Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94102 replies to this topic

#94096 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε Χθες, 00:04

Oh hello there. Don't mind me lurking in the background...

stasou%2520mygdala.jpg

#94097 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε Χθες, 10:48

Μιας και που ήταν η επέτειος του Γρηγορόπουλου θυμάμαι ότι ήμουν στο irc του anime.gr όταν το έμαθα και ότι είχε κανονιστεί meeting στο nosostros (ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ).
Βρήκα το thread από τότε, τελικά το αλλάξανε και πήγαν Φιξ. Το θυμάμαι σχεδόν κάθε χρόνο γιατί ένας είχε πει ότι θα φέρουν τον στρατό και εκείνη την περίοδο μόλις είχα τελειώσει με την θητεία και έχοντας δει από μέσα το στράτευμα μου φαινόταν τόσο αστείο και απίθανο. Anyway το thread αν θέλετε να του ρίξετε μια ματιά πιο πολύ από περιέργεια I guess

https://www.anime.gr/forum/topic/5469-meeting-71208-plan-b/
rsrGbGx.gif

#94098 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 253 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε Χθες, 11:00

Εγω ημουν στο σπιτι εκεινο το βραδυ και ζωγραφιζα στο πισι, και επειδη μενω κοντα στη Στουρναρη θυμαμαι ακουω πολλη φασαρια απ'εξω και λεω τι στην ευχη συμβαινει; Και εξω γινοταν ο κακος χαμος.

Ειχα πιασει και δουλεια σε ενα μαγαζι υπολογιστων μεσα στη Στουρναρη λιγες μερες πριν, και αφου δεν μπορουσε να ανοιξει μετα απο μερικες μερες με εστειλαν σε αλλο οπου εμεινα για μερικα χρονια. Στο μεταξυ ολα τα γυρω μαγαζια διαλυμενα, εκεινο που δουλευα εγω αθικτο για καποιο λογο.

Και αναμεσα στα διαλυμενα μαγαζια θυμαμαι ηταν ενα πολυ καλο με μεταχειρισμενα βιντεοπαιχνιδια στο οποιο πηγαινα πολυ συχνα αλλα δυστυχως απο οταν το διαλυσαν μετα δεν ξανανοιξε.

Πηγαινα για λιγες μερες να δω αν υπαρχει ακομα το μαγαζι που δουλευα και τραβηξα μερικες πολυ καλες φωτογραφιες του aftermath με το προ-smartphone κινητο, που μου ελεγαν τοτε οτι κακως δεν τις πουλησα σε καμια εφημεριδα.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#94099 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε Χθες, 11:58

Λες για το elx Σολωμου και Μπόταση σχεδόν, πάνω από τον Εγκέφαλο. Πήγαινα κι εγώ αλλά πέρασα στις πέντε μέρες μετά τα επεισόδια και το είδα διαλυμένο και λέω πάει δεν θα ξανανοίξει. Που δούλευες, στο Πλαίσιο; Ήταν το μόνο από τα μαγαζιά στην Στουρνάρη με υποκατάστηματα, το οποίο κάηκε, αν θυμάμαι καλά κάτω από μυστήριες συνθήκες.
rsrGbGx.gif

#94100 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 253 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε Χθες, 12:10

Στο e-shop, τοτε ειχε και στη Στουρναρη καταστημα. Και ναι το elx δυστυχως δεν ξανανοιξε. Κριμα γιατι ηταν καλο μαγαζι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: Χθες, 12:15

#94101 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε Χθες, 12:43

Α ναι μπράβο δίπλα από το πλαίσιο σε ένα ισόγειο. Γενικά την όλη φάση την θυμάμαι κάθε χρόνο τέτοιες μέρες γιατί στην ουσία ήταν η έναρξη της κρίσης ή μάλλον το τέλος των παχιών αγελάδων της Ολυμπιάδας και των διακοποδανειων και τότε ο κόσμος δεν είχε ιδέα του τι πρόκειται να επακολουθήσει. Έξι μήνες μετά βγήκε ο Τζέφρι πήγε στο Καστελόριζο έκανε την ανακοίνωση για το σωσιμο από το ΔΝΤ και πήγε για κανό. Ρε τι έχουμε ζήσει σε αυτό το καταραμένο τόπο. :)
rsrGbGx.gif

#94102 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε Χθες, 17:25

Πάντως διαβάζοντας το thread από το 2008, ένιωσα μια πολύ περίεργη στενοχώρια. Ένα μικρό κομματάκι ιστορίας την ώρα που γραφόταν, χωρίς να φαίνεται η κλίμακα που θα είχε εν τέλει μέσα στις δεκαετίες. Γι' αυτό εγώ θεωρώ ότι, άμα είναι να κλείσει το φόρουμ, πρέπει τουλάχιστον να είναι read-only και όχι να τραβηχτεί η πρίζα τελείως. Μπορεί και εγώ να έχω γράψει ατελείωτες μαλακίες εδώ μέσα στο παρελθόν, but preservation is key

Γενικά είναι κάπως φοβερό το πώς χαράζονται κάποιες στιγμές ανεξίτηλα. Δηλαδή εγώ θυμάμαι την ώρα που έμαθα για τη σύγκρουση στα Τέμπη, ήμουν στην τουαλέτα φάση 4 το πρωί και σκρόλαρα reddit και έσκασε η είδηση και ήμουν σε φάση "wtf". Καταλάβαινα ότι μιλούσαμε για ανείπωτη φάση αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ την έκταση που θα έπαιρνε σαν γεγονός και είναι και ακόμα φρέσκο.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#94103 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 253 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε Χθες, 18:17

Πάντως διαβάζοντας το thread από το 2008, ένιωσα μια πολύ περίεργη στενοχώρια. Ένα μικρό κομματάκι ιστορίας την ώρα που γραφόταν, χωρίς να φαίνεται η κλίμακα που θα είχε εν τέλει μέσα στις δεκαετίες. Γι' αυτό εγώ θεωρώ ότι, άμα είναι να κλείσει το φόρουμ, πρέπει τουλάχιστον να είναι read-only και όχι να τραβηχτεί η πρίζα τελείως. Μπορεί και εγώ να έχω γράψει ατελείωτες μαλακίες εδώ μέσα στο παρελθόν, but preservation is key

Ελπιζω να μην χρειαστει να κλεισει το φορουμ και να παραμεινει ανοιχτο για πολλα χρονια ακομα, αλλα συμφωνω απολυτα. Μου αρεσει να εξερευνω τα παλια ποστ που θυμαμαι απο τις παλιες εποχες και εδω και στο animeplanet.gr, ενω χαιρομαι παρα πολυ που σωθηκε αρκετο απο το animexclusive, εστω και εν μερει, εστω και με δυσχρηστη εφαρμογη. Ημουν επισης και στο φορουμ του PC Master και στο blogthea, και μου φαινεται πολυ κριμα που σβηστηκαν και δεν μπορω να ξαναδω ολες αυτες τις συζητησεις απο τοτε, τωρα απο αυτα μου εμειναν μονο οι αναμνησεις.

Ολοι νομιζω ποσταραμε κριντζ παλια (εγω ποσταρω ακομα κριντζ lol  :hihi2:), αλλα υπηρχε και μια αθωοτητα σε ολο αυτο, μια ευχαριστη διαθεση για κουβεντα και μια αισθηση κοινοτητας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: Χθες, 18:19