Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#88891 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2019 - 11:28

Μια φορά το εξάμηνο λέω να κοινωνικοποιούμαι και εγώ, και με πήρατε με τις πέτρες κύριος. Καλώς, πίσω στο λαγούμι'μ... :run:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#88892 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2019 - 11:29

Pc maga τελικα για τα νεφελιμ διαβασες?

#88893 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2019 - 13:59

Μια φορά το εξάμηνο λέω να κοινωνικοποιούμαι και εγώ, και με πήρατε με τις πέτρες κύριος. Καλώς, πίσω στο λαγούμι'μ... :run:

Νομίζω ότι υπονόησε ότι θέλει να μας μιλάς περισσότερο :P

Όσο για τη συζήτηση περί τελευταίων μπισκότων και κουλουριών και κουραμπιέδων και εν γένει φαγώσιμων εγώ απλά θα πω ότι η συνείδηση του καθενός το ξέρει αν έπρεπε ή αν δεν έπρεπε να φαγωθούν και ας ζήσει ο καθένας με τις συνέπειες των πράξεών του!

xbJ3b2w.jpeg

#88894 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2019 - 19:35

Ρε συ πι σι τώρα αλήθεια δηλαδή αρνείσαι το γεγονός ότι ιστορικά η θρησκεία έχει χρησιμοποιηθεί για να καταπιεστούν οι γυναίκες επειδή ο Απόστολος τάδε είπε ότι και οι δύο υποτάσσονται, το οποίο είναι από μόνο του μια μπαρούφα γιατί κανείς δεν χρειάζεται να υποταχθεί σε κανέναν...

Πίστευε σε όποιο θεό θες ειλικρινά σέβομαι την ανάγκη σου αυτή αλλά το να αρνούμαστε την πολιτισμική επιρροή της θρησκείας ανά τους αιώνες εμένα προσωπικά μου φαίνεται από αστείο έως αποτρόπαιο.

Δεν αρνούμε ότι καταχράστηκε η θρησκεία για ΠΑΡΑ πολλά πράγματα εν αντιθέση με τα λεγόμενά της. Όπως δεν αρνούμε ότι πολλές φορές η εξουσία που δίνει το να είσαι ιερέας δεν αξιοποιείτε και σαν πολιτκό όπλο και χειραγώγηση των μαζών (πχ. Σταυροφορία, Συγχωροχάρτια κλπ κλπ).

Ήδη εάν κοιτάξεις κατά την Αγία Γραφή οι ίδιοι οι Ιερείς σταύρωσαν τον Ιησού και αυτό γιατί ο ίδιος ο Ιησούς τους χαλούσε την πιάτσα και τους έλεγε υποκριτές. Όμως το επιχείρημα του φίλτατου αναγράφει η Αγία Γραφή χωρίς να εκφράζει επιχειρήματα μέσα από αυτήν. Ακόμη θα συμφωνήσω με το φίλτατο (επειδή ξαναδιάβασα το post) στο ότι πολλές φορές ακούμε τυφλά τους ιερείς (που διαχειρίζονται την εκκλησία) χωρίς να επιβεβαιώνουμε και να μελετάμε η ακόμα να ζητήσουμε τη βοήθεια από τον ίδιο τον Θεό. Και ναι ουκ ολίγες φορές οι ιερείς προσπαθούν να ασκήσου δια μέσου της ωραίας πύλης ΚΑΙ πολιτική ατζέντα (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων). Ένας ιερέας κατ εμέ ΔΕΝ θα πρέπει να ασκεί πολιτική ατζέντα.

Ακόμη εάν προσεγγίζουμε το θέμα Θρησκεία γενικά ναι έχει επιρροή στην καθημερινή ζωή, λόγο ότι εκ της ουσίας η Θρησκεία έχει σαν στόχο το υπερφυσικό και όχι το φυσικό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 17 Ιούλιος 2019 - 19:49

#88895 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2019 - 09:12

Εγώ πιστεύω ότι μια χαρά φυσικό στόχο έχει η εκκλησία.  :DΤη χειραγώγηση των μαζών και τη συντήρηση της εξουσίας που έχουν οι εκάστοτε τάξεις. Από φαραώ μέχρι φεουδάρχες και ναζί, η θρησκεία πάντα στήριζε την εξουσία, με τον χριστιανισμό να μην αποτελεί εξαίρεση. Και όποτε δεν το έκανε αυτό, ήταν επειδή η εξουσία ασπαζόταν άλλη θρησκεία, όπως στην τουρκοκρατία. Που και κει υπήρχαν παπαδες που στήριξαν οτομανς, αλλά το παραλείπουμε μιας και δεν ήταν το σύνολο.

Όμως το επιχείρημα του φίλτατου αναγράφει η Αγία Γραφή χωρίς να εκφράζει επιχειρήματα μέσα από αυτήν.

Το "η γυνη" που παρέθεσα, είναι μέσα από την αγία γραφή, στις πράξεις αποστόλων. Αλλά απ' ότι φαίνεται δε σε έπεισα, γι' αυτό και γω θα σου παραθέσω δυο-τρια πραγματα ακόμα από την αγία γραφη.

Αν μια γυναίκα συλλάβει και γεννήσει αρσενικό, τότε θα είναι ακάθαρτη επτά ημέρες. […] Αλλά, αν γεννήσει θηλυκό, τότε θα είναι ακάθαρτη δύο εβδομάδες.

(Λευιτικόν, 12: 2-5)

Και αν κάποιος πουλήσει τη θυγατέρα του για δούλη, δεν θα αφεθεί όπως αφήνονται οι δούλοι. Αν δεν αρέσει στο αφεντικό της, που την αρραβωνιάστηκε για τον εαυτό του, τότε θα την απολυτρώσει· δεν έχει εξουσία να την πουλήσει σε ξένο έθνος, επειδή της φέρθηκε άπιστα.

(Έξοδος, 21: 7- 8)

Κι αν η γυναίκα έχει ρεύση, και η ρεύση της στο σώμα της είναι αίμα, θα είναι αποχωρισμένη επτά ημέρες· και καθένας που θα την αγγίξει, θα είναι ακάθαρτος μέχρι την εσπέρα. Και κάθε πράγμα, επάνω στο οποίο πλαγιάζει στον αποχωρισμό της, θα είναι ακάθαρτο· και κάθε πράγμα, επάνω στο οποίο κάθεται, θα είναι ακάθαρτο. Και καθένας που θα αγγίξει το κρεβάτι της, θα πλύνει τα ιμάτιά του, και θα λουστεί με νερό, και θα είναι ακάθαρτος μέχρι την εσπέρα. Και καθένας που θα αγγίξει κάποιο σκεύος, επάνω στο οποίο αυτή κάθησε, θα πλύνει τα ιμάτιά του, και θα λουστεί με νερό, και θα είναι ακάθαρτος μέχρι την εσπέρα. Και αν υπάρχει κάτι επάνω στο κρεβάτι ή επάνω σε κάποιο σκεύος στο οποίο αυτή κάθεται, όταν αυτός το αγγίξει, θα είναι ακάθαρτος μέχρι την εσπέρα. Και αν κάποιος συγκοιμηθεί μαζί της, κι έρθουν επάνω του τα γυναικεία της, θα είναι ακάθαρτος επτά ημέρες· και κάθε κρεβάτι, επάνω στο οποίο τυχόν κοιμηθεί, θα είναι ακάθαρτο. Κι αν κάποια γυναίκα έχει ρεύση του αίματός της πολλές ημέρες, εκτός του καιρού τού αποχωρισμού της ή αν έχει ρεύση πέρα από τον αποχωρισμό της, όλες οι ημέρες τής ρεύσης τής ακαθαρσίας της θα είναι όπως οι ημέρες τού αποχωρισμού της· θα είναι ακάθαρτη. Κάθε κρεβάτι, επάνω στο οποίο ξαπλώνει σε όλες τις ημέρες τής ρεύσης της, θα είναι σ’ αυτή όπως το κρεβάτι τού αποχωρισμού της· και κάθε σκεύος, επάνω στο οποίο κάθεται, θα είναι ακάθαρτο, όπως η ακαθαρσία τού αποχωρισμού της. Και καθένας που θα τα αγγίξει, θα είναι ακάθαρτος, και θα πλύνει τα ιμάτιά του, και θα λουστεί με νερό, και θα είναι ακάθαρτος μέχρι την εσπέρα.

(Λευιτικόν, 15: 19-27)

Και ο Κύριος μίλησε στον Μωυσή, λέγοντας: «Μίλησε στους γιους Ισραήλ, και πες τους: “Όταν κάποιος κάνει επίσημη ευχή, εσύ θα κάνεις την εκτίμηση των ψυχών προς τον Κύριο. Και η εκτίμησή σου θα είναι, του μεν αρσενικού, από 20 χρόνων μέχρι 60 χρόνων, η εκτίμησή σου βέβαια θα είναι 50 σίκλοι ασήμι, σύμφωνα με τον σίκλο του αγιαστηρίου· και αν είναι θηλυκό, η εκτίμησή σου θα είναι 30 σίκλοι”».

(Λευιτικόν, 27: 1-4)

Αν κάποιος άνθρωπος πεθάνει, και δεν έχει γιο, την κληρονομιά του θα τη διαβιβάσετε τότε στη θυγατέρα του.

(Αριθμοί, 27: 8)

Κάθε ευχή, και κάθε όρκο, που υποχρεώνει σε κακουχία τής ψυχής, ο άνδρας της μπορεί να την επικυρώσει ή ο άνδρας της μπορεί να την ακυρώσει.

(Αριθμοί, 30: 13)

Αν μια νέα παρθένα είναι αρραβωνιασμένη με άνδρα, και τη βρει κάποιος στην πόλη, και κοιμηθεί μαζί της, τότε, θα τους βγάλετε έξω και τους δύο, στην πύλη τής πόλης εκείνης, και θα τους λιθοβολήσετε με πέτρες, και θα πεθάνουν· τη νέα, επειδή δεν φώναξε, ενώ ήταν μέσα στην πόλη· και τον άνθρωπο, επειδή ταπείνωσε τη γυναίκα τού πλησίον του· και θα εξαφανίσεις το κακό από ανάμεσά σου. Αλλά, αν κάποιος βρει τη νέα στο χωράφι, την αρραβωνιασμένη, και ο άνθρωπος τη βιάσει, και κοιμηθεί μαζί της, τότε ο άνθρωπος μόνον θα θανατώνεται, που κοιμήθηκε μαζί της· στη νέα, όμως, δεν θα κάνεις τίποτε· δεν υπάρχει αμάρτημα θανάτου στη νέα· επειδή, όπως όταν ορμήσει κάποιος ενάντια στον πλησίον του και τον φονεύσει, έτσι είναι και το πράγμα αυτό· επειδή, τη βρήκε στο χωράφι, η αρραβωνιασμένη νέα φώναξε, αλλά δεν υπήρχε κάποιος να τη σώσει. Αν κάποιος βρει μια νέα παρθένα, μη αρραβωνιασμένη, και την πιάσει και κοιμηθεί μαζί της, και βρεθούν· τότε, ο άνθρωπος που κοιμήθηκε μαζί της θα δώσει στον πατέρα της νέας 50 σίκλους ασήμι, κι αυτή θα είναι γυναίκα του, επειδή την ταπείνωσε, δεν μπορεί να την αποβάλει όλες τις ημέρες τής ζωής του.

(Δευτερονόμιον, 22: 23-29)

Όταν κάποιος πάρει γυναίκα, και νυμφευθεί μαζί της, και συμβεί να μη βρει χάρη στα μάτια του, επειδή βρήκε σ’ αυτήν κάποιο άσχημο πράγμα, τότε ας γράψει σ’ αυτήν γράμμα διαζυγίου, και ας το δώσει στο χέρι της, και ας τη διώξει από το σπίτι του.

(Δευτερονόμιον, 24: 1)

Και η Θάμαρ πήγε στο σπίτι τού αδελφού της Αμνών, που ήταν πλαγιασμένος. […] Και όταν του πρόσφερε σ’ αυτόν να φάει, την έπιασε, και της είπε: «Έλα, κοιμήσου μαζί μου, αδελφή μου». Κι εκείνη τού είπε: «Μη, αδελφέ μου, μη με ταπεινώσεις». […] Δεν θέλησε, όμως, να ακούσει στη φωνή της· αλλά, ασκώντας μεγαλύτερη δύναμη από εκείνη, τη βίασε, και κοιμήθηκε μαζί της. […] Και ο Αβεσσαλώμ ο αδελφός της είπε σ’ αυτή: «Μήπως ο Αμνών ο αδελφός σου βρέθηκε μαζί σου; Όμως, τώρα, σώπασε αδελφή μου· αδελφός σου είναι· μη καταθλίβεις την καρδιά σου γι’ αυτό το πράγμα».

(Σαμουήλ Β’, 13: 8-20)

Άνθρωπος γεννημένος από γυναίκα είναι ολιγόβιος, και γεμάτος ταραχή. […] Ποιος μπορεί να βγάλει καθαρό από ακάθαρτο; Κανένας.

(Ιώβ, 14: 1-4)

Εξαιτίας μιας πόρνης γυναίκας καταντάει κανείς μέχρι ένα κομμάτι ψωμί, ενώ η μοιχαλίδα γυναίκα θηρεύει την πολύτιμη ψυχή.

(Παροιμίες, 6: 26)

Μη δώσεις τις δυνάμεις σου στις γυναίκες, ούτε τους δρόμους σου στις αφανίστριες των βασιλιάδων.

(Παροιμίες, 31: 3)

Τον λαό μου, τον καταδυναστεύουν παιδάρια, και γυναίκες εξουσιάζουν επάνω του. Λαέ μου, οι οδηγοί σου σε κάνουν να πλανιέσαι, και καταστρέφουν τον δρόμο των βημάτων σου.

(Ησαΐας, 3: 12)

Πικρότερη, κι από τον θάνατο, είναι η γυναίκα τής οποίας η καρδιά είναι παγίδες και δίχτυα, και τα χέρια της δεσμά· ο αρεστός μπροστά στον Θεό θα ξεφύγει απ’ αυτή· ενώ ο αμαρτωλός θα συλληφθεί σ’ αυτή. Δες, βρήκα τούτο, λέει ο Εκκλησιαστής, εξετάζοντας ένα προς ένα, για να βρω τον λόγο· τον οποίο ακόμα η ψυχή μου αναζητάει, αλλά δεν βρίσκω· έναν άνδρα ανάμεσα σε χίλιους βρήκα· όμως, μία γυναίκα ανάμεσα σε όλες τούτες δεν βρήκα.

(Εκκλησιαστής, 7: 26-28)

Λένε: Αν κάποιος αποβάλει τη γυναίκα του, και αναχωρήσει απ’ αυτόν, και γίνει άλλου άνδρα, θα γυρίσει εκείνος ξανά σ’ αυτή; Εκείνη η γη δεν θα μολυνθεί ολοκληρωτικά;

(Ιερεμίας, 3: 1)

Τί κοινό υπάρχει ανάμεσα σ’ εμένα και σ’ εσένα, γυναίκα;

(Κατά Ιωάννην, 2: 4)

Για όσα, όμως, μου γράψατε, είναι καλό στον άνθρωπο να μη αγγίζει γυναίκα. Για τις πορνείες, όμως, κάθε ένας ας έχει τη δική του γυναίκα, και κάθε μία ας έχει τον δικό της άνδρα.

(Προς Κορινθίους Α’, 7: 1-2)

Η γυναίκα είναι δεσμευμένη διαμέσου τού νόμου για όσον καιρό ζει ο άνδρας της.

(Προς Κορινθίους Α’, 7: 39)

Κεφαλή της γυναίκας, είναι ο άνδρας.
(Προς Κορινθίους Α’, 11: 3)

Η γυναίκα έχει χρέος να έχει εξουσία επάνω στο κεφάλι της.
(Προς Κορινθίους Α’, 11: 10)

Οι γυναίκες σας ας σιωπούν μέσα στις εκκλησίες· επειδή, δεν είναι επιτρεπτό σ’ αυτές να μιλάνε, αλλά να υποτάσσονται, όπως λέει και ο νόμος.
(Προς Κορινθίους Α’, 14: 34)

Οι γυναίκες, υποτάσσεστε στους άνδρες σας, όπως στον Κύριο· επειδή, ο άνδρας είναι η κεφαλή τής γυναίκας, όπως και ο Χριστός είναι η κεφαλή τής εκκλησίας, κι αυτός είναι ο σωτήρας τού σώματος.
(Προς Εφεσίους, 5: 22-23)

Οι γυναίκες, υποτάσσεστε στους άνδρες σας, όπως αρμόζει εν Κυρίω.
(Προς Κολοσσαείς, 3: 18)

Η γυναίκα ας μαθαίνει μέσα σε ησυχία με κάθε υποταγή· σε γυναίκα, όμως, δεν επιτρέπω να διδάσκει ούτε να αυθεντεύει επάνω στον άνδρα, αλλά να ησυχάζει. Επειδή, ο Αδάμ πλάστηκε πρώτος, έπειτα η Εύα. Και ο Αδάμ δεν απατήθηκε· αλλά, η γυναίκα, αφού εξαπατήθηκε, διέπραξε παράβαση.
(Προς Τιμόθεον Α’, 2: 11-14)

Οι γυναίκες, υποτάσσεστε στους άνδρες σας, ώστε, και αν κάποιοι απειθούν στον λόγο, να κερδηθούν χωρίς τον λόγο, διαμέσου τής διαγωγής των γυναικών, αφού δουν την καθαρή, με σεβασμό διαγωγή σας.

(Επιστολή Πέτρου Α’, 3: 1-2)

Ο άνδρας δεν έχει χρέος να σκεπάζει το κεφάλι του, επειδή είναι εικόνα και δόξα τού Θεού· ενώ η γυναίκα είναι δόξα τού άνδρα. Για τον λόγο ότι, ο άνδρας δεν προέρχεται από τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα από τον άνδρα· επειδή, δεν κτίστηκε ο άνδρας για τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα για τον άνδρα.

(Προς Κορινθίους Α’, 11: 7-9)

Στις έσχατες ημέρες θά ‘ρθουν κακοί καιροί. […] Επειδή, απ’ αυτούς είναι εκείνοι που μπαίνουν μέσα στα σπίτια, και αιχμαλωτίζουν τα γυναικάρια, που είναι φορτωμένα με αμαρτίες, καθώς σέρνονται από διάφορες επιθυμίες, τα οποία πάντα μαθαίνουν, και ποτέ δεν μπορούν νά ‘ρθουν στη γνώση τής αλήθειας.

(Προς Τιμόθεον Β’, 5: 3-7)

Έιναι αρκετά επιχειρήματα από την Αγία Γραφή αυτά; :D Μου έρχεται στο νου ο Bishop Vick από Bloodlines. "We've got more truth here than we can handle". 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ZeLiGa: 18 Ιούλιος 2019 - 11:21

#88896 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2019 - 10:38

Σε άλλα νέα, κάποιος έβαλε φωτιά στο main building της KyotoAni. Μαύρες μέρες...

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#88897 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2019 - 10:46

22 θυματα, πιθανόν και περισσοτερα

Είχαν φραξει τη διέξοδο στην οροφή, αλλιώς θα γλιτωνε κοσμος
Μεταξύ των αγνοουμενων:

Takemoto Yasuhiro - Director (Kobayashi-san Chi no Maid Dragon, The Disappearance of Haruhi Suzumiya)
Kawanami Eisaku - Director (Free!-Timeless Medley-, Free!-Dive to the Future-)
Nishiya Futoshi - Animation director (A Silent Voice, Liz and the Blue Bird, Nichijou), Character Design (HYOUKA)
Kadowaki Miku - Animation director (Kobayashi-san Chi no Maid Dragon, Tsurune), Character Design (Kyoukai no Kanata)

#88898 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2019 - 12:23

No more κοριτσάκια κ λολι. Μαυρες μερες.
Το ματι μου θυμισε με τις φραγες στις διεξόδους, λολ. Τρατζικ.
フカフカ

#88899 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.795 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2019 - 12:36

Ήταν επίθεση, wtf

https://www.efsyn.gr/kosmos/asia/eirinikos/204165_polynekri-pyrkagia-se-stoyntio-animation-tis-iaponias
rsrGbGx.gif

#88900 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2019 - 12:43

Επειδή είναι τόσο ήσυχα εκεί με μικρή εγκληματικότητα, ούτε καν φυλακές ή κωδικό πύλης δεν έχουν. Μπαίνει οποίος θέλει και μπορείς να μιλάς και με το προσωπικο
Θα πρεπε να πήγε και άλλες φορές πριν να δει που ακριβώς θα ελουζε

#88901 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2019 - 16:16

Το συγκεκριμένο στούντιο βγάζει ακριβώς το στυλ των anime που απεχθάνομαι, όμως νομίζω πως ο τύπος το παρατράβηξε λιγάκι, wtf. 33 Θύματα μέχρι στιγμής, με αρκετούς τραυματίες, αγνοούμενους κλπ. Σύνολο λέει ήταν στο κτήριο περί τα 70 άτομα.

https://www.animenewsnetwork.com/news/2019-07-18/fire-department-33-people-confirmed-dead-in-kyoto-animation-fire/.149102

E5VV38U.jpg

#88902 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2019 - 16:25

Εγώ πιστεύω ότι μια χαρά φυσικό στόχο έχει η εκκλησία.  :DΤη χειραγώγηση των μαζών και τη συντήρηση της εξουσίας που έχουν οι εκάστοτε τάξεις. Από φαραώ μέχρι φεουδάρχες και ναζί, η θρησκεία πάντα στήριζε την εξουσία, με τον χριστιανισμό να μην αποτελεί εξαίρεση. Και όποτε δεν το έκανε αυτό, ήταν επειδή η εξουσία ασπαζόταν άλλη θρησκεία, όπως στην τουρκοκρατία. Που και κει υπήρχαν παπαδες που στήριξαν οτομανς, αλλά το παραλείπουμε μιας και δεν ήταν το σύνολο.

Το "η γυνη" που παρέθεσα, είναι μέσα από την αγία γραφή, στις πράξεις αποστόλων. Αλλά απ' ότι φαίνεται δε σε έπεισα, γι' αυτό και γω θα σου παραθέσω δυο-τρια πραγματα ακόμα από την αγία γραφη.

Έιναι αρκετά επιχειρήματα από την Αγία Γραφή αυτά; :D Μου έρχεται στο νου ο Bishop Vick από Bloodlines. "We've got more truth here than we can handle". 

To ήξερα ότι το Bloodlines πάντα είναι επίκαιρο, και με κορρόιδευαν στο meeting. Βέβαια έχω μια ανησυχία για το αν θα καταφέρω να το τελειώσω, ή αν θα μείνω με την πικρία της φτώχειας, της αδυναμίας και των bugs.

Επίσης το ξέρατε ότι ο πάπας αναγνωρίζει την ύπαρξη των βαμπίρ, και υποστηρίζει τη δίωξή τους; Και αυτό αναγράφεται στο ημερολόγιο του Grünfeld Bach, από το Society of Leopold. Η εκκλησία πάντοτε διατηρεί το σπισιστικό status quo μέσω της δαιμονοποίησης των kindred, και αυτό για να ελέγχει τις μάζες πάλι.

*τροφή για σκέψη*

O6rrvsU.jpg

#88903 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2019 - 16:32

^ Δεν έχω ιδέα πόσες φορές το 'χω τερματίσει, απλά υπέροχο. Σαν ultra καλή ταινία στην οποία συμμετέχεις είναι.

#88904 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2019 - 16:44

Εγώ το πέρασα με cheat, δεν είναι ντροπή με βρικόλακες έχεις να κάνεις.

#88905 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2019 - 17:21

Νομίζω ότι το ερώτημα είναι αν χρησιμοποιεί κανείς το unofficial patch, εγώ εφόσον δεν το έβαλα από την αρχή είπα να go all the way, τουλάχιστον για το πρώτο playthrough, (δεν ξέρω αν θα έχω κουράγιο για άλλο), που ενώ θέλω να πιστεύω ότι δε χρειάζεται και ότι το παιχνίδι ήταν μια χαρά εξ αρχής, υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι επιβεβαιώνονται όσοι λένε ότι γίνεται unbeatable προς το τέλος, ειδικά αν έχεις χάσει αρκετά sidequests, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αναπληρώσεις ποτέ τα χρήματα και τα skill points. Στην αρχή δεν ήξερα τι με περίμενε και δεν έκανα οικονομία, και αρνούμαι να κάνω αποστολές που δε μου αρέσουν, επίσης προσπαθώ να μην κάνω καθόλου savescam για να εντείνω την αφηγηματική διάσταση της εμπειρίας. Ακόμα και τα συνεχόμενα frenzies που σκοτώνουν ακόμα και npcs που μόλις έχω βοηθήσει (είμαι Gangrel) λειτουργούν τόσο υπέροχα αφηγηματικά, που θα προσπαθήσω να κρατήσω το ανεκτίμητο αυτής της εμπειρίας.

O6rrvsU.jpg