Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#88876 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 July 2019 - 20:30

Εάν είναι να σε φροντίζει κάποια τότε απλά μείνε με τη μάνα σου.

Γέλασα υπερβολικά δυνατά. Ναι παιδιά μην καταπιέζετε τις συντρόφους σας, μόνο τις μανάδες σας χαχαχαχααχαχ

xbJ3b2w.jpeg

#88877 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 12 July 2019 - 22:19

Γέλασα υπερβολικά δυνατά. Ναι παιδιά μην καταπιέζετε τις συντρόφους σας, μόνο τις μανάδες σας χαχαχαχααχαχ

Βασικά από κάποια ηλικία και μετά μπορείς να τις τη λες για κάτι χωρίς να σε μαλώνει ;)  .

Όσο αφορά την βία κατά της συζήγου,  AFAIK Χριστιανικά να το δεις εφόσον κατά την ορθόδοξη διδασκαλία το να κτυπάς την γυναίκα σου είναι σαν να κτυπάς τον εαυτό σου, διότι πλέον το ανδρόγυνο είναι σώμα 1. Και εάν της κακοσυμπεριφέρεσε είναι σαν να συμπεριφέρεσε άσχημα στον εαυτό σου.

#88878 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 July 2019 - 23:27

Kαλα λεει και το τραγουδι

"αλλαξανε τα πλανα μου, κοιμηθηκα στη μανα μου"

#88879 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 12 July 2019 - 23:37

Και στην τελική ΑΜΑΝ δηλαδή ένας άντρας πλύνει ένα πιάτο δεν θα είναι άντρας, όμοιος παντρεύεσε γιατί θες να έχεις Babysitter; Στην τελική πρέπει να δούμε ποια είναι τα αίτια που σε οδηγούν σε γάμο, δηλαδή γιατί να παντρευτείς το begin with;

Εάν είναι να σε φροντίζει κάποια τότε απλά μείνε με τη μάνα σου. Γιατί εάν το πρόβλημα είναι στο πλυντήριο και στο φαϊ μια χαρά έχεις google και duckduckgo να στο λύσει, ειδικά στο φαΐ έχεις ΠΑΡΑ πολές επιλογές. Ακόμα και στον στρατό πως τα έβγαζες πέρα που έπρεπε να σκουπίσεις και να σφουγγαρίσεις οεο;

Τα λεφτά. Κιη αναγκη για επιβίωση γενικότερα.
Πλεον σταματησε να εχει αυτη την αναγκη ο κοσμος οποτε φτασαμε και σε λιγοτερους γαμους κααι υπογεννητικότητα.

Καλα μλκιες λεω αλλα στη συνεννόηση ποτέ δεν το χαμε ως ειδος οι ανθρωποι. Κατι πηγε λαθως στα χρωμοσώματα οταν μας εφτιαχναν μαλλον.

Συναισθηματική αναγκη ειναι να θες να σαι με καποιον γενικοτερα παντος , οχι λογο πλυσίματος η φαγητου srsly, αλλα απλά ποτε δεν λειτουργεί με τα άτομα που θα θέλεις... συνήθως. Απτο πως σου συμπεριφέρεται ο κοσμος γινεσαι καφρος θεωρω, κανεις δεν γενιεται ετσι, απλα συγκεντρωνεις κομπλεξ. Ειτε αντρας ειτε γυναίκα.

Edited by GhostPrince, 12 July 2019 - 23:39.

フカフカ

#88880 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 13 July 2019 - 10:01

Επειδή λύσαξα περί ενδοοικογενειακής βίας άνοιξα την Αγία γραφή και είδα το εν λόγο εδάφιο:

Εις την γυναίκα του ας αποδίδη ο ανδρας την ευνοιαν και την αγαπη που τις χρεωστει. Ομοιως δε και την γυναλίκα ας αποδίδη το αυτό εις τον άνδρα της.

Δηλαδή ο άνδρας χρωστά αγάπη και εύνοια στην γυναίκα του. Ομοίως και η σύζηγός του.

Ακόμη παρακάτω λέει:

Ως προς δε τας ιδιδαιτέρας σχέσης τοιυ ανδρογύνου, ας άγνωρίζει η γυναίκα, ότι δεν εξουσιάζει το ίδιον της το σώμα αλλ' εξουσιαστής αυτού εβτός του νόμου του Θεού πάντοτε ο άνδρας της. Το ίδιο δε και ο ανδρας δεν εξουσιάζει το σώμα του, αλλ' εξουσιαστής αυτού είναι η γυναίκα του.

Άρα έχουν ίδια εξουσία το ανδρόγυνο η γυναίκα στον άντρα και το αντίστροφο.

(Δυστηχώς δεν ξέρω το πολυτονικό πως να το γράφω)

Άρα πως μπορείς ρε άντρα να χτυπάς αυτόν που σε εξουσιάζει;

Συναισθηματική αναγκη ειναι να θες να σαι με καποιον γενικοτερα παντος , οχι λογο πλυσίματος η φαγητου srsly, αλλα απλά ποτε δεν λειτουργεί με τα άτομα που θα θέλεις... συνήθως. Απτο πως σου συμπεριφέρεται ο κοσμος γινεσαι καφρος θεωρω, κανεις δεν γενιεται ετσι, απλα συγκεντρωνεις κομπλεξ. Ειτε αντρας ειτε γυναίκα.

GIVE THAT MAN A MEDAL!

#88881 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 15 July 2019 - 21:20

Μάγκες τι έγινε, οικογενειάρχης ήταν τελικά ο κρητικός; Πέφτω απ τα σύννεφα.

Επειδή λύσαξα περί ενδοοικογενειακής βίας άνοιξα την Αγία γραφή και είδα το εν λόγο εδάφιο:

[...]

Μιας και το είδα, η αγια γραφη παντα ήθελε τη γυναίκα υπάκουη του άντρα, δε θα κάτσω καν να επιχειρηματολογήσω σημαντικά γι' αυτό. Η κοινωνία που γέννησε τον χριστανισμο είχε τη γυναικα αγράμματη και δουλα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Τώρα, την αγία γραφη οπως θες μπορεις να την ερμηνεύσεις, αλλα εγώ θα σου έλεγα να δεις τις απόψεις της εκκλησίας τα τελευταία 2.000 χρόνια.
Αν μου πεις πως η εκκλησία και η θρησκεια δεν ειναι το ιδιο πράγμα, θα σε ρωτούσα ποιον ακούει η κοινωνία, την εκκλησία ή τον Θεό; Οι πιστοί θα σου πουν πως η εκκλησία είναι ο λόγος του θεού. "Όλοι το ξέρουν", θα σου πουν.

#88882 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 16 July 2019 - 12:06

Sorry θα σπαμάρω λίγο αλλά άλλο ένα τέλειο gifακι βρέθηκε εν ώρα εργασίας ...

Spoiler:

rsrGbGx.gif

#88883 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 July 2019 - 13:34

^ Λοιπόν αυτή ακριβώς είναι η φάτσα του Hazuki όταν τον ρωτάω πού είναι το τελευταίο μπισκότο που το είχα κρατήσει να το φάω με τον καφέ.

xbJ3b2w.jpeg

#88884 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 16 July 2019 - 20:50

Δεν τα ξέρεις καλά. Το τελευταίο μπισκότο πρέπει να είναι το τελευταίο πάμπλικ μπισκότο, όχι το τελευταίο γενικά :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#88885 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 16 July 2019 - 22:13

Μάγκες τι έγινε, οικογενειάρχης ήταν τελικά ο κρητικός; Πέφτω απ τα σύννεφα.

Μιας και το είδα, η αγια γραφη παντα ήθελε τη γυναίκα υπάκουη του άντρα, δε θα κάτσω καν να επιχειρηματολογήσω σημαντικά γι' αυτό. Η κοινωνία που γέννησε τον χριστανισμο είχε τη γυναικα αγράμματη και δουλα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Τώρα, την αγία γραφη οπως θες μπορεις να την ερμηνεύσεις, αλλα εγώ θα σου έλεγα να δεις τις απόψεις της εκκλησίας τα τελευταία 2.000 χρόνια.
Αν μου πεις πως η εκκλησία και η θρησκεια δεν ειναι το ιδιο πράγμα, θα σε ρωτούσα ποιον ακούει η κοινωνία, την εκκλησία ή τον Θεό; Οι πιστοί θα σου πουν πως η εκκλησία είναι ο λόγος του θεού. "Όλοι το ξέρουν", θα σου πουν.

Όμως δεν είδες και τα κόκκινα γράμματα. Δεν είναι μόνο η γυναίκα η "δούλα" αλλά και ο άνδρας και αυτά είναι τα Λεγόμενα του Απ. Πέτρου. Ακόμη επιχειρηματολόγησα μέσα από την Αγ. Γραφή ότι η στο ζευγάρι η "υπακοή" είναι αμοιβαία και ισχύει ΚΑΙ για τα 2 φύλα.

Ίσως, για λόγο εποικοδομητικής κουβέντας φίλτατε, να χρειάζεστε να επιχειρηματολογήσεις το αντίθετο για να στηρίζεις τον εν λόγο ισχυρισμό σου.

Edited by pc_magas, 16 July 2019 - 22:17.

#88886 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 July 2019 - 22:23

Ρε συ πι σι τώρα αλήθεια δηλαδή αρνείσαι το γεγονός ότι ιστορικά η θρησκεία έχει χρησιμοποιηθεί για να καταπιεστούν οι γυναίκες επειδή ο Απόστολος τάδε είπε ότι και οι δύο υποτάσσονται, το οποίο είναι από μόνο του μια μπαρούφα γιατί κανείς δεν χρειάζεται να υποταχθεί σε κανέναν...

Πίστευε σε όποιο θεό θες ειλικρινά σέβομαι την ανάγκη σου αυτή αλλά το να αρνούμαστε την πολιτισμική επιρροή της θρησκείας ανά τους αιώνες εμένα προσωπικά μου φαίνεται από αστείο έως αποτρόπαιο.

xbJ3b2w.jpeg

#88887 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 17 July 2019 - 09:06

Δεν τα ξέρεις καλά. Το τελευταίο μπισκότο πρέπει να είναι το τελευταίο πάμπλικ μπισκότο, όχι το τελευταίο γενικά :P

Δεν σας καταλαβαίνω! ΑΝ το μπισκότο είναι το τελευταίο και έχει περάσει πάνω από διήμερο θεωρείτε ως το τελευταίο και ανεπιθύμητο οπότε πρέπει να φαγωθεί για να μην παπαριάσει!  :canthelp:

Απολύτως λογική εξήγηση, άντε γιατί νιώθω ότι διαβάλλομαι!  :wet2:

rsrGbGx.gif

#88888 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 17 July 2019 - 09:18

pc_magas επειδή και εγώ έχω διαβάσει την αγία γραφή, έχουν πονέσει τα μάτια μου και δεν έχω το κουράγιο να ανατρέχω κάθε φορά που χρειάζεται να αποδείξω το αυτονόητο. Πέρα από τις τιμωρίες για το αν πηδάς κατσίκες, και τους κανόνες συμπεριφοράς στον γάμο, τους οποίους πολύ αμφιβάλλω ότι έχεις διαβάσει, άρα δεν έχεις διαβάσει ολόκληρη την αγία γραφή, αφού αναφέρεσαι σε απόστολο, θα σου θυμίζω πως ο Απόστολος Παύλος έχει πει το «ἡ δέ γυνή ἵνα φοβῆται τόν ἄνδρα». Ερμήνευσέ το όπως θες, αλλά εγώ είμαι άνθρωπος που δεν εθελοτυφλεί, παρά την 12χρονη πλύση εγκεφάλου στο σχολείο.

Ακόμα, κάνεις λάθος, επιχειρήματα εξέφρασα, όπως κάνω και τώρα, απαντώντας μάλιστα σε αυτά που λες(τα οποία αγνόησες μάλιστα). Μια χαρά τα είδα τα κόκκινα γράμματα, εκεί απευθύνομαι άλλωστε. Είπα πως δε θα κάτσω να επιχειρηματολογήσω "σημαντικά" για τα αυτονόητα(τουλάχιστον για μένα), όχι πως δε θα εκφέρω καθόλου επιχειρήματα.

Δεν προσπαθώ φυσικά να σου επιτεθώ, ελπίζω να μη φαίνεται κάτι τέτοιο από τα παραπάνω.

#88889 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 17 July 2019 - 09:21

Ἡ δέ γυνή ἵνα φοβῆται τόν ἄνδρααααααα

ΚΡΑΚ!!!

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#88890 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 17 July 2019 - 10:13

Ἡ δέ γυνή ἵνα φοβῆται τόν ἄνδρααααααα

ΚΡΑΚ!!!

Εσύ τι θες εδώ, σε παρακολουθώ από το secret account μου στο adslgr που τα λες με το πόπολο στο θέμα για τις εκλογές και στο insomnia που δίνεις συμβουλές για απόκτηση πτυχίου στα 30!  :hehehe:  :zombie:

rsrGbGx.gif