Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#8671 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 23 January 2008 - 16:10

Να γυρνάς από τη "δουλεία" πεινασμένος και να σε περιμένουν σουβλάκια,anime και μια kawaii Ιαπωνέζα γδυτή στο κρεβάτι:wooi2:

Οϊ οϊ μιλάω για εφικτά πράγματα...
Αν μου πεις πως το παραπάνω είναι εφικτό θα πηδήξω από το μπαλκόνι για πολλοστή φορά...

#8672 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 23 January 2008 - 16:12

Το μαματο θα ταν να ναι η τελιωτικη (j/k) :D

Posted Image

#8673 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 23 January 2008 - 16:17

Να γυρνάς από τη "δουλεία" πεινασμένος και να σε περιμένουν σουβλάκια,anime και μια kawaii Ιαπωνέζα γδυτή στο κρεβάτι:wooi2:

Το λολ του παραπανω ποστ ειναι, οτι δε δουλευεις, οτι αν φας σουβλακια θα εχεις μια kawaii γιαπωνεζουλα να τρεχει γδυτη απο το κρεβατι, και τελικα θα μεινεις με τα ανιμε....στο χερι....
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#8674 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 23 January 2008 - 21:51

Internet speed at this moment: 247 kbps...

Ναι έχω πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Δυστυχώς έχω καλωδίωση στο σπίτι πολύ άσχημη και παλιά, καλώδια τηλεφώνων περνάνε κοντά σε καλώδια ρεύματος, σε σωλήνες καλοριφέρ και άλλα όμορφα πραγματάκια!!! Περιμένω τον ηλεκτρολόγο να έρθει το Σάββατο μάλλον, να δούμε τι μπορεί να γίνει έστω και πρόχειρα μέχρι να αλλαχτούνε και να φτιαχτούνε αυτά τα όμορφα παλιά καλώδια...
Στην χειρότερη θα περαστεί εξωτερικό καλώδιο για να δώ έστω και μια ταχύτητα της προκοπής. Και για τηλέφωνο δεν το συζητάμε, ευτυχώς το κινητό το πληρώνει η εταιρεία!!!!!

#8675 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 23 January 2008 - 22:27

Να ρωτήσω:

Τσέκαρα το profile μου και είδα οτι μου έχουν δώσει 3 φορές rep/fame/whatever απ'την τελευταία φορά που το κοίταξα, αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δείς το ποστ που σου repαραν και το comment, αλλά όχι ποιός στο έδωσε.

Imma curious.

HnH5aB0.jpg

#8676 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 January 2008 - 22:31

εμ έτσι πρέπει να μη φαίνετε.
συνήθως αυτός που ποστάρει απο κάτω στο δίνει.

#8677 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 23 January 2008 - 22:31

Να ρωτήσω:

Τσέκαρα το profile μου και είδα οτι μου έχουν δώσει 3 φορές rep/fame/whatever απ'την τελευταία φορά που το κοίταξα, αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δείς το ποστ που σου repαραν και το comment, αλλά όχι ποιός στο έδωσε.

Imma curious.

Posted Image

as jesus said ,curiosity killed the cat.
TITS OR GTFO.

Posted Image

#8678 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 23 January 2008 - 22:35

dont make a River Phoenix out of him.
έλεος μέτριος ηθοποιός ήταν με την καλύτερη ερμηνεία του τον Joker που ακόμη δεν έχει προβληθεί.
Κρίμα γιατί είχε πολλά να προσφέρει. πριν μερικές ημερες πέθανε ακόμη ένας νεαρός ηθοποιός.

Με απαγωγή σε άτοπο κατάλαβες ότι η καλύτερή του ερμηνεία είναι στο Batman?:hahaha:
Posted Image

#8679 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 23 January 2008 - 22:36

εμ έτσι πρέπει να μη φαίνετε.

Δεν βλέπω το γιατί.

Δεν είναι όλοι του στυλ κάνε το καλό και ρίξ'το στο γυαλό.

Τέσπα.

Πάω να ξεβρωμιστώ.
Wish me luck.

HnH5aB0.jpg

#8680 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 23 January 2008 - 22:46

Στην χειρότερη θα περαστεί εξωτερικό καλώδιο για να δώ έστω και μια ταχύτητα της προκοπής.

Eλπιζω να μη φωναξει ο ηλεκτρολογος αμολα καλουμπα οταν βαζει το εξωτερικο καλοδιο γιατι οσο μεγαλυτερη αποσταση modem/router απο το κουτι, επηρεαζει αρνητικα τη max ταχυτητα.

#8681 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 23 January 2008 - 23:08

Eλπιζω να μη φωναξει ο ηλεκτρολογος αμολα καλουμπα οταν βαζει το εξωτερικο καλοδιο γιατι οσο μεγαλυτερη αποσταση modem/router απο το κουτι, επηρεαζει αρνητικα τη max ταχυτητα.

Θα αναγκαστεί... Το δωμάτιό μου είναι κεραμοσκεπή στον τέταρτο!

#8682 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 24 January 2008 - 02:44

Ok, chain mail!
Πραγματικά θα ήθελα να μάθω ποιος μπορεί να ξεκινάει κάθε chain mail. Μόνο έναν και επίσης να μάθω πως τα σκέφτονται? Δηλαδή ο Δαλάι Λάμα ξεκίνησε την έρευνα και το mantra θα φύγει από τα χέρι σου στις επόμενες 96 ώρες, θα έχεις μία πολύ ευχάριστη έκπληξη ακόμη και αν δεν είσαι προληπτικός και τα λοιπά και τα λοιπά...
I mean we're talking about some seriously fucked up people... I know the world is full of them but why chain mails?
Εσείς τι πιστεύετε?
Posted Image

#8683 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 24 January 2008 - 10:02

Εγώ μόλις δώ chain mail το σβήνω. Και αυτό θα έπρεπε να κάνουν όλοι. Εαν ο καθένας μας έσβηνε ή έβαζε τα chain mail εκεί που τους αξίζει (junk mail) τότε δεν θα προωθούνταν τόσο πολύ. Αλλά αρκετοί απλά πέφτουν στην παγίδα και το στέλνουν δεξιά αριστερά.

#8684 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 January 2008 - 17:25

Who wants more onionheads???

Posted Image

Image of 037 - Photobucket - Video and Image Hosting

#8685 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 24 January 2008 - 17:40

Θα χε πλακα να φτιαξω ενα chain mail... Μονο και μονο για να δω ποσα βλητα θα το προωθησουν...

Ακομα προσπαθω να ξεπερασω τον βηχα που με τυρανναει εδω και μια εβδομαδα, αλλα ευτυχως ανακαλυψα ενα ωραιο φορουμ με 70000 χρηστες αφιερωμενο στα κοριτσια και την μουσικη του Hello! Project... Εχω ριξει πολυ διαβασμα αλλα και πολυ nosebleed με ολες τις φωτο που εχει εκει.

και μια που ειπα Hello! Project, ας βαλω ενα τραγουδακι απο Musume..

Youtube Video

Posted Image