Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 20:59

that's a dude!
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 21:13
Βουλοκέρι πάει στο καλό, κάτι κάνουμε, αλλά δεν τρέχω σε ΚΕΠ για γνήσιο υπογραφής με την καμία. Je suis désolé.
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 21:17
Άσε τα παιχνίδια. Τα άνιμε είναι το μέλλον.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 23:11
Το καλοκαίρι ισως να γινει κάτι (meaning οτι θα δω το Μονογκαταρι (η σκηνη με την οδοντοβουρτσα απλα μεπεισε οτι θα ειναι χαλασμένο και ξερω ότι πρέπει να το δω) και αν με αρέσει (το πιθανότερο, τα standards μου ειναι τραγικα χαμηλα) θα χαρω να προμοταρω τη δουλειά σου. Προϊόντα που δεν αρέσουν στο πρακτορείο δεν διαφημιζονται!
Παντως, υπαρχει και το θεμα της αμοιβης. Ειναι κατι που δεν πρεπει κάποιος να ξεχνά. Δυο σουβλακια κερασμενα απο τον ενδιαφερομενο ανα διαφήμιση.

that's a dude!
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 23:12
Ααα, το πρακτορείο δεν δεχεται προτασεις ακόμη, λογω έλλειψης ελευθερου χρονου.
Αίσχος! Ένσταση!
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 23:17
Καααιιι γι'αυτο απλως θα λιωσω στα ανιμε και τα παιχνίδια το καλοκαιρι instead

that's a dude!
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 23:37
σχολείο, πφφ, γίνε άνιμε γιάνκι!
θα κυκλοφορείς με ένα τανκομπoν στο χέρι , θα κάνεις το σγουρό μαλί σου φρατζόλα και θα κάνεις σκουάτ απαγκέλωντας ύμνους απ'τα μονογκατάρι.
Όποιος διαφωνεί ή σε κοιτάζει περίεργα θα τον πηγαίνεις σε ειδικό μυστικό δωμάτιο και θα τον δένεις σε μια ροζ καρέκλα να βλέπει άνιμε 24ώρης βάσης.
όσο για το ΦΜΑ, διπλό αίχος!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 17 Απρίλιος 2018 - 23:38
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 23:55
με πεισε οτι θα ειναι χαλασμένο και ξερω ότι πρέπει να το δω)
και αν με αρέσει (το πιθανότερο, τα standards μου ειναι τραγικα χαμηλα)
Δεν σου αξίζει το monogatari, ούτε το fullmetal alchemist! Μόνο για χωματερές τύπου Rem κάνεις.
Κάνω επίκληση στην εξουσία για 1 warning point για κάθε κοπέλα της σειράς τουλάχιστον.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 02:15
Angel.Tze ετοιμασου! Θα πεσουνε μηνυσεις!! Δεν ξερω αν εχεις προσεξει οτι εδω μεσα εχουμε 2-3 hardcore monogatari fans (και γω μεσα αν και οχι τοσο hardcore) που μετα απο αυτη σου τη δηλωση μπορει και να σε ψαξουν και να σε βρουν και ποιος ξερει τι θα σου κανουν ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ .....
Αν θες τη γνωμη μου κατσε δες το και μετα πηγαινε στο thread του monogatari και καθαρισε τη θεση και το ονομα σου μπας και γλιτωσεις την κρεμαλα ![]()
Α και που 'σαι Hachikuji Mayoi Best Girl EVEEEEEERRRR

When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 02:31
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 02:34
Πλάκα, πλάκα, να φτιάξω κάνω poll στον οδηγό μου για το πόσο φανατικοί είμαστε. Του στιλ:
1. Πολύ hardcore (εδώ θα είμαστε εγώ και ο ghostprince)
2. Πολύ hardcore, αλλά όχι τόσο (η aeron και τελευταίος ο ody που δεν λερώνεται ποτέ για την σειρά- Προδότης)
3.Φανατικός (θα ερχόταν σε ραντεβού gang wars)
4. Ακόλουθος (δεν θα ερχόταν σε gang wars αλλά θα υποστήριζε έμμεσα)
5. Γελάμε με τον angel (δεν έχει δει ακόμα, νούμπακας)
6. Γελάμε με την Kai (HATER)
Το τελευταίο θα είναι οι hardcore haters που θα τους δείχνουμε με το δάκτυλο.

-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 07:13
Angel.tze, βλέπω δεν έχεις τελειώσει ακόμα το σχολείο. Ξέρουν οι γονείς σου ότι δέχεσαι anime recommendations από τύπους σαν τον Guns στον ελεύθερό σου χρόνο; Υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι, δεν είναι αργά ακόμα. Μπορείς να μιλήσεις όποτε θες σε κάποιον άλλον ενήλικα.
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 07:19
Πάντως, επειδη πρεπει να υπερασπιστω τον εαυτο μου, δηλωνω οτι με τα "τραγικα χαμηλα" standards μου εννοουσα μονο το γεγονος οτι και κατι να είναι 5/10 quality, θα βολευτω. Ειδα κοτζάμ SAO και μ'άρεσε. Δεν εννοουσα σε καμια περιπτωση οτι το Μονογκαταρι ειναι τραγικα χαμηλό! Με τίποτα!
((περα απο την πλάκα, φαινεται αξιολογο indeed. Απλως αυτη η σκηνη ειναι καπως... ενδιαφέρουσα, δεν μπορεις να μην πεις xD))
Αν δεν καταφερα να ξεφύγω απο τα επιχειρήματά σας αριστοτεχνικά με τις υπεροχες εξηγησεις μου, το VNP ειναι η λυση.
Δεν εχω λόγια για το meme. Best thing ever.

that's a dude!
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 08:44
Άμα έχεις ντροπάρει την πρώτη σειρά και σε αφήνει παγερά αδιάφορη το franchise σε ποιά κατηγορία είσαι? Έχεις 17 κατηγορίες για όσους τους άρεσε η σειρά και μόλις μία για όσους δεν τους άρεσε. I sense an imbalance in the force. Angel.tze εγώ στη θέση σου θα άκουγα την Kai. Μήπως να φτιάξουμε και κάποια γραμμή υποστήριξης?
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 08:57

-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018