτερο τραπέζι στην πλευρά με τα τραπεζάκια κι απλά υπέγραφε συνέχεια αφιερώσεις. Επίσης ο panpan είναι και κομιστας την Κυρίακη το έμαθα χαχαχα επίσης παίζει να έχει έρθει σε κάποιο meeting πάρτυ αλλά τεσπά κάπου τον έχω ξαναδεί. Στα τραπεζάκια και ο Κυριαζής, λέω τι φάση αφού δεν πιάστηκε εκεί με την marvel και βρήκε την άκρη. Τέλος ο phantom duck έχει γίνει μεγάλο στέλεχος και κάνει την επιμέλεια σε manga λολ κι αυτό το σουκου το έμαθα. Κάνει επιμέλεια στο πρώτο manga από Μικρό Ήρωα που είναι το planetes. Για κάποιο λόγο μου ήρθε στο μυαλό αρχαία θρεντσ με διαμαντακιά κλπ εκφράσεις που παίζανε για obscure τίτλους. Γενικά ωραία πράγματα, πολλά manga και πολλά ντόπια κόμικς.
Βασικά δεν κατάλαβα τι εννοείς με τον Κυριαζή. Σε όλα τα φεστιβάλ είναι κανονικά.
Όσο για τον Φάντομ, ε ναιιι, έχει κάνει φοβερά βήματα στον χώρο μας. Ήταν και ο επιμελητής για την έκδοση των Ποπάι που ήταν με την Καθημερινή (την σαββατιάτικη νομίζω) πρόσφατα. Είναι αστείο που εγώ τον γνώρισα από τα κομιξικά φόρουμ και από ενδιάμεσες γνωριμίες αλλά εσείς τον ξέρετε από εδώ ![]()
Πηγαίνεις γενικά στο Comicdom ή σου έλαχε φέτος ευκαιρία?
Είχα πάει πέρυσι αλλά ήταν τόσο απελπιστικό το πως είχαν στριμώξει όλους τους artists σε ένα μικρό χώρο που σε συνδυασμό με την ζέστη ήταν η απόλυτη απελπισία. Ούτε μπορούσα να μιλήσω με φίλους εκεί ούτε να δώ πράγματα με ηρεμία και είπα να μην το ξανακάνω. Ο Κυριαζής επίσης είναι σχεδόν σε κάθε event δεν το βρίσκω περίεργο που ήταν και σε αυτό.
Φέτος ήταν κάπως καλύτερα, αλλά μας είχαν ουρές το ΣΚ για να μπούμε αχαχαχ. Το Σάββατο δε, ήταν ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΟ επειδή έβρεχε και χώνονταν όλοι μέσα. Γενικά προσπάθησα να κάνω τις περισσότερες αγορές μου την Παρασκευή γι' αυτόν τον λόγο. Η Παρασκευή είναι μακράν η καλύτερη μέρα για να κάνεις τη δουλειά σου.

that's a dude!
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2026 - 23:39
Θενκς black rock για την ανάλυση του ειαι αλγορίθμου.