Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9196 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:10

Your ancestrors is just ONE of the reasons to feel proud.Noone said that we're obsessed about it.But you can't just ignore this fact's existence.

edit:indeed,το παραχεσαμε,περασε η ωρακαι οπως παω, παω για κοψιμο στο επομενο μαθημα αλλα δεν πειραζει^^Καλο Σεπτεμβριο!

#9197 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:10

Δεν μιλαμε για απλη προοδο που ειναι κατι το φυσικο,μιλαμε για "σχετικη" πρωτοπορια,πιο γρηγορη προοδο.Και δεν ειπαμε οτι οι αλλοι λαοι δεν ειχαν λαμπρα παραδειγματα(ετσι κι'αλλιως οι μαθηματικες μας "πρωτοποριες" ειχαν συμβει εδω και καιρο στην ινδια).
Απλως ειπα οτι ναι αν παρεις την ελληνικη προσφορα σε "σχεση" με αλλους λαους της εποχης,θα ειναι αρκετα μεγαλη(οχι απαραιτητα η μεγαλυτερη),συγκρινομενη με την προσφορα καποιου αλλοι λαου στην εποχη της ανθισης του "σχετικα με τους τοτε συγχρονους λαους του"

Βασικά η πρόοδος του πολιτισμού δεν μετριέται έτσι απλά.Δεν μπορείς να βάλεις αναλογίες για το ποιός έκανε τα περρισσότερα καθότι κάθε ανακάλυψη,κάθε έργο τέχνης,κάθε κομμάτι στο πολιτισμό γενικά δεν μετριέται,η προσφορά του είναι απλά ασύγκριτη.Πάντως for the info,πολλές απο τις λεγόμενες επιτυχίες του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού αμιβισφιτίται ότι ήταν δικές τους.

Edit:I read your words and that's what I see
and I only feel proud of what I've done
not the success of those who are dead

Edit 2:κουράστηκα.....και με πονάει και το κεφάλι μου
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9198 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:13

Πρέπει να γύγω γιατί γράφω σε ένα τέταρτο. Btw, έχει κολλήσει το καλοριφέρ στο σπίτι μου και ψήνομαι εδώ μέσα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9199 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:17

Edit 2:κουράστηκα.....και με πονάει και το κεφάλι μου

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα σε νικησα Kaiba!:hahaha::hahaha:
Eπιτελους κουραστηκε!Επιτελους τα παρατησε!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ I can study in peace now!(δεν εχει σημασια πώς νικησα,σημασια εχει το γεγονος οτι νικησα γιατι μολις τα παρατησες λογω κουρασης χαχαχαχαχαχαχα)

Πρέπει να γύγω γιατί γράφω σε ένα τέταρτο. Btw, έχει κολλήσει το καλοριφέρ στο σπίτι μου και ψήνομαι εδώ μέσα.

Ο,τι χειροτερο μπορει να συμβει σε ανθρωπο...Αλλα αν εχεις καλοκαιρινα στο σπιτι κατι κανεις

#9200 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:19

Δεν τα παράτησα,αν είναι το συνέχιζα,αν δεν έχουν φρικάρει οι μοντς...αλλά σήμερα το κεφάλι πράγματι είναι χάλια,πρωί είχαμε εμετούς,ζαλάδες και τέτοια,οπότε μην το συζητάς...

και εγώ για διάβασμα,δεν έχω χρόνο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9201 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:22

καλα ρε παιδια τι εγινε?
μπηκα να παιξω μια dota , γυρναω και κανω μαι ωρα catch up.

λοιπον λοιποιν:
αρχικα και πρωτιστα, Λιζα νομιζω απο τους Αιολεις εχουμε αιμα. απο τους Ιωνες εχουν οι μικρασιατες.
δευτερον red pyramid , δεν πιστευω να θες να μου φας τη θεση? εγω ειμαι το σκλαβακι της Λιζας

τριτον, παρτε το χαμπαρι τα εθνικα κρατη ηταν απλα ενα σκαλι στη πορεια της εξελιξης των κοινωνικοπολιτικων συστηματων. εδραιωθηκαν με την γαλλικη επανασταση και κατερευσαν με το τελος του 19ου αιωνα ( εδω βαζουμε ενα συν πλην, και φυσικα οχι ταυτοχρονα για ολα τα κρατη)

αρα λοιπον η Ελλαδα αν σε 20-30 χρονια εχει αλβανικο ( ή οτι αλλο) κομα στη βουλη, με γεια της με χαρα της. στο κατω κατω αν αυτο το κομα φροντιζει περισσοτερο τους πολιτες ( οχι τη γη, αυτους που την πατανε, γιατι αυτο εινα ικρατος τελικα) τοτε και εγω θα το ψηφισω. γιατι τα ειδα τα χαλια των ελεω θεου διοικουμενων και οικογενειοκρατουμενων κομματων της σημερινης Ελλαδας. οπως ειπε κα ικαποιος πιο πανω, το χωμα δεν εινα ικανενος. σημερα το φρροντιζω εγω αυριο καποιος αλλος

γιατι παλευουμε να κρατησουμε την μνημη μιας ιδεας η οποια δεν γινεται να ξαναζησει? πλεον παρτε το χαμπαρι ειμαστε ευρωπαιοι πρωτα και μετα παγκοσμιοι πολιτες και οχι μονο ελληνες. φυσικα υπαρχουν και μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα.
εχουμε ενα ταδε αιμα μαλιστα. προτιμω να θαυμαζω αυτους σαν ατομα που πρωτοι εδωσαν φως στο σκοταδι (ολους αυτους τους αρχαιους) παρα να λατρευω την τοτε κοινωνια και να πιστευω βλακωδως οτι εφοσον εχω το ιδιο αιμα εχω και τις ιδιες ικανοτητες.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#9202 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:27

καλα ρε παιδια τι εγινε?
μπηκα να παιξω μια dota , γυρναω και κανω μαι ωρα catch up.

κοψε τις ντοτες για να μην κανεις μια ωρα κατσαπ.

ΥΓ:κανε με και φρεντ, αντε!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9203 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:27

edit:indeed,το παραχεσαμε,περασε η ωρακαι οπως παω, παω για κοψιμο στο επομενο μαθημα αλλα δεν πειραζει^^Καλο Σεπτεμβριο!

Καλη τυχη με το μαθημα :thumbup:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9204 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:35

Arigatou!(ξερω ακομη εδω ειμαι?Οκ παιρνω τη μεγαλη αποφαση και σβηνω τον υπολογιστη,γιατι οσο ειναι ανοιχτος δνε θα δω προκοπη)
Το βρηκα καντε με ban για 3 μερες μπας και σταματησω να μπαινω!!!

#9205 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:53

Actually your ancestors are NO reason to be proud! I think someone is proud of what he has done and this only and I also bleieve that your birth and who do you relate from wasn't your choice at all!
This from me

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9206 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:56

Arigatou!(ξερω ακομη εδω ειμαι?Οκ παιρνω τη μεγαλη αποφαση και σβηνω τον υπολογιστη,γιατι οσο ειναι ανοιχτος δνε θα δω προκοπη)

Ενα τριημερο ban στην κυρια παρακαλω...εχει περασει μιση ωρα και ειναι ακομα μεσα.....γκαρσον? γκαρσον!?
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#9207 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 15:59

άσε... γιατί θα μπαίνει ως guest ή θα φτιάξει alias... δεν κόβεται τόσο εύκολα το anime//gr

#9208 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 16:04

Ενα τριημερο ban στην κυρια παρακαλω...εχει περασει μιση ωρα και ειναι ακομα μεσα.....γκαρσον? γκαρσον!?

εγω παλι κανω την εξης μαλαλια...αφηνω δηθεν τον pc να κατεβαζει κ σβηνω την οθονη....κ καλα ξεκηναω το διαβασμα χωρις να τον αγκιξω....το υποσχομαι στον εαυτο μ....μετα απο λιγα λεπτα λεω...ελα ρε johnny 1 10 λεπτο διαλειματακι μοναχα...ξεγελιεμαι κ ανοιγω την οθονη...ξαφνηκα το διαλιματακι γινεται 30λεπτο...μετα λεω δε μαμιεται ας κατσω ολη την ωρα αλλα μετα δεν προκειται να ξαναανοιξω οθονη...κ μ αρεσει π το λεω κ το πιστευω κιολας....αφου λιξη η 1 ωρα σβηνω οθονη κ επαναλαμβανεται η διαδικασια....για αυτο μαγκες οσοι δινεται να εχεται το pc ακι κλειστο γτ αλλιως ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....
λοιπον θα κατσω το πολυ για 1 20λεπτο αν με ξαναδειτε μεσα τουλαχιστον για τις υπολοιπες 3 ωρες ban κ σε με...please

#9209 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 16:11

Αυτά είναι... να σε παρακαλάνε να τους bannάρεις... :congrats:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#9210 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 16:15

εγω παλι κανω την εξης μαλαλια...αφηνω δηθεν τον pc να κατεβαζει κ σβηνω την οθονη....κ καλα ξεκηναω το διαβασμα χωρις να τον αγκιξω....το υποσχομαι στον εαυτο μ....μετα απο λιγα λεπτα λεω...ελα ρε johnny 1 10 λεπτο διαλειματακι μοναχα...ξεγελιεμαι κ ανοιγω την οθονη...ξαφνηκα το διαλιματακι γινεται 30λεπτο...μετα λεω δε μαμιεται ας κατσω ολη την ωρα αλλα μετα δεν προκειται να ξαναανοιξω οθονη...κ μ αρεσει π το λεω κ το πιστευω κιολας....αφου λιξη η 1 ωρα σβηνω οθονη κ επαναλαμβανεται η διαδικασια....για αυτο μαγκες οσοι δινεται να εχεται το pc ακι κλειστο γτ αλλιως ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....
λοιπον θα κατσω το πολυ για 1 20λεπτο αν με ξαναδειτε μεσα τουλαχιστον για τις υπολοιπες 3 ωρες ban κ σε με...please

Και εγώ αυτά έκανα στη προηγούμενη εξεταστική.Διάβαζα καμιά ώρα και πάνω που ήταν όλα ωραία και καλά έλεγα ας κάνω 5 λεπτά διάλειμμα και τελικά καθόμουν κανά 40λεπτο.Μετά όπως είναι φυσιολογικό μηδέν όρεξη για διάβασμα και τα παρατούσα στη μέση.Και τώρα αυτό με βλέπω να κάνω:deadga6:Τι ωραία που ήταν παλιά που όσο και να διάβαζα δε κουραζόμουν.Βέβαια τότε δεν είχα και internet και msn(αυτά κάνουν τη ζημιά όχι το PC:terror2:)

Δημοσιευμένη  εικόνα