Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#88846 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 08 July 2019 - 19:14

Μας εξυπηρετούσε μια χαρά, μέχρι που προσφάτως άρχισε να μας κάνει...νερά.Μπ

Github static pages με git lfs ;)

#88847 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 08 July 2019 - 21:47

Γιατί δεν κάνουμε κι εμείς ένα κόμμα, του τύπου: Οι Πυρήνες του Τόκιο, να πάμε Βουλή να τελειώνει η υπόθεση..

ο pc_magas θα ασχολείται με το μανατζαριλίκι και τη δημιουργία της ιστοσελίδας του κόμματος (powered by linux of course), μη σας πω ότι αν πάνε να μας πούνε κάτι την ώρα που μιλάει ο Kamui στο έδρανο, θα απαντήσουμε με σπλατεριά: τους ρημάζουμε με τα kagune...εδιτ: ή πετάμε τον Μπούλμπασαν

λέω να ξαναγίνει μίτινγκ να πέσουν προτάσεις  ;) 

Edited by SpeedFreak, 08 July 2019 - 21:48.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#88848 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 08 July 2019 - 23:09

Κομμουνισμός -> τρόπος οργάνωσης της παραγωγής / ποιος έχει τα μέσα της παραγωγής / σε ποιον πάει η υπεραξία

δημοκρατία -> τρόπος λήψης των αποφάσεων.

Είναι πιθανό να έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Μάλιστα οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, κομμουνιστές μιλάνε για δημοκρατία στις αποφάσεις. Ίσως ένα μπέρδεμα να είναι στον "υπαρκτό σοσιαλισμό" που έλεγε πως είναι η Σοβιετική Ένωση, νομίζω όμως πως το κυριότερο είναι ότι δεν ξέρεις για τι ακριβώς μιλάνε οι έννοιες που σχολιάζεις. Ίσως και καθόλου. Λογικό, ποιος κάθεται να λιώνει με πολιτικά βιβλία; Αν όμως κατά κάποιο απίθανο τρόπο τύχει και ρίξεις μια ματιά, θα ανακαλύψεις πως όλα αυτά ήταν κάτι τελείως διαφορετικό απ ότι νόμιζες.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως και γω θεωρώ το ΚΚΕ ξεπερασμένο, κατά πάσα πιθανότητα βέβαια για διαφορετικούς λόγους απ ότι εσύ. 

μμμ ναι..οχι...καληνυχτα στις κολλεκτιβες.

#88849 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 08 July 2019 - 23:51

Όμως τα bluetooth κοστίζουν ακριβά και θέλω να βρώ κάτι φτηνότερο και ελαφρώς χειρότερο αλλά κάπως decent.

Βέβαια, τα Mαrshall ενσύρματα στα μεταχειρισμένα (αγγελία) τα βρίσκω φτηνά.

Έχω απορία εφόσον η ΝΔ ήταν μιας απο τις δυνάμεις που έφτασαν την κατάσταση ως εδώ γιατί ξανα-ψηφίστικε;

τα bluetooth ειναι υπερβολη πιστεύω, μετράνε μονο αν τα φορας καθημερινα στο δρομο.

Η νεα δημοκρατία βγήκε γιατί απέτυχαν οι άλλοι, έχασαν το λαικό έρισμα (ευρωεκλογές, φυγή καμμένου) και γιατί η ΝΔ άλλαξε πρόσωπο (προς το καλυτερο χειροτερο θα δουμε) απο το 2015 και γιατί δεν υπάρχει άλλη μεγάλη παράταξη.

Γενικά σε όλα τις χώρες του δυτικού κόσμου υπάρχει ενα δημοκρατικο spectrum και η "μαχη" παίζει μεταξύ κεντρο-αριστεράς και κέντρο-δεξίας. Στην αμερική έχουν ας πούμε 2 κύρια κόμματα (προφανως υπαρχουν και αλλα). 

Όταν αποτυχάνει το ένα συνήθως ο κόσμος πηγαίνει στο άλλο.  Προφανως το λέω απλοικα αλλά πιστεύω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. 

Στην περίπτωση της Ελλάδος, το χώρος της κεντρο-αριστεράς τον έιχε το πασοκ και πάει ν το πάει ο ΣΥΡΙΖΑ (δυστυχως).

Δε ξέρω αν είναι το καλύτερο μοντέλο, αλλά είναι πολύ καλύτερο από το να μπαινουν στην εξουσια  και στη βουλη, λουμπεν στοιχεια και διάφοροι ακραίοι και να χάνεται η κανονικότητα και η δημοκρατια στην κοινωνία και να βαδιζουμε σε περιέργους καιρους. 

Και δεν αναφέρομαι στην ελλάδα μονο αλλά και σε περιπτώσεις τύπου λεπεν και podemos κοκ.

#88850 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 09 July 2019 - 09:07

μμμ ναι..οχι...καληνυχτα στις κολλεκτιβες.

Φυσικά και δε θα είχες τι να πεις.

Ελπίζω τουλάχιστον να κατάλαβες ότι είπες πατάτα για την 'έλλειψη δημοκρατίας' και απλά να έχεις πεισμώσει να παραδεχτείς πως είπες κάτι τελείως άστοχο. Αδυνατείς να απαντήσεις με επιχειρήματα, αλλά μην ανησυχείς· αν και εδώ είναι το internet, δεν προσπαθούν πάντα όλοι να στην πουν.

#88851 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 09 July 2019 - 22:24

τα bluetooth ειναι υπερβολη πιστεύω, μετράνε μονο αν τα φορας καθημερινα στο δρομο.

Όμως δεν θα έχω καλώδιο να είναι μπροστά από το πληκτρολόγιό μου ;)

Απο την άλλη δεν ξέρω αλλά σαν προγραμματιστής είμαι είτε μέσα στα νεύρα κυρίως. Έτσι σκεπτικά ίσως να άλλαζα επάγγελμα και να δίδασκα σε ΙΙΕΚ. Έχετε ιδέα εκεί μισθολογικά πως παίζει;

Γενικά δεν μπορώ το teamwork με την παραδοσιακή έννοια, έτσι σκέπτομαι τη διδασκαλία στην πληροφορική που εγώ είμαι ο leader και καθοδηγώ άλλους. Σε ΙΕΚ ακόμη έχουν μια στάνταρτ ύλη και δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις έτσι απλά διδάσκω. Το μόνο που θα έχω σαν δύσκολο είναι διαγώνισματα προς διόρθωση ΑΛΛΑ οκ μικρό το κακό ειδικά σε scale τύπου IEK.

Ειδικά σε ΙΙΕΚ όπως το Αλφα που διδάσκουν PASCAL οκ έχεις να διδάξεις τεχνολογία 10ετίας πόσο δύσκολο θα είναι έχεις τις ίδιες διαφάνειες με μικροαλλαγές.

Edited by pc_magas, 09 July 2019 - 22:34.

#88852 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts

Posted 09 July 2019 - 23:32

Απο την άλλη δεν ξέρω αλλά σαν προγραμματιστής είμαι είτε μέσα στα νεύρα κυρίως. Έτσι σκεπτικά ίσως να άλλαζα επάγγελμα και να δίδασκα σε ΙΙΕΚ. Έχετε ιδέα εκεί μισθολογικά πως παίζει;

Σκατά λεφτά, κάτι σαν χαρτζιλίκι του λες αυτό που βγάζεις, κυρίως γιατί όσους ξέρω δεν τους είχανε full time (δε χρειάζονταν τόσες ώρες).

Bonus ότι το norm είναι να μη σε πολυπροσέχει ο κόσμος και να χάνεις όποια όρεξη έχεις για μάθημα. 

Για μένα, αν κάποιος βαριέται και έχει κουραστεί από το ξερό coding, αξίζει να δοκιμάσει το R&D (research and development). Δουλεύεις 90% του χρόνου μόνος, έχεις να κάνεις και με ιδέες και με υλοποίηση κώδικα και γράψιμο paper, ένας κύκλος που τον βαριέσαι κάπως λιγότερο από τις υπόλοιπες δουλειές. Φαντάζομαι πως πρέπει να σου αρέσει και λίγο το αντικείμενο, αλλα υπάρχουν πολλοί τομείς που μπορούν να χωθούν codeάδες για research, από computer vision μέχρι ιατρική.

TL;DR ΙΕΚ μάλλον είναι χάλια. Αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη θα είναι ο πρώτος που μου το λέει.

#88853 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 10 July 2019 - 09:06

Η πιο κοντινή εμπειρία που έχω είναι από φιλόλογο σε μεγάλο φροντιστήριο. Θεωρώ πως και καθηγητής σε ΙΕΚ θα είναι πολύ κοντά. Γενικά όχι και πολύ καλά τα πράγματα.

Κάτι κοντά σε αυτό που προτείνει ο ZeLiGa, γιατί δεν πας κάπου να κάνεις ένα διδακτορικό, να ασχοληθείς με την έρευνα. Έχει διδασκαλίες σε προπτυχιακούς αλλά και έρευνα πάνω σε non-trivial θέματα που νομίζω θα σου κρατήσουν το ενδιαφέρον.

Τώρα από λεφτά γενικά δεν παίζουν αλλά νομίζω στον Δημόκριτο έχουν πάρει κάποια μεγάλα projects για την EE, ζητάνε κόσμο οπότε θεωρώ πως κάτι θα παίζει από αμοιβή.

Υπάρχει και η λύση του εξωτερικού βέβαια που έχει σίγουρα απολαβές αλλά θεωρώ μεγαλύτερη πίεση και πιο δύσκολη η μετάβαση σε ένα νέο τρόπο ζωής.

rsrGbGx.gif

#88854 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts

Posted 10 July 2019 - 09:52

^ Τα τελευταία χρόνια παίζει αξιοπρεπέστατος μισθός από ερευνητικά κέντρα, αυτό γιατί παίρνουν τα φράγκα από την ΕΕ. Απλά είναι κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αυτά, για τις άλλες πόλεις τις ελλαδας δεν ξέρω κάτι. Επίσης, τείνουν να προτιμάνε ηλεκτρολόγους (πολυτεχνείο) παρά πληροφορικάριους, αυτό όμως ισχύει για περιπτώσεις όπου και οι δύο υποψήφιοι δεν έχουν εμπειρία και είναι φρέσκοι από την αποφοίτηση. Αν κάποιος έχει εμπειρία, δε νομίζω να ιδρώσει κανείς.

Πολλοί καθηγητές όπως λες αναλαμβάνουν projects από ΕΕ (ακριβώς όπως τα ερευνητικά κέντρα) και πληρώνουν τους διδακτορικούς τους. Απλά αυτό δεν παίζει πάντα. Άμα ξεκινήσεις καπάκι το doc στο πανεπιστήμιο ρισκάρεις να μείνεις κάποιο διάστημα(ίσως μεγάλο, ίσως όχι) απλήρωτος, ενώ στην άλλη κατηγορία δε συμβαίνει με τίποτα αυτό. Εκτός φυσικά κι αν σε απολύσουν. :Ρ

Για μένα, τουλάχιστον για ελλαδα, αν κάποιος σκέφτεται αυτού του είδους τη δουλειά, αξίζει να πάει σε κάποιο από τα ινστιτούτα που υπάρχουν, να δουλέψει εκεί 1-2 χρόνια και μετά να κάνει το διδακτορικό του εκεί αν τον ψήνει τελικά το research. Εγώ δεν ξέρω αλλά, πείτε με περίεργο, μετά τη σχολή ψήνομαι για πληρώνομαι για ο,τι κάνω. :D

#88855 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 10 July 2019 - 12:09

Άρα κάνεις κάποιο διδακτορικό που πληρώνει ή μιλάς για εργασία; Αν είναι το πρώτο που το κάνεις;

Πάντως pc_maga, αν ψάχνεσαι για διδακτορικό, σίγουρα μην έρθεις Χαροκόπειο.

Τα περισσότερα δεν πληρώνουν και κάποια που κάτι δίνουν είναι πολύ λίγα και αφού έχουν εισπράξει πρώτα καθηγητές και εμπλεκόμενοι αρμόδιοι από την σχολή.

Μόνο αν θες για την ψυχή της μάνας σου ή για το καλό της επιστήμης!

rsrGbGx.gif

#88856 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 July 2019 - 12:11

Εγώ δεν ξέρω αλλά, πείτε με περίεργο, μετά τη σχολή ψήνομαι για πληρώνομαι για ο,τι κάνω. :D

Τί παράλογες απαιτήσεις είναι αυτές! Και δηλαδή πώς θα επιτευχθεί η ανάπτυξη του κεφαλαίου αν δεν δουλέψεις δυο τρία χρονάκια εθελοντικά ρε φίλος? Θα πάρεις εμπειρία και γνωριμίες τί άλλο θες? τσκ τσκ αυτή η νέα γενιά που φοβάται τη δουλειά και θέλει να κάθεται όλη μέρα και να παίρνει επιδόματα οδήγησε την Ελλάδα από το καλύτερο έθνος στο σύμπαν σε αυτό το σημείο. Ο Περικλής θα ντρεπόταν για σένα να ξέρεις...

Σε άλλα νέα, η εμπειρία μου στα χωριά της Κρήτης ήταν εφάμιλλη του Silent Hill, όλα τέλεια επιφανειακά, μόλις έξυνες λίγο η απόλυτη σαπίλα. Πιο τοξική ματσίλα πεθαίνεις.

xbJ3b2w.jpeg

#88857 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts

Posted 10 July 2019 - 13:40

Άρα κάνεις κάποιο διδακτορικό που πληρώνει ή μιλάς για εργασία; Αν είναι το πρώτο που το κάνεις;

Πάντως pc_maga, αν ψάχνεσαι για διδακτορικό, σίγουρα μην έρθεις Χαροκόπειο.

Τα περισσότερα δεν πληρώνουν και κάποια που κάτι δίνουν είναι πολύ λίγα και αφού έχουν εισπράξει πρώτα καθηγητές και εμπλεκόμενοι αρμόδιοι από την σχολή.

Μόνο αν θες για την ψυχή της μάνας σου ή για το καλό της επιστήμης!

Για εργασία πρόκειται, κάνεις έρευνα, όχι απαραίτητα στα πλαίσια διδακτορικού, και πληρώνεσαι. Και το διδακτορικό πάλι εργασία είναι πιστεύω, η οποία θα έπρεπε να πληρώνεται. Τώρα στην Ελλάδα για τομείς πέρα από software κλάφτα.

Για το διδακτορικό που ρωτάς, σε μπέρδεψα εγώ μάλλον, γιατί παρέλειψα να αναφέρω ότι στην ουσία συνεργάζεσαι με καθηγητή από κάποιο πανεπιστήμιο και το κάνεις. Αλλά πρακτικά, απλά κάνεις τη δουλειά σου, και παρουσιάζεις στον καθηγητή την πρόοδο. Αυτό από συναδέλφους μου που κάνουν, δεν το έχω κάνει εγώ. Γενικά όμως συνηθίζεται.

Τί παράλογες απαιτήσεις είναι αυτές! Και δηλαδή πώς θα επιτευχθεί η ανάπτυξη του κεφαλαίου αν δεν δουλέψεις δυο τρία χρονάκια εθελοντικά ρε φίλος? Θα πάρεις εμπειρία και γνωριμίες τί άλλο θες? τσκ τσκ αυτή η νέα γενιά που φοβάται τη δουλειά και θέλει να κάθεται όλη μέρα και να παίρνει επιδόματα οδήγησε την Ελλάδα από το καλύτερο έθνος στο σύμπαν σε αυτό το σημείο. Ο Περικλής θα ντρεπόταν για σένα να ξέρεις...

Σε άλλα νέα, η εμπειρία μου στα χωριά της Κρήτης ήταν εφάμιλλη του Silent Hill, όλα τέλεια επιφανειακά, μόλις έξυνες λίγο η απόλυτη σαπίλα. Πιο τοξική ματσίλα πεθαίνεις.

Δυστυχώς έτσι είναι, αφού μπορούν να σ' έχουν τζαμπέ το κάνουν. Για πολλούς κλάδους η δουλειά μετά τη σχολή απλά δεν υφίσταται, και αρκετοί είναι αυτοί που προτιμούν να κάνουν ένα διδακτορικό χωρίς πληρωμή απ' το να κάθονται άπραγοι ή να δουλεύουν για τρεις κι εξήντα. Με αφορμή αυτό, ακόμα πιο αστείο είναι τ' ότι σου ζητάνε να δουλέψεις στο αντικείμενό σου τζάμπα ή με ξεφτίλα λεφτά, και καλά ότι παίρνεις εμπειρία εσύ, ενώ ο εργοδότης σου δεν κερδίζει από σένα, όπως λες κι εσύ. Αυτό θέλει δεύτερη επεξεργασία για να το χωνέψεις. Να παίρνει δηλαδή κόσμος με εκπαίδευση λιγότερα λεφτά απ' ότι αν έκανε οτιδήποτε άλλο, ως ανταμοιβή που δουλεύει στο αντικείμενό του κι έχει και air condition. Καλά, για τις δουλειές που είσαι ανειδίκευτος, όπως σίτιση, ντελιβεράς, βενζινάδικα, δεν αξίζει καν ν 'αρχίσω να μιλάω.

Που και που όταν γυρνάω στη γειτονιά μου, λέω ότι δουλεύω πέντε στα εφτά οχτάωρο και με κοιτάνε λες και έπιασα τον παπά απ' τα αρχίδια. Συχνά με ρωτάνε μάλιστα αν πληρώνομαι.

Βέβαια και γω, σαν χαιρέκακος άνθρωπος που είμαι, με κάποιες τύψεις θα πω πως χαίρομαι όταν βλέπω το αόρατο κωλοδάχτυλο της αγοράς να έχει μπει σε άτομα που μου λέγανε για αξιοκρατία και αριστεία μερικά χρόνια πριν. Γιατί εν τέλει η αγορά πηδάει αυτόν που θέλει.

"Έισαι softwarάς; Ντάξει, πάρε φράγκα, γιατί δεν έχουμε πολλούς, και πάρε καλές συνθήκες εργασίας, γιατί δε μας παίρνει να φύγεις στο 6μηνο."

"Είσαι δικηγόρος; Πάνε βόλτα στα γραφεία και, αφότου βρεις κάποιο, θα δουλεύεις 1μιση χρόνο με μισθό μισό του κατώτατου γιατί είμαστε και γενναιόδωροι, και περίμενε άλλο ένα 6μηνο μετά τις εξετάσεις μέχρι να βγει το ΦΕΚ."

"Είσαι φιλόγογος; Πάρε τα παπάρια μου και φάε την σκατίλα του φροντ."

"Δεν έχεις πτυχίο; Ντελιβεράς/σερβιτόρος κι ευχαριστώ που 'χεις δουλειά να λες. Ρεπό όποτε γουστάρουμε, λεφτά μισό μήνα αργά, βραδυνό με 2μιση την ώρα, αύξηση ποτέ."

Εγώ το πρώτο 4μηνο-6μηνο είχα προσφέρει ελάχιστα, αλλά πληρωνόμουν κανονικά. Γιατί; Προσφορά και ζήτηση. Λίγοι θα έρθουν στο "ένα-δυο μήνες να σε δούμε", πολύ απλά θα βρουν αλλού. Μια χαρά λεφτά έχουν οι εργοδότες, το θέμα είναι ότι μπορούν και το κάνουν, γιατί βλέπουν σ' έναν άνθρωπο μάλλον βλέπουν μόνο το πόσο κέρδος μπορεί να βγει, σίγουρα δεν κρίνονται οι επιλογές με γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ασχολίαστη η υπεραξία που παίρνουν τα αφεντικά σε βάθος χρόνου, όσα καιρό και σου να πάρει να "μάθεις τη δουλειά".

Πρακτική ΕΣΠΑ τη θεωρώ εκμετάλλευση γι' αυτό και δεν έκανα. Για μένα κι αυτό είναι απλήρωτη εργασία, πόσο δύσκολο θα ήταν στον εργοδότη να τσοντάρει 200 ευρώ ώστε να μοιάζει ο μισθός κάπως περισσότερο ανθρώπινος. Βέβαια και πάλι θα έμοιαζε, δε θα ήταν.

Edited by ZeLiGa, 10 July 2019 - 13:51.

#88858 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 July 2019 - 14:02

Πανε ιαπωνια παιδι μου για διδακτορικο κιασε τους χουριατες της Ε.Ε . Επιστροφη με ανδροιδες και μεκα λολι μετα ελλαδα να σε προσκυνανε τα οτακους.

Περα της πλακας δεεν πολυδιαβασα κιολα τα σχολια αλλα γενικα αν σε ψινει κατι τετοιο ειτε διδασκαλια ειτε ερευνα σε διδακτορικο τομεα καλυτερα να επιλεξεις μια χωρα που και να χει υποδομες αλλα και να δειχνει ενα στατους η κύρος πανω στον τομεα που θες εσυ εστω να ασχολειθεις η να γινεις ερευνητής. Η ελλαδα δεν ξερω κατα ποσο λειτουργει σαυτα , ειμαστε και στο κοσμο μας στα περισσοτερα, κιευροπη εχει ωραιες σχολες για προγραμματισμο παντος.. αν βρεις εναν καλο καθηγητη ισως να αρκει κιολας.
Τωρα αν θες για καθηγητης να διδαξεις ειναι πιο περιεργα αλλα και παλυ εξω θα λεγα οχι εδω...
フカフカ

#88859 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 10 July 2019 - 14:12

ZeLiGa μιας και που γίμανε κολλητοί για πες και που δουλεύεις γιατί από την αδερφή μου που δουλεύει προγραμματίστρια βλέπω δύο ειδών εταιρειών.

Ενοικίαση εργαζομένων οι περισσότερες ή παλιές software εταιρείες με αρχαίο κώδικα και bugs που τρέχουν δεκαετίες.

rsrGbGx.gif

#88860 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts

Posted 10 July 2019 - 14:29

Pm γιατί αποφεύγω να δίνω πληροφορίες δημόσια. ^^

GhostPrince για να βγεις να διδάξεις θέλει να έχεις ήδη διδακτορικό. Η χώρα δεν παίζει ρόλο όσο το πανεπιστήμιο και η δουλειά που θα κάνεις, δηλαδή τις δημοσιεύσεις που θα κάνεις. Άμα έχεις state-of-the-art αποτελέσματα και τα στηρίζεις με αποδείξεις, δε θα νοιαστεί κανείς για το από που κάνεις το doc, ευτυχώς δεν είναι παντού σαν το οικονομικό. :D

Υποδομές για software δε νομίζω ότι θέλεις πέρα από καναν υπολογιστή. Επίσης η έρευνα διαφέρει πολύ από τον προγραμματισμό, οι περισσότεροι ερευνητικές είναι κακοί coders. Αλλά δεν είναι και αυτό το αντικείμενό τους ακριβώς. Δε φτιάχνουν software με users και κύκλο ζωής. Νομίζω πάντως πως ο μαν έχει ήδη σπουδάσει, δεν ξέρω αν εννοεί να βγει για να ξεκινήσει σχολή.

Η βασική διαφορά πιστεύω πως είναι 1) τα χρήματα που θα παίρνεις και 2) το αν θα σ' αρέσει η χώρα.