Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:10
edit:indeed,το παραχεσαμε,περασε η ωρακαι οπως παω, παω για κοψιμο στο επομενο μαθημα αλλα δεν πειραζει^^Καλο Σεπτεμβριο!
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:10
Δεν μιλαμε για απλη προοδο που ειναι κατι το φυσικο,μιλαμε για "σχετικη" πρωτοπορια,πιο γρηγορη προοδο.Και δεν ειπαμε οτι οι αλλοι λαοι δεν ειχαν λαμπρα παραδειγματα(ετσι κι'αλλιως οι μαθηματικες μας "πρωτοποριες" ειχαν συμβει εδω και καιρο στην ινδια).
Απλως ειπα οτι ναι αν παρεις την ελληνικη προσφορα σε "σχεση" με αλλους λαους της εποχης,θα ειναι αρκετα μεγαλη(οχι απαραιτητα η μεγαλυτερη),συγκρινομενη με την προσφορα καποιου αλλοι λαου στην εποχη της ανθισης του "σχετικα με τους τοτε συγχρονους λαους του"
Βασικά η πρόοδος του πολιτισμού δεν μετριέται έτσι απλά.Δεν μπορείς να βάλεις αναλογίες για το ποιός έκανε τα περρισσότερα καθότι κάθε ανακάλυψη,κάθε έργο τέχνης,κάθε κομμάτι στο πολιτισμό γενικά δεν μετριέται,η προσφορά του είναι απλά ασύγκριτη.Πάντως for the info,πολλές απο τις λεγόμενες επιτυχίες του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού αμιβισφιτίται ότι ήταν δικές τους.
Edit:I read your words and that's what I see
and I only feel proud of what I've done
not the success of those who are dead
Edit 2:κουράστηκα.....και με πονάει και το κεφάλι μου
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:17
Edit 2:κουράστηκα.....και με πονάει και το κεφάλι μου
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα σε νικησα Kaiba!
Eπιτελους κουραστηκε!Επιτελους τα παρατησε!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ I can study in peace now!(δεν εχει σημασια πώς νικησα,σημασια εχει το γεγονος οτι νικησα γιατι μολις τα παρατησες λογω κουρασης χαχαχαχαχαχαχα)
Πρέπει να γύγω γιατί γράφω σε ένα τέταρτο. Btw, έχει κολλήσει το καλοριφέρ στο σπίτι μου και ψήνομαι εδώ μέσα.
Ο,τι χειροτερο μπορει να συμβει σε ανθρωπο...Αλλα αν εχεις καλοκαιρινα στο σπιτι κατι κανεις
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:19
και εγώ για διάβασμα,δεν έχω χρόνο
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:22
μπηκα να παιξω μια dota , γυρναω και κανω μαι ωρα catch up.
λοιπον λοιποιν:
αρχικα και πρωτιστα, Λιζα νομιζω απο τους Αιολεις εχουμε αιμα. απο τους Ιωνες εχουν οι μικρασιατες.
δευτερον red pyramid , δεν πιστευω να θες να μου φας τη θεση? εγω ειμαι το σκλαβακι της Λιζας
τριτον, παρτε το χαμπαρι τα εθνικα κρατη ηταν απλα ενα σκαλι στη πορεια της εξελιξης των κοινωνικοπολιτικων συστηματων. εδραιωθηκαν με την γαλλικη επανασταση και κατερευσαν με το τελος του 19ου αιωνα ( εδω βαζουμε ενα συν πλην, και φυσικα οχι ταυτοχρονα για ολα τα κρατη)
αρα λοιπον η Ελλαδα αν σε 20-30 χρονια εχει αλβανικο ( ή οτι αλλο) κομα στη βουλη, με γεια της με χαρα της. στο κατω κατω αν αυτο το κομα φροντιζει περισσοτερο τους πολιτες ( οχι τη γη, αυτους που την πατανε, γιατι αυτο εινα ικρατος τελικα) τοτε και εγω θα το ψηφισω. γιατι τα ειδα τα χαλια των ελεω θεου διοικουμενων και οικογενειοκρατουμενων κομματων της σημερινης Ελλαδας. οπως ειπε κα ικαποιος πιο πανω, το χωμα δεν εινα ικανενος. σημερα το φρροντιζω εγω αυριο καποιος αλλος
γιατι παλευουμε να κρατησουμε την μνημη μιας ιδεας η οποια δεν γινεται να ξαναζησει? πλεον παρτε το χαμπαρι ειμαστε ευρωπαιοι πρωτα και μετα παγκοσμιοι πολιτες και οχι μονο ελληνες. φυσικα υπαρχουν και μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα.
εχουμε ενα ταδε αιμα μαλιστα. προτιμω να θαυμαζω αυτους σαν ατομα που πρωτοι εδωσαν φως στο σκοταδι (ολους αυτους τους αρχαιους) παρα να λατρευω την τοτε κοινωνια και να πιστευω βλακωδως οτι εφοσον εχω το ιδιο αιμα εχω και τις ιδιες ικανοτητες.
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:27
καλα ρε παιδια τι εγινε?
μπηκα να παιξω μια dota , γυρναω και κανω μαι ωρα catch up.
κοψε τις ντοτες για να μην κανεις μια ωρα κατσαπ.
ΥΓ:κανε με και φρεντ, αντε!
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:27
edit:indeed,το παραχεσαμε,περασε η ωρακαι οπως παω, παω για κοψιμο στο επομενο μαθημα αλλα δεν πειραζει^^Καλο Σεπτεμβριο!
Καλη τυχη με το μαθημα
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:35
Το βρηκα καντε με ban για 3 μερες μπας και σταματησω να μπαινω!!!
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:53
This from me

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:56
Arigatou!(ξερω ακομη εδω ειμαι?Οκ παιρνω τη μεγαλη αποφαση και σβηνω τον υπολογιστη,γιατι οσο ειναι ανοιχτος δνε θα δω προκοπη)
Ενα τριημερο ban στην κυρια παρακαλω...εχει περασει μιση ωρα και ειναι ακομα μεσα.....γκαρσον? γκαρσον!?

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:59
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 16:04
Ενα τριημερο ban στην κυρια παρακαλω...εχει περασει μιση ωρα και ειναι ακομα μεσα.....γκαρσον? γκαρσον!?
Arigatou!(ξερω ακομη εδω ειμαι?Οκ παιρνω τη μεγαλη αποφαση και σβηνω τον υπολογιστη,γιατι οσο ειναι ανοιχτος δνε θα δω προκοπη)
εγω παλι κανω την εξης μαλαλια...αφηνω δηθεν τον pc να κατεβαζει κ σβηνω την οθονη....κ καλα ξεκηναω το διαβασμα χωρις να τον αγκιξω....το υποσχομαι στον εαυτο μ....μετα απο λιγα λεπτα λεω...ελα ρε johnny 1 10 λεπτο διαλειματακι μοναχα...ξεγελιεμαι κ ανοιγω την οθονη...ξαφνηκα το διαλιματακι γινεται 30λεπτο...μετα λεω δε μαμιεται ας κατσω ολη την ωρα αλλα μετα δεν προκειται να ξαναανοιξω οθονη...κ μ αρεσει π το λεω κ το πιστευω κιολας....αφου λιξη η 1 ωρα σβηνω οθονη κ επαναλαμβανεται η διαδικασια....για αυτο μαγκες οσοι δινεται να εχεται το pc ακι κλειστο γτ αλλιως ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....
λοιπον θα κατσω το πολυ για 1 20λεπτο αν με ξαναδειτε μεσα τουλαχιστον για τις υπολοιπες 3 ωρες ban κ σε με...please
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 16:11

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 16:15
εγω παλι κανω την εξης μαλαλια...αφηνω δηθεν τον pc να κατεβαζει κ σβηνω την οθονη....κ καλα ξεκηναω το διαβασμα χωρις να τον αγκιξω....το υποσχομαι στον εαυτο μ....μετα απο λιγα λεπτα λεω...ελα ρε johnny 1 10 λεπτο διαλειματακι μοναχα...ξεγελιεμαι κ ανοιγω την οθονη...ξαφνηκα το διαλιματακι γινεται 30λεπτο...μετα λεω δε μαμιεται ας κατσω ολη την ωρα αλλα μετα δεν προκειται να ξαναανοιξω οθονη...κ μ αρεσει π το λεω κ το πιστευω κιολας....αφου λιξη η 1 ωρα σβηνω οθονη κ επαναλαμβανεται η διαδικασια....για αυτο μαγκες οσοι δινεται να εχεται το pc ακι κλειστο γτ αλλιως ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....
λοιπον θα κατσω το πολυ για 1 20λεπτο αν με ξαναδειτε μεσα τουλαχιστον για τις υπολοιπες 3 ωρες ban κ σε με...please
Και εγώ αυτά έκανα στη προηγούμενη εξεταστική.Διάβαζα καμιά ώρα και πάνω που ήταν όλα ωραία και καλά έλεγα ας κάνω 5 λεπτά διάλειμμα και τελικά καθόμουν κανά 40λεπτο.Μετά όπως είναι φυσιολογικό μηδέν όρεξη για διάβασμα και τα παρατούσα στη μέση.Και τώρα αυτό με βλέπω να κάνω