Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 11:23
ο λογος..πηγα χθες στον δερματολογο, για κατι εξανθηματα που εχω στα ποδια..μου επιβεβαιωσε αυτο που μου ειχε πει παλαιοτερα μια αλλη δερματολογος. Τα εξανθηματα ειναι νευρικης φυσεως. Αγχωνομαι/στεναχωριεμαι και βγαινουν. Μου εγραψε εξετασεις αιματος, για στοιχεια του οργανισμου που ενισχυουν την φαγουρα.Λοιπον..εκτος απο εξετασεις, μου εγραψε, αλοιφες, η μια ειναι για 10 μερες, και η αλλη για 1 μηνα...το πιο γαματο ομως, ειναι οτι μου εγραψε ΗΡΕΜΙΣΤΗΚΑ....οποτε σας ενημερωνω, οτι απο αυριο το βραδυ, μεχρι και 15 μερες μετα, θα ειμαι υπο την επηρρεια ηρεμιστηκων...θα ειμαι σε νιρβανα...μη με αγχωσετε για ΚΕΗΚ, μη με αγχωσετε για προβολες γιατι θα σας ταισω τα χαπια μου...χμ! τρελη με τη βουλα λοιποοοον!

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 11:26

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 12:39
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 13:56
Κοιτα δικαιολογιες που βρισκει ο ανθρωπος για να κατσει στον υπολογιστη...αλλοι ρε στη θεση σου θα ελεγαν οτι θα κατσουν στο κρεβατι...Χθες βράδυ χτύπησα τη φτέρνα μου (σαν τον αχιλλέα και γω) και σήμερα δεν μπορώ καλά καλά να σταθώ όρθιος. Θα ανγκαστώ να περάσω όλη μέρα στον υπολογιστή

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 14:03
μη με αγχωσετε για ΚΕΗΚ, μη με αγχωσετε για προβολες γιατι θα σας ταισω τα χαπια μου...
Να ένας καλώς λόγος για να σε ανγχώνουμε αλλά δεν μας είπες οι προβολές θα επιρεαστούν καθούλου-δεν πιστεύω το επώμενο ΚΕΗΚ να αργίσει΄...?
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 14:10
Οι προβολες δεν νομιζω να επηρρεαστουν καθολου..αν με βοηθησουν και τα κοριτσια που τις διοργανωνουμε μαζι, ισως απλα δεν παρευρεθω σε μια δυο..αλλα οτι θα γινουν θα γινουν..οσο για το κεηκ, το τριτο εχει φυγει απο τα χερια μου εδω και πανω απο ενα μηνα, τωρα ειναι στα χερια της Lockie..οταν τελειωσει απο εκει, θα περασει στα χερια της Glastenen, και μετα στα μονιτορ σας..ειναι αρκετα μεγαλο, οχι τοσο βεβαια ωστε να το χορτασετε τοσο που περιμενετε, αλλα και παλι, δεν ηταν στον ελεγχο μου για να βγει ειτε μεγαλυτερο, ειτε γρηγοροτερα...παντως, το να με ρωτατε συνεχεια, συγνωμη που ισως ειναι αγενες αυτο που θα πω, δεν αλλαζει τιποτα...απο τη στιγμη που δεν ειναι στο χερι μου να ξερω, δεν μπορω να σας πω τιποτα παραπανω, και απο την αλλη, αγχωνομαι εγω για κατι που δεν ειναι στο χερι μου, οποτε παλι ειναι λιγο ματαιο..Να ένας καλώς λόγος για να σε ανγχώνουμε αλλά δεν μας είπες οι προβολές θα επιρεαστούν καθούλου-δεν πιστεύω το επώμενο ΚΕΗΚ να αργίσει΄...?

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 14:11

Όποιος αναγνωρίσει όλα τα καρέ παίρνει reputation.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 14:15
Pink galore:
Όποιος αναγνωρίσει όλα τα καρέ παίρνει reputation.
what?? no lucy???
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 14:18
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2008 - 14:22
Οι προβολες δεν νομιζω να επηρρεαστουν καθολου..αν με βοηθησουν και τα κοριτσια που τις διοργανωνουμε μαζι, ισως απλα δεν παρευρεθω σε μια δυο..αλλα οτι θα γινουν θα γινουν..οσο για το κεηκ, το τριτο εχει φυγει απο τα χερια μου εδω και πανω απο ενα μηνα, τωρα ειναι στα χερια της Lockie..οταν τελειωσει απο εκει, θα περασει στα χερια της Glastenen, και μετα στα μονιτορ σας..ειναι αρκετα μεγαλο, οχι τοσο βεβαια ωστε να το χορτασετε τοσο που περιμενετε, αλλα και παλι, δεν ηταν στον ελεγχο μου για να βγει ειτε μεγαλυτερο, ειτε γρηγοροτερα...παντως, το να με ρωτατε συνεχεια, συγνωμη που ισως ειναι αγενες αυτο που θα πω, δεν αλλαζει τιποτα...απο τη στιγμη που δεν ειναι στο χερι μου να ξερω, δεν μπορω να σας πω τιποτα παραπανω, και απο την αλλη, αγχωνομαι εγω για κατι που δεν ειναι στο χερι μου, οποτε παλι ειναι λιγο ματαιο..
Μίλάω σοβαρά πήγα να κάνω ένα αστείο και ξενέρωσα τα αντερά μου έλεος διλάδί
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]