Είναι που μας φτύνουν και νομίζουμε ότι βρέχει.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2019 - 15:12
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2019 - 11:03
θυμαμαι τωρα τον τυπο στις πληρωμες που μια φορα πιθανοτατα βαριοταν η οντως δεν ειχε ψιλα και μας έδωσε ενα 100αρι για ολους λεγοντας μας ''παρτε αυτο και βρειτε τα''
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 12 Ιούνιος 2019 - 11:03
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2019 - 20:48
θυμαμαι τωρα τον τυπο στις πληρωμες που μια φορα πιθανοτατα βαριοταν η οντως δεν ειχε ψιλα και μας έδωσε ενα 100αρι για ολους λεγοντας μας ''παρτε αυτο και βρειτε τα''
Lol πλέον το μόνο καλό είναι ότι μπορείς α κάνεις τσάμπα διακοπές Κύπρο μέσω ΕΛΔΥΚ. (Και με καλές οικονομίες να πάρεις και καμιά καλή NVIDIA GTX)
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2019 - 13:36
Όταν ανακαλύπτεις ότι κάποιο από τα γλυκύτατα παππούδια που μένουν στην πολυκατοικία σου είναι συνδρομητής σε συνωμοσιολογική εθνικιστική εφημερίδα και πλέον δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν...
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2019 - 14:18
Όταν ανακαλύπτεις ότι κάποιο από τα γλυκύτατα παππούδια που μένουν στην πολυκατοικία σου είναι συνδρομητής σε συνωμοσιολογική εθνικιστική εφημερίδα και πλέον δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν...
Επιτέλους μια δικαιολογία να ποστάρω την αγαπημένη μου εικόνα των τελευταίων ημερών
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2019 - 17:44
Τί είδους λαβή είναι αυτή.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2019 - 21:57
Τα ψυχολογικά που αποκτάς όταν ο άλλος έρχεται καλοσυνάτος χαμογελαστός και σου ζητάει μακελειό και σου δίνει ακριβώς και τα λεφτά και δεν έχεις να πιαστείς από κάπου και σε γεμίζουν ενοχές ότι δεν είσαι και ιδιαιτέρα ευγενικός δεν το εύχομαι ούτε στον εχθρό μου.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2019 - 22:09
^Αυτό φίλε pasxalea είναι μία πραγματική τραγωδία που βιώνεις. Δεν έχω λόγια.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2019 - 08:21
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2019 - 12:43
Εγώ πάλι δε νιώθω ντροπή που έπιασα εργασία σαν προγραμματιστής. Πλέον η ποιο καλοπληρωμένη εργασία είναι αυτή (βέβαια στο σπίτι θέλει ΞΕΣΚΙΣΜΑ και διάβασμα όσο δεν πάει)
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2019 - 14:06
Εγώ πάλι δε νιώθω ντροπή που έπιασα εργασία σαν προγραμματιστής. Πλέον η ποιο καλοπληρωμένη εργασία είναι αυτή (βέβαια στο σπίτι θέλει ΞΕΣΚΙΣΜΑ και διάβασμα όσο δεν πάει)
Δεν ξέρω για Ελλάδα, αλλά έξω στον ιδιωτικό τομεα μπορείς να μάθεις προγραμματισμο μόνο σου και να αμοιβεσαι καλά χωρίς καν να έχεις πτυχίο
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2019 - 14:38
Δεν ξέρω για Ελλάδα, αλλά έξω στον ιδιωτικό τομεα μπορείς να μάθεις προγραμματισμο μόνο σου και να αμοιβεσαι καλά χωρίς καν να έχεις πτυχίο
Όμως έχω ακούσει πρόσφατα και την άποψη ότι σε μια 10ετία θα έχω τρελό ανταγωνισμό.
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2019 - 15:09
Αυτοι που το λένε θεωρουν οτι ο κοσμος θα παραμεινει ο ιδιος μεχρι τοτε. Στην Αγγλία πάντως η αναγκες για coders και συναφη επαγγελματα, αυξάνονται πιο γρηγορα απο τους ιδιους τους coders. Ασε που οι περισσοτεροι ειναι γτπ.Όμως έχω ακούσει πρόσφατα και την άποψη ότι σε μια 10ετία θα έχω τρελό ανταγωνισμό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 15 Ιούνιος 2019 - 15:14
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2019 - 15:21
Ακόμη δε και ένας coder θέλει ΤΡΕΛΟ διάβασμα as well. Πχ. το να ξέρεις και web και mobile και docker ίσως να σε κάνει ποιο περιζήτητο αλλά ok θέλει διάβασμα όλο αυτό.Αυτοι που το λένε θεωρουν οτι ο κοσμος θα παραμεινει ο ιδιος μεχρι τοτε. Στην Αγγλία πάντως η αναγκες για coders και συναφη επαγγελματα, αυξάνονται πιο γρηγορα απο τους ιδιους τους coders. Ασε που οι περισσοτεροι ειναι γτπ.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 15 Ιούνιος 2019 - 22:12
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2019 - 17:24
-
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 22:08