Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#94126 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.827 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2026 - 21:10

Ρε αν έχεις πάει σε ένα, ΕΝΑ ΜΟΝΟ,  μουσείο τότε έχεις δει καλύτερη παρουσίαση και πραγματικά έργα. Και τα δύο πιο πολύ μοιάζουν με ride σε Λούνα παρκ παρά για έκθεση. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν τιμή μουσείου κι όχι Λούνα παρκ. Τουλάχιστον δουλεύουν τόσα παιδιά για να κουλαντρισουν τόσο κόσμο κάτι είναι κι αυτό.

rsrGbGx.gif

#94127 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2026 - 16:36

Καλά ισχύει δε κάνω σύγκριση με πραγματικους πίνακες στημένους σε μουσεία, καμία σχέση. Απλά τυχαινει κιαυτο το διάστημα κάνω παρόμοιους πειραματισμούς για πολλαπλές προβολές με στόχο τα δικά μου έργα βεβαια και φυσικά ως συνηθως δεν έχω λεφτά ή προσβαση για τέτοιο εξοπλισμό οπότε καπως βλέποντας τέτοιες απόπειρες που τις ονομάζουν και immersive experience τρομάρα τους, ενω αντί να προσλάβουν κάνα καλλιτέχνη της προκοπής έστω να τους κάνει τα visuals (ας μη μιλήσουμε καν να βάλουν interactive ή οχι) κάθονται και ασχολούνται με αναβίωση πινάκων ιστορικών ζωγράφων από φωτογραφίες...ναι τσίρκο. 

Μέχρι κιεδώ Τόκυο είναι στην ίδια λογικά όλα τα immersive με χοκουσαη και Νταλί ή βανγκοχ. 

Όσο για τις τιμές είναι πιο ακριβές από έκθεση μουσείου. Σόρρυ νοτ σόρρυ . Αλλά ξεφτυλα. Πιστεύω αν δεν ήταν τόσο ακριβοί αυτοί οι προτζεκτορες και τα μηχανήματα θα ήταν πιο ουσιαστική τοποθεσία ένα allou ή ένα mall για τέτοια.

Απτήν άλλη υπάρχει και το teamlabs ή οι rhizomatiks (δεν μου έρχεται κάτι αντίστοιχο Ευρώπη,δεν είμαι σίγουρος κιαν υπάρχει)  που όντως βλέπεις μια σοβαρή εκτέλεση με τις προβολές και τα CG στο χώρο. Έστω κιαν μιλάμε για θέαμα κυρίως, καμία σχέση το αποτέλεσμα ή ο τρόπος.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 12 Φεβρουάριος 2026 - 16:42

フカフカ

#94128 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.827 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2026 - 23:03

Κοίτα ο immersive χώρος είχε καμία δεκαριά προτζεκτορες με δυνατές λάμπες/led γιατί είχε και φωτισμό. Αλλά όλα τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο τεχνικά. Κάποιες αποτυπώσεις έργων σε 3d ήταν σκηνικά ή ξύλο κατασκευή σε επίπεδα για να δίνει την ψευδαίσθηση του βάθους. Πάντως παλιότερα ένας φίλος είχε στήσει μια φάση immersive θεατρική παράσταση με μερικά kinect που οι ηθοποιοί αλληλεπιδρούσαν με τα "σκηνικά". Μπορείς να δεις εδώ ένα παράδειγμα.

https://www.devinejohnny.com/projectgallery/interactive-projection-with-kinect-sensor
rsrGbGx.gif

#94129 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2026 - 21:02

Ενδιαφέρον. Θενξ.

フカフカ

#94130 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2026 - 01:49

Μια φορά είχα πάει σε ψηφιακή έκθεση στο Βερολίνο. Είχα δει την αφίσα και ήθελα να πάω αλλά απομακρύνθηκα από το γκρουπ και χάθηκα και καθώς χανόμουν, βρέθηκα έξω από το εν λόγω μουσείο. Είχε "έκθεση" για κάποιους μετιμπρεσιονιστές. Ήταν συμπαθητική και όμορφη εμπειρία αλλά ναι για ιστορικό τέχνης και άνθρωπο που ασχολείται με μουσεία δεν είναι κάτι. Ουσιαστικά είναι ένα εκλαϊκευμένο θέαμα για οικογένειες και normie couples. Δεν το βρίσκω καθόλου κακό για χώρες που δεν έχουν τις υποδομές να φιλοξενήσουν σημαντικά έργα και γενικώς για ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Ευρώπη. Η λογική του μουσείου-λούνα παρκ υπάρχει πάντως από τη δεκαετία 70-80 περίπου και δεν είμαι γενικά εναντίον. Αρκεί να ξέρει κανένας γενικά πού πάει, τι βλέπει και γιατί. Όταν μαρκετάρεται ως "έφεραν Βαν Γκονγκ και Ντα Βίντσι στην Αθήνα wow" είναι στα όρια της απάτης και το εισιτήριο μου ακούγεται όντως ακριβό. Δεν θα έλεγα γενικά σε κάποιον να πάει ή όχι, αρκεί να ξέρει περί τίνος πρόκειται.

O6rrvsU.jpg

#94131 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 882 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2026 - 17:07

Καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν σε κάθε romance manga που διαβάζω τελευταία μου ερωτεύομαι τις μάνες των πρωταγωνιστριών και δεν είναι κάποιο φετίχ απλά είμαι πλέον κοντά στην ηλικία τους.

09pntFA.png?1

#94132 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2026 - 12:03

Οι περισσότεροι άντρες συνεχίζουν να ερωτεύονται τις κόρες τους ανεξαρτήτως δικής τους ηλικίας. (this reads so well out of context)

O6rrvsU.jpg

#94133 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.827 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2026 - 00:12

Πως πάνε τα πράγματα στον τρίτο παγκόσμιο:
Ρε θα μας τρελάνει το πορτοκαλί τσιτο.
rsrGbGx.gif

#94134 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 268 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2026 - 19:50

Πως πάνε τα πράγματα στον τρίτο παγκόσμιο:
Ρε θα μας τρελάνει το πορτοκαλί τσιτο.

Ολα οκ, απλα αρχισα να κραταω τα καπακια απο τις μπυρες για να μπορω να αγορασω κανα stimpak.  :zombie: 

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#94135 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.827 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2026 - 20:32

Έχουμε και το δικό μας το ζαβο που κωλοτριβεται. Βρε μλκ κάτσε στα αυγά σου.
rsrGbGx.gif

#94136 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.827 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2026 - 11:03

Σε άλλα νέα ο Μιγιαζάκι ξυρίστηκε.  :terror2:

GH4Cp_DasAAAvE_.jpg

rsrGbGx.gif

#94137 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 268 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2026 - 09:26

Σε άλλα νέα ο Μιγιαζάκι ξυρίστηκε.  :terror2:

GH4Cp_DasAAAvE_.jpg

Επαθα ενα μικρο σοκ ειναι η αληθεια.  :terror2:  Φταιει λιγο και το φρεημινγκ αλλα μου μοιαζει λες και θα μου σερβιρει τον καλυτερο καφε που εχω πιει στη ζωη μου σε ενα ησυχο μαγαζακι κρυμμενο σε μια ξαχασμενη γωνια που ξερουν μονο τα πιο ψαγμενα ατομα.  :drink:

Σε αλλα νεα, καποιος θεουλης εκατσε κι εφτιαξε ενα walkthrough του Cave Story σε μορφη ραπ αλμπουμ και ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!  :kyaaa:  Ο τυπακος εδωσε ρεστα, εχει κανει φοβερη δουλεια!

Youtube Video

Λινκ του πλεηλιστ: Cave Story: A Lyrical Walkthrough

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 15 Μάρτιος 2026 - 09:40

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#94138 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.827 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2026 - 11:03

Απλά να πω ότι από όλους τους 80s macho πρωταγωνιστές ο Chuck ήταν ο πιο μεχ I couldn't care less. Μόνο στο Texas ranger κάπως τον άντεχα κυρίως γιατί είχε τον token partner που έκοβε το 'μερικα βαιμπ. Ενιγουει τα μιμς ήταν αστεία τότε στα μακρινά 00σ που ήταν στη μόδα.
rsrGbGx.gif