Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 17:55
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 19:57
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 20:00
AnimeClipse Hellenic Fansubs United Trackerμολις ανακαλυψα οτι το elfen leid που εχω ειναι αγγλικο dub.... και ξενερωσα τι ζωη μου. Αντε τωρα να βρω καλη εκδοση να κατεβασω.
Γίνε μέλος πρώτα αν δεν είσαι ήδη...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 22:56
Επισης ολο το manga prince of tennis να εχει εξαφανιστει απο το σκληρο μου και μια μερα να μου λεει οτι εχω εισελθει στο msn απο αλλον υπολογιστη ενω δεν μπηκα ποτε σε netcafe ή στο πανεπιστημιο στο msn και τα μονα ατομα που ηξεραν τον κωδικο μου ήταν σχολειο και εγραφαν διαγωνισμα?
Μηπως τελικα υπαρχουν φαντασματα???
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 22:58
ναι.Ειναι φυσιολογικο να βρισκω στον καδο αρχεια τα οποια ειχα διαγραψει εδω και μηνες ετσι ξαφνικα?ο_Ο
ιος ειναι.
ξερεις εσυ.
φορματ.
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 23:01
Μη μου λες ιος!Δεν ξερω να κανω format και δεν εχω παρει ακομη το δισκακι με τα vista απο το πλαισιο και δνε εχω καμια ορεξη να παω στην αλλη ακρη της πατρας ουτε να παρακαλαω τον αδερφο μου για βοηθεια στο τηλ...
Παει...
edit:Ειμαι αργοστροφη οσον αφορα τους υπολογιστες αλλα δεν καταλαβα...
Πως στο διαολο εμφανιστηκαν τα αρχεια αφου τα ειχα διαγραψει?Κανονικα δνε υπηρχαν...
edit 2:Μολις εξαφανιστηκαν απο μονα τους παλι!ο_Ο
edit 3:διαγραφηκε και το αρχειο που ειχα πεταξει πριν 5 λεπτα στον καδο!Καλα τι στο καλο...
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 23:08
όχι το Pc σου.
κάνε ενα σκαν για ιό ρε φιλενάδα.
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 23:10
Νιωθω οτι με παρακολουθουν...ο_Ο
Δαιμονικα πνευματα εχουν στοιχειωσει το σπιτι μου...
Καταρα που δνε εχω διαβασει σχεδον τπτ βιοχημεια(που θα το παμε που θα το φερουμε παντα στο διαβασμα θα καταληξω...-_-)
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 23:11
Κακη συνηθεια να κανω edit σε posts και να γραφω ο,τι θυμαμαι...
Μη μου λες ιος!Δεν ξερω να κανω format και δεν εχω παρει ακομη το δισκακι με τα vista απο το πλαισιο και δνε εχω καμια ορεξη να παω στην αλλη ακρη της πατρας ουτε να παρακαλαω τον αδερφο μου για βοηθεια στο τηλ...
Παει...
edit:Ειμαι αργοστροφη οσον αφορα τους υπολογιστες αλλα δεν καταλαβα...
Πως στο διαολο εμφανιστηκαν τα αρχεια αφου τα ειχα διαγραψει?Κανονικα δνε υπηρχαν...
siga το πραμα ρε συ...μη χεζεσε αμα ξεκηνησεις μονη σ με λιγο κοπο θα τα καταφερεις......αλλα βασικα οχι αν δεν το εχεις ξανακανει κατσε στα αβγα σ καλυτερα..δεν ξερεις απο π μπορει ν σ ερθει η κεραμιδα....κ βιστα μην βαλεις αν δεν "σκηζει" ο pc σ...ειναι αρκετα βαρια
Οχι πραγματικα κατι δεν παει καλα τις τελευταιες μερες...
edit: απο οσο ξερω...αν ειναι ιος..π μαλλον ναι...κ εχεις κολησει τον ιο π νομιζω...format επιτοπου κ χωρις δευτερη κουβεντα...
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 23:13
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 23:13
(μεταξύ μας η αδερφή μου έχει ξεσκιστεί στο διάβασμα και ουρλιάζει πως δε θα προλάβει, χωρίς να θέλω να σε αγχώσω!)
Εγώ πάλι που δίνω αύριο, μοσχάρι αναισθησίας!

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 23:15
Αφου ελεγε οτι θα μπει ο ερπισμος και η μυικη συστολη και τελικα μονο σε κατι πολλαπλης μπηκε κατι βασικο για τη συστολη νομιζω...
Μαλλον τελειομανης ειναι.
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 23:19
THAT'S a SPIRIT.Άστο διάβασμα Ντόρα και κάνε σεξ!
ΕΥΓΕ ΚΟΠΕΛΑ Μ'.
lol.
Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 23:20
Υστερικό σκατ* είναι αλλά δε το λέμε παραέξω! --αλλά έτσι την luv her anyway! <3--Καλα η αδερφη σου ειναι πολυ απαισιοδοξη...
Αφου ελεγε οτι θα μπει ο ερπισμος και η μυικη συστολη και τελικα μονο σε κατι πολλαπλης μπηκε κατι βασικο για τη συστολη νομιζω...
Μαλλον τελειομανης ειναι.
Πώς είναι δυνατόν η σειρά "Φάρος" να χρηματοδοτείται για να συνεχίσει? Μιλάμε για τη μαπάρα της χρονιάς!

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2008 - 23:21
τι τα ήθελες και εσύ αυτά αφού ακόμη προβλήματα βγάζουν.
the second child έχεις ανέβει ψηλά στην υπόληψη μου μετά από αυτό.
(όχι αρκετά ψηλά ωστόσο αλλά τουλάχιστον δύο σκαλιά παραπάνω)