Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 08 June 2018 - 07:55
Από το προηγούμενο Σάββατο μπορείς να ανανεώσεις στο MAL.
Posted 08 June 2018 - 08:06
Κριμα που δεν υπαρχουν πολες επιλογες.Προσφατα βρηκα ενα παλαιοβιβλιοπωλειο στην Ναβαρινου, ειχε καποια της anubis αλλα δεν με ενδιαφερει να παρω μανγκα στα ελληνικα.Ετσι και αλλιως σταματηασαν να τα μεταφραζουν.Απο πωλειτες χερι με χερι να πω την αληθεια θα επερνα.Ανταλαγες δεν ξερω ποσοι ειναι προθυμοι να κανουν, θελλω να ξεφορτοθω τα 15 πρωτα volumes του D. gray man και κατι αλλα μονα (deadman wonderland v. 1,mpd psycho v. 11,platinum end v.1 κλπ).
Posted 08 June 2018 - 09:39
Γενικος κοιταζω τα ποστς στις αγγελιες αν και δεν γινοντε αρκετα συχνα.Αν δω κανα καλο μανγκα χερι με χερι στην Θεσσαλονικη (ή ακομα καλυτερα ανταλαγη χερι με χερι) πιθανον να παρω.Ισως βαλω και εγω αγγελια σε λιγες μερες, δεν ειμαι σιγουρος ακομη.
Posted 08 June 2018 - 14:55
τελικά μου το ανέστησαν το προφίλ στο MAL, χαχα!
θεούλιδες! άξιζαν τα σπαμ, δεν πήγαιναν στο κενό!
αν και το μισό σάητ, κλειδωμένο είναι ακόμα αποτί βλέπω, τουλάχιστον μπορώ να ανανεώνω τη λιστα , ασχέτος αν δεν μπορώ να τη δω.
Κάνε backup και να αρχίσουμε κανα crowdfunding να κάνουμε καμιά δικιά μας εφαρμογούλα
(Ειδικά τώρα που μπορείς με javascript να γράψεις desktop εφαμρογή ποιος μιας ποιάνει.)
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 08 June 2018 - 15:04
Εγώ δεν σκαμπάζω απαυτά τα εξωγήινα.
Αλλα ναι ένα μπακ απ η λιστά το θέλει, μην ξαναγίνει τίποτις!
Posted 08 June 2018 - 18:10
Εγώ δεν σκαμπάζω απαυτά τα εξωγήινα.
Αλλα ναι ένα μπακ απ η λιστά το θέλει, μην ξαναγίνει τίποτις!
Λέω να κάνουμε ένα app για να ανανεώνουμε την λίστα μας χωρίς το MAL.
Ακόμη είδα στο deviantart το: https://www.deviantart.com/art/Younger-Days-Mother-s-day-2-748589106
Ακόμη κάποιες διαφημήσεις μάλλον πρέπει να μάθουν ορθογραφία, ενοώ που στο καλό μετέφρασαν το κείμενο:
Εκτός εαν το κάνουν επίτηδες για clickbait.
Edited by pc_magas, 13 June 2018 - 16:34.
Ι GNU/L I N U X
Posted 14 June 2018 - 20:18
ρεεεεεεε απλα ρεεεεεε
Posted 14 June 2018 - 20:28
Εντομεταξύ, αποσο θυμάμαι αναφερότανε και σε τελείως άλλο πράμα το μορφιν τάιμ που το λένε και με μπριτισς προφορά τρομάρα τους. Ελλαδάρα αξέχαστη, παρερμηνείες άλλων διαστάσεων.
Ναρκοτικάααααααααααααααα .....τι μυαλα κουβαλα αυτη η χωρα γαμώ πως μου χε ξεφύγει αυτο το διαμάντι.
Πόση 90τίλα στο βίντεο όμως.
Posted 14 June 2018 - 20:51
δεν μπορείτε να μιλάτε για 90τίλες και να μην βάλω κάτι από το καλύτερο πράγμα της ανθρωπότητας
Posted 14 June 2018 - 23:55
'90s - few years after milleniumTV best of:
Ι GNU/L I N U X
Posted 15 June 2018 - 06:03
Εντομεταξύ, αποσο θυμάμαι αναφερότανε και σε τελείως άλλο πράμα το μορφιν τάιμ που το λένε και με μπριτισς προφορά τρομάρα τους. Ελλαδάρα αξέχαστη, παρερμηνείες άλλων διαστάσεων.
Ναρκοτικάααααααααααααααα .....τι μυαλα κουβαλα αυτη η χωρα γαμώπως μου χε ξεφύγει αυτο το διαμάντι.
Μα ήταν και πασίγνωστη η σειρά. Και να μην ήξερε κάποιος τι ήταν, θα το πετύχαινε στο Σταρ (νομίζω). Και μετά λένε πως ο ΣΚΑΙ ήταν στα καλύτερα τού
Posted 15 June 2018 - 13:36
Μα ήταν και πασίγνωστη η σειρά. Και να μην ήξερε κάποιος τι ήταν, θα το πετύχαινε στο Σταρ (νομίζω). Και μετά λένε πως ο ΣΚΑΙ ήταν στα καλύτερα τού
θυμάμαι Star ηταν No1 επιλογή στα παιδικά ειδικά το ΣΚ ήταν ραντεβού πριν το φαΐ 7:00 το πρωί.
Ι GNU/L I N U X
Posted 15 June 2018 - 17:48
Ξέρεις κάτι και πέρσι που το είχα ποστάρει και γω αυτό το video πάλι κάτι καμένο μου χες βάλει! Κάτι από Αυστραλία αν θυμάμαι καλά!
Ε να μην σε αφήσω παραπονεμένο τότε!