Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94076 replies to this topic

#87271 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 05 June 2018 - 15:00

Ναι αξίζει είναι ο καλύτερος ανεμιστήρας evah, στην χαμηλή σκάλα είναι σχεδόν αθόρυβος και βγάζει αέρα που οι κλασσικοί ανεμιστήρες ζορίζονται.

Είναι ακριβούλης, κάπου στα 60€ αλλά και τρείς του 20αρικου να πάρεις να σε φυσάνε την ίδια ώρα, τον αέρα που φέρνει (σε συνδυασμό με τα db θορύβου) δεν το φτάνουν.

rsrGbGx.gif

#87272 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 05 June 2018 - 15:37

Στο λεωφορείο δεν θέλει κλιματισμό, ανοίγουν εκεί την ηλιοροφή, ανοίγουν και μερικά παράθυρα κι έτσι όπως παίρνει φόρα κάνει ένα ρεύμα μέσα που δροσίζει τον κόσμο.

Από τρισδιάστατες ταινίες μου άρεσε το πρώτο Ραλφ αλλά κάτι άλλα που πήγα να δω όπως η Μοανα δεν άντεξα ούτε δεκάλεπτο.

#87273 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 05 June 2018 - 17:13

Αλλά πως εξηγείς ότι σε μια άλλη εργασία ομάδας που είμαι με ένα άλλο 1 άτομα δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στο τι θα παραδώσουμε, δλδ απο όσο καταλαβαίνω στο teamwork:

1. Σου περιορίζει την δημιουργηκότητα.
  2. Ίσως να σε εκμεταλεύονται.
  3. Εξαρτάσε απο ανθωπους.

Από ότι καταλαβαίνω το να δημιουργήσεις αυτό που θες η αυτό που πρέπει θα πρέπει να αποκτήσεις "εξουσία" και να λες "Shut the f** up and do it" δλδ να γίνεις το boss.

Ανυπομονώ να δω τον pc_maga σε ρόλο big boss να βάζει τους ευθυνόφοβους στη θέση τους.

Στο λεωφορείο δεν θέλει κλιματισμό, ανοίγουν εκεί την ηλιοροφή, ανοίγουν και μερικά παράθυρα κι έτσι όπως παίρνει φόρα κάνει ένα ρεύμα μέσα που δροσίζει τον κόσμο.

Είπε ο άνθρωπος που ζει στη φύση. Το να ανοίγεις παράθυρο στην Ομόνοια ή στην Καλλιθέα είναι σαν να ανοίγεσαι σε έναν νέο μεταφυσικό πλαίσιο, αλλοτριώνει την ίδια σου την ύπαρξη.

O6rrvsU.jpg

#87274 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 05 June 2018 - 22:47

Η αποτελεσματικότητα αυτού είναι συνάρτηση με το Μπετόν όπου υπάρχει κατα μήκος της διαδρομής.

Άσχετο Ξηρό Πάγο που πουλάνε και πόσο παει;

Edited by pc_magas, 05 June 2018 - 22:52.

#87275 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 06 June 2018 - 09:19

Σήμερα έπρεπε να παραδώσουμε εργασία και κατέληξα να είμαι ο μόνος ενεργά δρων στην ομάδα, οι άλλοι support με το ότι δεν ξέραν.  Απλά δεν ξέρω βρε παίδες το teamwork δεν μου κάθετε καλά μάλλον δεν υπάρχει teamwork υπάρχει είμαι το Boss θα κάνεις ότι σου πω επειδή είμαι το Boss.

Εάν είναι έτσι γιατι να μην κάνω ότι κάνω μόνος μου και να έχω το credit για την πάρτι μου και να δώσω κάτι όπως το γουστάρω;

Χτες που λες κάπως έτσι την πάτησα, τελικά θα την τελειώσω μόνος μου γιατί δεν βλέπω χαΐρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί βάζουν μερικές εργασίες αναγκαστικά σε ομάδες. Θέλω να την κάνω μόνος μου γιατί τόσο πρόβλημα.

rsrGbGx.gif

#87276 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 06 June 2018 - 23:18

Χτες που λες κάπως έτσι την πάτησα, τελικά θα την τελειώσω μόνος μου γιατί δεν βλέπω χαΐρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί βάζουν μερικές εργασίες αναγκαστικά σε ομάδες. Θέλω να την κάνω μόνος μου γιατί τόσο πρόβλημα.

Γιατί δεν επαρκούν για όλους και ο καθηγητής θέλει να διορθώνει-επιτηρεί λιγότερο, λόγο ότι οι καθηγητές έχουν και διοικητικές υποχρεώσεις. Μερικοί έχουν και ένα έτοιμο pool απο εργασίες και θέματα και θέλεουν να διαρκεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Edited by pc_magas, 06 June 2018 - 23:20.

#87277 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 07 June 2018 - 07:57

Λογικά μου ακούγονται, τέσπα οι επομενοι από εμάς ήταν μακράν χειρότεροι, τόσο που πλέον ήταν αστείο οπότε νταξ δεν έγινε και τίποτα. Απλά ήθελα να γκρινιάξω λιγάκι. :)
rsrGbGx.gif

#87278 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 June 2018 - 08:49

Τώρα εγώ οφείλω να πω ότι πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε με τα άλλα παιδάκια και η επικοινωνία ανάμεσα σε ομάδες είναι αυτό που προσπαθούν να χτίσουν οι ομαδικές εργασίες. Έχω ακούσει ότι είναι απαραίτητο σκιλ γενικά και για την εξέλιξη των κοινωνιών η συνεργασία :P

γκουχγκουχέπιπλαΙΚΕΑγκουχγκουχ

xbJ3b2w.jpeg

#87279 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 07 June 2018 - 09:19

Εγωμαιμουφαειμπαναναμπαναναιζγκουντμπαναναιζμαιν!

rsrGbGx.gif

#87280 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 07 June 2018 - 09:51

Θυμάμαι είχαμε μια ομαδική εργασία σε ένα μάθημα και θα την έκανα με κάτι φίλους μου. Όλο την αναβάλαμε μέχρι που η εργασία έγινε ατομική τελικά (σε επόμενα εξάμηνα). Μετά την ανέβαλα σε προσωπικό επίπεδο και έγινε η τελευταία εργασία πριν το πτυχίο (πέραν της πτυχιακής)!
phmava.php

#87281 AliceChan

AliceChan

超平和バスターズ UωU

• Members
  • 125 posts

Posted 07 June 2018 - 18:29

Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω μεταχειρισμενα μανγκα στην Θεσσαλονικη; Ή εστω καποια καταστηματα με μεγαλη ποικηλια τιτλων γιατι τα public εχουν ελαχιστους διαθεσιμους τιτλους, τα περισσοτερα προιοντα τους ειναι κατοπιν παραγγελιας (εκτος το οτι περιμενεις ενα μηνα μεχρι να στα φερουν ειναι και σε κακη κατασταση).Απο την αλλη στο otaku store κατι παραπανω θα βρεις αλλα θα το χρυσοπληροσεις.Οποτε σκεφτηκα οτι η καλυτερη λυση ειναι τα μεταχειρισμενα ΑΝ υπαρχουν δηλαδη.

Edited by AliceChan, 07 June 2018 - 18:30.

320?cb=20161114052234

#87282 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 07 June 2018 - 19:02

Τα Public μην τα προτιμας γενικως.

Οσο για τα μεταχειρισμενα μανγκα, δεν εχω ιδεα, δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη xD Θα ηθελα να ξερω και εγω βασικα, θα ανεβω σε κανα δεκαπενθημερο και θα ηθελα να δω απο που θα μπορουσα να περασω βολτα.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87283 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 June 2018 - 19:10

Υπάρχει το μετρόπολις, πως λεγόταν....αν και κυρίως κόμιξ, μάνγκα δεν έχει τοοοοσα πολλά αποσο θυμάμαι.

Η τα κλασικά ακριβά άνιμεχάουζ-καιοτακου στορε μετά (όχι μεταχειρισμένα θο)

Καλύτερα να βρισκες καμια σελίδα να παραγγείλεις μέσω νετ γενικότερα...θα βρεις ποιο οικονομικά λογικά.

thriftbooks πχ, η σχετικές σελίδες...

フカフカ

#87284 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 07 June 2018 - 20:35

Βασικά μεταχειρισμένα manga δεν θα βρεις ούτε και στην Αθήνα, έχει σε παλαιοβιβλιοπωλεία αλλά πάλι όχι καμιά τρελή ποικιλία.

Για Θεσσαλονίκη δυστυχώς δεν ξέρω κάτι.

rsrGbGx.gif

#87285 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 June 2018 - 20:59

τελικά μου το ανέστησαν το προφίλ στο MAL, χαχα!

θεούλιδες!  άξιζαν τα σπαμ, δεν πήγαιναν στο κενό!  :kakaka:

αν και το μισό σάητ, κλειδωμένο είναι ακόμα αποτί βλέπω, τουλάχιστον μπορώ να ανανεώνω τη λιστα , ασχέτος αν δεν μπορώ να τη δω.  :golgo:

Edited by GhostPrince, 07 June 2018 - 21:00.

フカフカ