Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#8896 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 01 February 2008 - 15:27

κοιτα πρωτα απο ολα οι περισσοτεροι σε partitions τους εχουν και φαινονται τοσο πολυ (η ετσι νομιζω) εγω εχω 3 σκληρους internal 120gb ( σε 80/40) , 250gb,500gb
και 2 external 500gb +80gb (back up)

αλλα πηγα και εκλεψα εβαλα και τα card readers μεσα επειδη οταν αφηνω το pc 2 + βδομαδες ανοιχτες καποια στιγμη τα εμφανιζει ως removable disk :hahaha:

ηθελα να δω ποτε καποιος θα μετρησει και θα δει οτι ειναι πολλα ^^ ur fast dude.

BTW ποσοι απο τους απο πανω τους εχουν σε πολλα partitions η ειναι ξεχωριστοι σκληροι?
αντε να κερδισουμε κανα jokeraki κανα χιλιαρικο να στησω HD raid tower :fromabove: τοτε kenny θα μενει η συνδεση maxed out 24/7:congrats: (τωρα απλως μενει active :wis:)

εμενα παντως ειναι "κανονικοι" και οχι partitions!

Posted Image

#8897 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 01 February 2008 - 15:31

Έχεις 6 σκληρούς;

HnH5aB0.jpg

#8898 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 01 February 2008 - 15:32

Έχεις 6 σκληρούς;

yep...

Posted Image

#8899 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 01 February 2008 - 15:36

Fuck no.

Τί τους κάνεις ορε;

Εγώ πάντως πήρα πρίν καμιά βδομάδα ένα τριακοσάρη εσωτερικό γιατί ο παλιός έβγαζε προβλήματα. Βασικά στην αρχή δεν ήξερα αν είναι η motherboard, η γραφικών ή ο σκληρός (γιατί παρουσιάζονταν πολλά προβλήματα) αλλα τελικά κατέληξα οτι φταίει ο σκληρός και τον αντικατέστησα.
Φυσικά ο πισής μου τρέχει πιο γρήγορα αλλά πάλι, μια στο τόσο crashαρει.

Τα έχω παίξει.

HnH5aB0.jpg

#8900 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 01 February 2008 - 15:38

Fuck no.

Τί τους κάνεις ορε;

Εγώ πάντως πήρα πρίν καμιά βδομάδα ένα τριακοσάρη εσωτερικό γιατί ο παλιός έβγαζε προβλήματα. Βασικά στην αρχή δεν ήξερα αν είναι η motherboard, η γραφικών ή ο σκληρός (γιατί παρουσιάζονταν πολλά προβλήματα) αλλα τελικά κατέληξα οτι φταίει ο σκληρός και τον αντικατέστησα.
Φυσικά ο πισής μου τρέχει πιο γρήγορα αλλά πάλι, μια στο τόσο crashαρει.

Τα έχω παίξει.

συλλογη!

τι προβληματα βγαζει μπας και βοηθησουμε.

Posted Image

#8901 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 posts

Posted 01 February 2008 - 15:45

συλλογη!

:hahaha:

Posted Image
Posted ImagePosted Image
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#8902 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 01 February 2008 - 15:46

Βασικά όλο το καλοκαίρι έβγαζε του αντρικού μορίου τα προβλήματα. Μετά έκανα ένα φορμάτ και για λίγες μέρες έστρωσε αλλά μετά ξανά τα ίδια probs, όχι τόσο συχνά βέβαια. Μετά που μυρίστικα τον σκληρό δοκίμασα να αλλάξω πόρτες και έφτιαξε. Πάλι για μερικές μέρες.
Τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού άλλαζα πόρτα 2 φορές την βδομάδα.
Μετά από μερικές βδομάδες που δεν τον είχα ανοίξει και πολλές φορές μειώθηκε αισθητά ο αριθμός crashαρισμάτων/σατανικών μπλέ οθονών κλπ.

Τώρα πήρα τον καινούριο, και σήμερα (πριν λίγο) ήταν η τρίτη φορά που κόλλησε στην αρχή (ποντίκι κουνιόταν με διαλήψεις, μουσική έπαιζε κανονικά) και μετά crash. Ούτε μπλε οθόνες ούτε τίποτα. Όλη μέρα να το άφηνα έτσι θα έμενε.

Μετά βέβαια restart.

Λεπόν;

HnH5aB0.jpg

#8903 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 01 February 2008 - 15:49

:hahaha:

Posted Image

πως φαινεται ο συναδελφος Lab-ιτης...
εμενα δυστυχως ειναι midi και εχω κανει ενα σωρο "μοντες" για να τους χωρεσει!

βασικα οι μπλε οθονες λενε καποιους αριθμους που κανοντας ενα σερτς ντα γουεμπς βγαζεις ακρη με το τι δημιουργει προβλημα...

Posted Image

#8904 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 01 February 2008 - 15:50

Προσφορά εξαγοράς της Yahoo, έναντι 44,6 δισ. δολαρίων σε μετοχές και μετρητά, κατέθεσε η Microsoft σύμφωνα με σημερινή της ανακοίνωση.

Ο αμερικανικός κολοσσός προτίθεται να καταβάλει 31 δολάρια για κάθε μετοχή της εταιρείας, ποσό 62% υψηλότερο σε σχέση με την τιμή κλεισίματος της μετοχής της Yahoo την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Microsoft, Στιβ Μπάλμερ, οι δύο εταιρείες είχαν αναζητήσει τρόπους συνεργασίας τους πριν από περίπου ένα χρόνο, ωστόσο η Yahoo είχε απορρίψει τότε την ιδέα μιας εξαγοράς της.

«Αν και μια εμπορική συνεργασία μπορεί να είχε κάποτε νόημα, η Microsoft πιστεύει ότι η μόνη εναλλακτική λύση πλέον είναι η συγχώνευση των Microsoft και Yahoo! την οποία προτείνουμε», αναφέρεται στην επιστολή που απέστελε η μεγαλύτερη κατασκευάστρια λογισμικού στον κόσμο στο δ.σ. της Yahoo.

Η Microsoft υπολογίζει τις ετήσιες συνεργίες του ενιαίου ομίλου στο ένα δισ. δολάρια. Σύμφωνα με την εταιρεία, η συμφωνία αναμένεται να λάβει την έγκριση των αρμόδιων αρχών και να ολοκληρωθεί εντός του δευτέρου εξαμήνου του 2008.

Μετά την ανακοίνωση της προσφοράς οι μετοχές της Yahoo εκτοξεύτηκαν στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης κατά 54%.

Η αιφνίδια αυτή ανακοίνωση της Microsoft έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία οι δύο εταιρείες φαίνεται να χάνουν όλο και μεγαλύτερο έδαφος έναντι της Google στον τομέα της online διαφήμισης. Μια συμφωνία μεταξύ τους εκτιμάται ότι θα δώσει ώθηση στο σύνολο του τεχνολογικού κλάδου.

Σημειώνεται ότι φήμες σχετικά με μια πιθανή εξαγορά της Yahoo πυροδοτήθηκαν την περασμένη Τρίτη, μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία για το τέταρτο τρίμηνο του 2007 και τις χαμηλότερες των προσδοκιών προβλέψεις της για το 2008.

Η Microsoft πρόκειται να πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη στις 15.30 ώρα Ελλάδος, προκειμένου να συζητήσει την πρόταση.

Posted Image

#8905 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 February 2008 - 15:55

I think i am in love

Spoiler:

#8906 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 01 February 2008 - 15:59

βασικα οι μπλε οθονες λενε καποιους αριθμους που κανοντας ενα σερτς ντα γουεμπς βγαζεις ακρη με το τι δημιουργει προβλημα...

Δηλαδή να το σπρώξω να βγάλει μπλέ οθόνη; :terror2:

Τέσπα αν μου ξαναβγάλει (που ελπίζω όχι) θα τραβήξω μια φωτό μπας και βγάλω καμιά άκρη.

Πάλι καλά που δεν άλλαξα motherboard δηλαδή, ο παλιός ο σκληρός δεν πάει χαμμένος.

HnH5aB0.jpg

#8907 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 01 February 2008 - 16:04

Δηλαδή να το σπρώξω να βγάλει μπλέ οθόνη; :terror2:

Τέσπα αν μου ξαναβγάλει (που ελπίζω όχι) θα τραβήξω μια φωτό μπας και βγάλω καμιά άκρη.

Πάλι καλά που δεν άλλαξα motherboard δηλαδή, ο παλιός ο σκληρός δεν πάει χαμμένος.

βασικα κατεβασε απο το νετ ενα προγραμματακι να τσεκαρεις τα bad sectors αν αυτα υπαρχουν δηλαδη.
ποτε δεν ξερεις.
οι υπολογιστες ειναι σαν τις γυναικες.
ποτε δεν ξερεις τι εχουν.
επισης τις "ζημιες" τις αποθηκευει στο log οποτε ισως βγαλει απο εκει μια ακρη.

αν δεν ειναι σκληρο μπορει να ειναι μη επαρκης ψυξη,σκονη,ελλατωματικο κομματι-cpu Mobo- τροφοδοτικο ενα σωρο...ακομα και ενας κακος driver καρτας γραφικων ρημαζει το συστημα.

Posted Image

#8908 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 01 February 2008 - 16:12

I think i am in love

Spoiler:

:respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect:
ακριβως αυτο π θελω....black r6.....κ darker than black ακομη καλυτερα

#8909 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 01 February 2008 - 16:31

αμα ειναι WD κατεβασε το wd diagnostics και κανε quick και extended scan. το extended δειχνει τους bad sectors και ποσοι λογικα back up εχουν μεινει η αν ^^ to quick δειχνει διαφορα αλλα του σκληρου.

Επισης εχω ενα HD thermometer που δειχνει θερμοκρασιες σκληρων. αμα το θες το ανεβαζω στο filefront η μεσω msn

btw POM αν δε σε πειραζει τι χωριτικοτητες ειναι οι HD σου?

#8910 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 01 February 2008 - 16:47

αμα ειναι WD κατεβασε το wd diagnostics και κανε quick και extended scan. το extended δειχνει τους bad sectors και ποσοι λογικα back up εχουν μεινει η αν ^^ to quick δειχνει διαφορα αλλα του σκληρου.

Επισης εχω ενα HD thermometer που δειχνει θερμοκρασιες σκληρων. αμα το θες το ανεβαζω στο filefront η μεσω msn

btw POM αν δε σε πειραζει τι χωριτικοτητες ειναι οι HD σου?

βασικα δεν χρειαζεται να ειναι WD.
απο οσο γνωριζω ολες οι εταιριες βγαζουν τετοια και ειναι universal!
My disks:
1X76 gb Raptor western digital
2x250 gb western digital
1x120 gb western digital
1x500 gb western digital
ο αλλος ειναι σε "πειραματικη" μορφη εννοωντας οτι ειναι για δοκιμες σε linux κλπ κλπ και ειναι
1x20 gb western digital

ελπιζω σιγα σιγα να φευγει ο 120αρης να αντικατασταθει απο κανα 750..

Posted Image