Εδώ έχουν ξεκινήσει οι απόκριες...βάλε κάτι πιο ταιριαστό!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 27 January 2008 - 03:38

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 27 January 2008 - 04:48
Ρε θείε, δεν είναι καιρός να βγάλεις τα λαμπάκια από την αφάνα;!
Κάντα να μοιάζουν με χαρτοπόλεμο, βάλε κι ένα καπέλο κι είσαι κομπλέ!
Posted 27 January 2008 - 04:53
Posted 27 January 2008 - 05:48
το άλλαξα [και μετά διάβασα τι λέτε εδώ... τηλεπάθεια;;; ]
Posted 27 January 2008 - 08:45
Posted 27 January 2008 - 09:24
Την εχω δει απο κοντα και μια χαρα ειναι... Οσο για τις ικανοτητες της, κερδισε εσυ πρωτα τρια γκραντ-σλαμ και μετα κανε της κριτικη...Η αλλιώς πως ένα μπάζο με καλούτσικες ικανότητες στο άθλημα της χάρη σε ένα photoshop μπαίνει σε ποστς και αποκτάει και οπαδούς....
Η Κουρνικοβα ειχε τα φοντα να γινει πολυ μεγαλη τενιστρια, αλλα προτιμησε να το παιξει Παρις Χιλτον... Τι να κανουμε?
Καλημεραααα, πρεπει να αρχισω να προετοιμαζομαι για το ματς με τον βαζελο. Θα χασουμε μαλλον, αλλα σημερα θα γινει πανικος στη Τουμπα..
Posted 27 January 2008 - 11:54
Best torrents of the month.
[a-classic] Pythagoras Switch - DVD Switch 1 [931a2438].avi
[a-classic] Pythagoras Switch - DVD Switch 2 [d8d4538b].avi
Πρόκειται για μια σειρά από απίθανα Rube Goldberg machines. Κατεβάστε τα ΟΛΟΙ, και επαναλάβετε μετά από μένα...
Είναι τρελοί αυτοί οι ιάπωνες...
τι απίστευτη πώρωση, ειχε τρομερή πλάκα. καλήμερα, κοιμήθηκα 5-6 ώρες, ξύπνησα πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι, κ δν εχω ανάγκη για καφέ, μου φαίνεται απίστευτο.
Posted 27 January 2008 - 16:41
Posted 27 January 2008 - 16:51
Την εχω δει απο κοντα και μια χαρα ειναι... Οσο για τις ικανοτητες της, κερδισε εσυ πρωτα τρια γκραντ-σλαμ και μετα κανε της κριτικη...
Κάτι μου λέει ότι υπάρχουν άλλες τόσες με πολύ καλύτερες αθλητικές επιδόσεις που δεν δέχονται τη μισή προβολή απο αυτή.Όσο για την εμφάνιση,πάω πάσο γιατί γούστα είναι αυτά...
Posted 27 January 2008 - 19:15
Τι χειρότερο απ'το να είσαι μόνος στο σπίτι και να ξέρεις οτι πρέπει να διαβάσεις το πρωκτού το πράμα για σχολείο/φροντιστήρια.
Spoiler:
και φαντασου να εχεις στο μυαλο σου και κανα καλο ανιμε να δεις..
χειροτερο απο βασανιστηριο..

Posted 27 January 2008 - 19:15
Εχω πηξει στο διαβασμα...500 σελιδες
Θα πεθανω...
Posted 27 January 2008 - 21:49
Σωστός ο retsudo για το δικό μου.
Όσο για της yami, after a few minutes full of agony, I FINALLY remembered that title: Nasu - Summer in Andalucia.
Next:
Aachi & Ssipak. Δεν το έχω δει, απλά έχε χάρη που μιλάγαμε τις προάλλες
o.k τι είναι αυτό; και γιατί το θεωρούμε anime αφου είναι κορεάτικο; και επίσης απο που να το κατεβάσω;
Posted 27 January 2008 - 21:53
και το Wonderful Days κορεατικο ειναι αλλα και αυτο για anime το "μετραμε".o.k τι είναι αυτό; και γιατί το θεωρούμε anime αφου είναι κορεάτικο; και επίσης απο που να το κατεβάσω;
Posted 27 January 2008 - 22:01
Attached Files

Posted 27 January 2008 - 22:10
Σωστός ο PoM. Besides, αν σκεφτείς πόσα και πόσα "ιαπωνικά" anime υλοποιούνται σε animation studios στην Κορέα...και το Wonderful Days κορεατικο ειναι αλλα και αυτο για anime το "μετραμε".o.k τι είναι αυτό; και γιατί το θεωρούμε anime αφου είναι κορεάτικο; και επίσης απο που να το κατεβάσω;
Το κατεβάζεις από εδώ.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||