Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9211 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 16:25

Και εγώ αυτά έκανα στη προηγούμενη εξεταστική.Διάβαζα καμιά ώρα και πάνω που ήταν όλα ωραία και καλά έλεγα ας κάνω 5 λεπτά διάλειμμα και τελικά καθόμουν κανά 40λεπτο.Μετά όπως είναι φυσιολογικό μηδέν όρεξη για διάβασμα και τα παρατούσα στη μέση.Και τώρα αυτό με βλέπω να κάνω:deadga6:Τι ωραία που ήταν παλιά που όσο και να διάβαζα δε κουραζόμουν.Βέβαια τότε δεν είχα και internet και msn(αυτά κάνουν τη ζημιά όχι το PC:terror2:)

ΚΑΛΑ εγω 1 εχω να πω....κατσε να ερθει το καλοκαιρι...τιποτε αλλο....μονο αυτο...
θα γινει τις τρελης μιλαμε...χεστηκα αμα θα περασω εκει π θελω η οχι...δε μ χαλαει η ψυχολογια με τη καμια..δε μπορω να αγχοθω κιαλο..στη χειροτερη ξαναδεινω.....
μενουν τρεις κ κατι μηνες για τη ληξη...ΜΕΤΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:terror2:...ΔΙΑΟΛΕ

ΞΥΛΟ...ΑΛΚΟΟΛ....ΠΆΡΤΙΑ...ΓΚΟΜΕΝΕΣ....ΤΗΣ Π.... ΘΑ ΓΙΝΕΙ...
αφηστε με γτ αμα τα σκεφτομαι δεν προκειται να διαβασω...
Κ ΦΥΣΙΚΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΩ ΚΑΨΗΜΟ ΣΕ PS ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΑΝΙΜΕ GAMES κ ολα τα ωραια:wooi2:

#9212 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 16:26

Πιστευω με 400 χρονια τουρκοκρατια και 700 χρονια βυζαντιο η προπροπρογιαγια μας δεν π***χτηκε με κανεναν "ξενο" σκεφτηκε οτι πρεπει αν διατηρησει τα χρωμοσωματα της...
Για να μην μιλησω για τους ποσους λαους αφομιωση η ηρωικη μας χωρα...
Τωρα αν ημαστε πιο καθαροι απο αλλους (οπως λεει η ερευνα) εχει σημασια?
Δηλ αμα εχει 2 χρωμοσωματα εκει που οι αλλοι εχουν ενα αισθανεσε αρχαιος ελληνας...

Τωρα οσο για τους μεταναστες δεν εχω να πω τπτ παραπανω απλως παραδεχομαι οτι οι μεταναστες δημιουργουν αμεσα η εμμεσα προβληματα αλλα κατα 70% φταιει ο τροπος που εσυ κ η κοινωνια σου τον αντιμετωπιζει.
Αν η κοινωνια σου μπορει να τον συντηρησει φυσικα κ εχει τα δικαιωματα με καθε ανθρωπο σε αυτη την χωρα...

Τωρα οσο αυτο για την Πατρα μην με τρελενετε μενω τοσα χρονια εδω κ μεταναστης δεν εχει πειραξει κανεναν αντιθετα οι γ***λιμενομπατσοι τους τουλουμιαζουν καθε φορα που τους βρισκουν στο λιμανι χωρια το ξυλο που θα τρωνε πριν τους απελασουν...
Δηλαδη το προβλημα ειναι οι μεταναστες οχι καταπατηση των ανθρωπινων δικαιοματων που γινετε κατω απο την μυτη σου...
Ολοι εσεις οι πατριδα-θρησκεια-οικογενεια δεν εχετε ιδεα τι συμβαινει γυρω σου οτι για να εσυ αυτη την στιγμη εδω κ για να γραφεις μλκς σε ενα φορουμ εκμεταλλευεσε καθημερινα απο τους μεταναστες της χωρας σου μεχρι τα παιδια σε χωρες του τριτου κοσμου...
Οι μεγαλες ιδεες κ τα λογια σου βασιζονται σε αλλου ιδρωτα κ σε αλλουνου τα @@!
Στην Γαλλια οι μεταναστες οι οποιοι ΕΚΤΙΣΑΝ κυριολεκτικα την χωρα μετα τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο σημερα τα παιδια τους κ τα εγγονια τους δεν βρισκουν δουλεια και αποτελουν εγκληματικες μειωνοτητες συμφωνα με το μεσο Γαλλο.
Κατι τετοιο συμβαινει κ εδω κ στις περισσοτερες "συνχρονες" χωρες αλλοι δουλευουν για ολους τους υπολοιπους κ υπολοιποι κατηγορουν κ απο πανω αυτους που δουλευουν για ολα τα προβληματα τους.
Αυτη ειναι η Ελλαδα του δημοσιου κ της ξενοφοβιας...
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#9213 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 16:28

μενουν τρεις κ κατι μηνες για τη ληξη...ΜΕΤΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:terror2:...ΔΙΑΟΛΕ

ΞΥΛΟ...ΑΛΚΟΟΛ....ΠΆΡΤΙΑ...ΓΚΟΜΕΝΕΣ....ΤΗΣ Π.... ΘΑ ΓΙΝΕΙ...
αφηστε με γτ αμα τα σκεφτομαι δεν προκειται να διαβασω...
Κ ΦΥΣΙΚΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΩ ΚΑΨΗΜΟ ΣΕ PS ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΑΝΙΜΕ GAMES κ ολα τα ωραια:wooi2:

Πού θα τα προλαβαίνεις όλα βρε θηρίο???

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9214 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 16:35

Πού θα τα προλαβαίνεις όλα βρε θηρίο???

χεχε ολα τα προλαβαινει ο σορα...μαν μην νοιαζεσε...πρωι---->καψημο,noon---->girls k βολταρισμα,night---->αλκοολ κ γεινε 1 με το πατωμα.....hell yeah....αν κ τα πρωινα του ιουλιου πρεπει κ να δουλεψω....μ εχω υποσχεθει νεο pc after all...αχχχχχχ...αλλα ολα θα γινουν...:Blissfull:

#9215 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 16:36

Και εγώ αυτά έκανα στη προηγούμενη εξεταστική.Διάβαζα καμιά ώρα και πάνω που ήταν όλα ωραία και καλά έλεγα ας κάνω 5 λεπτά διάλειμμα και τελικά καθόμουν κανά 40λεπτο.Μετά όπως είναι φυσιολογικό μηδέν όρεξη για διάβασμα και τα παρατούσα στη μέση.Και τώρα αυτό με βλέπω να κάνω:deadga6:Τι ωραία που ήταν παλιά που όσο και να διάβαζα δε κουραζόμουν.Βέβαια τότε δεν είχα και internet και msn(αυτά κάνουν τη ζημιά όχι το PC:terror2:)

ε μην αγχωνεστε, ολοι ετσι κανουμε :wis::wis:

#9216 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 16:55

Εγώ έλεγα να κάτσω να ξεκουραστώ στο PC να βάλω κανά παιχνιδάκι να παίξω κανά 10λεπτο, και κατέληγα να παίζω καμμιά ώρα...

#9217 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 17:42

quoting last 4 pages... μαλιστα...

εγω πηγα το αμαξι σημερα στο συνεργειο με την ελπα, με ειδε ο διευθυντης της κεντρικης αντιπροσωπιας-service opel και κατευθειαν να ερθει να με χαιρετησει (πως φαινονται οι καλοι πελατες ε?:deadga6:)

ελπιζω να μην εχει χτυπησει ουτε ο αξονας, ουτε το ψαλιδι μητε το αμορτισερ
αντε τωρα να μιλαω με ασφαλιστικη ......

#9218 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 18:05

Δεν τα παράτησα,αν είναι το συνέχιζα,αν δεν έχουν φρικάρει οι μοντς...

Οι mods δεν αγανακτουν με το περιεχομενο της συζητησης (εκτος και αν κυμαινεται σε ψαθινα επιπεδα...).Αγανακτουν με τους προσωπικους χαρακτηρισμους,τις προσβολες κτλ.Εφοσον αυτα λειπουν ας το συζητατε οσο θελετε (ή τουλαχιστον μεχρι να κουραστειτε).

BTW ο Odin θα τραβαει τα μαλλια του.

Δεν τα τραβαω γιατι ειναι κριμα να μεινω καραφλος.Να παει τσαμπα τοσο μαλλι:wis:?

ΥΓ.Εχει συζητηθει τοσες φορες το θεμα των μεταναστων που σκεφτομαι οτι με μια γραμμικη προεκβολη μπορω να προβλεψω ποτε θα γινει η επομενη σχετικη συζητηση στη μαυρη τρυπα,ποσο θα κρατησει και τι θα ειπωθει:wooi2:

#9219 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 18:10

Τον απο πάνω μοντ να τον προσέχετε,το μαλλι δεν είναι τυχαίο,είναι ένας απο εκείνους,μεταλλάδες τους λένε,δεν ξέρω,κακοί και άγριοι τύποι....αυτός έχει και μαντικές δυνάμεις,προβλέπει λέει τα επόμενα ποστ της μαύρης τρύπας.....τι σκοτεινά μυστικά να κρύβονται άραγε....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9220 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 18:16

ΝΑι άστο έγραψα μια απάντηση στον toxas δεν λέει. Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα αλλά την επόμενη φορά.

#9221 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 18:16

Είπες τον odin μεταλλά, ετοιμάσου για εκδίκιση! :hahaha:

BTW, ο όρος "ψάθινα επίπεδα" ΕΓΡΑΨΕ! :congrats:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#9222 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 18:17

ρε odin μπας και εισαι απο αυτους που μας παρακουλουθουν εδω και εκατομμυρια χρονια?
ή μηπως ανηκεις στις ταξεις των ιερεων του Φοιβου και Τοξευτη Απολλωνα ( εδω βαζει και καποια αλλα επιθετα ο κρετινος αλλα τωρα τρεχα γυρευε), εξ ου κα ιοι μαντικες ικανοτητες, και σκοπος σου ειναι να μας προστατεψεις?

εν κατακλειδει, την Πυθια τι την ειχες? καλο μανουλι?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#9223 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 18:21

Δεν τον είπα,είναι...

τον έχω δεί σε προβολές
τον έχω δεί με το σκοτεινό βλέμμα και το devil's horns
έχει και μακρύ μαλλί
και ακούει και extreme hard-cories όπως π.χ. Metallica

τι άλλη απόδειξη θές?

Βούλα,τώρα έχω ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πονοκέφαλο,θα απαντήσω μετά....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9224 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 18:23

Δεν τον είπα,είναι...

τον έχω δεί σε προβολές
τον έχω δεί με το σκοτεινό βλέμμα και το devil's horns
έχει και μακρύ μαλλί
και ακούει και extreme hard-cories όπως π.χ. Metallica

τι άλλη απόδειξη θές?

Βούλα,τώρα έχω ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πονοκέφαλο,θα απαντήσω μετά....

Ασε τα έσβησα τα δικά μου πάω να φτιάξω καφέ και να διαβάσω Ιαπωνικά... Απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί δεν τα εξέθεσα σωστά και μάλλον παρερμηνευτήκανε. Next time.

#9225 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 18:29

Βασικά,επειδή σε έχω δεί απο κοντά κατάλαβα πως τα ενοούσες.Δεν θα ήτανε απάντηση αντίρησης...τεσπά,όποτε νιώσεις εντάξει να τα ξαναποστάρεις,θα χαρώ να κάνουμε αυτή τη κουβέντα:)
Δημοσιευμένη  εικόνα