Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#8761 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 posts

Posted 28 January 2008 - 19:35

Alohas παίδες και παιδούλες. Καιρό είχα να ποστάρω εντω. Αν και το παρακολουθώ που και πού στο στρατο(lol, teh irony) δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω ανιμε πόσο μάλλον να ποστάρω.
Σήμερα κάθισα και είδα μετά απο πολύ καιρό ανιμε και μάλιστα το nge "remake", ο Χριστόδουλος να το κάνει,...

Αλήθεια απο νέα anime τι παίζει; Κανα καλό; Τα τελευταία που είδα ηταν το sketchbook full colors και το Kodomo no Jikan(series ε...). Κανα τέτοιο εύθυμο και "χαζό" anime παίζει;

Αχχχχ. 10 και αυτός... (Μήνες)

Λέτε να είναι σημαδιακό που πόσταρα τη μέρα που "κοιμήθηκε" ο "πολύ σας πάω";

Posted ImagePosted Image
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#8762 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 28 January 2008 - 19:52

κανονικά για να πάρεις μόσχευμα πρέπει να μπείς σε τρελή λίστα αναμονής κανονικά και απο τα πρώτα πράγματα που κοιτάνε υποτίθεται είναι το πόσες έχεις να ζήσεις αν το πάρεις δηλαδή λεω πως καλύτερα θα ήταν να το είχαν αφήσει το μόσχευμα να το πάρει κανας αλλος.

Για να πάρεις μόσχευμα μπαίνεις όντως σε μεγάλη λίστα αναμονής αλλά το θέμα είναι όχι πόσες πιθανότητες έχεις για να ζήσεις με το μόσχευμα(σε αρκετές περιπτώσεις ζεις πολλά χρόνια και χωρίς το μόσχευμα, όπως οι νεφροπαθείς που με την αιμοκάθαρση μπορούν να ζήσουν δεκαετίες με το ανάλογο κόστος στην ποιότητα ζωής όμως), αλλά πόσο συμβατό είναι το μόσχευμα με τον οργανισμό σου. Και επειδή παίζουν πάρα πολλοί παράγοντες ρόλο μπορεί να προηγούνται εκατοντάδες ή και χιλιάδες άτομα και τελικά το μόσχευμα να μην ταιριάζει σε κανέναν τους εκτός από εσένα να το πάρεις εσύ.
Εδώ βέβαια κι εγώ είχα παραξενευτεί εκείνο τον καιρό και ήμουνα σίγουρος ότι τον Χριστόδουλο τον είχανε βάλει πρώτο στη λίστα αναμονής ώστε αν βρισκόταν κάποιο συμβατό μόσχευμα να το έδιναν σε αυτόν και όχι σε κάποιον που περίμενε πολύ περισσότερο από αυτόν και που ήταν και γι' αυτόν συμβατό. Εκεί είχα νευριάσει αφού δεν μπορώ να καταλάβω πως στην ισότητα των ανθρώπων που διακυρήσσει η εκκλησία μέσω του Χριστανισμού, οι δικοί της άνθρωποι είναι ''πιο ίσοι'' από τους υπόλοιπους απλούς ανθρώπους και η ζωή τους αξίζει περισσότερο για να προηγούνται να σωθούν...
Αυτό βέβαια είμαι σίγουρος ότι θα γινόταν με οποιοδήποτε άλλο σημαντικό πρόσωπο παγκοσμίως, αλλά εδώ που η εκκλησία πρέπει να δείξει ότι πιστεύει στις αξίες και στα ιδανικά που πρεσβεύει μέσω του ανθρώπου που είναι επικεφαλής της πιστεύω έχασε και έπεσε κι άλλο πιο χαμηλά για τα δικά μου τα μάτια...

Για την ιστορία, το μόσχευμα που τελικά δεν δόθηκε στον Χριστόδουλο, δόθηκε σε έναν άλλο άνθρωπο ο οποίος έτυχε να είναι και Έλληνας (ή Κύπριος, δεν θυμάμαι 100%).
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#8763 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 28 January 2008 - 20:08

.
Εδώ βέβαια κι εγώ είχα παραξενευτεί εκείνο τον καιρό και ήμουνα σίγουρος ότι τον Χριστόδουλο τον είχανε βάλει πρώτο στη λίστα αναμονής ώστε αν βρισκόταν κάποιο συμβατό μόσχευμα να το έδιναν σε αυτόν και όχι σε κάποιον που περίμενε πολύ περισσότερο από αυτόν και που ήταν και γι' αυτόν συμβατό. Εκεί είχα νευριάσει αφού δεν μπορώ να καταλάβω πως στην ισότητα των ανθρώπων που διακυρήσσει η εκκλησία μέσω του Χριστανισμού, οι δικοί της άνθρωποι είναι ''πιο ίσοι'' από τους υπόλοιπους απλούς ανθρώπους και η ζωή τους αξίζει περισσότερο για να προηγούνται να σωθούν...
Αυτό βέβαια είμαι σίγουρος ότι θα γινόταν με οποιοδήποτε άλλο σημαντικό πρόσωπο παγκοσμίως, αλλά εδώ που η εκκλησία πρέπει να δείξει ότι πιστεύει στις αξίες και στα ιδανικά που πρεσβεύει μέσω του ανθρώπου που είναι επικεφαλής της πιστεύω έχασε και έπεσε κι άλλο πιο χαμηλά για τα δικά μου τα μάτια...

Για την ιστορία, το μόσχευμα που τελικά δεν δόθηκε στον Χριστόδουλο, δόθηκε σε έναν άλλο άνθρωπο ο οποίος έτυχε να είναι και Έλληνας (ή Κύπριος, δεν θυμάμαι 100%).

Κι εγώ είχα νευριάσει αφάνταστα. Το ότι δεν πήρε τελικά το μόσχευμα οφειλόταν και μόνο στην κατάσταση που ήδη βρισκόταν, και όχι σε κάποιον άλλο παράγοντα.
Γενικά οι θρησκείες στα δικά μου τα μάτια έχουν πέσει χαμηλά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν πιστεύω σε καμμία θρησκεία, και θα ήταν καλύτερα εαν δεν υπήρχαν. (Πάντα προσωπική άποψη).

#8764 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 28 January 2008 - 20:09

Θείε ερώτηση:
Αν έχει κάποιος π.χ. :colddd:,:burningbe3:,:cry5:,:hero:, :hahaha:τότε συμπληρώνει τις εξής ομάδες:
Ομάδα Α [ :hero: + :cry5: + :colddd:] - 75 βαθμοί,
Και τα 2 Αντίθετα [:cry5: με :hahaha: , :burningbe3: με :colddd:] - 40 βαθμοί
Εδώ πόσους βαθμούς θα πάρει;
Θα επιλέξει σε ποια ομάδα θα χρησιμοποιηθεί το :colddd: και το :cry5: ή θα μετρήσουν οι βαθμοί και για τους δύο συνδυασμούς ομάδων με το ίδιο smily;

Δεν είχα πάρει χαμπάρι περί τίνος πρόκειται το thread
.aNiMe//GR: Στο κυνήγι των smilies...

και ανοίγω σήμερα την τελευταία σελίδα και βλέπω αυτό.:hahaha: Ταμπλάς μου ήρθε
Posted Image

#8765 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 28 January 2008 - 21:19

έρχεσαι και δε λες καμιά κουβέντα... πτου σου

Δεν το κάνω επίτηδες, κύριος. :nanana:

Ήμουν με σχολική αποστολή για τους αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Αιγάλεω (οι προημιτελικοί) και στην Παλιά Βουλή (ημιτελικοί-τελικοί). No free time at all. :nod:
1

#8766 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 28 January 2008 - 23:50

Ήμουν με σχολική αποστολή για τους αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Αιγάλεω (οι προημιτελικοί) και στην Παλιά Βουλή (ημιτελικοί-τελικοί). No free time at all. :nod:

Ηρθες και στο Αιγαλεω και δεν εδωσες ενα τηλεφωνο να βγουμε για κανα καφε ρε τσογλανε?
Μηπως περασες και εξω απο το σπιτι μου και δεν μου το πες:tongue:?

Καλα,δεν θα ανεβω Σερρες?
Θα δεις τι θα παθεις:wis:

#8767 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 29 January 2008 - 00:45

Εχει προσεξει κανεις οτι στο bring me to life λεει "until you find it there and lead it Mback home" δηλαδη σαν να βαζει "μ" πριν το back?

Posted Image

#8768 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 29 January 2008 - 01:11

Oπως λεμε Μ-ΠΑΟΚ?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#8769 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 29 January 2008 - 01:57

η δεη τον π***ι ασχημα εδω κατω στο ηρακλειο. 5 black outs και καμια 15 διαφοροποιησεις τασεις. αμα δεν ειχα το ups παιζει να κλαιγαμε και τπτ

update μολις γιναν 6 τα black out.

και 2 ασχετα. πεθανε ο χρυσοστομους? μπα πως και ετσι? ευτυχως ημουν πανεπιστημιο και δεν εφαγα ολο το media τσιρκο στη μαπα.

ασχετο 2. Οι genjo το κλεινουν το μαγαζι? ghost hound αργα και kodomo no jikan .. ε εχει ο θεος.

#8770 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 29 January 2008 - 02:53

Κι εγώ από εδώ το μαθαίνω... Ε, εντάξει ρε παιδιά, μην γκρινιάζετε για τα ΜΜΕ, απλά μην βλέπετε τηλεόραση...

Spoiler: άσχετο

Posted Image

#8771 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 29 January 2008 - 03:05

:terror2:

Posted Image

Posted Image

#8772 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 29 January 2008 - 07:02

Καταντια...

Καλημερα απο εμενα!Ετοιμαζομαι να παω στο Γολγοθα χωρις ν εχω τελειωσει ολη την υλη...^^

#8773 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 29 January 2008 - 07:30

:terror2:

Posted Image

Χαχα, τώρα μου θύμισες αυτό το site :hahaha:
phmava.php

#8774 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 29 January 2008 - 11:48

Καλημερα!Χιονιζει! Ειμαι στο θεατρο, και εξω χιονιζει..πολυ λεπτο βεβαια..αμφιβαλλω αν θα το στρωσει..ελπιζω πως οχι, γιατι δε θελω να ζησω στο θεατρο...και μα τον Οσιρι, σημερα βρηκαν να ξεφορτωσουν πραγματα για να τα στησουν μεσα, και μου εχουν τις πορτες ορθανοιχτες και κανει κρυυυυυυυοοοοοο..για να μη σχολιασουμε την ακαταπαυστη κινηση στους δρομους για το λαικο προσκηνημα του Χριστοδουλου...τοσο χαμο ειχα να δω απο το θανατο της Βουγιουκλακη...αλλα δε γκρινιαζω αλλο...μια χαρα μερα ειναι κατα τ'αλλα!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#8775 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 29 January 2008 - 11:55

nani?
χιονιζει στην Αθηνα?
εδω πανω κοντευουμε να πεθανουμε απο την ηλιοφανεια..
φυσαει του κερατα βεβαια...

1345977285497_zps066ae44a.jpg