@pc_magas, να ξες πως έκανα την συνειδητή επιλογή να βάλω Ubuntu στον υπολογιστή της δουλειάς και σε θυμήθηκα.
Posted 29 January 2019 - 23:19
@pc_magas, να ξες πως έκανα την συνειδητή επιλογή να βάλω Ubuntu στον υπολογιστή της δουλειάς και σε θυμήθηκα.
Posted 30 January 2019 - 14:50
Ρε τους alitaς, τι άλλο θα κάνουν πια στο όνομα του μάρκετινγκ..
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 30 January 2019 - 16:55
Ψυχραιμία pc_maga.
In other news, internet to the rescue ...
Youtube Video
PS έχω ένα φίλο που λέει πως εργάζετε στην Suchoi.
Ακόμη δε έχω μια μικρή απορία στα Ιαπωνικά: https://japanese.stackexchange.com/q/65177/14599
Spoiler:
Ότι τον βολέυει τον καθένα:
Edited by pc_magas, 30 January 2019 - 16:58.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 30 January 2019 - 17:13
Ακόμη δε έχω μια μικρή απορία στα Ιαπωνικά:
Edited by GhostPrince, 30 January 2019 - 17:27.
Posted 30 January 2019 - 21:11
Youtube Video
Thanks for sharing, το Tripaloski είχε παλιώσει.
Edited by phm, 30 January 2019 - 21:12.
Posted 30 January 2019 - 23:14
Σου αρέσει το Ρωσσικό Hardbass?Thanks for sharing, το Tripaloski είχε παλιώσει.
GIVE THAT MAN +1(Code)コードをかく ソフトウェアをかく/つくる。ή ソフトウエア開発(かいはつ) για το ντεβελοπ.
する εμενα εστω δεν μου ακούγεται φυσικό. Αν και σε παρασύρουν τα ελληνικά με τη μεταφραση κάπως, το γραφω η το φτιαχνω δειχνουν καλυτερα τη διαδικασία νομίζω.
http://selftaughtjapanese.com/2014/04/26/japanese-vocabulary-list-computer-science-and-software-development-terms/
Συναφές αλλα και ασχετο, ισως σου φανει χρησιμο. Αρκετες λεξουλες πανω στον κλαδο.
Σου αρέσει το Ρωσσικό Hardbass?
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 31 January 2019 - 01:32
Πήγα να κάνω merge τα δύο posts του pc maga και κατέληξα να ενώσω και το post του ghostprince μαζί!!!!
Ghostprince ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙ ΣΙ ΜΑΓΚΑ
Posted 31 January 2019 - 02:00
Σου αρέσει το Ρωσσικό Hardbass?Thanks for sharing, το Tripaloski είχε παλιώσει.
(Code)コードをかく ソフトウェアをかく/つくる。ή ソフトウエア開発(かいはつ) για το ντεβελοπ.
する εμενα εστω δεν μου ακούγεται φυσικό. Αν και σε παρασύρουν τα ελληνικά με τη μεταφραση κάπως, το γραφω η το φτιαχνω δειχνουν καλυτερα τη διαδικασία νομίζω.
http://selftaughtjapanese.com/2014/04/26/japanese-vocabulary-list-computer-science-and-software-development-terms/
Συναφές αλλα και ασχετο, ισως σου φανει χρησιμο. Αρκετες λεξουλες πανω στον κλαδο.
Σου αρέσει το Ρωσσικό Hardbass?
GIVE THAT MAN +1
Posted 31 January 2019 - 02:32
Ρε δεν την παλεύω, νομίζω αυτό το μεταπτυχιακό με οδηγεί σταδιακά στην τρέλα. Είχα μόλις τελειώσει με τρίωρο skype call που συζητούσαμε μαλακίες που δεν ενδιαφέρουν κανέναν βασικά για μια εργασία και πήγα να κάνω moderating ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ.
Αν αρχίσει κόσμος και μου χτυπάει παλαμάκια στο δρόμο και μου φωνάζει ομεντέτο, να ξέρετε ότι έχω κάνει merge όλο το φόρουμ.
Posted 31 January 2019 - 12:43
αχααχαχαχ
in other news αποφυγετε την δουλεια του ντελιβερα στη βροχη , και η μαλακια ειναι οτι στα γιαννενα βρεχει 300 ημερες το χρονο