Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#86821 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 April 2018 - 22:36

τωρα που λέμε για ποιότητα, τώρα έμαθα πως πέθανε ο Ισάο Τακαχάτα. Κατ'εμέ καλύτερος ως σκηνοθέτης,σεναριογράφος και συγγραφέας από τον Μιγιαζάκι. Η τελευταία του ταινία ιδίως είναι ότι καλύτερο έχω δει και δυστηχώς το κύκνειο άσμα του.

#86822 AliceChan

AliceChan

超平和バスターズ UωU

• Members
  • 125 posts

Posted 12 April 2018 - 08:13

Θα κανει κανεις τοπικ για το Steins Gate 0 ?

320?cb=20161114052234

#86823 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 12 April 2018 - 08:20

Do it φαίδων!  :riiight:

rsrGbGx.gif

#86824 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 12 April 2018 - 10:59

GhostPrince

Έχεις να μου κάνεις καμία λίστα με ωραία dorama?

Μου αρέσουν τα εξής

1) ΜΥ BOSS MY HERO

2) GOKUSEN

3) TOKYO DOGS

4) KAZOKU GAME

5) NOBUTA WO PRODUCE

6) BOKUTACH I WA YARAMETA

και αρκετά άλλα που δεν θυμάμαι.

wdasa.png

#86825 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 12 April 2018 - 11:56

εγώ θα προυείνω τα κλασικά αγαπημένα αν δεν έχεις δει λόγω μασάτο σακάι καθαρά ΧΔ
Dr rintarou
Hanzawa naoki
Legal high
And wtsoevah Μαυτόν γενικώς...

κανα battle royale η tomodachi game also , δυστυχώς δεν έχω και λίστα σαυτά όπως κάvω με τα ανιμε για να λεγα πωριςςότερα
hirugao , l litre no namida best για κλάμα.

από πρόσφατα που είδα μαρεσε το anone, totome no kiss, gomen aishiteru, tarareba musume, plus οι live action movies του chihayafuru. Maestro, An/sweetbean(movies κιαυτα)

Plus code blue

Edited by GhostPrince, 12 April 2018 - 11:59.

フカフカ

#86826 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 April 2018 - 12:26

Το Ελληνικό Δημόσιο έχει αρχίσει να μπαίνει στον 21ο αιώνα. Οι γραμματείς στην Ευελπίδων δέχονται να τους επιδεικνύεις έγγραφα σε pdf από το κινητό και τις προάλλες έστειλα μία αίτηση σε δημόσια υπηρεσία με e-mail. Το τέλος της πλαστικής σακούλας τους μάρανε. Το χαρτί που καταναλώνεται στα δικαστήρια είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Έλα Τσίπρα, κάντα όλα ηλεκτρονικά, μπορείς!

xbJ3b2w.jpeg

#86827 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 12 April 2018 - 12:35

έχει κανείς profile σε κανα sharing site; αν ναι μπορει να μου στειλει το προφιλ λινκ του? το χρειαζομαι για να κανω register στο avistaz.

wdasa.png

#86828 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 12 April 2018 - 14:33

Το Ελληνικό Δημόσιο έχει αρχίσει να μπαίνει στον 21ο αιώνα. Οι γραμματείς στην Ευελπίδων δέχονται να τους επιδεικνύεις έγγραφα σε pdf από το κινητό και τις προάλλες έστειλα μία αίτηση σε δημόσια υπηρεσία με e-mail. Το τέλος της πλαστικής σακούλας τους μάρανε. Το χαρτί που καταναλώνεται στα δικαστήρια είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Έλα Τσίπρα, κάντα όλα ηλεκτρονικά, μπορείς!

Για να γίνει ηλεκτρονικά πρέπει πρώτα να γινουν ποιο απλές οι διαδικασίες και ενέργειες του δημοσίου. Πράγμα που:

Απλή Διαδικασία <=> Λιγότερη Γραφειοκρατεία <=> Λίγοτερες Θέσεις <=> Λιγότεροι βολεμένοι

(<=> αντιστοιχεί στο μαθηματικό σύομβολο του ισοδυναμεί)

Ένας προγραμματιστής, πληροφορικάριος ξέρει να σκεύτετε απλά, ακαταλαβίστικα για την κοινωνία, αλλα απλά και τετραγωνισμένα. (Γι αυτό ο καλύτερος προγραμματιστής κατ' εμέ, είναι αυτός που καταφέρνει να κάνει την περίπλοκή σκέψη του αφεντικού του απλή.)

Εγώ πάλι ποτέ δεν ήμουν της ποσότητας αλλά της ποιότητας (λέμε τώρα, το τι είναι ποιότητα είναι πολύ σχετικό).

Εννοείς το ενδιαφέρον σου σε μυστήρια μετεορολογικά φαίνομενα όπως τα ανωδικά κάθετα ρεύματα αέρα ή τον αεροδυναμικό σχεδιασμό της σχολικής ποδιάς ή το πως μπορεί να συνδιαστεί ο νόμος του Μέρφυ στην περίπτωση που σκοντάφτεις πάνω σε μια κυρία;

Edited by pc_magas, 13 April 2018 - 14:21.

#86829 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 13 April 2018 - 15:42

Εννοείς το ενδιαφέρον σου σε μυστήρια μετεορολογικά φαίνομενα όπως τα ανωδικά κάθετα ρεύματα αέρα ή τον αεροδυναμικό σχεδιασμό της σχολικής ποδιάς ή το πως μπορεί να συνδιαστεί ο νόμος του Μέρφυ στην περίπτωση που σκοντάφτεις πάνω σε μια κυρία;

Μέσα έπεσες. :riiight:

Relevant

Edited by phm, 13 April 2018 - 15:43.

phmava.php

#86830 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 14 April 2018 - 00:02

Μολις κοιταξα το ρολοι μου και περασε σχεδον ενας χρονος και το πιο παλιο ποστ στην πρωτη σελιδα ειναι δεκα ημερων.

Οσαμα, κερδισα. Την αλλη βδομαδα κερνας μπυρες. Φιλακια.

stasou%2520mygdala.jpg

#86831 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 14 April 2018 - 00:09

Μέσα έπεσες. :riiight:

Relevant

Άκρως επιστιμονικός!!!!

#86832 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 17 April 2018 - 08:56

Εδώ τα manly manly shampoo

https://www.animenewsnetwork.com/interest/2018-04-16/fist-of-the-north-star-body-wash-keeps-japan-men-clean/.130439

fist-wash.jpg

rsrGbGx.gif

#86833 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 17 April 2018 - 14:22

Το πιο σωστό είναι να μην πλένεσαι καθόλου.

#86834 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 posts

Posted 17 April 2018 - 20:53

Αν υπαρξει απαίτηση από το κοινο, θα φτιαχνω που και που μια παρουσίαση για ενα παιχνιδι που κρινω ότι πρέπει να παιξετε οπως και δηποτε. Μια παρουσίαση per month μου ακουγεται τέλειο~

((hint, και να μη θελετε, θα το κάνω. Πιο πολυ σαν announcement ειναι αυτο))

Επισης, εχω στο μυαλό δυο τρεις παρουσιάσεις για ανιμε. Ετσι, για να το κρατησουμε και on-topic.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86835 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 April 2018 - 20:56

Την αίτηση τη θες με γνήσιο υπογραφής ή σου αρκεί απλό αντίγραφο? Μεγαρόσημο, χαρτόσημο, κάποιο παράβολο? Γίνε πιο σαφής.

xbJ3b2w.jpeg