Ρε αν έχεις πάει σε ένα, ΕΝΑ ΜΟΝΟ, μουσείο τότε έχεις δει καλύτερη παρουσίαση και πραγματικά έργα. Και τα δύο πιο πολύ μοιάζουν με ride σε Λούνα παρκ παρά για έκθεση. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν τιμή μουσείου κι όχι Λούνα παρκ. Τουλάχιστον δουλεύουν τόσα παιδιά για να κουλαντρισουν τόσο κόσμο κάτι είναι κι αυτό.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2026 - 16:36
Καλά ισχύει δε κάνω σύγκριση με πραγματικους πίνακες στημένους σε μουσεία, καμία σχέση. Απλά τυχαινει κιαυτο το διάστημα κάνω παρόμοιους πειραματισμούς για πολλαπλές προβολές με στόχο τα δικά μου έργα βεβαια και φυσικά ως συνηθως δεν έχω λεφτά ή προσβαση για τέτοιο εξοπλισμό οπότε καπως βλέποντας τέτοιες απόπειρες που τις ονομάζουν και immersive experience τρομάρα τους, ενω αντί να προσλάβουν κάνα καλλιτέχνη της προκοπής έστω να τους κάνει τα visuals (ας μη μιλήσουμε καν να βάλουν interactive ή οχι) κάθονται και ασχολούνται με αναβίωση πινάκων ιστορικών ζωγράφων από φωτογραφίες...ναι τσίρκο.
Μέχρι κιεδώ Τόκυο είναι στην ίδια λογικά όλα τα immersive με χοκουσαη και Νταλί ή βανγκοχ.
Όσο για τις τιμές είναι πιο ακριβές από έκθεση μουσείου. Σόρρυ νοτ σόρρυ . Αλλά ξεφτυλα. Πιστεύω αν δεν ήταν τόσο ακριβοί αυτοί οι προτζεκτορες και τα μηχανήματα θα ήταν πιο ουσιαστική τοποθεσία ένα allou ή ένα mall για τέτοια.
Απτήν άλλη υπάρχει και το teamlabs ή οι rhizomatiks (δεν μου έρχεται κάτι αντίστοιχο Ευρώπη,δεν είμαι σίγουρος κιαν υπάρχει) που όντως βλέπεις μια σοβαρή εκτέλεση με τις προβολές και τα CG στο χώρο. Έστω κιαν μιλάμε για θέαμα κυρίως, καμία σχέση το αποτέλεσμα ή ο τρόπος.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 12 Φεβρουάριος 2026 - 16:42
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2026 - 23:03
https://www.devinejohnny.com/projectgallery/interactive-projection-with-kinect-sensor
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2026 - 21:02
Ενδιαφέρον. Θενξ.
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2026 - 01:49
Μια φορά είχα πάει σε ψηφιακή έκθεση στο Βερολίνο. Είχα δει την αφίσα και ήθελα να πάω αλλά απομακρύνθηκα από το γκρουπ και χάθηκα και καθώς χανόμουν, βρέθηκα έξω από το εν λόγω μουσείο. Είχε "έκθεση" για κάποιους μετιμπρεσιονιστές. Ήταν συμπαθητική και όμορφη εμπειρία αλλά ναι για ιστορικό τέχνης και άνθρωπο που ασχολείται με μουσεία δεν είναι κάτι. Ουσιαστικά είναι ένα εκλαϊκευμένο θέαμα για οικογένειες και normie couples. Δεν το βρίσκω καθόλου κακό για χώρες που δεν έχουν τις υποδομές να φιλοξενήσουν σημαντικά έργα και γενικώς για ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Ευρώπη. Η λογική του μουσείου-λούνα παρκ υπάρχει πάντως από τη δεκαετία 70-80 περίπου και δεν είμαι γενικά εναντίον. Αρκεί να ξέρει κανένας γενικά πού πάει, τι βλέπει και γιατί. Όταν μαρκετάρεται ως "έφεραν Βαν Γκονγκ και Ντα Βίντσι στην Αθήνα wow" είναι στα όρια της απάτης και το εισιτήριο μου ακούγεται όντως ακριβό. Δεν θα έλεγα γενικά σε κάποιον να πάει ή όχι, αρκεί να ξέρει περί τίνος πρόκειται.
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2026 - 17:07
Καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν σε κάθε romance manga που διαβάζω τελευταία μου ερωτεύομαι τις μάνες των πρωταγωνιστριών και δεν είναι κάποιο φετίχ απλά είμαι πλέον κοντά στην ηλικία τους.
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2026 - 12:03
Οι περισσότεροι άντρες συνεχίζουν να ερωτεύονται τις κόρες τους ανεξαρτήτως δικής τους ηλικίας. (this reads so well out of context)
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2026 - 19:50
Πως πάνε τα πράγματα στον τρίτο παγκόσμιο:
Ρε θα μας τρελάνει το πορτοκαλί τσιτο.
Ολα οκ, απλα αρχισα να κραταω τα καπακια απο τις μπυρες για να μπορω να αγορασω κανα stimpak.
![]()
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2026 - 09:26
Σε άλλα νέα ο Μιγιαζάκι ξυρίστηκε.
Επαθα ενα μικρο σοκ ειναι η αληθεια.
Φταιει λιγο και το φρεημινγκ αλλα μου μοιαζει λες και θα μου σερβιρει τον καλυτερο καφε που εχω πιει στη ζωη μου σε ενα ησυχο μαγαζακι κρυμμενο σε μια ξαχασμενη γωνια που ξερουν μονο τα πιο ψαγμενα ατομα. ![]()
Σε αλλα νεα, καποιος θεουλης εκατσε κι εφτιαξε ενα walkthrough του Cave Story σε μορφη ραπ αλμπουμ και ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!
Ο τυπακος εδωσε ρεστα, εχει κανει φοβερη δουλεια!
Λινκ του πλεηλιστ: Cave Story: A Lyrical Walkthrough
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 15 Μάρτιος 2026 - 09:40
![]()
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2026 - 11:03