Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 13 February 2007 - 14:39

εχει γεμισει με ποστ ολες της αλυσιδες του adn που λενε.."μην με βαλεις ακομα" η "βαλε με στην αλυσιδα"..δεν λεω καλα κανει αλλα ειναι starting το post account του
και εχει κανει ηδη 6 συμετοχες και εχει ακυρωσει αλλες 7-8 και αποσο ειδα δεν εχει κανει αλυσιδα δικια του<<... καποιος απο το team του adn αστου εξηγησει λιγο πως εχει το θεμα....

και sorry για την υποδειξη αλλα θα γινουμε λιγο μπαχαλο...μονο για αυτο ουτε εχω προβλημα με το παλικαρι ουτε τιποτα αλλο(προς αποφυγη παρεξηγησεων..)

Posted 13 February 2007 - 15:04

Posted 13 February 2007 - 20:17
Βέβαια θα μου πείς οτι η προπαγάνδα απευθύνετε σε σκεπτόμενα όντα.. και οι αμερικάνοι δεν είναι.. οπότε σωστά έτσι δεν είναι προπαγάνδα
Posted 13 February 2007 - 20:53
Τό πόσο θα επηρεαστεί ο καθένας απο αυτή βέβαια είναι πολύ μεγάλο θεμα...
Και εμένα για bull μου κάνει το video πάντως
Μερικές σκήνές δε μου φένεται να έχουν κάν σχέση με το πεντάγωνο

Posted 14 February 2007 - 06:27
Πάντως το βίντεο φέρνει κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία στο προσκήνιο. Αν και πάντα πίστευα ότι ήταν δουλειά εκ των έσω, αναρωτιέμαι αν κάποιος που πίστευει το αντίθετο θα συνέχιζε να το πιστεύει αν το έβλεπε κι αυτός. Δεν ξέρω τι πιστεύεις εσύ, kienzan...
Posted 14 February 2007 - 08:50
οκ τώρα?
Posted 14 February 2007 - 16:46
Εχει παρατηρησει κανεις αλλος πως τα νυχια του αντιχειρα μακραινουν πιο γρηγορα απο τα υπολοιπα?
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXA
το πιο offtopic απο τα πιο offtopic στο offtopic thread που έχω διαβάσει ever!
Εγραψες!

Παντως δεν έχω παρατηρήσει κάτι

She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all (Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare
Posted 14 February 2007 - 17:01
Εχει παρατηρησει κανεις αλλος πως τα νυχια του αντιχειρα μακραινουν πιο γρηγορα απο τα υπολοιπα?
Δεν ξερω για αντιχειρα παντως ισχυει οτι τα νυχια των χεριων μεγαλωνουν πιο γρηγορα απο τα ποδια και επισης τα νυχια στο "καλο" χερι λιγο πιο γρηγορα απο το αλλο...

Posted 14 February 2007 - 18:22

Posted 14 February 2007 - 19:41

Όπως λέει και το nick μου και βλέπετε στην υπογραφή μου και στο άβατάρ μου τρελαίνομαι για το Σιλμαρίλλιον του Τόλκιν(το έχω διαβάσει 2 φορές και θέλω να το ξαναδιαβάσω) και συγκεκριμένα γουστάρω περισσότερο έναν από τους βασιλιάδες των Elves τον Fingolfin τον γιο του Finwue:dwarf:
ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑ \m/ *points @ Silmarillion*
PS welcome aboard
ΠΑΙΔΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!
Αλήθεια μήπως είδες πουθενά τον μεγαλύτερο αδερφό σου τον Fingon;
Πάντα το σκάει όταν τον χρειάζομαι!
Μήπως να δώσω σε εσένα το?
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.