Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#86836 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 20:59

Με γνήσιο υπογραφής προφανώς. Σε έναν φάκελο με βουλοκερι αν δεν σου κάνει κόπος και ολα τα υπόλοιπα περισσεύουν.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86837 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 21:13

Βουλοκέρι πάει στο καλό, κάτι κάνουμε, αλλά δεν τρέχω σε ΚΕΠ για γνήσιο υπογραφής με την καμία. Je suis désolé.

xbJ3b2w.jpeg

#86838 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 21:17

Μπρε angel ενδιαφέρεσαι να γίνεις ο υπεύθυνος επικοινωνίας και για το monogatari franchise? Εγώ θα γράφω τα άρθρα και εσύ θα τα διαφημίζεις.

Άσε τα παιχνίδια. Τα άνιμε είναι το μέλλον.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#86839 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 23:11

Ααα, το πρακτορείο δεν δεχεται προτασεις ακόμη, λογω έλλειψης ελευθερου χρονου.

Το καλοκαίρι ισως να γινει κάτι (meaning οτι θα δω το Μονογκαταρι (η σκηνη με την οδοντοβουρτσα απλα μεπεισε οτι θα ειναι χαλασμένο και ξερω ότι πρέπει να το δω) και αν με αρέσει (το πιθανότερο, τα standards μου ειναι τραγικα χαμηλα) θα χαρω να προμοταρω τη δουλειά σου. Προϊόντα που δεν αρέσουν στο πρακτορείο δεν διαφημιζονται!

Παντως, υπαρχει και το θεμα της αμοιβης. Ειναι κατι που δεν πρεπει κάποιος να ξεχνά. Δυο σουβλακια κερασμενα απο τον ενδιαφερομενο ανα διαφήμιση.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86840 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 23:12

Ααα, το πρακτορείο δεν δεχεται προτασεις ακόμη, λογω έλλειψης ελευθερου χρονου.

Αίσχος! Ένσταση!

フカフカ

#86841 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 23:17

Ρε σοβαρά, εχω ακόμα 59 επεισόδια του FMA και αυτα δεν ξερω καν ποτε θα τα δω. Έρχονται εξετασεις τον Ιουνιο και δεν έχω ανοίξει βιβλιο σε συγκεκριμενα μαθηματα ολη τη χρονια. Εχω και τα σαββατοκύριακα που ερχεται ενας φίλος και παιζουμε τεσσερις ωρες πισι και αυτο ειναι ολο. Τωρα πρέπει να ξεκινησω και εντατική επαναληψη μαθηματικα. Αστα xD Μαλλον πρεπει να αφησω και το ρημάδι το κινητο (που ταχει φτύσει btw) στην ακρη και να κανω τίποτα εποικοδομητικό.

Καααιιι γι'αυτο απλως θα λιωσω στα ανιμε και τα παιχνίδια το καλοκαιρι instead ;)

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86842 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 23:37

σχολείο, πφφ, γίνε άνιμε γιάνκι!

θα κυκλοφορείς με ένα τανκομπoν στο χέρι , θα κάνεις το σγουρό μαλί σου φρατζόλα και θα κάνεις σκουάτ απαγκέλωντας ύμνους απ'τα μονογκατάρι.

Όποιος διαφωνεί ή σε κοιτάζει περίεργα θα τον πηγαίνεις σε ειδικό μυστικό δωμάτιο και θα τον δένεις σε μια ροζ καρέκλα να βλέπει άνιμε 24ώρης βάσης.

όσο για το ΦΜΑ, διπλό αίχος!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 17 Απρίλιος 2018 - 23:38

フカフカ

#86843 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2018 - 23:55

με πεισε οτι θα ειναι χαλασμένο και ξερω ότι πρέπει να το δω)

και αν με αρέσει (το πιθανότερο, τα standards μου ειναι τραγικα χαμηλα

Δεν σου αξίζει το monogatari, ούτε το fullmetal alchemist! Μόνο για χωματερές τύπου Rem κάνεις.

Κάνω επίκληση στην εξουσία για 1 warning point για κάθε κοπέλα της σειράς τουλάχιστον.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#86844 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 02:15

Angel.Tze ετοιμασου! Θα πεσουνε μηνυσεις!! Δεν ξερω αν εχεις προσεξει οτι εδω μεσα εχουμε 2-3 hardcore monogatari fans (και γω μεσα αν και οχι τοσο hardcore)  που μετα απο αυτη σου τη δηλωση μπορει και να σε ψαξουν και να σε βρουν και ποιος ξερει τι θα σου κανουν ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ .....

Αν θες τη γνωμη μου κατσε δες το και μετα πηγαινε στο thread του monogatari και καθαρισε τη θεση και το ονομα σου μπας και γλιτωσεις την κρεμαλα :P

Α και που 'σαι Hachikuji Mayoi Best Girl EVEEEEEERRRR

giphy.gif

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#86845 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 02:31

(´☉ ω ☉)ノ
Blank+_a5ec5ee24ea79272249708ede500aae9.
フカフカ

#86846 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 02:34

Πλάκα, πλάκα, να φτιάξω κάνω poll στον οδηγό μου για το πόσο φανατικοί είμαστε. Του στιλ:

1. Πολύ hardcore (εδώ θα είμαστε εγώ και ο ghostprince)

2. Πολύ hardcore, αλλά όχι τόσο (η aeron και τελευταίος ο ody που δεν λερώνεται ποτέ για την σειρά- Προδότης)

3.Φανατικός (θα ερχόταν σε ραντεβού gang wars)

4. Ακόλουθος (δεν θα ερχόταν σε gang wars αλλά θα υποστήριζε έμμεσα)

5. Γελάμε με  τον angel (δεν έχει δει ακόμα, νούμπακας)

6. Γελάμε με την Kai (HATER)

Το τελευταίο θα είναι οι hardcore haters που θα τους δείχνουμε με το δάκτυλο.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#86847 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 07:13

Angel.tze, βλέπω δεν έχεις τελειώσει ακόμα το σχολείο. Ξέρουν οι γονείς σου ότι δέχεσαι anime recommendations από τύπους σαν τον Guns στον ελεύθερό σου χρόνο; Υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι, δεν είναι αργά ακόμα. Μπορείς να μιλήσεις όποτε θες σε κάποιον άλλον ενήλικα.

ySss0UF.jpg

#86848 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 07:19

Νταξει, γελασα.

Πάντως, επειδη πρεπει να υπερασπιστω τον εαυτο μου, δηλωνω οτι με τα "τραγικα χαμηλα" standards μου εννοουσα μονο το γεγονος οτι και κατι να είναι 5/10 quality, θα βολευτω. Ειδα κοτζάμ SAO και μ'άρεσε. Δεν εννοουσα σε καμια περιπτωση οτι το Μονογκαταρι ειναι τραγικα χαμηλό! Με τίποτα!

((περα απο την πλάκα, φαινεται αξιολογο indeed. Απλως αυτη η σκηνη ειναι καπως... ενδιαφέρουσα, δεν μπορεις να μην πεις xD))

Αν δεν καταφερα να ξεφύγω απο τα επιχειρήματά σας αριστοτεχνικά με τις υπεροχες εξηγησεις μου, το VNP ειναι η λυση.

Δεν εχω λόγια για το meme. Best thing ever.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86849 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 08:44

Άμα έχεις ντροπάρει την πρώτη σειρά και σε αφήνει παγερά αδιάφορη το franchise σε ποιά κατηγορία είσαι? Έχεις 17 κατηγορίες για όσους τους άρεσε η σειρά και μόλις μία για όσους δεν τους άρεσε. I sense an imbalance in the force. Angel.tze εγώ στη θέση σου θα άκουγα την Kai. Μήπως να φτιάξουμε και κάποια γραμμή υποστήριξης?

xbJ3b2w.jpeg

#86850 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2018 - 08:57

Διεφθαρμένη εξουσία ...

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018