Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 21:50

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 22:20

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 22:24
ρε παιδι για animu αν το θελεις οντως και οχι για trend icon ,με λιγοτερα χρηματα βρισκεις μεταχειρισμενο με 17αρα και επιδοσεις ισα για χεις και HD support.Γιατι νομιζεις εγω ξερω απο laptops?
Πιστευω μια οθονη 15αρα ειναι ενταξει για anime...
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 22:43
![]()
Released last thursday, the Macbook Air is the newest and most practicalApple. It has a thickness of only 0.76 inches at its thickest part, with a durable aluminum frame, making it the most original Mac yet! Mr Jobs thought an Apple laptop which could fit inside an envelope would make it much easier to return them to Apple when the batteries caught fire. computer from
But the Macbook Air's best feature by far is its lack of a pesky and unimportant firewire port and Disc drive. The Macbook Air only costs a trivial $1,800 dollars, which is $700 more than a normal Macbook. This cost increase is a very understandable fee to rid yourself of faggotry such as multiple USB devices, anything requiring a file upload rate of over 11MB/s (fuck your firewire), ethernet, expandable RAM, built-in wireless broadband, a replaceable battery, DVDs, and especially CDs, which are all obsolete.
Yes, these are much less important than being able to fit it in your pants, and anybody who claims that Apple just took out parts to make it thinner, and thus a gimmick, are unpatriotic faggots who will burn in the eternal hellfire that is functionality.
The Macbook Air costs $1800 for the base model and $3000 for the model with a SMALLER HARD DRIVE, proving that Macfags truly are sheep and will buy whatever Steve Jobs tells them to.
βασικα το να μην έχει drive gia cd-dvd δν εγινε κ τπτ, ειναι κ αναμενόμενο, αντε σιγα σιγα να φευγουμε απο τη φαση cd/dvd, αλλα που παει με μια usb 8υρα, οεο?
btw, εχει δει κανεις απο κοντα το asus eee? πρεπει να'ναι πολυ ουαου
ρε παιδι για animu αν το θελεις οντως και οχι για trend icon ,με λιγοτερα χρηματα βρισκεις μεταχειρισμενο με 17αρα και επιδοσεις ισα για χεις και HD support.
+1. αν δν εχεις σκοπό να το μοστράρεις στις φίλες σου, μην το παρεις.
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 22:48
οχι το Asus δεν ειναι τοσο wow.βασικα το να μην έχει drive gia cd-dvd δν εγινε κ τπτ, ειναι κ αναμενόμενο, αντε σιγα σιγα να φευγουμε απο τη φαση cd/dvd, αλλα που παει με μια usb 8υρα, οεο?
btw, εχει δει κανεις απο κοντα το asus eee? πρεπει να'ναι πολυ ουαου:wooi2:
+1. αν δν εχεις σκοπό να το μοστράρεις στις φίλες σου, μην το παρεις.
ειναι συμπαθητικο και για οσους το χρειαζονται ναι ειναι καλο.
Καλυτερο τουλαχιστον απο τη 100 $ μαλακια που βγαλαν για "τα παιδια του 3ου κοσμου".
ο μονος λογος που θα παιρνα mac ειναι επειδη θα ημουν ηθοποιος στο House/Dexter/whatever series u like ή τρελος fan των Starbucks(που δεν ειμαι),καθως μαζευουν ολους τους ψωνισμενους κακομοιρηδες που θαρουν οτι με ενα mac γινεσαι αμεσως "μελος" στο "κλαμπ των ελιτιστων και γαματων".
0.
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 22:51
ρε παιδι για animu αν το θελεις οντως και οχι για trend icon ,με λιγοτερα χρηματα βρισκεις μεταχειρισμενο με 17αρα και επιδοσεις ισα για χεις και HD support.[/size][/font]
Γι' αυτο ειπα οτι εχω φαει κολλημα και οχι ουτε στο κλαμπ των γαματων θελω να μπω... Απλα ξενερωνω με τα Windows (μην ακουσω λεξη για Linux εδω) και ενω ειναι στο προγραμμα μου τωρα με τη δουλεια να μαζεψω για pc, why not...?
Εξαλλου μου φαινεται πολυ καλο το περιβαλλον των Mac-OS-X
εδιτ: θα περασω αυριο απο την ηλεκτρονικη αθηνων που ανοιξε πολυ κοντα μου (γιατι βαριεμαι να παω πιο μακρια) να κανω τεστ ντραιβ και ισως και να ξενερωσω...
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 23:07
(μην ακουσω λεξη για Linux εδω)
ubuntu, μη τρομαζεις, ειναι απιστευτα noob-friendly κ εχει απειρα how-to's , guides κ τα σχετικα. γκιβ ιτ ε τραη.
οχι το Asus δεν ειναι τοσο wow.
ειναι συμπαθητικο και για οσους το χρειαζονται ναι ειναι καλο.
Καλυτερο τουλαχιστον απο τη 100 $ μαλακια που βγαλαν για "τα παιδια του 3ου κοσμου"
ειναι καλή φάση, η μλκια ειναι οτι ελλαδα θα ερ8ει 200% ακριβότερο. Αν κ ειναι νωρίς ακομα, γιατι ειναι πρώτο μόντελο, να ωριμασει το σκηνικό, να βγουν τα επόμενα με μεγαλύτερη οθόνη, να βγει στην αγορά κ το αλλο το Everex, κ εγώ μάλλον θα πάρω, ε του πουστη, αλλος με 300 ευρω παίρνει κινητό.
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 23:12
Αι χαβ ολρεντι τραιντ ιτ... Γι' αυτο δεν θελω να ακουω. Οταν εχεις ATI δεν ειναι και τοσο friendly σε πολλες περιπτωσεις...ubuntu, μη τρομαζεις, ειναι απιστευτα noob-friendly κ εχει απειρα how-to's , guides κ τα σχετικα. γκιβ ιτ ε τραη.
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 23:13
Αι χαβ ολρεντι τραιντ ιτ... Γι' αυτο δεν θελω να ακουω. Οταν εχεις ATI δεν ειναι και τοσο friendly σε πολλες περιπτωσεις...
ε τα'θελες κ τα παθες, 8α μας πεις οτι εχεις κ usb modem τωρα
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 23:14
Ubuntu will do.Γι' αυτο ειπα οτι εχω φαει κολλημα και οχι ουτε στο κλαμπ των γαματων θελω να μπω... Απλα ξενερωνω με τα Windows (μην ακουσω λεξη για Linux εδω) και ενω ειναι στο προγραμμα μου τωρα με τη δουλεια να μαζεψω για pc, why not...?
Εξαλλου μου φαινεται πολυ καλο το περιβαλλον των Mac-OS-X
εδιτ: θα περασω αυριο απο την ηλεκτρονικη αθηνων που ανοιξε πολυ κοντα μου (γιατι βαριεμαι να παω πιο μακρια) να κανω τεστ ντραιβ και ισως και να ξενερωσω...
δεν ειναι τοσο τρομακτικο οσο ακουγεται.
το περιβαλλον οσο του Ubuntu οσο και του Mac ειναι μιλια καλυτερο απο οτι εχει να προσφερει η M$.
H Ηλεκτρονικη δεν φημιζεται για τα προιοντα περι υπολογιστων.
εναλλακτικες?
εντιτ:εχω και usb modem και ATI και δουλευουν κομπλε!
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 23:17
ε τα'θελες κ τα παθες, 8α μας πεις οτι εχεις κ usb modem τωρα
Ναι το ρουτερ το ειχα σε γιου-εσ-μπι αλλα το ειχα βαλει εθερνετ λιγο νωριτερα...
τεσ πα, επειδη ξεπερασα το daily black hole limit μου παω να δω Proxy...
edit: Δεν εχω την υπομονη να ψαξω τα λινουξ, σταματιστε να προσπαθειτε να με προσηλυτίσετε!
Εναλλακτικες της ηλεκτρονικης υπαρχουν φυσικα, οταν υπαρξει ορεξη να παω αθηνα, δηλαδη οχι αυριο...
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 00:17
<3 Μρ Αγιου-Μανια
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 00:41
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 00:43

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2008 - 01:01
Αχαχαχα, καλό να σαι καλά