Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9226 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 20:20

ξερω οτι practically εχει τελειωσει η συζητηση αλλα δε μπορω να δε κανω 2 σχολια

Αλλα ηταν και οι ανθρωποι που επμνευστηκαν τη δημοκρατια.

πως ακριβεις οριζεις τη δημοκρατια πιτσα δωρα;
επειδη απο οτι ξερω εγω, η δημοκρατια δε περιλαμβανει δουλους μεσα!

επισης να πω κ κατι π ακουσα τελευταια κ μου φανηκε πολυ αστειο
πριν απο 2000 χρονια περιπου (δε ξερω ποτε ζουσε ο καισαρας ακριβως), ο καισαρας ειχε ερθει στην ελλαδα, επειδη απο την ελλαδα ξεκινουσα πολλες επαναστασεις προς τη ρωμη εκεινη την εποχη. οσο εκατσε στην ελλαδα, ειπε την εξης φραση : "μα καλα, εσεις οι ελληνες, για ποσο καιρο ακομα σκοπευετε να περηφανευεστε για τα κατορθωματα των προγωνων σας;"
υπ'οψιν. πριν 2000 χρονια εγινε αυτο
...
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#9227 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 20:49

Πολύ αλυσίδα με cartoons πέφτει τώρα τελευταία.

Άντε να κάνει και καμιά ο PoM με χελωνονιντζάκι και Hello Kitty να γουστάρουμε! \m/

#9228 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 20:50

επισης να πω κ κατι π ακουσα τελευταια κ μου φανηκε πολυ αστειο
πριν απο 2000 χρονια περιπου (δε ξερω ποτε ζουσε ο καισαρας ακριβως), ο καισαρας ειχε ερθει στην ελλαδα, επειδη απο την ελλαδα ξεκινουσα πολλες επαναστασεις προς τη ρωμη εκεινη την εποχη. οσο εκατσε στην ελλαδα, ειπε την εξης φραση : "μα καλα, εσεις οι ελληνες, για ποσο καιρο ακομα σκοπευετε να περηφανευεστε για τα κατορθωματα των προγωνων σας;"
υπ'οψιν. πριν 2000 χρονια εγινε αυτο
...

omg αυτό σημαίνει πως οι νεόλληνες υπάρχουν 2000 χρόνια τώρα !?!?!
Στασιμότητα ftw ρε δεν ξέρουν αυτοί που λένε πω ο άνθρωπος πρέπει να εξελίσεται :P

#9229 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 21:20

...
Αξίζουμε να μιλάμε για DNA και χρομοσωματα...εκεί έχουμε καταλήξει..

1)αντι να δούμε που έχουμε γεμίσει με προβληματικούς ανθρώπους, με ΜΑΛΑΚΙΣΜΕ** (αναφερομαι σε ολους που πείραν μέρος στο καραγκιοζιλίκι απο αναρχικους/φοιτητες/αντιδιαδηλοτες/etc μεχρι τους μπάτσους)

2)αντι να δούμε που έχουμε ενα τριτοκοσμικό κρατος (όταν έχει υπουργείο παιδίας ΚΑΙ θρησκευμάτων και έχεις τους παπάδας να αποφασίζουν ενα 10% και παραπάνω τον ψήφων δεν βρίσκω διαφορά απο τα τριτοκοσμικα κράτοι

3)αντι να δουμε που ειναι τοσο κοιμισμένοι και χαμένοι στον κόσμο τους (ΔΙΑΔΙΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ FFS?! ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙ?!?! ΠΟΥ ΠΙΓΕ Ο ΣΙΜΙΤΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ *να μην πω τι* στους αμερικάνους μπας και δεν κάνουν ντου οι γειτονες?????που παλι καλα που τα έκανε αλλιος τωρα στα σπιτια μας θα είχαμε φοτο του κεμαλ. Αλλα το χειρότερο είναι που τους άλλους τους πείραξε πια τοοοοοοοσο πολυ που ξεχάσαν τι σημαίνει ελευθερία λογου...)

4)αντι να δούμε μπας και αντιμετοποισουμε καμια φωτια το καλοκαιρι
5)αντι να δούμε που είμαστε ολοι μας τις αρπαχτης και το ονοιρο του μέσου ελληνα ειναι η καρακλομονιμοτητα μπροστα σε pc (να εχουμε και το msn μας)

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ DNA!!!

αυτο μπας και ξυπνίσει κανένας...αν και δεν το κόβω
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=SaPDN-iKdm0[/YOUTUBE]

4
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#9230 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 22:24

έχω ξαναπεί... αυτό το παλικάρι το λατρεύω.

#9231 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 22:26

omg omg μολις εγινε σεισμός εδω πέρα
μου έφυγε το σκατό

#9232 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 22:28

OMG τρεμω ολοκληρη!
Ηταν δυνατον ο σεισμος,αφου εγω ως αθεη αρχισα να κανω το σταυρο μου...
Μαμα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!
Ετρεμαν ολα τα πραγματα στο διαμερισμα...
Και εγω η ηλιθια ημουν με το μπουρνουζι...Αν επρεπε να βγω εξω...Ντυθηκα τωρα μην γινει καμια μαλακια...:P

#9233 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 22:35

OMG τρεμω ολοκληρη!
Ηταν δυνατον ο σεισμος,αφου εγω ως αθεη αρχισα να κανω το σταυρο μου...
Μαμα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!
Ετρεμαν ολα τα πραγματα στο διαμερισμα...
Και εγω η ηλιθια ημουν με το μπουρνουζι...Αν επρεπε να βγω εξω...Ντυθηκα τωρα μην γινει καμια μαλακια...:P

χαχα και εγώ μια απο τα ίδια βγήκα έξω με την πυτζάμα και τις κάλτσες και καθόμουν μέσα στην μέση του δρόμου περιμένοντας αν θα πέσει κάνα σπίτι με κοιτάγαν οι περαστικοί λες και ήμουν εξωγήινος

#9234 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 22:36

Πωπω κριμα που δεν εχιε αλλο...Αλλη λιγη αδρεναλινη δεν θα μας εκανε κακο...^^
Καλα οι περαστικοι ηταν τοσο εξωγηινοι που δεν καταλαβαν οτι εγινε σεισμος?

edit:ακουω κοσμο να την κανει απο τα διαμερισματα,σιγα μην ξαναγινει αλλος σεισμος...ελε0ς

#9235 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 22:42

ε ναί αν σκεφτεις οτί ήταν μέσα σε αμάξια πού να καταλάβουν απο σεισμό αν δεν είναι μέσα σε σπίτι να ακούνε όλα τα γυαλικά να κουδουνίζουν
ποπο απο τον τελευταίο σεισμό που έγινε τα χριστούγεννα με έει πίασει τρελή φρίκη και με το παραμικρό κούνημα πετάγομαι έξω

#9236 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 22:45

Οπα εκανε σεισμο τα Χριστουγεννα?(ελειπα)
Γενικα ακουω οτι πεφτουν πολλοι σεισμοι στην Πατρα.Εδω κατα το Νεομβριο βουιζε ολο το αμφιθεατρο,οι μισοι ειχαμε χεστει και ο καθηγητης συνεχιζε ακαθεκτος.ο_ΟΟπως λεμε συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια.

#9237 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 22:50

Οπα εκανε σεισμο τα Χριστουγεννα?(ελειπα)
Γενικα ακουω οτι πεφτουν πολλοι σεισμοι στην Πατρα.Εδω κατα το Νεομβριο βουιζε ολο το αμφιθεατρο,οι μισοι ειχαμε χεστει και ο καθηγητης συνεχιζε ακαθεκτος.ο_ΟΟπως λεμε συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια.

ναι ρε και είχε επίκεντρο κάπου στην πελοπόνησο αν θυμάμαι καλά! Φαντάσου έγινε 7 το πρωί και μόλις είχα ξυπνήσει και έτρεχα απο πόρτα σε τραπέζι και απο τραπέζι σε πόρτα για φτάσω στο σαλόνι να σηκώσω τον τοξα που κοιμόταν στον καναπέ και τον βρήκα να έχει σχεδον αποκοιμη8εί κάτω απο το τραπεζάκι του σαλονιού που με το ζόρι χώραγε και μου έκανε και κύρηγμα που τον ξύπνησα να τον κατεβάσω κάτω :(

#9238 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 22:56

MSN

well το αίγιο είναι κοντά σας....
χωρίς να θέλω να τρομάξω την Δώρα.

#9239 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 22:58

Μόλις rip-αρα το Midian των Cradle απο αυθεντικό σινδίον.

:wooi2::wooi2::wooi2:

HnH5aB0.jpg

#9240 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 23:05

Posted Image

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear