Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94076 replies to this topic

#87286 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 08 June 2018 - 07:55

Μεταχειρισμένα στη Θεσσαλονίκη δέχεται μόνο το efantasy ΑΝ είναι κανένας τίτλος που μπορεί να μεταπουληθεί και μόνο αν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά δεν υπάρχει ποικιλία και δεν ξέρω αν θα βρεις μεταχειρισμένα manga, μεταχειρισμένα κόμικς θα έχει. Το Cosmic realms πρώην σπηλιά των κόμικ δεν ξέρω καν αν έχει πλέον αλλά και όταν είχε και πουλούσε πολύ ακριβά. Μόνο στο Bazaar στη Τσιμισκή μπορείς να βρεις πανφθηνες τις εκδόσεις της Anubis αλλά και πάλι δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις όλα τα τεύχη, όσα είχαν βγάλει anyway. Γενικά μεταχειρισμένο παίζει μόνο σε ομάδες του facebook, αν είσαι τυχερός μπορεί και να βρεις κάτι που να σου αρέσει ούτως ή άλλως οι περισσότεροι μεταπουλάνε στην Αθήνα για ανταλλαγές χέρι με χέρι.

Από το προηγούμενο Σάββατο μπορείς να ανανεώσεις στο MAL.

ySss0UF.jpg

#87287 AliceChan

AliceChan

超平和バスターズ UωU

• Members
  • 125 posts

Posted 08 June 2018 - 08:06

Κριμα που δεν υπαρχουν πολες επιλογες.Προσφατα βρηκα ενα παλαιοβιβλιοπωλειο στην Ναβαρινου, ειχε καποια της anubis αλλα δεν με ενδιαφερει να παρω μανγκα στα ελληνικα.Ετσι και αλλιως σταματηασαν να τα μεταφραζουν.Απο πωλειτες χερι με χερι να πω την αληθεια θα επερνα.Ανταλαγες δεν ξερω ποσοι ειναι προθυμοι να κανουν, θελλω να ξεφορτοθω τα 15 πρωτα volumes του D. gray man και κατι αλλα μονα (deadman wonderland v. 1,mpd psycho v. 11,platinum end v.1 κλπ).

320?cb=20161114052234

#87288 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 08 June 2018 - 09:16

Αν θες έχουμε και εμείς αγγελείες, ταν ταν ταν!  :hehehe:

rsrGbGx.gif

#87289 AliceChan

AliceChan

超平和バスターズ UωU

• Members
  • 125 posts

Posted 08 June 2018 - 09:39

Γενικος κοιταζω τα ποστς στις αγγελιες αν και δεν γινοντε αρκετα συχνα.Αν δω κανα καλο μανγκα χερι με χερι στην Θεσσαλονικη (ή ακομα καλυτερα ανταλαγη χερι με χερι) πιθανον να παρω.Ισως βαλω και εγω αγγελια σε λιγες μερες, δεν ειμαι σιγουρος ακομη. 

320?cb=20161114052234

#87290 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 08 June 2018 - 14:55

τελικά μου το ανέστησαν το προφίλ στο MAL, χαχα!

θεούλιδες!  άξιζαν τα σπαμ, δεν πήγαιναν στο κενό!  :kakaka:

αν και το μισό σάητ, κλειδωμένο είναι ακόμα αποτί βλέπω, τουλάχιστον μπορώ να ανανεώνω τη λιστα , ασχέτος αν δεν μπορώ να τη δω.  :golgo:

Κάνε backup και να αρχίσουμε κανα crowdfunding να κάνουμε καμιά δικιά μας εφαρμογούλα ;)

(Ειδικά τώρα που μπορείς με javascript να γράψεις desktop εφαμρογή ποιος μιας ποιάνει.)

#87291 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 June 2018 - 15:04

Εγώ δεν σκαμπάζω απαυτά τα εξωγήινα.   :canthelp:

Αλλα ναι ένα μπακ απ η λιστά το θέλει, μην ξαναγίνει τίποτις!  :dazed:

フカフカ

#87292 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 08 June 2018 - 18:10

Εγώ δεν σκαμπάζω απαυτά τα εξωγήινα.   :canthelp:

Αλλα ναι ένα μπακ απ η λιστά το θέλει, μην ξαναγίνει τίποτις!  :dazed:

Λέω να κάνουμε ένα app για να ανανεώνουμε την λίστα μας χωρίς το MAL.

Ακόμη είδα στο deviantart το: https://www.deviantart.com/art/Younger-Days-Mother-s-day-2-748589106

Ακόμη κάποιες διαφημήσεις μάλλον πρέπει να μάθουν ορθογραφία, ενοώ που στο καλό μετέφρασαν το κείμενο:

%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%

Εκτός εαν το κάνουν επίτηδες για clickbait.

Edited by pc_magas, 13 June 2018 - 16:34.

#87293 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 14 June 2018 - 20:18

Youtube Video

ρεεεεεεε απλα ρεεεεεε

#87294 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 14 June 2018 - 20:28

Εντομεταξύ, αποσο θυμάμαι αναφερότανε και σε τελείως άλλο πράμα το μορφιν τάιμ που το λένε και με μπριτισς προφορά τρομάρα τους. Ελλαδάρα αξέχαστη, παρερμηνείες άλλων διαστάσεων.

Ναρκοτικάααααααααααααααα .....τι μυαλα κουβαλα αυτη η χωρα γαμώ  :kakaka:  πως μου χε ξεφύγει αυτο το διαμάντι.  :hot:

Πόση 90τίλα στο βίντεο όμως.

フカフカ

#87295 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 14 June 2018 - 20:51

δεν μπορείτε να μιλάτε για 90τίλες και να μην βάλω κάτι από το καλύτερο πράγμα της ανθρωπότητας

Youtube Video

#87296 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 14 June 2018 - 22:03

Ξέρεις κάτι και πέρσι που το είχα ποστάρει και γω αυτό το video πάλι κάτι καμένο μου χες βάλει! Κάτι από Αυστραλία αν θυμάμαι καλά!  :wet2:

rsrGbGx.gif

#87297 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 14 June 2018 - 23:55

'90s - few years after milleniumTV best of:

Youtube Video

#87298 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 June 2018 - 06:03

Εντομεταξύ, αποσο θυμάμαι αναφερότανε και σε τελείως άλλο πράμα το μορφιν τάιμ που το λένε και με μπριτισς προφορά τρομάρα τους. Ελλαδάρα αξέχαστη, παρερμηνείες άλλων διαστάσεων.
Ναρκοτικάααααααααααααααα .....τι μυαλα κουβαλα αυτη η χωρα γαμώ  :kakaka:  πως μου χε ξεφύγει αυτο το διαμάντι.  :hot:

Μα ήταν και πασίγνωστη η σειρά. Και να μην ήξερε κάποιος τι ήταν, θα το πετύχαινε στο Σταρ (νομίζω). Και μετά λένε πως ο ΣΚΑΙ ήταν στα καλύτερα τού

#87299 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 15 June 2018 - 13:36

Μα ήταν και πασίγνωστη η σειρά. Και να μην ήξερε κάποιος τι ήταν, θα το πετύχαινε στο Σταρ (νομίζω). Και μετά λένε πως ο ΣΚΑΙ ήταν στα καλύτερα τού

θυμάμαι Star ηταν No1 επιλογή στα παιδικά ειδικά το ΣΚ ήταν ραντεβού πριν το φαΐ 7:00 το πρωί.

#87300 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 15 June 2018 - 17:48

Ξέρεις κάτι και πέρσι που το είχα ποστάρει και γω αυτό το video πάλι κάτι καμένο μου χες βάλει! Κάτι από Αυστραλία αν θυμάμαι καλά!  :wet2:

Ε να μην σε αφήσω παραπονεμένο τότε!

Youtube Video